Një paraqitje e shkurtër të rralla në të Up-To-Date PageRank Dhënave

Hi Samurai,

Gjatë 48 orëve të fundit, Google ka qenë e informuar të dhënat e tyre Toolbar PageRank.

Pra, rrëmbej nga një kopje të Samurai Tregut, të hapur modulin e Konkurrencës SEO - për shkak se është koha për të marrë analizën.

A atë tani! - Nuk do të ketë një kohë më të mirë për të bërë analiza SEO për një tjetër 3-4 muaj!

Nëse jeni të pyesin: "Pse?" - Më lejoni t'ju sjellë deri në shpejtësinë ...

Shumica nga ju e dini tashmë se PageRank është një masë e vlerës së lidhjeve të treguar në një web-site.

Sa më shumë dhe më të lartë lidhjet me vlerë që ju kanë treguar për faqen tuaj, më të lartë PageRank tuaj.

Edhe pse Google është llogaritur dhe ri-llogaritjen PageRank vazhdimisht gjatë gjithë vitit (Unë do të thotë çdo ditë) - dhe popujt duke ndryshuar renditjen search engine bazuar në rezultatet e tyre të reja, ne "njeriu i thjeshtë" vetëm merrni për të parë një update PageRank një herë në disa muaj.

Kur kjo ndodh, Google merr një "pamje" e të dhënave të tyre PageRank, dhe e bën atë të kuptueshme për publikun.

Dhe kjo do të thotë, në pak ditë të (si ndryshimet PageRank filtruar përmes), ne do të ketë tregues më të saktë të jetë e mundur PageRank.

Pra, tani është koha më e mirë për të Kontrollo PageRank!

  • Nëse jeni duke u përpjekur për të thyer në një treg të ri, të hapur analizën modulin e Konkurrencës SEO brenda Samurai Tregut për të marrë pamje më të saktë të PageRanks konkurrentëve tuaj që ju jeni gjasa për të parë për 3-4 muajt e ardhshëm.
  • Është gjithashtu një kohë fantastike për të kontrolluar PageRanks e backlinks konkurrentëve tuaj '. "Analiza PR" tipar Moduli SEO Konkurrencës do të ju ndihmojë me këtë.
  • Së fundi, në qoftë se ju keni qenë duke punuar lidhjet e vështirë të ndërtimit gjatë disa muajve të fundit, ju merrni për të parë efektin e punës tuaj në ndonjë ndryshim PageRank që të ndodhë gjatë disa ditëve të ardhshme.

(E re "Add URL" funksion brenda modulit të Konkurrencës SEO Tregut Samurai-së nuk mund të vinte në një kohë më të mirë për këtë punë!)

Çfarë Ndryshimet janë YOU Duke parë?

Është rritur PageRank tuaj? A ka rënë? A ka mbetur e njëjtë?

Me të dhënat PageRank përditësimin ende ndodh, ju duhet të shohim disa ndryshime gjatë disa ditëve të ardhshme (në fakt, shumë vende do të ketë parë një ndryshim tashmë!)

Çfarë ndryshimesh jeni duke parë?

Brent

PS - Nëse ju nuk bëni vet Samurai Tregut ende, dhe gjykimi juaj Samurai Tregut ka skaduar, ju do të keni humbur qasje në mjetet SEO Analiza e Konkurrencës, dhe do të duhet të bëjë analizën me dorë dhe me dorë deri sa të përmirësuar të plotë version i Samurai Tregut .