New Features: Analiza vet faqet tuaja - dhe ne tani kemi ndihmesa!

Share Button

Hi!

Emri im është Michael - unë jam një nga zhvilluesit prapa Samurai Tregut - dhe Brent e pyeti mua për të futur disa tipare të reja që ne i kemi lëshuar sot!

A keni kërkuar ndonjëherë për të krahasuar tuaja SEO statistikat e internetit tuaj kundër atyre të konkurrenti juaj?

Në versionin 0.80.18, kemi shtuar një tipar të modulit të Konkurrencës SEO për të ju lejojnë të bëni vetëm atë: shikoni video për një walkthrough të funksion të ri.

Ju mund të vendosni domain tuaj në listën - (p.sh. "vintageelectricguitars.com") - ose ju mund të analizuar një faqe të veçantë në faqen tuaj - (p.sh. “http://www.vintageelectricguitarblog.com/vintage-electric-guitar/gabriel-v18-amplifier-fantastic-amp”).

Këtu janë disa përdorime të funksion të ri:

  • Analizo faqet e shumta në faqen tuaj për të parë se çfarë ajo do të marrë për të marrë një të dyfishtë-listë në Google për fjalen tuaj të zgjedhur;
  • Kontrolloni stats për çdo internetit, webpage apo Web 2,0 faqen (Squidoo, Hubpages) që keni krijuar;
  • Analizuar konkurrentët që nuk shfaqen në top 10 spote në Google.

Ju do të gjeni butonin e ri në të djathtë fund të modulit të Konkurrencës SEO:

Ju mund të përdorni këtë funksion për të shikoni në statistikat për faqen tuaj te internetit kundër atyre të konkurrencës tuaj - ndoshta ju duhet për të rritur backlinks tuaj, ose ndoshta keni harruar të shtoni faqen tuaj të Drejtorisë Yahoo - tani ju mund të gjeni se duke përdorur Samurai Tregut.

(Shënim: Ju do të duhet për të krijuar një projekt të ri në qoftë se ju doni të përdorni këtë tipar të ri të Konkurrencës SEO - kjo nuk do të punojë me të vjetra, projekte të ruhen ... Dhe me të vërtetë, ju dëshironi të shikoni në më të fundit SEO statistikat për faqen tuaj dhe konkurrentët tuaj anyway.)

Tooltips

Nga rruga - ju mund të keni vënë re edhe një funksion të ri që kemi lëshuar në heshtje një javë më parë - ndihmesa!

A e vëreni ato?

Ju tani mund të rri pezull miun mbi disa prej akronimeve më konfuze - p.sh., SEOTC në kërkime fjalen - për të marrë një shpjegim për atë që thotë.

Të ndihmesa, dhe "Shto Custom URLs" funksion brenda modulit të Konkurrencës SEO ishin dy kërkesa tiparesh të bëra nga përdoruesit Samurai Tregut - ashtu si ju.

Nëse ju doni të bëni një sugjerim, na dërgoni një shënim këtu . Jo të gjitha sugjerimet do të bëhet pjesë e Samurai Tregut, por ne punojmë shumë për të siguruar zakonisht më të kërkuar karakteristika janë miratuar.

Mikrofon

PS - Andrew, Arlen dhe unë kam qenë duke punuar shumë për disa karakteristika të tjera të reja që janë të gjitha vijnë së bashku në një herë - dhe do të dalë shumë shpejt.

PPS - Pretty së shpejti do të jemi të njoftuar gjëra të reja aq shpesh që ne nuk do të jetë në gjendje të dërgojë njoftimet email për të gjithë. Në vend të kësaj, ne do të ngarkoni vetëm detajet në blogun tonë.

Pra, nëse ju doni të qëndrojnë deri në datën, sigurohuni që ju të regjistroheni në blog ( nëpërmjet RSS , ose duke shkruar adresën tuaj e-mail në kutinë në të djathtë për email alerts).