Një Peek Në Synimet tona për 2009

Share Button

Ohayou Samurai!

Është qesharake se si i tillë një shtytje me germa të vogla në drejtim të duhur bën të tillë një ndryshim masiv në nivelin e suksesit që kemi arritur në jetë.

Shikoni në diçka të thjeshtë si vendosjen e një qëllimi.

Kjo është një e thjeshtë, veprim i tillë i lehtë - por kjo është si duke marrë nga GPS tuaj dhe picking një vend që ju doni të udhëtoni për të.

Kjo ju jep qëllimin, drejtimin, dhe ju ndalon të udhëtojnë në qarqet - dhe pa të, si do ta dini çfarë sukses dhe arritje në jetën tuaj, edhe duket si?

3 Karakteristikat e Objektivave të suksesshme

Nëse ju jeni të ndezur në kanavacë bosh që është 2009, dhe pyesin se si ju do të bëni shenjën tuaj dhe çfarë ju do të arrijë, më lejoni të ofrojnë 3 qëllimi-vendosjen e këshilla që kanë punuar për ne:

 1. Të jetë specifik për atë që ju doni të arritur;
 2. Shkruani qëllimet tuaja;
 3. Dhe të ndajnë qëllimet tuaja me të tjerët.

Kjo është diçka që ne kemi qenë bërë veten kohët e fundit në Samurai Noble "Dojo" - 2008 ishte një vit i madh për ne, por 2009 do të jetë edhe më të mëdha.

Por ka një gjë që ne nuk e kemi bërë ende ... # 3 - ndajnë qëllimet tona me të tjerët.

Qëllimet tona për 2009

Këtu janë disa nga gjërat që ekipi Noble Samurai do të arritjes në 2009:

 • Finalizimi dhe lirimin e ardhshëm (sekret) modul në Samurai Tregut (që do të jetë i lirë për të gjithë tregun e tanishme pronarët Samurai), si dhe AdWords, të publikojë përmbajtjen dhe monetization module;
 • Përfunduar një 14-ditor kurs trajnimi themelor që njerëzit të marrin kur ata regjistroheni për të marrë Samurai Tregut;
 • Get gjysma e kompletit të madh të vendeve ngrohtë që ne të luajnë me / provë me në 3 njollat ​​e lartë në Google;
 • Tërhequr 10.000 blogerët duke Samurai Tregut për të marrë më shumë trafik për bloget e tyre;
 • Tërhequr 40.000 marketers të tjera të internetit duke përdorur Samurai Tregut;
 • Alpha-provë, pastaj [butësisht] nisë AdWords Keyword-Match Tracking shërbimin tonë në publikun e gjerë;
 • Të nxjerrë një projekt top-sekret (aktualisht në zhvillimin e hershëm, Detajet që do të dalë në fund të 2009);
 • Grow një komunitet Samurai e marketers online;
 • Vazhdoni të publikojë blog posts disa herë çdo muaj, me përmbajtje të vlefshme për komunitetin Samurai;
 • Komunikoni më shpesh me përdoruesit Samurai Tregut përmes emailit;
 • Lidhu me 5000 përdoruesit Samurai Tregut nëpërmjet Twitter ( NobleSamurai );
 • Test dhe të nisë programin tonë Filialin;
 • Të plotë fushatën tonë AdWords duke shkruar reklama dhe hulumtimin fjalë kyçe rreth secilit prej 8 + 1 moduleve të brenda Samurai Tregut;
 • Krijo faqet fjalen-optimizuar ulje për të mirë që kryejnë reklama;
 • Hire 1 anëtar të ri të stafit në një rol mbështetje / admin.

Pra, çfarë janë disa nga gjërat që ju doni të arritur në 2009? - Në marrëdhëniet tuaja, të jetës personale, të karrierës, të biznesit në internet - në çdo aspekt të jetës tuaj.

Mos harroni:

 1. Të jetë specifik për atë që ju doni të arritur;
 2. Shkruani qëllimet tuaja;
 3. Dhe të ndajnë qëllimet tuaja me të tjerët.

Ju mund të filloni tani, dhe të ndajnë qëllimet tuaja me ne në komentet më poshtë - edhe në mënyrë anonime qoftë se ju dëshironi.

Ne do të të duan të dëgjojnë për atë që ju do të arritur në 2009 - dhe shpresojmë se ne mund të ju ndihmojë të arritur disa nga qëllimet tuaja të marketingut të internetit përmes Samurai Tregut.

Brent