Samurai Tregut fillon gumëzhimë

Samurai Tregut sigurisht gjeneruar një shumë lëvizje ...

Në ditët e fundit:

  • Serveri i neveritshëm i ri ynë i përkushtuar shkuan të jetojnë, u konfiguruar, dhe tani funksionon;
  • Të dy Samurai Tregut dhe Samurai Noble marrë synimet e tyre të ri i shokuar Samurai (të plotë me logon!);
  • E para-ekran e shtënë e Samurai Tregut ka rrjedhur nga Ed Dale;
  • Eugene dhe unë u intervistuan nga Ed Dale rreth Samurai Tregut për Edge menjëhershëm;
  • Njerëzit kanë filluar të diskutojnë Samurai Tregut në Twitter, FriendFeed, Flickr, brenda Edge menjëhershëm dhe mbi Tridhjetë Dita Challenge forume;
  • Andrew dhe Eugene kanë shpartalluar disa kufizime teknike, për të ofruar edhe më shumë funksionalitetin;
  • (!?) I parë i Tregut Samurai SHQYRTUES Faqja u ngjit në Squidoo - para se software ka qenë edhe lëshuar;!!
  • Të dy vendet janë duke u populluar me përmbajtje;
  • DHE ... (pjesa e ëmbël e saj të gjithë) Samurai i tregut është gjetur disa niches kick-prapanicë tashmë!

Ka pasur disa të vërtetë * * netë të gjata duke marrë në këtë pikë, dhe unë e di gjithë është në kërkim përpara për nisjen e madhe!

Për ata që nuk kanë pasur një shans për të parë Samurai Tregut në plotë-fluturimit akoma, shikoni këtë meze të vogël që tregon fuqinë e Samurai Tregut, kur është fjala për gjetjen e tregjeve të pashfrytëzuar ngrohtë ...

Samurai Tregut Screen Shot

(Kliko imazhin per ta zmadhuar)

Sa lehtë për ta SEO niches mund të keni vend në këtë listë?

Freakin 'awesome, nuk është ajo!

Por këtu është e fshehtë ... * shh * ... ju nuk është parë ende asgjë! ;-)

Brent