Shkrimi Përmbajtja Made Easy!

Share Button

Një detyrë që shumë Marketers Internet strukur larg nga po krijon përmbajtje për faqet e tyre.

Krijimi i përmbajtjes mund të jetë një proces i vështirë - hulumtimin e ngrohtë, studjuar temën, me shkrim, redaktimi, formatimin, botuese, dhe më shumë - të gjithë për të krijuar vetëm një artikull.

Por përmbajtja e mirë mund të jetë një nxitje e fuqishme për SEO. Pa atë, ju jeni të humbur në një burim të madh të mundshëm të autoritetit.

Shkrimi përmbajtje të mirë është e lehtë me të publikojë përmbajtjen Module

Në këtë Spotlight mbi SEO, Dr Anthony Fernando do të ju nëpërmjet të publikojë përmbajtjen e modulit në detaje, ju tregon se si për të përmirësuar procesin e krijimit tuaj përmbajtjen në tri faza të lehtë.

1. Hulumtimet

Sigurimi përmbajtjen tuaj është e cilësisë së lartë dhe ka gjasa që të lexohet është hapi i parë thelbësor. Anthony do të ju nëpërmjet një strategjie efikase për përzgjedhjen temë dhe të kërkimit.

2. Shkrimi Neni juaj

Next ai do të ju nëpërmjet shkrimit të shkrimit tuaj, duke përfshirë edhe duke përdorur Publikimi mjete përmbajtjes së të zgjedh përmbajtjen tuaj.

3. Publikimi Neni juaj

Tani hapi më i rëndësishëm - marrjen artikullin tuaj para lexuesit tuaj. Këtu Anthony ju tregon se si të ngarkoni drejtpërdrejt artikullin tuaj të re në blogun tuaj WordPress nga Publiko Content.

Një tjetër Tool në Arsenal

Cilësi të lartë, përmbajtja e efektshme tani është vetëm tre hapa larg - të gjithë ju duhet të bëni është të marrë atë hap të parë dhe të hapur deri Publikimi Content Module.

Fat të mirë!

Alex

Publikimi Content modul PS Tregut Samurai është një modul i paguar plotësisht. Nëse ju nuk e keni blerë Samurai Tregut dhe ju doni qasje në këtë modul, klikoni këtu për të blerë tani.