Kthimi i SEOTC, SEOUC dhe rregulla të arta Revamped

Share Button

Titulli dhe Konkurrenca URL janë kthyer!

Disa javë më parë, i shkonte për shtati tonë, ne kemi qenë të detyruar të dalin në pension disa nga më të përdorura dhe të dashurit karakteristika të modulit Keyword Research-së.

Për shkak të kufizimeve nga Google, shtyllat SEOTC (numri i rezultateve që përmbajnë një fjalen në titullin tag), SEOUC (numri i rezultateve që përmbajnë fjalen në URL) dhe variantet e tyre lokale nuk janë duke punuar në mënyrë efektive për përdoruesit tanë , dhe në shumë raste janë shkaktuar procesi Keyword Research për t'u bërë jashtëzakonisht i ngadaltë.

Nga momenti që ata ishin larguar nga Samurai Tregut kemi filluar kërkimin tonë me zell për të gjetur një mënyrë për të sjellë këto, metrics të rëndësishme shumë të dashur përsëri në Kërkimeve Module Keyword, duke i mbajtur gjithashtu Samurai Tregut të shpejtë të jetë e mundur.

Unë jam i lumtur për të njoftuar se ne kemi sjellë përsëri SEOTC, SEOUC dhe variantet e tyre lokale përsëri në kërkime fjalen, megjithëse në një mënyrë të reduktuar pak.

Në vend të qenë në gjendje për të shkoj të marr të dhënat SEOTC / SEOUC për çdo fjalen e vetme që ju keni, ne kemi shtuar një "kontrolluar" opsion tjetër për çdo fjalen, e cila do të rifitoj të dhënat vetëm për atë fjalë.

Kjo do të thotë që ju mund të marrim këto të dhëna të vlefshme mbi një bazë fjalen-nga-fjalen, pasi ju keni aplikuar filtrat tuaja të tjera.

Ky kufizim në të qenit në gjendje për të shkoj të marr blloqe të mëdha e të dhënave SEOTC / SEOUC është rezultat i një kufizim brenda Google për numrin e të dhënave SEOTC / SEOUC që mund të shikohet në suksesion të shpejtë.

Ndërsa kjo do të thotë që ju mund të tërheqë më këto të dhëna për një grumbull të tërë të fjalë kyçe në të njëjtën kohë, ju prapë mund të përdorni SEOTC / SEOC në analizën tuaj për të ngushtuar më tej listat tuaja fjalen.

Ne ju rekomandojmë që të kryejë të gjitha filtrimin tuaj të rregullt të parë, dhe pastaj "të vini qershi" Të dhënat SEOTC / SEOUC nga fjalë kyçe më premtuese që mbijetojnë procesin tuaj filtrim.

Kjo screenshot tregon se si për të hyrë në këtë funksionalitet të re SEOTC / SEOUC në modulin e Keyword Research.

SEOTC, SEOUC dhe SEOTCR Kthehu

Thjesht klikoni fjala "kontrolloni" për të dhënat që ju dëshironi, dhe Samurai Tregut do të mblidhen të dhënat që ju keni kërkuar.

Rregullat e Artë Filters Update

Që prej lirimit të ri Keyword Tool Google, të dhënat që Google ka dhënë ka ndryshuar mjaft të konsiderueshme.

Kur mjet i ri mbështjellë nga, Google njoftoi se shifrat e trafikut të gjeneruara nga mjet i ri nuk do të përfshijë të dhëna nga partnerët e tyre e kërkimit, të tilla si Amazon dhe YouTube, dhe në vend të kësaj do të përfshijnë vetëm të dhëna nga Google Search Engine vetë. Kjo të çojë në një reduktim të vlerave të përgjithshme Trafikut.

Problemi me këtë, është se vlerat tona të rekomanduara filtër fjalen (të cilat ne i përdorim në tonë rregulla të arta presets filtër në kërkimin Modulin Fjalëkyç) tani filtruar nga shumë fjalë kyçe, shpesh duke i lënë përdoruesit tanë me një grusht shumë të vogël ose edhe pa fjalë kyçe të mbijetuar Procesi filtrim.

Ne kemi qenë të monitoruar këto ndryshime dhe kanë vlerësuar se si ata kanë ndryshuar procesin e hulumtimit fjalen. Rezultati është një grup i përditësuar i vlerave për fisnik Samurai rregulla të arta dhe filtra bisht të gjatë.

Versioni i fundit i Samurai Tregut përmban këto vlera të përditësuar, të përfshira tashmë në rregullat e arta dhe filtra bisht të gjatë brenda modulit Keyword Research.

Ne gjithashtu do të jetë e informuar materialet tona të trajnimit gjatë muajve të ardhshëm për të reflektuar këto vlera të reja.

Për të marrë qasje në këto metrics, ajo do të jetë e nevojshme për të rinovuar software tuaj.

Ju mund të gjeni udhëzime për përditësimin këtu në tonë Knowledgebase .

Unë shpresoj se versionet e reja të këtyre preferuarat vjetra të ndihmojë për të përmirësuar përvojën tuaj Keyword Research.

Përshëndetje të ngrohtë,

Alex gjelbër

PS Nëse ju ende nuk keni Samurai Tregut të instaluar, ju mund ta shkarkoni atë dhe të merrni qasje në modulin FALAS Keyword Research këtu.