New Market Samurai Update omogoča izbiro med Majestic SEO in Yahoo za Backlink podatkov

Two Additions to the Samurai Arsenal

Ker bodo mnogi od vas opazil, je trg Samurai bil pred kratkim posodobljen, da bi dobili backlink podatke iz na novo lokacijo - Majestic SEO.

Zavedamo se, da za nekatere uporabnike, sprememba backlink številk ter razlike v razpoložljivih podatkih je prišel kot presenečenje.

Večina naših uporabnikov so bili veseli, da smo posodobili za uporabo Majestic SEO, saj so navadno ponujajo bolj natančno sliko dejanskega števila primerov povratne, da gredo na vašo spletno stran. Spletne strani, ki so prej poročali le peščica povratne zdaj redno poročajo o več sto ali celo več tisoč povezav.

Vendar pa je v majhnem številu primerov, bo Majestic SEO poroča nižji ali celo brez povratne povezave na vašo spletno stran. Medtem ko imajo največjo zasebno zbirko podatkov backlink na voljo na internetu (z več kot 1 bilijon povratne), bodo njihovi podatki razlikujejo od Yahoo, zlasti za novejše spletne strani.

Zakaj smo spremenili, da Majestic SEO

Razlog za spremembo našega vira podatkov iz Yahoo! Majestic SEO je, da Yahoo se zapira, da je Yahoo Site Explorer storitev zelo kmalu. Yahoo Site Explorer storitev, ki jih prej uporabljali za pridobivanje podatkov iz backlink. Si lahko preberete več o podrobneje tukaj v:

Yahoo! razvijalce Blog - Site Explorer
Yahoo! razvijalce Blog - API Posodobitve

Z njihove storitve pa za stalno upokojen da je nujno, da smo našli nov vir backlink podatkov in njeno vključitev v Samurai Market, kakor hitro smo mogli, toliko podatkov, Yahoo! 's bi do konca marca 2011, ne bo več na voljo.

Poleg tega bo celotno spletno stran Yahoo Site Explorer preneha delovati do konca letošnjega leta.

Iskanje vira povratne

Po veliko iskanja in ožji izbor potencialnih storitev, smo sklenili pogovore s Majestic SEO, da postanete naš ponudnik podatkov. Pisno, je na steni za dolgo časa.

Google, kot veste, ne pomeni, da veliko od tega je backlink podatki na voljo na vseh (le zelo majhen odstotek vaše prave povezave poročajo Google), in s posploševanjem številka 2 iskanja velikanov Yahoo in Bing, smo morali najti drugega ponudnika podatkov.

Dejstvo je, v pričakovanju te spremembe več kot pred letom dni, naš direktor, preletel v Veliko Britanijo in se srečal s Majestic SEO ekipo osebno prepričati, da je kakovost njihovih storitev je, da bo primerna za naše obsežne baze uporabnikov (zdaj skoraj 300.000 uporabnikov!).

Majestic SEO je zelo cenjen podjetje v strokovnih krogih SEO, njihov indeks backlink šteje najbolje na voljo (skoraj 4-krat velikost njihovega najbližjega tekmeca) in redno posodablja (v povprečju dvakrat na mesec).

Zakaj je Majestic SEO branding v Samurai Market

Tam je bilo nekaj špekulacij v naši userbase, da podatki, ki jih osebno koristi od partnerstva z Majestic SEO, in da smo bili potiska uporabnikom, da sprejmejo Majestic SEO računov kot del affiliate ukvarjajo z Majestic SEO.

To ne drži. Blagovne znamke, ki je prisotna v naši programske opreme je pogoj za uporabo za opravljanje storitev našim uporabnikom brezplačno.

Majestic SEO so velikodušno pod našim uporabnikom dostop do njihovega API, za vse naše 300.000 uporabnikov Market Samurai, brez dodatnih stroškov.

Smo bili za odstranitev blagovnih znamk pa bi morali plačati znatno vsoto za njihovo polno premijo storitve, ki bi zagotavljajo svoje podatke negospodarno okviru naše sedanje strukture cen.

Če se odločijo, da prevzamejo storitve z Majestic, Noble Samurai ne bodo videli niti centa od njega.

Medtem ko je Yahoo Site Explorer je še vedno na voljo, smo vam daje možnost izbire

Medtem ko smo zelo prepričani v podatke, ki Majestic oskrbe, želimo si, da se počutijo srečni podatkov, ki jih prejme, tako da do takrat, ko se je upokojil Site Explorer, smo posodobili trg Samurai, da vam omogočajo, da izberete med dvema podatkov vire tako v SEO konkurenco modul in modul Rank Tracker.

Bodite opozorjeni: Yahoo podatkov je pomanjkljiv in nedosleden

V zadnjih štirih mesecih pred našim Majestic posodobitev SEO, je prišlo razburjenje v strokovni SEO skupnosti o netočnosti podatkov backlink Yahoo.

Na tisoče naših uporabnikov še poroča, da so bile Yahoo backlink šteje občutno pada, in niha divje.

Yahoo je pred kratkim spremenil uporabiti iskalnik Bing Microsoft je njihov ponudnik rezultatov iskanja. Mnogi so to pripisala kot del vzroka (npr. bomo zdaj gledaš backlink podatkov Bing je). Drugi so predlagali, da kot bo Yahoo Site Explorer razgradijo hitro, da podatki niso tako sveže, ni učinkovito vzdrževati in se hitro propada.

Bodite opozorjeni: Yahoo Site Explorer bo šla kmalu

V vsakem primeru, ne glede na to, kakšne so vaše prepričanje o podatkih, konec marca, njihov API (ki smo bili z uporabo vleči podatke nazaj iz Yahoo), bo izključen. In do konca leta bo celotna Yahoo Site Explorer spletna stran razgradnjo.

Zato ne moremo zagotoviti, kako dolgo bodo podatki na voljo. Ampak zaenkrat smo posodobljen trg Samurai, tako da imate možnost izbire, da zaenkrat o tem, kje želite, da naložite svoje podatke backlink iz.

Opomba: PR Backlink Analysis & Sidrna Besedilo Analysis še vedno prihaja iz Yahoo

Trenutno imamo dogovor s Majestic SEO dovoljuje le nas, da zagotovi "pripovedujejo" (tj. število povratne povezave), ki ni dejanski URL (npr. kaj so povratne povezave).

Trenutno to pomeni, da bomo še vedno uporabljajo spletne podatke Yahoo Site Explorer, da bi dobili seznam povratne. To je vir razlik med številom povratne poročil Majestic SEO, in dejanskimi povratne, Yahoo Site Explorer ponuja.

Smo v pogovorih z Majestic SEO za rešitev tega v pričakovanju Yahoo Site Explorer razgradnje ob koncu leta.

Kako lahko dobite oboje Yahoo in Majestic SEO podatkov ...

Lahko posodobite na najnovejšo različico Samurai Market brezplačno, popolno z več backlink virov, ki jih preprosto ponovno oživitvijo trga Samurai in rekel "OK" na oknu vas prosimo, da posodobite na najnovejšo različico.

V vašem Rank Tracker modul in SEO konkurenco modul, ki ga bo nato možnost izbire o tem, kje bi radi svoje podatke backlink zapustiti.

SEO Competition with Majestic and Yahoo!

Rank Tracker with Majestic and Yahoo!

Če ga še nimate celotno kopijo Samurai Market, in bi radi, da bi dobili dostop do teh novih backlink podatkov v naših plačanih SEO konkurenco in Rank Tracker modulov, potem lahko nadgradite na polno različico.

Alex "Green Samurai" Green je član vaše prijazno Samurai podporne skupine, in pogosto zagotavlja posodobitve o najnovejših Samurai dogajanja na blogu.

Alex je napisal 22 mesto (i) za Noble Samurai

21 Responses to "New Samurai Market Update omogoča izbiro med Majestic SEO in Yahoo za Backlink podatkov"

 1. Hvala za nas vedno držimo posodobljena!

  Na
  Rodney Daut odgovoril:

  Strinjam se. Cenim, da si nam povedal, natančno, zakaj ste naredili spremembe, kot si ti od Yahoo Site Explorer in proti Majestic SEO.

  To je žalostno, da Yahoo se znebi Site Explorer, čeprav, kot Zanima me, kako se bodo ljudje novi UI dobili, da podatkov, ki jih uporablja, da bi dobili brezplačno.
  Rodney Dauts zadnji blog post ... Kako lahko Thinking of Failure pomoč ti uspe

 2. Spet super storitev iz Noble Samurai ekipe. Cenili podrobno razlago in preglednost. Še enkrat hvala fantje.
  Martins zadnji blog post ... Kako preusmeriti affiliate povezave

 3. 3

  Hvala, fantje. Upal sem, da bi se spet vključi podatke Yahoo!.
  Wess zadnji blog post ... Še Koristne Free Online Backlink Checker!

 4. Yahoo Site Explorer Število backlink je bila vedno točna. To ni samo v zadnjem času. : P
  Allen Walker @ Internet Marketings zadnji blog post ... Delo na domu Hujšanje

  Na
  Generična Domain Market odgovoril:

  Dvomim, da je enotno orodje, ki omogoča natančne povratne računati, ampak iz mojih izkušenj Yahoo Explorer je / je najbolj natančen ena.

 5. Moraš se sprašujem, kaj bo Microsoft naredil pridobiti spoštovanje od internet marketingu. Vsekakor bi hočejo govoriti o Bing in nato vsakih zdaj. "Bing Explorer" ali "Bing Stats" Verjetno bi jim pomagali, kolikor bi nam pomagal. Napovedujem nov vir backlink podatkov.
  Dr Michael Haley @ Prosti WordPress Tutorialss zadnji blog post ... Email Marketing

 6. Hi Alex in Market Samurai Team,

  Hvala za to neprecenljivega orodja in informacije, bo zanimivo videti, kako Majestic SEO opravljati in bo upošteval njegov nasvet.
  Joan Stewarts zadnji blog post ... Strategies Ko Social Bookmarking

 7. Hvala Alex,
  Informacije o povratne je malo irratic v zadnjem času, vendar je v zadnjem času izboljšalo.
  Wolfgangs zadnji blog post ... Local Marketing In kako lahko je zmogljiv Pomoč za lokalna podjetja

 8. Hvala za razlago. Skrbelo me je moj znak backlink na novejšo mestu, ki je pokazala, Yahoo je skoraj 400 povratne vendar Majestic pokazala, 0. To pomaga ublažiti zaskrbljenost.
  Jasons zadnji blog post ... Zagon My Small Business Potovanje

 9. Pozdravljeni Market Samurai Team.

  Hvala za posodobitev odlično orodje ljubezni, ki ga uporablja.

  Najlepša hvala in najboljše želje.

  Drew.

 10. 10
  Na 16. marec 2011 ob 02:46
  Corinne je dejal:

  Hvala za zelo temeljito posodobitev. Slišal sem nekaj godrnjanja o prehodu na Majestic, upam, da vsakdo je zdaj jasno, zakaj je sprememba potrebna. Kot smo vsi videli, da je internet nenehno spreminjajočem se svetu in smo pogosto morali prilagoditi in spremeniti način, kako gledamo na naše podatke. Res sem vesel, da ste našli alternativo, ki nam daje te podatke.

 11. 11
  Na 16. marec 2011 ob 06:31
  Martyn je dejal:

  Najlepša hvala za posodobitve. Sem bil zaskrbljen zaradi razlik med njima. Ampak zdaj ste pojasnili izkušnje in zakaj, mi je vse jasno. Jaz sem presenečen nad yahoo upokojitvi, čeprav! In MS deluje dobro še enkrat!

 12. 12

  No, da je prihodnost razmišljanje. Mnogi ljudje se osredotočajo na Yahoo Site Explorer, ampak, če je pa v pokoju, potem bomo vsi morali za dostop do teh podatkov drugje.

  Dobro bi proaktivno

 13. Hvala za heads-up. Mislim, da bo bolje za vse nas, zvest Samurai je.

 14. Hvala za ohranjanje nas dobro obveščen ... da res pomaga.

 15. Wow .. to samo zdi, kot zadnje čase, da celoten internet spreminja način poslovanja .. prvo Google .. ne yahoo .. kaj zraven ..

  "Črno Seo Guy" Podpis Off "
  TrafficColemans zadnji blog post ... Zakaj Najbolj Blogi Komentar Suicide po 30 dneh

 16. Izgleda, da bo to pozitivna sprememba. Hvala, ker ste nas.
  Rhonda @ Laugh Quotess zadnji blog post ... What Goes Around

 17. Mislim, da je treba posodobiti Video usposabljanje za programsko opremo Samurai Market.
  Zato, ker je ne posodablja nekatere nove funkcije.

  Hvala.
  Asuradechs zadnji blog post ... เว็บ ใหม่ ขาย ได้ ภายใน 5 วัน

 18. Sem nekako potrt izvedeti o dragih oblikovanje cen Majestic SEO. Bil sem zelo navdušena, da vidite, da je bila vključena v Samurai Market, vendar, ko sem kliknite puščico za prikaz povratne sem bil zelo razočaran, da se bo Majestic prikazane le 5 povratne pa je že našel.

  Fanta naj bi se pogodil z Majestic, da bomo lahko uporabite te podatke. To je super, da pokaže več povratne v Samurai Market, vendar to ne stori mi veliko dobrega, če bomo lahko videli le 5 od teh povezav.

  Bom s pomočjo Yahoo Site Explorer, tako dolgo, kot sem lahko, ker je bolj koristno, da mene, ker sem lahko dejansko smer in oceniti povratne.

  Ne razumite me narobe, čeprav ljubijo trg Samurai, le malo potrt, da je Yahoo Site Explorer zapira svoja vrata in veličastna je precej drago.
  Adam Roys zadnji blog post ... Kako Deliver Bonusi za Clickbank Products Samodejno

 19. Res sem vesela, z možnostjo Majestic SEO, Yahoo podatki izgleda zelo nezanesljivi z mano.