Je to "novo" SEO?

Share Button

Future of SEO Po pokola posodobitve Googlov Penguin in sprostitev njihovega zanikajo orodje, sem opazil zanimiv premik odvija v SEO skupnosti.

Moram priznati, ko sem slišal novo idejo prvič, ponavadi sem ga vzemite s zrna soli ...

TODA - ko več ljudi spoštujem začeli govoriti o isto idejo - to je, ko sem sedel in sprejme obvestilo.

Tako se je zgodilo ...

Pred nekaj tedni, sem gledal sejo "tablo petek" RAND Frishkin več na SEOmoz.com.

Rand je napovedal, da bi bilo treba v naslednjih 6-12 mesecih velik odmik od "gradnja" povezave nazaj k "zaslužijo" povezave in predlagal številne kul načinov za to, vključno z:

  • Sodelujejo v spletnih skupnostih, ki so aktivni in verodostojna, da vas ljudje in povezavo opazimo, da vaše vsebine organsko.
  • Postanejo aktivni na družabnih omrežjih.
  • Gost blogging o "vodilnih" blogih v vašem nišo.

Naslednji košček sestavljanke

Potem je prejšnji teden na naši webinar "zanikajo orodij", Leslie Rhodie, ki se pogosto imenuje "Godfather of SEO" je spregovoril o pomembnosti vključevanja s svojim trgom in deliti naslednji diapozitiv:

Ko sem videl ta tobogan, sem spoznal, da so bile Rand in Leslie bistvu pravijo isto stvar ...

V post Penguin svetu, najboljši način za zagotovitev vrh lestvice, ustvarjanje prometa in povečanje prodaje je bilo povezati s svojim trgom, poda veliko vsebine, in se osredotočiti na dodajanje prave vrednosti za življenje vaše bralce.

In potem me je udaril ...

"NEW SEO" je v resnici - Market Leadership

Namesto, da poskuša najti vrzel v Googlov algoritem in "igranje" sistema, so vaši napori zdaj veliko bolje porabili osredotoča na postane vodilna v vašem trgu.

BIG problem z Market Leadership ...

Edini problem s to idejo, da postane vodilna na trgu je, da ...

To traja FOREVER!

Če skušate redno proizvodnjo visoko kakovostnih člankov, video posnetke in podcaste in sodelujejo v pogovoru z bralci prek Facebooka in Twitterja - lahko enostavno na koncu dela 10 ur na dan.

V resnici novica CBS je pokazala, da 61% spletnih lastniki podjetij dejalo, da delajo šest ali več dni na teden, in več kot 10 ur na dan.

Zdaj ne vem o tebi, ampak to ni razlog zakaj sem začel elektronsko poslovanje!

Kako postati tržni vodja v 5 minutah Day

Dobra novica je, da obstaja tudi druga pot, da postane vodilno podjetje na trgu in želimo, da jo danes delim z vami.

Vidite lani sem govoril na enem od seminarjev Ed Dale, kar sem imel srečo, da je v sobi, ko je tip z imenom Pete Williams dal najboljšo predstavitev kar sem jih kdaj videl na Internet Marketing dogodka.

Pete nam je prijazno dovolil, da delijo del te predstavitve z vami, in v naslednjem videu - razkriva, kako postati vodilni na trgu v samo 5 minut na dan.

To je nekako tako kot 4-urni delovni teden - na steroidih!

Kdor je gledal ta video, je bila v celoti odnesla, kaj lahko Pete doseže v 5 minutah na dan z uporabo super pametni sistem za spodbuditev svojega časa in znanja.

Videu je le 14 minut, zato se prepričajte, da gledajo vse do konca.

Dovolite nam, kaj ste mislili o videu v pripombah spodaj, in če ste zainteresirani v teh "poslovnih žaga" - poskrbite, da se prijavite za naše PROSTIH prihajajoči webinar s Petom .

Warm Regards,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai