Blueprint za SEO analiza konkurence

V zadnjem času, smo bili že veliko e-pošte od ljudi, ki želijo nasvete o tem, kako analizirati matriko SEO konkurenco - tako sem želela deliti z vami to Market Samurai tehniko - od zunaj Samurai dojo.

Tim Godfrey in Steve Clayton so fantje, ki stojijo Blueprint Komisije - dve osebi, ki bo mnoge že veste.

Čeprav smo jih nikoli omenili, dobesedno na tisoče uporabnikov Market Samurai so bili z uporabo strategije Komisije Blueprint affiliate marketing, saj je začela približno pred letom dni - vključno z nekaterimi lastnimi kadri.

(In, medtem ko me je sram povedati, za nekaj časa so proizvedli boljše usposabljanje o tem, kako uporabljati trg Samurai, kot smo sami proizvajajo.)

Namesto da bi iskali na približno matrike SEO konkurenco, se osredotočajo na 3 ključnih področjih, ki jim dajejo dober pregled nad močjo svojih konkurentov.

Tukaj je njihov korak-po-korak strategije (na primeru zgoraj):

 1. Prva stvar, iskati je, ali ima več kot en tekmovalec 'Y' (Da) v vseh YAH, Naslov, URL, opis izdelka in vodja stolpce. Če obstaja več kot ena stran, bi morali prenesti na to ključno besedo in se premakniti v naslednjo.
 2. Če ne (in za to ključno besedo, da je "ne"), potem smo morali gledati na PageRank za vsako od spletnih strani (stolpec PR) in se prepričajte, da obstajata vsaj dve mesti, s PageRank 3 ali manj v Top 10. V tem primeru obstaja. V bistvu, 8 od njih spada v to kategorijo.
 3. Potem moramo pogledati na število povratne, da vsaka od teh strani so kazali na njih (BLP) in preverite, da obstajata dve strani z manj kot 50 let.

To je lepo, enostavno, ponovljivi strategije.

Vzel sem izpisek iz zgoraj Tim Godfrey in Steve Clayton je "Ustvarjanje Partnerski dobiček iz Free Google Traffic" ebook, kar sem prebral ta vikend.

To je njihov korak za korakom tehnike za spodbujanje affiliate izdelkov s SEO, ob dejanskih primerov iz poslovanja (ki se obrača okoli 7million $ na leto).

Ta ebook je na voljo brezplačno zdaj - pa je razlog, da je brezplačno, saj je Tim in Steve sta ga daje stran kot del svojega Komisija Blueprint 2,0 začetku (tako da boste morali za svoj ​​e-poštni naslov v zameno za knjigo).

Če želite, da bi dobili "Ustvarjanje Partnerski dobiček iz Free Google Traffic" ebook in čutite velikodušni lahko uporabite naše zasebno referrer povezave (in pomoč pri financiranju razvoja več Market Samurai dobrote, če se odločite za nakup kasneje od njihove uvedbe ).

Lahko pa uporabite to neposredno povezavo lahko uporabite, če vam je ljubše - in ne bomo videli niti centa.

Vendar pa tako ali tako, dobil kopijo ebook.

Ebook je resnično visoko kakovostno vsebino - strategije za SEO konkurenco matrične analize in izberete ime domene, so načrtno in enostavno slediti, se podatki dovolj podrobni, da lahko takoj dal vse, kar je v praksi (brez "manjkajočih delov"), in Še posebej všeč njihova hitro in poceni preizkus za preverjanje ravni prometa, preden jih začnete - tako je tudi vredno pridobivanje kopijo.

Brent

PS - Če nimate dostopa do SEO konkurenco modulom, lahko nadgradite na polno različico Samurai Market tukaj .

Brent Hodgson soustanovitelj Noble Samurai in internet trženje strokovnjak.

Brent je napisal 68 mesto (i) za Noble Samurai

43 odgovorov v "Načrt za SEO analiza konkurence"

 1. Jaz sem velik oboževalec te formul! Sem bil z uporabo te formule, saj je nagibala od Tima in Steva, ko sem dobil svoj NicheBluePrint izdelek, ko sem želel izvedeti, e-trgovino in spusti strategij za ladijski promet. Lahko potrdim, da je ta formula deluje! To mi je pomagal izbrati ključne besede, ki sem jih bil sposoben dobro uvrstitev v spletnih iskalnikih. Rezultati so bili boljši, kot sem pričakoval uporabo formule tako preprosto.

 2. Kakšen odličen način, da začnete svoj dan! Jaz downloaded affiliate ebook in prebrati skozi to! Ima veliko informacij, predstavljenih na zelo enostavno slediti načrt. Komaj čakam, da začnemo uporabljati. Informacije izpolni veliko vrzeli, ki so pogrešane zame. To je dokument zelo visoko vrednost, ki jo lahko dajo nove marketingu na pravi poti, in spomnil, vmesne tržniki nekatere stvari, ki so jih morda pozabili ali pa so prenehali uporabljati. Vaš blog post je bil zelo primeren za mene. To je manjkajoči člen, sem potreboval. Hvala vam, kako zanima!

  Randy.

 3. 3
  Dne 7. september 2009 ob 02:44
  Charlie Chambers je dejal:

  Tako sem vesel, da vidim nekaj kul stvari tukaj ... 1. Je, da je to en majhen blog post potrdila, kar sem razmišljal o konkurenci modul, ki omogoča, da se preselim na in obvladujejo svoje ključne besede in 2. Do tu zaradi drugega izdelka uporabi Tržni Samurai v tam delu ...

  Najlepša hvala Fantje,
  Charlie

 4. Veliko informacij tukaj! Ljubim trg Samurai. Naj bo to vrsto stvari, ki prihajajo!

 5. Tržni Samurai sem našel je dober. Se mi zdi dati navodil, kot informativen, kot kateri koli od teh poslovnih navodilih 7 milijonov dolarjev.

  Ive bil z Niche blue print za približno leto in nikoli slišal od teh fantov, saj nakupu njihovih izdelkov. In ti podpora manjša od pričakovane

  Ive nikoli ni videl ali slišal za katerega koli od svojih spletnih seminarjev.

 6. 6
  Dne 7. september 2009 ob 04:03
  John K dejal:

  John si sklicujemo, da ste bili z Niche Blueprint za približno leto in da je "tako imenovani podpora manjša od pričakovane." Ne strinjam se s tabo tam.

  Podpora, ki jo tako Steve Clayton, Tim Godfrey in njihovo podporno osebje je roke dol eden najboljših v industriji. Nočem, da ljudje napačno razlagajo na svoje mesto.

  Oni ponujajo vrhunsko podporo!

 7. 7
  Dne 7. september 2009 ob 04:25
  Oliver je dejal:

  Hvala za vložitev nas opozorili na to. :-) Tukaj je še ena sem naletel na nedavno:

  http://vincesamios.com/internetmarketing/reading-the-market-samurai-seo-competition-matrix

  Tudi, 7, mislim.

 8. Odlično. Vedno sem nekako spraševal, če sem dobro opravlja svoje delo delaš SEO Analiza tekmovanja. Hvala fantje za njegovo poenostavitev za nas.

  Mimogrede, imam eno zahtevo funkcijo. Ena stvar, ki sem storiti, je ustvariti glavni seznam ključnih besed (MKL) ali seznam ključnih besed, ki sem jih raziskali in potrdili, da je super, da optimizirate svojo stran za. Ali ne bi bilo super, če med raziskovalnem procesu, bi lahko "razjezilo" ključne besede, ki sem jih naredil analizo SEO Comp o? To bo samo se bolj priročen za uporabnike. Na ta način bomo lahko dal vse veliko ključnih besed na enem mestu, zavreči no-go ključne besede, nato pa začnite pisati članke o vsako ključno besedo na naši MKL.
  Samo predlog ... ;)

 9. 9
  Dne 7. september 2009 ob 04:41
  Druga John je dejal:

  Prvi John, podpora Niche Blueprint in njegovo forumu je zelo dobra.
  Vstopnica za podporo je vedno takoj odgovorila na vsa vprašanja v sem imel, in če ste uporabnik NB bodo nato imele PDF je povezav za podporo.

  Če niste prijavili na forumu, lahko to storite na naslovu:
  http://www.blueprintcentral.com

  In ne, ne delam za njih, ampak spoštovati tisto, kar počnejo, in njihova celovitost, ki je v poslovnem dim in ogledala prodajalcev, je težko najti.

  John

 10. Hi Guys

  Še enkrat, dober in iskren informacije za izboljšanje SEO na straneh smo postavitev.

  Hvala

 11. Brent, še enkrat, fantje dokazali, da & MS pravilo!

 12. Zelo kul Brent, ne more čakati, da gredo z MS in preverite SEO comp za moje niše, ki uporabljajo ta načrt.

  BTW, sem dobil brezplačno poročilo prek svojega zasebnega napotitelju povezave ;-)

 13. 13

  Ta strategija ne deluje super. To je proces, ki sledi, če boste našli veliko ključnih besed na delo v nekaj minutah. Hvala!

 14. 14

  Hej, hvala lepa za dodatno usposabljanje. Bo to preverjanje ven ...

 15. Tega ni mogoče šli gor. Sliši se, super. Ah, Mike, vidim, da objavljate preveč! LOL. Se slišiva kasneje.

 16. 16
  Dne 7. september 2009 ob 19:59
  Tony Frost je dejal:

  Veliki kazalec Brent!

  Zanimivo je, da je stolpec DMOZ ni dal veliko težo v post.

  Adijo

 17. Hvala za heads-up - Pravkar sem prenesli knjigo, čeprav je vaša povezava - ne vem, če bom lahko kupujejo vse - tako da ne boste dobili provizije - vendar boste morda dobili nekaj dobre karme iz njih

 18. To je super. Pravkar sem učenje za uporabo raziskav trga Samurai, kako najti prave besede, vključno z vidika spletne strani konkurentov. Hvala za informacijo.

 19. Hvala, ker si mi pokazal na poročilo Komisije Blueprint. Zdaj imam nekaj novih idej za uporabo Market Samurai!

 20. Gold - čisto zlato!

  Imajo tudi zelo gladka, hiter in umazano poceni način testiranja Adwords preveč - prenos te PDF je absolutno MORA.

  Hvala Brenta!

 21. MS in Niche Blueprint so super! Steve in Tim so najboljše v industriji (Poskušal sem veliko drugih programov) in njihovi programi stalo zgolj penijev za to, kar presežek prikazovanja! Nikoli nisem moral čakati več kot morda 3 ure za osebni odgovora na nobeno od ključnih igralcev tam. Če bi le lahko bi jih kloniral!

  Ne vem, kako bi lahko kdorkoli bil del NB od lanskega leta, saj je bila sproščena šele prvič pred komaj 8 mesecev. Če želite uspeti na internetu NB in ​​držav članic, skupaj sta zmagovalna kombinacija.

  Hvala za post!

 22. Velika objavljate Brent. To je tisto, kar hočem. Imejte nas obvestite povezana s tem, kako učinkovito uporabljati MS

 23. Jaz sem Hugh oboževalec Steve in Tim in njihovo usposabljanje je izjemna v jasnosti video posnetkov in metod, ki jih uporabljajo. Super za to izmenjavo s preostalim MS skupnosti.

 24. 24
  Dne 9. september 2009 ob 11:08
  Bob Mann je dejal:

  Kot "newbie" Počutim se zelo srečo, da so naleteli na tako Samurai Market in Blueprint Komisija pred kratkim. Navdušen sem nad kakovostjo izobraževalnih video posnetkov in rudnik zlata virov na obeh straneh, in integritete vse vpletene. (Na 09/09/09 Steve in Tim začetek "Blueprint Komisija 2.0", ki obljublja, da bo super.) Hvala vama v Avstraliji za dajanje skupaj ekipo prvovrstno! Jaz sem veseli, da kar veliko denarja z vašo pomočjo!

 25. Živjo, pravkar kupil celoten izdelek in to je neverjetno. Nam prihrani toliko časa in rezultate, ki se pojavi, je super. Love it.

 26. 26
  Dne 10. september 2009 ob 06:05
  tomartomartini dejal:

  hvala še enkrat Brent

  Dne
  Joe je odgovorila:

  Kako se to SEOT izračuna in kako točni so podatki?

  Kakšna je prednost, da jo uporabljajo preko standardnega števila Išče na mesec za ključno besedo?

  Hvala
  Joe

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Check out to stran (prejšnji blog post tukaj):
  http://www.noblesamurai.com/blog/keyword-research/keyword-search-tool-1032

  # 21 gre v podrobnosti o tem.

  Brent

 27. [...] Briljanten post by Eric Gehler v tej temi: strani in domen Back povezave in to blog post: Blueprint za SEO analiza konkurence | Noble Samurai je res zanimivo na tem področju. V preteklih letih že bilo nekaj zelo zanimivih 30DC TV [...]

 28. [...] Počnejo) - ampak, če hočeš hitro izvleček in primer iz knjige, sem blogged o tem v zadnjem času: Načrt za SEO analiza konkurence | Noble Samurai [...]

 29. [...] Tukaj je link do nafte Brent delovno mesto [...]

 30. 30
  Dne 16. september 2009 ob 10:43
  tomartomartini dejal:

  Blueprint komisija: Kupil sem to na 17. [Brent zgornjo povezavo]

  . Po prenosu ebook ... im v modalni 3 v tem času pustite me

  Spodbujam vas, da kupiti, če si na ograjo o tem: če je vaš vrste

  začenjajo potem bi jaz to predlagam, je treba imeti, saj boste imeli

  1] je "ponudba orodje za ocenjevanje" [enostaven za uporabo] ", to je o ponudbah, ki jih lahko vidite * * bo denar {mojih besed}

  2] praktičen pristop, da ste dober denar

 31. [...] Za mesta, ki imajo Y za vse vse: YAH Naslov URL padajoče vodja Napisano je pa tukaj: Načrt za SEO analiza konkurence | Noble Samurai sem tudi videti, če obstaja veliko lokacij na vrhu ten z zelo visoko (pinky rdeča) BLP. Da je za [...]

 32. Hi Brent, to je velik prispevek in hvala za točko iz CB. Sem imela eno vprašanje na to odlagališče:

  "1. Prva stvar, iskati je, ali ima več kot en tekmovalec 'Y' (Da) v vseh YAH, Naslov, URL, opis izdelka in vodja stolpce. Če obstaja več kot ena stran, bi morali prenesti na to ključno besedo in se premakniti v naslednjo. "

  Zakaj se omejili en vs dve? Zakaj ne dve ali več? Samo radoveden.

 33. [...] Da ste že posvaril, si oglejte v 2. odstavku pod njim matriki prikazane na tej strani: Blueprint za SEO analiza konkurence | Noble Samurai __________________ Isha "Sprašujemo se: Kdo sem jaz, da bo briljantno, krasen, nadarjena, [...]

 34. [...] Blueprint za SEO analiza konkurence [...]

 35. [...] Bolje, ampak to ni kar je z njo. - Našel sem ta nasvet (po SEO Matrix pic): Blueprint za SEO analiza konkurence | Noble Samurai Naj mu sledimo? Hvala vnaprej, [...]

 36. 36

  Hi,

  Samo ena stvar me bega - ni važno, ali 2 strani (ne na mestu) z PR 3 ali manj, ali so enaki tistim, kot 2 s 50 ali manj povezav?

  Če nizkih PR strani imajo vsak več tisoč povezav in strani z manj kot 50 povezav imajo vrednosti PR 6 ali več, se ne outranking kateri od njih bo zelo težko?

  Lep pozdrav
  Tony


  Brent Hodgson je odgovorila:

  V nekaterih primerih lahko da.

  Ampak ne pozabite, da je 2 stvari, ki jih iščete na tukaj - kakovost povezav in količine povezav. (PR je merilo kakovosti ali vrednosti povezav in BLP je merilo za količino oziroma število povezav.)

  Stran lahko na stotine ničvrednih povratne ali celo spam povezave, in videli te povezave ne vpliva na njihove uvrstitve. In s peščico visoko kakovostne povratne povezave, lahko na splošno višji čin teh mestih.

 37. [...] Tag. - Obstaja nekaj eleganten malo smernic matrix SEO konkurenca na naslednji spletni strani: Blueprint za SEO analiza konkurence | Noble Samurai videti tik pod matrico na tej strani. Opazili boste, da vaš matrika ne na # 3 pri tistih, ki [...]

 38. Mislim, načrt formula je super. Zdaj, če bi lahko dodali indikator nišo barve (kot v Micro Niche Finder), da bi bilo še bolje.

  Zakaj? Za zdaj moram gledati, če vsak po ključnih besedah ​​sodi v formuli. Če imam veliko ključnih besed, da je potrebno veliko časa. Zakaj ne bi dodali tiste kazalnike, na vrhu tabele, da vidim dodali pogled, če je ključna beseda primerna ali ne (po nišo formule, seveda)?

  Samo ideja. Če barva označuje, pravijo, rumena in predvsem zelena, morate dodatno kopati, če pa kaže rdeče, veste, da je ključna beseda verjetno ni primerna v skladu s pravili in blueprint formulo, opisanih v tem sporočilu.

  Zavedam se, da si je treba oceniti vsako točko, ampak, če ste se odločili, da gredo po formuli, bi barvni indikator pripomoglo k hitrejšemu stvari.

 39. 39

  Zdravo fantje, hvala za prost ebook po pripombah Tukaj lahko preverite celotno modri tisk. Edini problem je, s tržnim samuraji Počutim se, kot da imam vse orodje, ki ga potrebujem. hvala

 40. Imam zelo dober predlog:

  Kaj če bi ga imel, da je po tem, ko je bila analiza SEO konkurenca popolna in vidiš vse rdeče, zelene in rumene barve, imate sporočilo ljudstvo rek "Vaše možnosti za uvrstitev # 1 za to ključno besedo, na osnovi razpoložljivih podatkov is__%. To je (lahko) ali (težje) beseda za uvrstitev v "

  To bi omogočilo, da analizira način hitreje in omogočil večjo učinkovitost, in bi vsekakor pomoč noobs.

  Samo moja 2 centa