New Rank Tracker je v živo, ampak ga morate aktivirati danes ...

Noble Samurais Rank Tracker is now LIVE Danes imamo dobro novico za vas: Po dolgih tednih kodiranje (in več kot 80.000 vrstic novega zakonika), da smo res veseli, da razkrijejo svoje Nova Rank Tracker sistem za vas ...

In mi ne bi mogel biti srečnejši z rezultatom!

Zdaj je na tone informacij v tem blog post, vendar sem želel, da bi tako temeljito, kot je mogoče, da se zagotovi, da ste sposobni vstati ter tekmovanje v teku z novim sistemom za sledenje na lestvici hitro in enostavno. V današnjem blogu bom razkrila:

 1. Tri velike nove funkcije, ki jih dobite s svojo novo in "izboljšano" Rank Tracker
 2. Kako začeti z novo uvrstitev Tracker v 4 preprostih korakih
 3. Kako zahtevali svoje FREE načrt Rank Tracking 50 ključnih besed (v vrednosti do 22,50 $ na mesec), in sicer z aktiviranjem Rank Tracker pred polnočjo (Pacific Standard Time) v petek 3. avgust
 4. Kako zaklepanje v vašem življenju dostop do svojega 50% Half-Popusta na vse višje ključne besede Rank Tracker načrtov z aktiviranjem Rank Tracker pred polnočjo (PST) petek 3. avgust
 5. Kaj je edinstven o naši novi lestvici Tracker službe? In kako se primerja s konkurenco
 6. Kaj morate storiti, je danes ...

POMEMBNO OPOZORILO: morate aktivirati svoj ​​Rank Tracker modul Danes (ali pred polnočjo (PST) Petek je 3. avgust), da je vaš načrt FREE 50 ključnih besedah ​​bel pas in zaklepanje v vašem življenju 50% pol-cena popust na vse naše višje Načrti za ključne besede.

Ne pozabite, da je to izključna ponudba za obstoječe Samurai Market (in člen Samurai), samo stranke, in se bo iztekel ob polnoči (PST) petek 3. avgusta. Po tem datumu se bo načrt FREE Bel pas zmanjša na 10 ključnih besed, in višje načrti ključnih besed bo prehod na oblikovanje cen na drobno, in dvojno ceno.

Ok, tam je veliko za pokritje, zato začnimo.

Kot lastnik Samurai Market (ali člen Samurai), ste resni o SEO. Saj razumete, da je za vas, da bi izboljšali svoje uvrstitve, morate najprej jih izslediti.

Kot morda veste, pred nekaj meseci, Google je veliko spremembo, ki je močno prizadela Rank Tracker modul v Samurai Market in člen samurajev. Kot rezultat je bilo potrebno obnoviti Rank Tracker iz nič ...

Tu so le 3 od velikih novosti ki vas čaka v novih in "izboljšano" Rank Tracker ...

Če se spomnite uporabljate staro Rank Tracker, boste spomniti, kako frustrirajoče je bilo, da naložite svoje podatke.

Vsakič, ko boste želeli, da preverite svoje uvrstitve si moral odpreti trg Samurai ali člen Samurai, ročno kliknite gumb in nato twiddle palcema vaš razvrstitev podatkov, medtem ko so bili zbrani.

Če ste imeli več kot nekaj projektov, bi lahko ta proces traja ure. No, to je bila "stara Rank Tracker" ...

Tukaj je, kaj je novega v New lestvici Tracking System:

 • Avtomatske tedenske posodobitve: Nič več ne boste morali zapomniti, da preverite svoje uvrstitve vsak teden, in nato ročno kliknite gumb za posodobitev in naložite nova razvrstitev podatkov. Zdaj lahko samo vsede in se sprostite, kot je naš novi Rank Tracker samodejno posodablja svoje kampanje za vas vsak teden, ne da bi vam bilo treba dvigniti prsta.

 • Prijava na novice: Ne samo novi Rank Tracker posodobiti svoje akcije samodejno vsak teden, prav tako vam takoj, ko je vaš razvrstitev posodobitvah podatkov pošlje e-poštno obvestilo. Tako lahko sedaj osredotočiti svojo nedeljeno pozornost na vaše poslovanje, dokler vaš e-poštni obvestilo prispe.

 • Preprostejši vmesnik: za razliko od starega Rank Tracker, ki vas utonil v morju številk, preprost nov vmesnik našega novega Rank Tracker je naredi analizo vaši lestvici vetrič - še posebej, če vam je uspelo več spletnih strani, ključne besede in akcije, vse ob istem času.

In ker so novi viri sistem Rank sledenje razvrstitev podatke iz zanesljivih ponudnikov tretjih oseb, to je bolj stabilen kot kdajkoli prej.

Kako začeti z Rank Tracker v 4 preprosti koraki

  1. Odprite trg Samurai ali člen Samurai in posodobitev na najnovejšo različico

  1. Odprite prvi projekt, ki ga želite naložiti na lestvici New Tracker

  1. Kliknite na lestvici Tracker modul za aktiviranje vaše FREE načrt 50 ključnih besedah ​​bel pas

OPOMBA: Vaša priložnost za zaklepanje v vašem prostem 50 ključnih besed bel pas načrta zapre v petek, 3. avgusta. Če ne želite zamuditi na prostem 50 ključnih besed bel pas načrta, morate aktivirati svoj Rank Tracker modul zdaj. Za več informacij o prostem načrta bel pas, vodi obravnavo ...

  1. Naložite svoje zgodovinske podatke Rank Tracker v oblak

Kako zahtevali svoje FREE 50 Sledenje po ključnih besedah ​​načrt za Rank (v vrednosti do 22,50 $ na mesec), in sicer z aktiviranjem Rank Tracker Pred petek 3. avgusta.

Naša velika upanje je bilo, da bi bili sposobni ponuditi načrt za sledenje FREE mesto za obstoječe lastnike, tako Samurai Market in člen samurajev. Želeli smo, da se zagotovi, da bo čim več kupcev kot je mogoče v celoti vpliva na spremembe, ki jih Google.

Tako smo analizirali vzorce uporabe obstoječe kupce in agresivno pogajala z več kot ducat razvrstitev ponudnikov podatkov, da bi razumeli:

 1. Če bi bil prost načrt tudi ekonomsko mogoče; in
 2. Kaj FREE Načrt bi vključeval našim obstoječim uporabnikom

Dobra novica je, da bomo lahko ponudili veliko FREE 50 načrt ključne besede za vse obstoječe kupce Samurai Market in člena samurajev.

Analiza naših podatkov razvrstitev uporabe v zadnjem letu, je pokazala naslednje načinu uporabe za naše sedanje stranke:

92% track manj kot 50 ključnih besed
7% proga med 51-500 ključne besede
1% skladbo več kot 500 ključnih besed

Torej, kot lahko vidite, naš načrt FREE 50 ključnih besed presega potrebe več kot 92% naših obstoječih strank. Kar pomeni, če ste del te večine, ki bi spremljali manj kot 50 ključnih besed, boste dobili v korist popolnoma avtomatiziran ranga sledenje (kjer smo poiskati svoje uvrstitve za vas samodejno vsak teden) in ne bo treba plačati peni za to.

Vendar pa obstaja nekaj pomembnih stvari Opomba:

  1. Medtem ko bo prost načrt biti z vami, da ni zastonj na nas - Mi bo plačal več tisoč dolarjev na mesec, v vašem imenu, da prevzame te brezplačne načrte. Smo nastavili Freeline na ravni, ki naj bi zadovoljila veliko večino uporabnikov (nad 92%), medtem ko je določitev višine denarnih sredstev, ki jih potrebujemo, da izdatek vsak mesec za naše stranke na vzdržno raven. Bodite prepričani, nam to ne bo bankrotirala, vendar je pomembno, da delež, ki, kot bomo isti ravni račun za te brezplačne račune, smo morali potegniti črto nekje, in načrt za 50 ključnih besedah ​​vzpostavlja ravnotežje spoznati veliko večino potreb uporabnika, kot tudi upravljanje naše stalne stroške.

  1. Ta ponudba bo na voljo zgolj za obstoječe Market Samurai (in člen Samurai) lastniki ali vsakogar, ki kupuje trg Samurai pred petek v 3. avgust - Ker so naše obstoječe stranke in preskušanje uporabniki tisti, ki jih bodo spremembe najbolj prizadele, je to ponudba bo na voljo za obstoječo lastniško bazo le - vsakogar, ki ima polno različico Samurai Market ali členom Samurai, kot tudi vse trenutnega uporabnika sojenjem, ki nadgrajuje s polno različico do petka, 3. avgusta.

  1. Po petek 3. avgusta bo prost načrt za morebitne nove kupce Samurai Market pade na 10 ključnih besed na mesec - Ker obstaja precejšnja teku stroškov pri opravljanju teh brez načrtov, brez načrta 50 ključnih besed je na voljo le za obstoječe lastnike ( in vsakdo, ki nadgrajuje s polno različico, preden petek v 3. leta August.With več kot 63.755 strank, lahko začnete razumeti, zakaj to zagotavlja prost plan nam bo stalo na tisoče dolarjev na mesec.

   Zato smo lahko ta ponudba na voljo za obstoječe stranke samo. Bodoči kupci bodo omejene na 10 ključnih besed / mesec načrta.

 1. To FREE načrt 50 Ključna beseda je enakovredna PLAČANIH načrtov, ki stanejo do 22,50 $ na mesec - smo naredili temeljito analizo konkurence v prostoru storitev rang sledenje. Večina storitev rang sledenje ne zagotovi prost načrt na vse, in imajo minimalno vhodne cene od $ 29 do 49 $ na mesec samo zato, da se prijavite. To pa drži, dejanska vrednost, da vam za primerljivo načrta 50 ključnih besed je kjerkoli med $ 5 do $ 22,50 na month.Only obstoječimi strankami, in tisti, ki kupijo polno različico Samurai Market, preden petek 3. avgusta, bodo upravičeni do to brezplačno 50 ključnih besedah ​​načrt - ki določa, do 22,50 $ na mesec za ključno besedo razvrstitev preverjanj, BREZPLAČNO.
Free 50 keyword white belt plan

Zahtevali svoje FREE 50 ključnih bel pas načrt, ki ga aktivirate svoj ​​Rank Tracker Modul zdaj. Ne pozabite, da je to izključna ponudba za trg Samurai in člen Samurai lastnikov in bo potekel ob polnoči (PST) petek 3. avgust.

Po tem datumu bo prost načrt ključno besedo zmanjšal na samo 10 ključnimi besedami.

Da aktivirate svoj ​​Rank Tracker modul in zahtevali svoje FREE načrt 50 ključnih besed:

  1. Open Market Samurai ali člen Samurai, in posodobitev na najnovejšo različico

 1. Kliknite na zavihek Rank Tracker modul, in vaš načrt FREE 50 ključnih besedah ​​Bela Pas se samodejno aktivira. (Za več informacij o tem, kako začeti z novim Rank Tracker kliknite tukaj )

Kako Lock v življenju 50% polovični ceni popust na vse Rank Tracker višjih načrtov ključnih besed

Naša razvrstitev analiza podatkov uporaba kaže, da bo naša 50 načrt ključna beseda je več kot primerna za več kot 92% naših strank.

Vendar, če ste eden izmed tistih, ki so pri 8% uporabnikov, ki so spremljali več kot 50 ključnih besed, nato pa želimo zagotoviti, da bomo skrbeli za vas preveč.

Preden sem razkril, kaj načrti za določanje cen so, da je pomembno, da se preuči konkurenca in videti, kaj najcenejši voljo so možnosti na trgu, da bi spremljali več kot 50 ključnih besed na tedenski osnovi:

Tekmovalec

B

C

D

Najcenejši 50 + plan ključnih besed

49 $ / mesec

24 $ / mesec

19 $ / mesec

99 $ / mesec

Ključne besede goseničarji

250

100

100

1000

Cena / ključne besede

0,20 $

0,24 $

0,19 $

0,10 $

Torej, če boste potrebovali, da bi spremljali več kot 50 ključnih besed, nato pa najcenejši načrt od konkurenčnih storitev se začne pri $ 19 / mesec, in lahko plačali več kot $ 99 / mesec!

Medtem ko bi lahko to zdi veliko, obstajajo dobri razlogi za ceno. Obstajajo trde stroške za zagotavljanje infrastrukture za preverjanje velikega števila ključnih besed.

Pri tem našo analizo in cenovni model imamo dve jasne prednosti pred tekmeci:

  • Najbolj cenitev tekmovalec je usmerjena v SEO agencije - podjetja z globokimi žepi. Agencije pogosto zaračunajo več sto ali tisoč dolarjev, da svojih strank vsak mesec, in zato lahko privoščiti, da bi plačali velike vsote vsak mesec, da bi dobili svoje ključne besede razvrstitve posodabljajo za them.Agencies upravljanje več strank - da bi morali slediti na stotine ali tisoče ključnih besed vsak mesec. Cenovno strukturo načrtov trenutno ponujajo na trgu, odraža to potrebo. Na žalost, to postavlja izven dosega veliko malih lastnikov podjetij na spletu, še posebej, če je potrebno samo slediti nekaj sto ključne besede.

 • Večina naših konkurentov služijo relativno majhno bazo strank SEO agencij - in tako ne morejo širiti svoje stroške infrastrukture po več deset tisoč uporabnikov, kot smo mi.

Vemo, kdo so naši kupci, in so zelo drugačni od SEO agencij! Čeprav imamo nekaj agencij in SEO svetovalci, ki uporabljajo naše programske opreme, večina naših uporabnikov, so majhne online lastniki podjetij, ki nimajo več sto dolarjev na mesec porabiti za sledenje njihove uvrstitve.

Ko prihajajo s svojimi lestvici načrtov za sledenje, da smo zavzeli to potrebo upoštevati.

Da se zagotovi, da obstoječi kupci dobijo najboljšo ponudbo, bomo ponujajo dve vrsti načrtov:

 1. Načrti za naše obstoječe stranke (ali novim strankam, ki kupujejo do petka, 3. avgusta).
 2. Načrti za nove kupce, ki kupijo po petek 3. avgust

Tukaj je seznam, kaj bodo naši načrti za storitve Noble Samurai je Rank Sledenje:

Rank Tracker načrt

Posebna Obstoječe
Stranka Pricing

) (Vpis Pred petek 3. avgust)

Cene na drobno


) (Sign Up Po petek 3. avgust)

Bela Belt

Ključne besede: 50
Cena / mesec: FREE
Cena / ključne besede: ZERO
Ključne besede: 10
Cena / mesec: FREE
Cena / ključne besede: ZERO

Yellow Belt

Ključne besede: 100
Cena / mesec: $ 5
Cena / ključne besede: 0,05 $
Ključne besede: 100
Cena / mesec: $ 10
Cena / ključne besede: 0,10 $

Orange Belt

Ključne besede: 200
Cena / mesec: $ 10
Cena / ključne besede: 0,05 $
Ključne besede: 200
Cena / mesec: $ 20
Cena / ključne besede: 0,10 $

Blue Belt

Ključne besede: 500
Cena / mesec: $ 25
Cena / ključne besede: 0,05 $
Ključne besede: 500
Cena / mesec: $ 50
Cena / ključne besede: 0,10 $

Brown Belt

Ključne besede: 1000
Cena / mesec: $ 40
Cena / ključne besede: 0,04 $
Ključne besede: 1000
Cena / mesec: $ 80
Cena / ključne besede: 0,08 $

Črna Belt

Ključne besede: 2500
Cena / mesec: $ 99
Cena / ključne besede: 0,04 $
Ključne besede: 2500
Cena / mesec: $ 198
Cena / ključne besede: 0,08 $

Torej, če ste trenutno stranka z 100 ključnih besed, lahko spremljate svoje uvrstitve samo za 5 $ na mesec. To je samo 0,05 $ na ključno besedo - manj kot četrtino večina ponudbe naših konkurentov!

Za vse obstoječe stranke (in za vsakogar, ki nadgrajuje s polno različico Samurai Market pred petek 3. avgusta), boste dobili dostop do vseh naših maloprodajnih načrtov, vendar v 50% polovični ceni popust!

Če študija načrte zgoraj, boste videli, da so tudi naši bodoči drobno načrti (ki je bila uigrana samo za nove stranke, ki kupujejo po petek 3. avgusta) ceno na ključno besedo manj kot polovica večina naših konkurenta ponudbo. Da bi dobili enako ceno za ključno besedo od konkurenčnih storitev, bi morali porabiti najmanj 99 $ na mesec!

Mi bi radi, da bi lahko ponudili brezplačno trajno Rank sledenje vsem našim prizadetih uporabnikov, pa zaradi razlogov sem že pokriva, ekonomsko je to preprosto ni mogoče.

Naš 50 ključnih besed FREE načrt, ki zadovoljuje potrebe več kot 92% naših kupcev, kar nam bo stalo na tisoče dolarjev vsak mesec za kritje.

Če ste eden izmed redkih, ki skladbe več kot 50 ključnih besed (in ste trenutno stranka), smo sposobni, da vam posebne cene - manj kot četrtino cene naših konkurentov.

Vsakdo, ki kupi naš izdelek po petek v 3. avgust bodo lahko izbirali iz naših maloprodajnih načrtov, ki so še vedno veliko vrednost - na manj kot polovico cene večine naših konkurentov.

Če si želite ogledati, kako spremeniti svoj načrt, samo gledal video spodaj.

Kako, da spremenite svoj načrt za Rank Tracker

50 Percent Discount

Zaklepanje v vašem življenju 50% Half-cena popust na vse načrte višje ključne besede, ki jih aktivirate svoj ​​Rank Tracker modul zdaj. Ne pozabite, da je to izključna ponudba za trg Samurai in člen Samurai lastnikov in bo potekel ob polnoči (PST) petek 3. avgust.

Po tem datumu bodo vse višje načrti ključnih besed preiti na določanje cen na drobno, in dvojno ceno.

Da aktivirate svoj ​​Rank Tracker modul in trdijo vašem življenju 50% pol popusta na vse načrte višje ključne besede:

  1. Open Market Samurai ali člen Samurai, in posodobitev na najnovejšo različico

 1. Kliknite na zavihek Rank Tracker modul in tvoja 50% polovično ceno popust bo zaklenjena v za življenje. (Za več informacij o tem, kako začeti z novim Rank Tracker kliknite tukaj )

Zakaj New Rank Tracker tedenskih posodobitve?

Z le nekaj izjemami, večina naših konkurentov zagotavljajo le enkrat tedensko uvrstitev posodobitve, in za dobrih razlogov:

  • Če redno spremljati uvrstitve boste opazili dnevnih nihanj v vaših rezultatih. Ta dan "hrup" izkrivlja realno sliko o tem, kaj se dogaja z vašo rankings.The velika večina strokovnjakov SEO preveriti njihove uvrstitve na teden ali vsakih štirinajst dni. To je splošno sprejeto med SEO krogih, da je preverjanje uvrstit bolj pogosto, kot to določa majhno vrednost. To je enakovredno spremljanju ceno delnic vaših delnic na minuto za minuto posebej. To je preveč zrnat, da zagotovi pomembne ali izpodbojne trende.

 • Obstaja realna, oprijemljiva težko stroški za zagotavljanje velikih količin ključne besede lestvici. Je pomembna infrastruktura, ki mora biti zgrajena, da pogledate na milijone ključnih besed na mesec. Zagotavljanje tedenske lestvice pomeni štiri preglede na mesec na keyword.Providing dnevne uvrstitve vključuje sedem krat več ključnih besed poizvedbe, kar pomeni neposredno v sedemkrat stroškov. Storitve, ki zagotavljajo dnevne uvrstitve so precej dražji od ključnih besed za sledenje - in prav je tako!

Zaradi vodenja ključnih besed uvrstit kot dostopna in čim bolj dostopni za naše stranke, smo se odločili, da najprej zagotovi le enkrat tedensko razvrstitev poročila. Vendar, če obstaja dovolj veliko povpraševanje, lahko uvajamo možnost za takojšnje plačanih posodobitve v prihodnosti.

Kaj je edinstven o naših novih Rank Tracker službe? Kako se primerjajo s konkurenco?

Če še niste zares uporabili modul Rank Tracker prej, ali pa ga ni odjavil nekaj časa, tukaj je hitro Rekapitulacija svojih edinstvenih lastnosti (zunaj pa le četrtino cene konkurence).

Pravijo, da je "feedback zajtrk šampionov", in od vsega začetka je bil Rank Tracker zasnovan za zagotavljanje hitre povratne informacije o "učinkih" vaše SEO povezavo stavbe delo in strategijo SEO.

  1. Rank Tracker preveri, ne samo vašo uvrstitev v 3 glavnih iskalnikov, temveč tudi prikazuje število povezav, ki so kazali na vsako od vaših ranking strani - Značilno je, kot je vaše delo povečuje povezavo stavbe, boste videli povečanje števila povezav, sledi povečanje vaše lestvici. To je vodilni kazalnik za uvrstit, in le Noble Samurai je Rank Tracker ponuja to funkcijo. (SEO strokovnjaki radi to funkcijo -, saj zagotavlja dokaze o vseh izgradnjo povezava dela trdo ste delali)

  1. Rank Tracker vam pokaže uvrstit za vsako posamezno spletno stran, ki ste za nadzor - To je pogosta v sodobnem SEO uporabljati več domen čin za ključne besede. Večina drugih storitev Rank Sledenje lahko spremljali le eno področje, in samo ti povem, najvišja uvrstitev držite. Mi vam omogočajo, da spremljate poljubno število domen, kot tudi posebne URL-ji, kot so YouTube video posnetke. Mi vam pokaže vse uvrstitve imate v top 100 zadetkov, ne le najvišji ena.

  1. Rank Tracker vam omogoča, da spremljate neomejeno število domen za eno ključno besedo - Večina drugih rang sledenje rešitve na trgu zaračunavajo svojim strankam, ki temelji na konceptu, imenovanem "ključna beseda parov". Če želite, da bi spremljali vaše ključne uvrstitve na ključno besedo za 5 različnih področjih, boš moral vstopiti na to ključno besedo v 5-krat, jeste v vašo mesečno kvoto. V Rank Tracker, se to šteje kot le eno besedo - tako da vaše ključne besede kvota gre veliko dlje.

  1. Rank Tracker vam omogoča spremljanje uvrstitve na Web 2.0 spletnih mest (kot na primer YouTube in Squidoo), ki jo nadzorujejo, vendar niso lastniki - Številne rešitve za mejo na trgu, da samo za sledenje strani na enem področju, ali pa vas silijo da bi spremljali vsak Web 2.0 strani, kot drugo ključno besedo "par", ki jedo v svoj omejeno kvoto ključnih besed. Kot veste, YouTube in Web 2.0 spletnih strani pogosto vsebujejo kritičen del sodobnega SEO. Samo Rank Tracker vam omogoča, da dodate toliko Web 2.0 spletnih strani, kot ti je všeč - le ob uporabi največ eno ključno besedo vaše tedenske kvote.

  1. Rank Tracker podpira celoten spekter jezikovnih iskalnik in držav kombinacij - nastopanje v mnogih rang sledenje ponudnikov podatkov smo ugotovili, da je zelo malo podpore, celotno paleto jezik in država kombinacij na voljo v Googlu in večjih iskalnikov. Tržni Samurai je postala zelo priljubljena za non-US, non-angleško govoreče stranke, ker smo zelo trdo delali za podporo jezike od desne proti levi, kot hebrejščini, in "Unicode" jeziki, kot so japonski in kitajski. Ponudnik podatkov, ki smo jih izbrali, je eden redkih, ki je sposoben zagotoviti celoten spekter kombinacij jezik / državo.

 1. Rank Tracker upravlja vprašanj Google "lokalizacijo" in "poosebljanja" - Google pogosto služi do različnih razvrstitev strani, ki se nanašajo na to, kje ste se nahajajo. Google pooseblja tudi rezultate iskanja, ki temelji na lokacijah, ki jih pogosto obiskujete. Ta "lokalizacija" in "personalizacija" obnašanje lahko bi bilo zelo zahtevno, da bi dobili objektivno sklop splošnih rezultatov iskanja kot merilo za vaše SEO activities.As rezultat, boste pogosto videli zelo različne rezultate iskanjem Google iz svojega spletnega brskalnika, kot kaj lahko poročila službe čin sledenje. Razvrstitev ponudnik podatkov, ki smo jih izbrali počne odlično delo za odstranitev teh predsodkov iz rezultatov.

Kaj morate storiti danes ...

  1. Če ste obstoječi Samurai Market ali člen Samurai stranke in sledite manj kot 50 ključnih besed - danes aktivirate (ali pred polnočjo (PST) Petek 3. avgust) in boste varno vaše FREE 50 ključnih bel pas načrt za življenje. Naši podatki poraba kaže, da je to več kot dovolj za več kot 92% naših strank.

  1. Če ste del peščica strank, ki potrebujejo, da bi spremljali več kot 50 ključnih besed - danes aktivirate (ali pred polnočjo (PST) petek 3. avgust) in boste zablokirala kadar koli v življenju dostop do naših višjih načrtov ključnih besed na 50 % popust na pol cene (ki so manj kot četrtino cene večina naših konkurence).

 1. Če ste nikoli ne uporablja čin tracker prej, zdaj je najboljši čas za začetek. Vključite danes (ali pred polnočjo (PST) Petek 3. avgust) in boste varno vaše FREE 50 ključnih bel pas načrt in LIFETIME dostop do vseh naših višjih načrtov ključnih besed na 50% pol popusta, bi morali nadgradnjo v prihodnosti.

Samo, da povzamem, da bi dobili dostop do novega lestvici Tracker, vse, kar morate storiti je:

  1. Open Market Samurai ali člen Samurai, in posodobitev na najnovejšo različico

 1. Kliknite na zavihek Rank Tracker modul za aktiviranje vaše FREE načrt 50 ključnih besedah ​​bel pas. (Za več informacij o tem, kako aktivirati svoj ​​Rank Tracker modul kliknite tukaj )

In končno, velika hvala za vso neverjetno podporo in spodbudo za smo prejeli od naših strank - in do 1218 namenjenih uporabnikom, ki so vzeli dragoceni čas iz svojih seznamih za sodelovanje v Beta. Prejeli smo nekaj odličnih povratne informacije in dosegla številne izboljšave v programski opremi, kot rezultat.

Upamo, da boste uživali ob uporabi novega sistema Rank sledenje, in če imate kakršnakoli vprašanja, ki niso neposredno odgovorili na to delovno mesto, vas prosimo, da od njih zahteva, v pripombah spodaj.

Tople pozdrav,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai

PS zahtevali svoje FREE načrt 50 ključnih besed, in zaklepanje v vašem življenju dostop do vašega 50% polovični ceni popust na vse načrte višje ključne besede, morate aktivirati svoj ​​NEW Rank Tracker modul pred polnočjo (PST) petek 3. avgusta. Aktivirate svoj ​​Rank Tracker modul danes s klikom tukaj in po teh 4 enostavnih korakih:

Ne pozabite, da je to izključna ponudba za obstoječe Samurai Market (in člen Samurai), samo stranke, in se izteče ob polnoči (PST) Petek 3. avgusta.

Po tem datumu se bo načrt FREE Bel pas zmanjša na 10 ključnih besed, in višje načrti ključnih besed bo prehod na oblikovanje cen na drobno, in dvojno ceno. Torej, če ne želite zamuditi, kliknite tukaj, da vidite, kako aktivirati: