Kako ustvariti visoko kakovostne izdelke FAST!

Že vrsto let, je 4 minute milje štejejo ne le fizično nemogoče, vendar po mnenju zdravnikov od časa - dejansko nevarni za zdravje vsakogar, ki ga poskusa.

Potem pa na 6. maj 1954 25-letni študent medicine, imenovan Roger Bannister - razbil skozi 4 minute pregrade v tisto, kar je revija Forbes imenovano "Greatest atletski dosežek v zadnjih 150 letih".

Pri razmišljanju o dogodku mnogo let kasneje, Bannister je dejal, da v času, ko:

"Prišlo je mističnost, prepričanje, da je ne bi bilo mogoče storiti"

Toda takoj, ko je dokazal, kar je bilo mogoče, drugi tekači začeli Razbija ovir, kot dobro. By 1957, je 16 tekačev teče sub 4 minute milj!

4 Minute Mile Internet Marketing ...

Sedaj boste morda sprašujete, kaj štiri minute milja ima opraviti z internetno trženje.

No ... za mene, gledal spodnji video posnetek je bil precej všeč gledanje Roger Bannister smash skozi 4 minute miljo.

Vidiš, sem verjel, da je nemogoče ustvariti visoko kakovostne izdelke hitro in enostavno.

VENDAR - potem pa sem videl ta video in sem spoznal, da so moje prepričanje, ne samo narobe - vendar pa bi bilo, da me zadržujete več let.

Torej, danes sem navdušen, da lahko delim ta video z vami, ker vem, da bo spremenila vaš pogled na tisto, kar je mogoče v vašo spletno podjetje FOREVER.

V današnjem videu Pete Williams razkriva, kaj menim, da je ena izmed njegovih najmočnejših "poslovnih žaga", in vam pokaže, kako ustvariti izdelke visoke kakovosti v nekaj minutah, namesto dni ali tednov ali celo mesecev!

To je najbolj osvobajajoča in opolnomočenje video kar sem jih kdaj videl, tako da, če ste se borijo za ustvarjanje izdelkov za vaše spletno poslovanje - se prepričajte, da gledajo vse do konca.

Vaše podjetje nikoli ne bo isto spet ...

Če ste uživali ta video in si želite ogledati Pete uporabi svoje "poslovne žaga", da bi dobili vredno teden dela, opravljenega v samo 4 urah - Poskrbite, da se registrirate za njegovo PROSTIH prihajajoči livestream z bogato Schefren

Tople S spoštovanjem,
Eugene Ware
CEO Noble Samurai

Eugene je napisal 17 mesto (i) za Noble Samurai

107 Responses to "Kako ustvariti visoko kakovostne izdelke, hitro!"

 1. 1
  Dne 8. november 2012 ob 03:28
  Paul Manley je dejal:

  Kaj žalostno. Ne morem pravilno slišal, da je to zvok je zamolklo in še huje, ne morem razumeti njegovo skrajno naglas. Lahko smo nekako dobili to prenesla. Kaj grozen naglas in kaj enaka kot je vsebina nedvomno zelo dobra.

  .... Žalostno

  paul

  Dne
  Rashi odgovoril:

  Zdravo Paul,

  Nisem našel nobenega problema z naglasom tega tipa. Vsakdo ne angleško govoreče. To ne pomeni, da morate samo pritožujejo nad njihovim naglasom. Bodite pozorni na to, kaj pravi in ​​skušajo ujeti stvari, bratec. Kakovost zadevah vsebin. Prosimo, da razumete, da je angleščina tuj jezik za njega in prosim nehaj ustrahovanje ljudi.

  Great job Eugene. Pot.

  Hvala

  Dne
  Richard H odgovoril:

  Hi Rashi in Paul

  Mislim, da je vprašanje jezika je zanimiva, slog govorniki je težko poslušati in jezik je prav tako težko razumeti,

  moji predlogi Pavlu dobili dober par telefonov glavo, da omogoča lažje razumeti težke poudarki tudi poslušati vsebino dva ali tri krat, saj bo večja razumevanje doživeli.

  moji predlogi za Rashi, poskusite in razumeti, da samo zato, ker nekdo pritožuje nad svojim naglasom, ne pomeni, da so ti ustrahovanje, to se imenuje miselnost žrtev, ne bo vam dobro služijo.

  Angleščina na voljo v številnih narečja / poudarki in njegov OK za vsakogar, da reči "Ne morem razumeti, tvoja angleščina, ponovite sami"

  veliko vsebine in veliko spletna stran Noblesamurai.com

  Dne
  Alice je odgovorila:

  to zveni kot popolnoma normalno naglas zame, samo nekaj, kar je eden nekoč. Strašno nič o tem.

  Dne
  AthleticFIT UK odgovoril:

  No, rekel Alice! Če gre za zvok, potem je to dovolj pošteno. Nič grozen o naglasom sploh. Mislil sem, da je vsebina, da ni pomembno, kaj sliši. Nikoli ne bomo vsi zvenijo enako. Kako dolgočasno bi bilo!

  Dne
  Josh je odgovorila:

  Video zveni krasno, Accent je v redu preveč. Zelo jasno in dobro govoril. Mislim, da u morali priti ven več Paul, videti svet.

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi Paul (in vse tiste, ki ste imeli težave z zvokom). Res mi je žal za tiste, ki ste imeli težave z zvokom.

  Poskušal sem ga očistiti toliko, kot sem lahko. Sem pospešila avdio količine za približno 2 ali 3-krat. To ima zelo jasno in glasno po mojem računalniku, in smo poslušali, da ga na več računalnikov v pisarni in se sliši OK. Računalniško vsakogar je drugačen seveda.

  Biti Australian sam nisem vedel, poudarek bi bil tak problem. Retrospektivno je ima še posebej "močna" Aussie naglas, in je precej hitro govori v tem videu.

  To je tretji videospot, ki smo jih objavili s Petom in ni bilo nobenih pripomb glede tega v teh pripombah ... ampak jaz se opravičujem, če so ljudje imeli nobenih težav :-(

  Imel sem prijatelja, ki je bil televizijski producent, ki je govoril na ameriški kabelski družbe o sindikalno svojo TV oddajo. Dejal mi je, da ne bodo sprejeti, brez podnapisov ... Ne vem, zakaj!

  Bomo si prizadevajo zagotoviti prepise za težke Aussie poudarki v prihodnosti.

  Hvala vsem za iskrenost. Mi bi popolnoma neveden dejstva drugače.

  Upam, da ni preveč motiti s takeaways iz vsebine.

  Še enkrat hvala za komentarje vsakogar!

  Tople S spoštovanjem,

  Eugene

  Dne
  Richard je odgovorila:

  Eugene,

  Jaz sem Pom in sem delno gluh. Se mi zdi Pete naglas zelo enostavno slišati in zagotovo ne grozen.

  Osebno mislim, da je Paul, da je žalostno, kliče nekoga naglas grozen je komaj svetla stvar, ko so lastniki te spletne strani Avstralci preveč.

 2. 2

  Njena ni naglas, svoje -
  Hitrost, s katero se pogovarja plus ločljivost nizke kakovosti videa (zakaj izkušeni ljudje to storiti?)

  celota naredi video - neuporabna

  Škoda ...

  Dne
  mageticsounds odgovoril:

  je avstralski naglas.

  Dne
  Ryan je odgovorila:

  dogovorjeno!

  Dne
  WINZ odgovoril:

  Strinjam se s ken (resolucije nizke kakovosti)

  Dne
  Sutejo Tan je odgovorila:

  angleščina ni moj 1. jezik ...

  Nimam težav s poudarki in avdio

  je glasno in jasno, da me ...

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi Ken, in vsem, ki ste komentirali velikosti videa. Video je pravzaprav na Youtube, in je bila naložena kot visoki ločljivosti 720p video ... tako, da bi morali biti samo za optimalno video na svoj celoten zaslon in dobili več iz videa.

  Zaslon kapitan je bil precej slabe kakovosti. Ampak upajmo, da še vedno lahko videli, kaj se dogaja. Dejanska vsebina ni bila tako pomembna kot proces. Torej, upajmo, da še vedno prišel skozi.

  To je "neuvrščen" video na Youtube (kot je Pete za intelektualno lastnino) - vendar pa lahko dostopate do video na Youtube tukaj:

  http://www.youtube.com/watch?v=J5kZ2ab8EBU

  Upam, da pomaga. In žal za majhnosti. To ni postavil na bolje, ki jih naši ozki blog postavitev obeh.

  Opravičujemo se za nevšečnosti ... Vem, kako frustrirajoče mora to biti. Bo poskusil, da bi ta bolj razumljiva tudi v prihodnje.

  Hvala za dajanje v najem mi znanje.

  Tople spoštovanjem

  Eugene

 3. 3
  Dne 8. november 2012 ob 04:08
  Ricardo je dejal:

  Jaz ne verjamem v čudežne tabletke, je bolje, da delajo v naše izdelke in to je vse. Ni čarobna formula ali kaj podobnega.

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi Ricardo,

  Se strinjam. Magic "skrivnost", je štiri črka besede se imenuje ... W ... O ... R ... K ....

  Vendar menim, da je velika razlika med dejavnosti z dodano vrednostjo in brez vrednostnih dejavnosti. Jaz sem predsednik uprave družbe, programske opreme, in to ni tako koristno za mene, da napišete vsako vrstico kode v naše izdelke. Ampak jaz sem odgovoren za izid izdelka.

  Malo je vrednost delnice izbrane fotografije ali proizvodnjo keynote diapozitive ... česar videe ... nalaganju stvari na youtube, itd To je vse kar je potrebno ... ne pa jedro izdelka, ki nastajajo.

  Posnemite svoje vsebine v najčistejši možni obliki, in vzpostaviti sistem in proces, da naj ostali poskrbel sam.

  To je razlika med poslovno in delo.

  Še vedno sem rad dobil moje "roke umazane" občasno preveč (sem dal posnetke skupaj). Vendar sem tudi s polnim delovnim časom video fant preveč.

  Moraš delati na vašem izdelku ... ampak ni nujno, da v njej.

  Najlepša hvala za vaše komentarje, čeprav - ne vem, če je bila ta točka dovolj jasen v video Petovo (ali izgubljena v svojem gostem Aussie naglasom :-)

  Upam, da ste uživali v vsebino.

  Tople S spoštovanjem,

  Eugene

 4. 4
  Dne 8. november 2012 ob 04:08
  Mickey Mouse je dejal:

  zakaj hype? Tam je bil 10 sekund vrednosti v tem videu, če je to. Vse, kar je povedal v času med dvema zabijanju več hype navzdol naše vratove, kot je fekalno napolni črpalko na turbo načinu je, da bi morali posneti video, medtem ko je videti na miselni, nato pa uskladite z video predstavitev programske opreme. Ne vem v kateri koli drug način, ki to počne osebno.
  Čestitamo imate 16 minut mojega in vsi ostali življenja

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi Mickey :-)

  Hvala za vaš komentar.

  Ti si očitno zelo visoko pasovno širino posameznika, ki bi lahko hitro dojeti posledic, ki bi um-map + zaslonom rekordno potek dela in koristi za ustvarjanje hitro vsebin.

  Vendar pa imamo paleto različnih izkušenj za naše stranke, in nekatere morda ne bo tako hitro za peni, da padec.

  Ugotovili smo, da se lahko porabi malo časa ustanovitvi kontekst, preden dali vsebino, da veliko razliko za izboljšanje razumevanja.

  Dr Anthony Fernando, ki ima doktorat iz izobraževanja nenehno ovni v glavi pomen konteksta in strukture. Naslednjič, ko bomo poskušali zagotoviti prepis tako so bolj napredne lastniki podjetij več sposobni hitro skeniranje in ekstrakta vsebino, ki je pomembno za njih med strukturo.

  Hvala za vaše komentarje.

  Tople S spoštovanjem,

  Eugene

 5. Zanima me v programski opremi, ki jo uporabljate za ustvarjanje miselnih vzorcev, ki jih uporabljate. Katera druga programska oprema za ustvarjanje vsebin, ki video posnetke in reportaža PLR lahko priporočam, da me? Skušam ustvarjati svoje lastne e-knjig, in članstvo straneh prodajajo svoje lastne produkte. Vsi oddajajo poti bi bilo zelo cenjeno, kot dobro. Pravzaprav je vsaka pomoč dobrodošla. Hvala, Guido E. Zecckine, CEO - Biznet2020, Inc / iDigital gostovanje in oblikovanje

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi Guido,

  Na Mac (ki je, kar sem uporabo), vam priporočam MindNode Pro. Na iPhone / iPad Priporočam iThoughts HD, in na računalniku je velik kos brezplačno programsko opremo imenovano FreeMind.

  Upam, da pomaga,

  Eugene

 6. 6
  Dne 8. november 2012 ob 04:25
  Endre je dejal:

  Izdelki so bili oglaševani v zadnjih nekaj elektronskih sporočil, ki jih Noble Samurai poslati skupino, so le ne ujemajo z njihovo ugled in kakovost njihovih izdelkov.

  Prejšnji sem videl, je bil nekaj takega kot virus um stvarco video na in pdf, skrajni bs.

  Jaz sem še vedno ostal na e-poštni seznam, kot sem ljubitelj Samurai Market in druge stvari, ki jih je ustvaril.

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi Endre,

  Hvala za vaše komentarje.

  Zelo mi je žal, da si tako misliš.

  Poročilo PDF Mind Virus je malo razočaranje. Sem prebranih Posamezna poročila, da je bila ta temelji na, in sicer:

  1. Internet Business Manifesto ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheManifesto.pdf )

  2. Manjka poglavje
  ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheMissingChapter.pdf )

  Ti so bili odlični, poročila um-upogibni. Je popolnoma spremenila način, da sem razmišljal o poslovanju.

  Potem ko je prebral poročilo Mind Virus, odlomke odmeval z mano globoko. To je bil nekakšen opomnik vseh takeaways sem se naučil.

  Še enkrat ... z malo objektivnosti enkrat sem prebral .. in spoznal, da z sklopu celotnih poročil poročilo virus um morda ne tečejo zelo dobro za ljudi, ki ga berejo prvič.

  V zvezi s tem je bilo zelo žalostno.

  Sem jih posredovati svoje komentarje, kot tudi moji hrbtom Rich Schefren, in on je očitno delajo na drugem revizijo, ki mora biti boljši.

  Moj nasvet, pa ne zadržite sapo - le prebrati dve poročili sem zgoraj naštetih.

  Še posebej prvi .. to je bolj res, danes kot takrat, ko je bila napisana pred mnogimi leti.

  Hvala za vaše komentarje. Jih prihaja. V prepozen to ni bilo najboljše delo Rich, ko prebere nekdo, ki bere njegovo delo prvič.

  Bomo težje delo v prihodnje, da bi dobili vaše zaupanje nazaj, in da svoje komentarje in odzive na krovu.

  Če lahko vprašam - smo zelo trudila, da se informacije, ki neposredno odgovarja na številka ena vprašanja naših strank s pomočjo tisto, kar je zelo temno in zahtevna času v svetu in v Internet Marketing.

  Kako vam lahko pomagamo? S kakšnimi težavami ste borijo z .. Katera orodja in informacije lahko bomo dostavili, ki bi lahko neposredno pomagajo vaše podjetje?

  Bi radi vedeli, svoje misli!

  Tople S spoštovanjem,

  Eugene

 7. Prezreti druge pripombe, ta video je super.

  Zvok je bil na začetku nizka, tako da samo zavihati. Njegov naglas ni moteča niti. Edina stvar, ki bi se lahko izboljšala je kakovost videa zajem zaslona

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi,

  Hvala za vaš komentar.

  Zvok je bil dejansko poskočil za približno 250% v Screenflow ... ampak mislim, da do takrat, ko se dotakne Youtube - to se lahko normaliziral dol ... Vzdih! Zato bi moral poslušati Pete in pustite moj video fant naredil te stvari!

  Audio igra zelo dobro na mojem računalniku in vse tiste, ki smo jih testirali na v pisarni. Mogoče je kombinacija močnega Aussie naglasom, in hitro govorim Pete ... in nižja kot normalno glasnost.

  Bo bolje, poskusite naslednjič, čeprav!

  Hvala za vašo podporo,

  Eugene

 8. Audio je v redu ... Slišim vse v najlepšem redu ..

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hura! :-)

 9. 9
  Dne 8. november 2012 ob 05:55
  James Wakefield je dejal:

  Je to šala? Kaj ima to opraviti z ustvarjanjem izdelke? Prav tako je težko mindblowing in prelomen strategije. Popolna izguba mojega časa.

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi James,

  Hvala za vaše komentarje.

  Ta tehnika je isti delovni proces, ki Pete (in še imamo), da se ustvarjajo informacijska izdelke, ki so video temelji.

  Jedro mišljenja so premik, ki morda niso prišli skozi preveč dobro v videu je, da je veliko izdelkov, ustvarjanje chore.

  Vzemi od mene. Ena mojih prvih izdelkov je bila 14 DVD in delovni zvezek informacije o izdelku imenujejo "Digital Video Secrets". Prodaja dobro - ampak to me je 8 tednov pozne noči urejanje video in mastering DVD-jev, itd

  Premik mišljenja so bili ... samo ujeti "vsebina" ... in imajo poenostavljen poslovni proces za ravnanje vseh drugih "ne-dodajanje vrednosti" dejavnosti ...

  Jaz bi z veseljem plačala nekaj sto dolarjev za tiste 8 tednov mojega življenja nazaj!

  Bil sem tako obsedena s to početje "moje" in delam prav ... da sem pozabil pravega cilja ... da bi dobili super izdelek skozi vrata in se osredotočiti na najbolj pomembna stvar v poslu .. Marketing!

  Kakorkoli že. Hvala za vaše komentarje. Upam, da imaš nekaj iz videa. If not, please let me know if there's anyway any future content that we produce can directly help your business during these challenge business conditions.

  Warm Regards,

  Eugene

 10. Se mi ne zdi, da je poudarek na slabo - če ste kdaj bili v Avstraliji v vašem življenju, boste dobili hitro navadil. Strinjala, čeprav mu to govori malo hitreje ... kljub temu, vsebina je super, hvala za delitev!

  Na drugi note, ne da Pete Williams trenutno sodeluje z Rich Schefren za nov seveda oni prodajajo skupaj, "poslovni Hacks"? Mislim, da je 1497 $ ... naj se sprosti v naslednjih nekaj dneh AFAIK.

  Kljub temu, lepo preselling videos on je tam dobil.

  Dne
  Anna odgovoril:

  To je pravilna, bo Dobiček Hacks se sprosti zelo kmalu. Kje si našel to ceno? Do sedaj sem videl samo bogati z "Prophit prerokba" ebook (mislim, da je bilo ime?), Zdaj pa Pete Williams 'video posnetkov. Kljub temu pa veliko vsebine, čeprav!

  Dne
  Carrick je odgovorila:

  Oni to dal ven pred nekaj meseci za približno to ceno, tako da dostojno ugibanje bo približno enaka trenutno.

  Ugibam, da ni prodal vse to dobro, in ta serija je namenjena naredil boljše delo ga pred prodajo tokrat z več podružnic in več / boljše videoposnetke in poudarki.

  Dont videli veliko uporabljali tu, kot je to, ki temelji na predpostavki, da imate sedež podjetja in blagovne znamke, in imate čoln obremenitev denarja za outsourcing. To je tema, ki je bila približno za dolgo časa - vzvod in rast s pomočjo zunanjega izvajanja. Ravnokar so ga pakirani z nekaj slick lastniške terminologiji (Dobiček Hacks), da se zdi bolj revolucionaren in nove. On ne uporabljate domiselne tehnike in orodja, če pa imate dober VA, bi naredil te vrste stvari sami naravno, kot da je ves smisel ima VA ....

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi Carrick,

  Hvala za vaše komentarje.

  Pete & Rich naredil začetek sojenja v začetku tega leta. Če sem iskren, sem mislil, njihovo trženje ni bila tako dobra (jih ne povem, sem rekel, da!)

  V nekem smislu je mogoče ek Hacks še en outsourcing seveda. In v tej dimenziji ne prinese. Pete (in njegov poslovni partner) upravljanje desetine zunanjih izvajalcev, tako oni razvili nekaj zelo preprostih in še prefinjene načine za upravljanje svojih ekip.

  Ampak mislim, da je poudarek drugačen. To je več premik um-set.

  Gre za prepoznavanje vaš rezultat ... kaj prispevek od vas mora biti ... potem sistematizacije stran počitek.

  Sem porabi veliko outsourcing tečajev ... in prebrali tudi veliko kadrovskih knjig o upravljanju osebe, itd, in mislim, da to preusmeritev, ali tako, kot je podano v njihovem primeru je edinstven.

  Vem, da ko sem prvič videl polno 90 minut predstavitve je res igraš z mojih mislih ... Imam ekipo ducat redno zaposlenih okoli mene in sem vedno čutil, da sem delal tako neučinkovito ... in še pomembneje neučinkovito.

  Z uporabo veliko načel iz šole ek Hacks misli sem uspel izboljšati svoj finančni vzvod precej.

  Toliko ... da sem med pisanjem tega bloga odziv hotelski sobi v Pekingu ... in se počutim bolj povezani in na vrhu mojega podjetja, kot imam kdaj, ko pa v pisarni.

  Imam veliko iz svojih idej. Vesel sem, da ste šli v VA poti Carrick ...

  jaz ne bi mogla živeti brez svojih virtualnih ali brez virtualni pomočniki. To je odličen način za začetek.

  Zunanje ni treba drago. And the most important thing we have is our time. Can't get another minute of it.

  Here's what I tell people. Business requires money. Set aside as much money as you can easy month. Even if it's only $100 a month or so… and get it going to another bank account where you've got it linked to VISA debit or something like that.

  Each month… mentally write off that money. It's gone. And spend it on your business. Starting it out it might be training… further on it might be out-tasking to build a product… at launch it might be advertising… When you hit the limit … stop for the month and wait until next month.

  At some point you'll start making more than the money that you're putting in… congratulations you have a business! But at least there's a “stop loss” for your business. And you can still leverage outsourcing (as well of your own time of course) at a rate that's appropriate for you and your budget.

  I've quite my job to start a business… Don't recommend it. Business takes time, money, hard work and a healthy dose of insanity :-)

  Thanks for your comments and I'd invite you to check out the live stream too… might be some tricks you can use with your VA.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Eugene Ware replied:

  Thanks Mate! We thought it was some Bonza content too! :-)

  If you watch the full 90 minute presentation you can see why in the context of the full presentation he received a standing ovation…

  I know you could probably here me whistling from the back of the room!

  Yes – After a lot of pestering Pete's packaged together a ton more of these hacks as well as an outsourcing course (which is really the hard-part of all this trickery).

  We've released with Pete's permission 3 videos now – you can get the full 90 minute presentation as well if you pre-reg for the livestream tomorrow. It's worth watching the whole thing.

  We've implemented of a lot of the hacks in there… and have even applied some of the tips from his outsourcing material in managing our own team here. About the only thing I haven't implemented was the audio email… but that's because I type really fast… and even talking seems slow to me!

  Even if people don't choose to invest in his program (for people that still don't have the teams or processes around them I think it's a great investment)… I hope they'll get a lot out of the content we've released, the live stream that's happening tomorrow (the devil is in the details), and in the live Q&A webinar we're running with Pete on Tuesday. We plan to overdeliver on the content.

  Glad you enjoyed the content!

  Cheers,

  Eugene

  On
  Carrick replied:

  Thanks for the detailed and thoughtful response Eugene!

  You make some very good points re: mind-set and one's role in the context of one's VA's/outsourced resources…In fact, Rich and Pete should try to articulate the role/purpose/mindset part of this program more like you have; your 'version' makes more sense and helps distinguish what they're actually selling from what it appears to be! At least to me.

  I actually haven't gone the VA route yet as I'm not earning enough to justify the cost (but I do have a vision of what that setup would look like and how I'd use it). I have investigated and bought some tools/training around locating outsourcing resources (including VA's) in order to begin the process of delegating the boring/tedious and time-consuming low-value but required tasks.

  For that reason I would LOVE it if, during the Q&A webinar, you could get Pete to identify which types of tasks are ripe for outsourcing as 'one-offs' (perhaps via Fivver, or something similar) for those of us just starting down the outsourcing path. ie what types of things he would recommend one could use Profit Hacks techniques on, WITHOUT a dedicated VA and WITHOUT spending a lot of money on –> So, maybe the low-hanging fruit where you get the most bang for your buck via outsourcing and Profit Hacks. I think this would be a HUGE help for newbies and those (like me) who don't yet have a viable business to finance and justify the cost of dedicated VA's. This would be helpful in getting us there!

  You said in your response “And you can still leverage outsourcing (as well of your own time of course) at a rate that's appropriate for you and your budget”….As I said above, in the context of Profit Hacks, how would one do this without a dedicated VA and all the associated costs?

  Thanks very much in advance mate!
  Carrick

 11. I cant understand australians, and I can read 10x faster than video, so why not apply your “4-hour workweek on steroids” process (previous post) to transcribing your videos, then I can shorten my workweek as well

  On
  Anna replied:

  Australian's have the clearest accent in the whole wide world!! We don't roll our Rrrr's like the amerrricans.

  Anyway, I think Pete should review content before showing us all and not settle for mediocre. You need to maintain your standards

  For example, why didn't you cut out the technical stuff up when you cut out the rest?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi John,

  Thanks for your comments.

  Sorry you couldn't understand my friend's thick Accent. Listening to it in hindsight I guess it could give Crocodile Dundee a run for his money!

  Most of our other videos we've done are scripted (eg. Our training videos), so we've just released our transcripts. This is one of the few times we've done a live recording so it slipped the mind. Sorry!

  We'll make sure that we do transcripts for future live recordings where we can.

  Hope the rest of your workweek is awesome.

  Warm Regards,

  Eugene

 12. This might have been a good video, but really? The quality was so bad I could not even see it w/my reading glasses on and the sound was not great either. Is this guy thinking that his “run through” is teaching??? Res? My suggestion is to do it over all the way around, then perhaps it could count as viable content creation!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Kate,

  Thanks for your feedback.

  This “snippet” was taken from the full 90 minute of the seminar. It might lose some of it's impact without the full context. Believe me, it really did make a lot of sense within the full presentation. As it's Pete's presentation I can't leave the link to full presentation here in the comments, but if you sign up to live stream you'll get the full presentation to watch which hopefully should be better.

  Sorry for the confusion. In hindsight it does seem like he skips through the concept a little quickly in isolation!

  Thanks for your comments.

  Warm Regards

  Eugene

 13. Nimam težav z zvokom ali naglasom, ampak tisto, kar me moti je, da je to blog uporaba trg Samurai polna koristnih informacij. Tukaj v zadnjem času se zdi, da je treba spodbujati veliko drugih izdelkov. To je tisto, kar je žalostno, da mi ...

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi Jhoecannon,

  Hvala za vaše komentarje.

  Glede na trenutne finančne razmere in kaj se dogaja z SEO smo videli veliko spletnih podjetij borijo.

  Kot rezultat smo bili ob pristopu dali veliko veliko vsebin prek spletnih seminarjev in vsebine, da rešijo ta pomembna vprašanja. Velika večina, kar bomo dali ven bo prost, dragoceno vsebino.

  Ne priporočamo ničesar, da ne bomo osebno uporabo - uporabljamo LL3 z vseh naših zaposlenih in naših sestra spletni razvoj podjetja. Mi uporabljamo dobička žaga vsak dan v tednu v naše poslovanje, in seveda bomo uporabili naše lastne proizvode.

  Toda tako kot vse stvari v življenju, nekatere vsebine in rešitev bo komercialne narave (in prav je tako).

  Smo uporabili tudi naše velikosti kot družba za pogajanja posebne cene za naše naročnike, kjer bomo lahko - in se še pogajajo z nekaj zelo velikih ponudnikov programske opreme tam za 100% brezplačno različico svojih plačanih ponudbo za naše naročnike!

  Vse to je na vrhu še naprej, da posodobite svoje programske izdelke in delo na neko novo razburljivo trženje programske opreme (da ne morem govoriti o tem tukaj).

  Zavedamo se, da to ne bi bilo v interesu vseh in da se, če je to velja za vas, potem ne bo užaljen, če se odjavi.

  Jaz se naročite na veliko poštnih seznamov ... in ko je več hrupa za signal odjavim.

  Mi bomo trdo delati, da poskrbite, da so vse vsebine, freebies in kakršne koli promocije in akcije, ki jih vodijo za naše naročnike bo kakovosti, da so naši kupci pričakujejo. In seveda, če se spusti žogo na to potem gledam na ljudi, kot ste vi, da nam sporočite.

  Hvala za vaše mnenje.

  Tople S spoštovanjem,

  Eugene

  Dne
  Jhoecannon odgovoril:

  Hvala za odgovor.

  Če Market Samurai dejansko uporablja programsko opremo in orodja, ki jih spodbuja, naj jih razumejo njihovo trženje. Ampak, prosim, ne obupajte na koristne informacije, ki ste nam vedno predvideno.

  Bil sem naročnik Samurai Market let in ne bom dal gor na njem zdaj.

  Še enkrat, hvala za povratne informacije!

 14. Lahko dobite te programske opreme Screenflow za PC?

  Dne
  Dale je odgovorila:

  Eden od PC verzijo predavanju programske opreme se imenuje Camtasia.

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Hi magneticsounds,

  Na žalost Screenflow je samo za mac.

  Jaz sem malo pristranski ... ampak to samo en kos programske opreme je odgovoren za pretvorbo več spletnih marketingu na mac kot le kaj ...

  Ampak .. najboljše programske opreme na računalniku za te stvari je Camtasia. To ni tako hiter, ali kot madež kot Screenflow, vendar pa bo to delo.

  Včasih sem storiti 6 tednov urejanje videa za tečaj sem naredil pred leti in bo to delo. Samo poskrbite, da imate veliko RAM in CPU na vašem računalniku. Narediti urejanje predavanju je potrebno veliko sredstev.

  Upam, da pomaga,

  Eugene

 15. 15

  Video, accent, audio and content are great. No problems!!!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Mark,

  Phew! Glad someone was able to understand it! :-)

  Glad you enjoyed it.

  Cheers,

  Eugene

 16. Actually, (Ken, Paul) it is a bit of both…
  It sounds like an Australian accent to me, and you might have to listen to it a few times if you ear is not good at picking up on heavy accents. I'm used to accents, so it's not bothering me too much…and it is good content by the way :)

  But I do agree that it is low quality, which it makes it difficult to understand, or get at first listenting and it shouldn't be.

  Terry

 17. Yeah, many veteran marketers preach placing more importance on information quality over presentation, but it sure would be nice if the information were easily understood and absorbed…

  Nonetheless, content was okay and you get used to the accent after a few listens.:) Might wanna start doing that before Pete's live-streaming event on Thursday though. Cheers.

 18. I understood only that we need to make mind map and the next reord wat we speak. Nothing more

 19. Man… I'm not English, and I completely could understand that video. I don't understand what's wrong with his accent… I find it pretty understandable. And furthermore, the vidéo quality is quite good.

  Nice one here… These are cool hacks by the way.

 20. 20

  Agreed, the quality is horrible after the integration into this video. Have a look here for a much better 60 minutes version of this video: http://www.strategicprofits.com/video/lessons-in-leverage/

 21. Ok, so create an outline and just do it! If you want to leverage your efforts, then outsource some of the tasks…sound good!

 22. I always like Pete's work. This is new but a good refresher.

 23. 23
  On November 8th, 2012 at 7:23 am
  Robertino said:

  Oh no. This will produce more so called guru products, with 10 mile high sales pages and over hyped video/audio.

  To the Samurai team :
  When you helped complete newbies with the 30DC co-op, you did a tremendous job. (I had my disagreements then, because in my opinion you were neglecting other parts of your business at the time, just to make your participation in the 30DC a success for everyone.)

  You could have done the same for the group just above the newbies, who this is targeted at.
  What the speaker says at 1:40 into the video, and which is prominently worded in the slide, is so silly :

  “All you had to do, was talk about something that you're the expert on…”.
  “Something you're passionate about…”
  “Something you love…”

  What you want, is sell people something they're craving or just asking for. It's not about you, or what you know.

  That's why this whole outsourcing stuff was started. You don't know Jack about the subject, but it's in huge demand, so you hire somebody to do it for you. Doesn't matter how you cover this up (eg will save you 48 hours a day, the 4-hour work week, while you're spending quality time with your loved ones).

  The “just record it with Dragon Naturally Speaking” kinda stuff has been floating around the net for donkeys years.
  It was pioneered by black hatters. Black hatters are always in a hurry to quickly set something up, so they can grab as much money, before the flaw or loop hole is circumvented. Most of them probably can't even read or write. So DNS fitted nicely into their plans.

  I'm **not** saying that the speaker is selling vague knowledge, or even lies. It's just nothing new.
  Let's hope that this is packaged (no pun) into a 30DC format. So that people actually have at least 1 product to bring to market, with which they were carefully mentored.

  The formula comes across like a rehash of eg Profit from PLR, John Thornhill and Kindle Profits Exposed, James Jones. To name just two. But these two are already from 3 – 5+ years old, and were also rehashes from others.

  You can do better than bring this.

 24. So the “secrets” to saving time building things are to start by being an expert, and to have employees to do the work?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Gary,

  Thanks for your comments.

  I agree that at one level that is what is being said.

  The secret is to structure your time in your business so that you're working on the “value adding” parts of the product/content creating process. There's little value in you picking stock photos, creating slides, recording video, editing video, rendering video, uploading video, etc…

  All the value happens in the content “capture” process. So if you can craft a way to capture this in the most effective way possible – great things can happen, and you can enjoy your life a lot more… I can tell you – I've edited a LOT of video in my time… and it gets old really, really fast.

  As for employees… it's better to out-”task” before your hire full-timers… It depends on the frequency of your product/content creation… and you can get a lot done for not much money – but the trick is being able to hire good people.. communicate effectively with them… have systems of accountability… and great training.

  I learned a long time ago that just having good people is not enough… you need great processes… a great business model… and a great culture.

  There are very few secrets in life… They all kind of variants of the four letter word : WOR K.

  But better to work SMART… AND work HARD… I don't know anyone successful that hasn't done both.

  Thanks for your comment.

  Warm Regards,

  Eugene

 25. I'm sure the content would have been great, but like Paul and Ken I could not understand a word and it's not that I am not used to an Australian accent, my wife is from there… :)

  But as been said it was just a plug for something else…

  Oh what a surprise…

  Enjoy the Live Stream everyone… and don't forget to have your credit card ready…

  Cynical …

  I don't think so… :)

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Steve,

  Thanks for your comment.

  Sorry that you couldn't follow what was being said. Sometimes I forget that many people can struggle with the Australian accent!

  Given that someone has found a link to the full unedited video I guess it's OK to repost it now:

  http://www.strategicprofits.com/video/lessons-in-leverage/

  That's the link for the full 90 minute presentation. A presentation that caused an entire room of people to rise to their feet for a standing ovation.

  I'm an old, cynical marketing guy myself too :-) and I can only remember twice in my 15 years of marketing where I've seen that happen.

  Once for Ed Dale at a Frank Kern Mass Control pitch-fest talking about market leadership, and this presentation for Pete. I wouldn't have posted it if I didn't think it was extraordinary value. In hindsight it may lose a bit of the wow factor when removed from the context of the full presentation. So check out the full version at the link above.

  I watched the first live stream and it was pretty great too. Lots of actual nuts and bolts tips from actually doing the work. I expect that there will be an offer at sometime during the live stream – but that won't detract from the learning experience.

  My hope is that regardless of whether people buy or don't buy that they'll walk away from all of our content and webinars and freebies with great actionable content from stuff that's actually proven and that works, rather than a lot of snake oil that exists in this crazy world of Internet Marketing. I buy practically every new course and piece of software out there (just ask my staff), looking for stuff that works.

  The other day I bought a wordpress plugin that recommended keywords for your blog post… I was intrigued about where they get their data and so I pulled apart their source code.

  I found out to my shock and amazement that the plugin was generating RANDOM NUMBERS for Search Volume! I kid you not. I felt like taking a shower after reading that code.

  Leave your credit card at home.. and watch the stream anyway.. Make some notes… apply the content…. make a ton of money… and repeat.

  The biggest secret out there is to apply what you learn. Imperfect execution will beat perfect inaction every day of the week. So execute like crazy!!

  Thanks for your comments. It must be late – I'm getting all long-winded :-)

  Take care,

  Eugene

 26. To ni tako revolucionarna. Mnogi ljudje so že delaš to vrsto operacije. Problem je, da moraš imeti v gotovini roll, da to storite. Moraš imeti denar za plačilo nekoga, da to storim. Tudi če delate z nekom na fiver, so v bistvu zaračuna $ 5 na minuto videa. Thats $ 300 na uro videa. In to je samo za video. Boste morali plačati nekomu za skripte in glasovnimi navodili. Pravi, da ima Internet marketingu ustvariti veliko novih vsebin. Z drugimi besedami, saj statistike kažejo, blogging spletne strani mora biti ustvarjanje od 1 do 5 člankov na dan. Tudi če ste le ustvariti eno video teden, ki ima $ 400 na teden, plačati nekomu za ustvarjanje video posnetkov? Koliko bo to stalo, da ustvarite 5 ali celo 1 člankov na dan? 500 Beseda 5 $ esej iz fiverr je neuporabna. Boste morali plačati najmanj 25 $ na fiver za dober članek in potem bo težko za vas, da bi našli pisatelj na fiverr, ki lahko ustvarjajo vsebine, ki bodo resnično pritegnili bralce. Torej ste v pogovoru $ 500 na teden, tudi če ste video je le 20 ali 30 minut. Skratka, kaj ta tip je rekel, je uporaben le za ljudi, ki že uvajajo na tisoče dolarjev iz njihove spletne strani na tedenski osnovi. Vendar pa ni dvoma, to je bil predstavljen kot rešitev za začetnike, marketingu. V zvezi s pripombami o njegov govor pa je težko razumeti. To je malo, ampak predstavlja splošen točko. Vam ni treba razumeti vsako podrobnost. Če boste poskušali slediti, kaj počne korak za korakom, ni upanja za vas vseeno. Greš razumeti, kaj govori na splošno.

  Dne
  Eugene Ware je odgovorila:

  Zdravo Paul,

  Hvala za vaše komentarje.

  Prvič, jaz ne mislim, da je treba, da je drago. Smo dejansko uporabili enako fanta, ki Pete, ki se uporablja za video in on je zelo poceni za dober rezultat.

  V prvi live stream, on ustvari polno "produkt" - čeprav je nekaj, kar bi bilo verjetno vredno okoli $ 47 - ni produkt $ 1997 za skupaj 139 $.

  Moral sem narediti izdelek z roko sam. 6 tednov samo urejanje videa, da ne omenjam vse druge stvari sem moral storiti. Povem ti, jaz bi plačala 2.000 $, da bi dobili nekoga, ki bo naredil vse, da za mene ... za ta čas nazaj ...

  Ne verjamem, da je sporočilo, da ste morali storiti, da vsak teden, bodisi. To je samo, da je to mogoče. Izpodbija naše trenutne ravni zmogljivosti. Vem, da je to storil zame.

  Zdaj. To je rekel - mislim, da je pomembno, da smo prav razumeli, kaj so naši cilji so.

  Če je za izgradnjo poslovno, potem mislim, da je zelo težko storiti, da jih sami. Poslovanja, zlasti v letu 2012 je moštveni šport. Poznam veliko spletnega trženja "licenčnine" in tudi veliko ljudi, ki so veliko bolj uspešni v poslu. Vsi imajo to skupno - imajo veliko igralce okoli njih.

  Če je vaš cilj je, da preprosto izogniti redne zaposlitve, potem je to veliko lažje. Samo samozaposliti in postal svetovalec. To je velik prvi korak k dobili večji nadzor nad svojim časom. Začel sem na ta način. To je odlična odskočna deska za izgradnjo pravega podjetja. Vendar bo vaš dohodek plato na neki točki tam. Ampak glede na vaše finančne cilje je to v redu.

  Večje vprašanje, verjamem, ne gre za zunanje ali ekipa - ki je dana v mojih mislih. Ampak gre za poslovni model.

  Kako boste plačali za svoje zunanjih izvajalcev ali članov osebja?

  Če ste čakali, dokler ste že kar veliko denarja v vašem podjetju pred svojim najem svojo prvo pomoč, potem mislim, da ste čakali predolgo. To bo trajalo predolgo, da bi dobili vrhunec v vašem podjetju.

  Morate določiti enega ali dveh temeljnih dejavnosti, ki bodo, ko ponovi ustvarjajo dohodek. Nato pa izboljšati, da, tako da bodo ustvarila dobiček, ko nekdo počne veliko o "non-vrednostjo" dejavnosti ... Potem lestvici, da gor.

  Medtem ko to zveni preprosto dovolj. To ni. Ni dovolj ljudi v skupnosti, Internet Marketing, ki govorijo o poslovnih modelih.

  Tudi mnogi od njih so govorili o naslednjem novo bleščečo stvar.

  Mi razmišljate o tem nekaj usposabljanj o tem (nič prodati - obljubim) Če vas zanima mi sporočite. Če obstaja dovolj zanimanja, bom dal vsebino skupaj.

  Čeprav sumim, da je zelo drugačen od tistega, kar želijo vedeti tudi, kaj ljudje potrebujejo, da vedo (next sijoče stvar).

  Kakorkoli že ... upam, da je nekaj v moji rant .. :-)

  Hvala za vaš komentar šteje, čeprav.

  Tople S spoštovanjem,

  Eugene

 27. 27

  Razmišljal sem točno isto, sem mislil, da lahko jaz, ker sem na koncu dolg dan ...

  Če želite previti, ki ustvarja problem, če ste lahko slišali nekaj, kar zveni dobro. Zvok je zamolklo, in njegov govor potrebuje nekaj dela na minimalen.

  Dne
  Mike je odgovorila:

  Pri navajanju izdelek ali storitev, saj bi verjetno pomagal, da se pisno omenja, morda zaradi česar je lažje, da se ohrani hitrost in govor, ki je lahko težko razumeti točk.

 28. 28
  Dne 8. november 2012 ob 07:49
  Mike je rekel:

  OK. Bil sem sposoben razumeti naglas in kakovost je bila dovolj dobra, da bi lahko dobili idejo o tem, kaj se dogaja.

  Če sem pravilno razumel "skrivnost", da njegovo hitro ustvarjanje vsebin je outsourcing? On miselnih vzorcev oris in ga pošlje ven, da so to storile.

  Ni ravno tisto, kar sem klic "ustvarjanje vsebin". Nisem vedel, da je plačal nekoga, da opravim svoje delo, se imenuje "hack". Moram biti pred mojim časom :)

  cheers,
  m

 29. Lep video z zelo moti boggling ideje.

 30. Ne Eugene,
  Žal mi je, da je negativna, vendar se mi zdi, da je zelo težko slediti in interpretirati govor tega tipa, ker je preveč poudarjen in je prehitro govori: To je prva stvar.
  Druga stvar je, da so videi daleč premajhna, zaradi česar je nemogoče prebira besedila ali vsebine na svoji predstavitveni zaslonu.
  To je treba prevesti ali pretvorijo v jasno in podrobno PDF, tako da je veliko lažje, da bi vsak pravem pomenu njim!

 31. 31
  Dne 8. november 2012 ob 08:22
  Epineto Logico dejal:

  To je zanimivo

 32. Smešno, da vidva omenila kakovost snemanja in naglas fantu ...

  Ne samo, da imam težave sluha (preveč rocka n 'roll kadar mlajši), ampak moj prvi jezik ni niti angleščina (sem mehiški) in sem razumel vse.

  Namig: Ko se prijavite, da bi dobili ostale Rich Schefren video posnetke boste dobili dostop do izvirnega video datoteke, ki dejansko vodi za polno uro in ima boljši zvok, upam, da vam pomaga! ;-)

  Sergio

 33. Ken and John – simply go to http://www.strategicprofits.com/profithacks/video-2/ and get everything you need. You two need to do less complaining and take more positive action (-;

 34. Am sorry to say I have to agree that the video is poor quality.

  I am English and have never had a problem with Australian accents, but in this case, I can't understand a lot of what is being said.

  The video itself is also difficult to follow.

  However, having said that,my years with Noble Sam tells me that perseverance will enable me to understand the video if I just play it again and again.

  I appreciate the fact the time and trouble has been taken to put up it on the web.

  My thanks.

 35. 35

  To some extent I'd agree with Paul. I have Australian friends it is not to do with that. It's a live conference so it can't be perfect. There we go found the middle ground all!

 36. A final useful video, but he does use a lot of outsourcing, which is great if you can afford to do that. Unfortunately my situation is that currently I still can't afford to outsource !

 37. …so the way to create products fast is get someone else to build them for you.

 38. Come on guys the video is okay quality. For those of you complaining about Aussie accents take a look at the majority of US or English accents us Aussies have to deal with on a daily basis. Perspective isa wonderful thing… You guys needs to get spme. Thanks for this video Eugnene, great job. A bit too long winded at the start though…

 39. Great information on shortcut to creating great products. The recorded sound quality left much to be desired as highlighted by most. I had to watch the video three times in order to digest the entire content. I look forward to the upcoming exclusive limited live video. Hope to get some gold nugget tips from it. Na zdravje!

 40. Have no problem with language etc., but the logical flow and presentation could be improved. Seems to be out of context in that it is part of a larger presentation, I say this because he makes assumptions about the audiences understanding.

  Cheers,

  Mike FD

 41. talks too fast, sorry I wasn't able to understand his terms or what he was explaining.

 42. I've had no problem understanding the Australian accent. Try going to Thailand and understanding THEIR attempt to speak English. Focus on the content and just work with it. The CONTENT is what this is all about after all. I will admit though that he speaks a little to fast and needs to slow down for everyone's benefit.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Steven,

  Try going to Beijing (where I'm typing this at the moment). No one understands English (or Australian LOL).

  Try ordering food …. lucky some Restaurants have pictures! :-)

  My Pastor had some good advice that I have heeded in my life… When eating fish… Eat the meat and spit out the bones…

  Imperfect action will beat perfect inaction every day of the week!

  Sorry that the audio was difficult to understand. We'll make sure our future videos are easier to understand or at least provide some transcripts.

  Thanks for your comments! Thailand is one of my favorite travel destinations… Have you tried their noodle soups… to DIE for!

  Warm Regards,

  Eugene

 43. I thought the presentation was of good quality and the audio was perfect… what the hell are you other guys talking about?

  I'll bet most of the people leaving negative comments have never created an online product in their lives.

  Get a freakin' life folks. At least this guy is taking action and doing something.

  Must be a bunch of dumb-ass Obama voters. LOL!!!

 44. I've heard this before and it is a great idea. When you simplify the message it's basically
  1. you come up with the idea
  2. outsource it to your team
  However, how many people have the money to outsource? And as a business person if you do have the money you have to decide do you spend it buying this product or paying your outsource team?
  If you're a newbie and this is new to you then you need this product.
  For the rest of us, it's really a matter of focusing and using ALL THE PRODUCTS we already own. How many of us have tons of software on your hard drive or cds that you've bought and still haven't used because everytime you turn around there's a NEW GROUNDBREAKING NEVER BEFORE HEARD technique, method (whatever you get the message – it's copywriting at its best.
  Anyway I'm really preaching to myself here. But if this helps someone else then that's great.

  On another topic, I must agree with Endre who said earlier
  “The products have been advertised in the last few emails sent by Noble Samurai Team, are just not match up to their good reputation, and the quality of their products.”

  I'm also still staying on the email list as I'm fan of Market Samurai but I have gotten rid of alot of email subscriptions because I'm tired of constantly being bombarded by emails on the “newest, greatest,etc product ever”

  Eve

 45. Sound and accent are fine. Good video….good quality as usual samurai's

 46. Eugene you must watch this before posting. What kind of impression do you provide by posting such video. Totally useless. Must respect readers time.

 47. Looks like a blast! I'll only be able to attend some of it, but I'm excited to check it out!

 48. I watched video twice, the issue is not the accent, I can understand it very well even English is not my native language. The issue for understanding is: the title of this article says about creation of high quality products but the quality of video embedded into presentation is not so good that I felt unbalanced when I tried to understand what is the key idea? Working 4 hrs a week and make lots of podcasts, videos, slides presentations and articles to blogs from one presentation is a good idea. However, all info should bring value to customers, not just a bunch of usefulness flow

 49. 49

  Rick Schefren? Really. I was part of his 2008-09 coaching. He delegated it all to underlings. Big waste of money. Good salesman, though. Was he into car sales in his prior life, like Mike F and Frank K?

 50. Six minutes in and I bailed. If you can't give me good enough, targeted info in 6 minutes to keep me interested, it is a waste of my time. I also found the quality of the video horrendous: dark, too far away, presenter wasn't prepared. Watch Lynda.com for prepared and professional video tutorials. The title of this post should be, how to create stuff so fast that it has no value. I have been loving Market Samurai even with its glitches in Beta and have lived through them, but this is the second time I have been fooled by an email link into thinking I am getting quality info. Never again.

 51. I guess you made a mistake with this video.
  The presentation part is not about product creation, it is about content creation.
  Perhaps you could fix this as product creation is a subject in which I am very interested in.

 52. 52

  I agree, it's a trash video, which is not usual for this company. I already knew how to use Camtasia, and not everyone has a mac. The guy in the video gave a SEMINAR on how to record his screen ? Did he also explain how to turn on the computer?

 53. 53
  On November 8th, 2012 at 7:05 pm
  Richbilt said:

  Essentially, what he's saying is plan what you're going to say, find all the graphical assets, do the voice recording, brief a video production guy on exactly what you need to create the video. Erm right. Groundbreaking.

  The main point I get from it is – where you've got a problem, create a process that helps you streamline it so it's no longer a problem. Which is OK if you have the £$ to throw at the problem by outsourcing it.

  The other clever bit is having the gall to present it to the world as something new – but I guess that's what a fair bit of what 'online marketing gurus' are about :)

 54. Eugene,

  I was an unconditional and fervent admirer of the whole Market Samurai concept.

  Unfortunately, as of late, it seems to me the Dojo has had to compromise on some of the principles it adhered to.

  The new strategy involving Mr. Scheffren gives the impression MS members and fans are now nothing more than names on a list. And the money is in the list, right?

  That's unadulterated “Rich”, no doubt about it. I will suppose MS is in survival mode, albeit at some cost to it's former pristine credibility, alas.

  Hoping the “bad” times quickly blow over so the “Dojo” return to its former serenity. It's the hype. Lose it, drop it, fast, it is causing damage…

  Where have all the good times gone?

  Theo

 55. I bailed at the point where the flow chart came up and the screen was blinking… lots of blur. Very poor quality of video, so I'm not inclined to watch further to find out what the big secret is. I do know I don't want my videos to have that poor of a quality of sound and image.

 56. A little poor quality of video but the content is much more interesting. Hvala lepa.

 57. 57

  No sound.

 58. 58

  The video was interesting, and useful, however I struggled to catch all the content due to the presenter's heavy Australian accent (and I have lived in Ozzy, have Ozzy niece and nephew etc). The speed at which the information was being presented was also too fast for me. Surely giving some constructive feedback is not a bad thing for a presenter in business? as if a fair percentage of people viewing have similar difficulties, then this could be addressed for future videos – and we would all be happy to recommend!

  I hope these comments are useful for future presentations, which is what they are meant to be and not a criticism to be jumped on by defensive individuals whom only see things from their own point of view.

 59. I'm a Kiwi (New Zealander)and have lived in Australia for 20 odd years and I do have a problem with the sound too. It's not so much his accent but more at the fast speed he talks which is a pitty.

  In regards to his stuff thats he's talking about. All he's doing is out sourcing as much as he can and has the right software programs to help him do so.

  Unfortunatelly some of us don't have the capital to outsource or purchase software programs to make life easier.

  How about asking Pete what people like us should do to make things work.

  I'd be very interested in what he's got to say.

  Thanks for listening

 60. Hi,
  Why is a person who are trying to sell his knowledege about product, video and audi creation, using such a terrible bad low quality resolution and sound on his own video.
  Maybe the content is goog, but I didn't get anything out of this!!

 61. 61

  Sorry guys, you got this one WRONG!. One of the worst video sessions I have ever experienced. Unlike Nancy before me I actually got to the 10 minute mark, and then lost the plot (and the will to live, I might add) This could be mistaken for desperation guys. One of the current rules of Internet Marketing SHOULD be; keep it simple and make it audible. The fact that I know most of what this guy was droning on about makes it a double whammy. No disrespect, because he obviously knows his stuff, but this just didn't work. : (

 62. Hey Eugene,

  You can cause the video to automatically come up at 720p if you use this clever little hack on the URL:

  vq=hd720

  eg http://www.youtube.com/embed/VIDEO_ID?vq=hd720

  I found this after digging around for a couple of hours. The other older tags (like “hd=1″) are deprecated. The new tag isn't actually in the youtube API, but it works!

  The video looks good in HD!

  Mark

 63. Izobraževanje ljudi, kako uporabljati video vsebine za izdelek s tako sranje video je precej ironično. Mislim, da je samo, da ni enostavno, če ljudje "poučevanje" ni mogoče moti, da naredite dobro delo.

  Nimam težav pri razumevanju avstralski naglas, vendar je kakovost je grozno. Samo zaletavate glasnosti navzgor ni ustrezna. Get $ 30 digitalni snemalnik in jo spravil v žep naslednjič. Potem boste imeli dostojno kakovost in si lahko samo zamenjati zvočni posnetek in ga sinhronizirati gor.

 64. 64
  Dne 9. november 2012 ob 01:27
  Owen je dejal:

  Seveda, ni prelomen za večino od vas, ki so bili okoli UI, preden je bil ta posnet (vsaj pred enim letom?).

  Takeaway sporočilo, če pare proč hype (snemanje zajem miselnih vzorcev / zaslon / outsourcing newbie krma), najti načine za ustvarjanje toliko vsebine, kot je mogoče. Osredotočite se na vsebino in manj na medij vsebina je predstavljen s.

  Vsaj, da je tisto, kar sem dobil od njega.

  To si, da bi bil tak krajši video. Ampak jaz cenim, za kaj gre.

 65. 65
  Dne 9. november 2012 ob 01:45
  Tom je dejal:

  Ok, situacija je preprost. Samo še pogled na http://www.profithacks.org in se odločite, ali boste prodajali tečaj Dobiček Hacks za 1.497 $ drugim ali če želite kupiti ta tečaj za 1.497 $.

  Preverite, kaj to pomeni za vas:

  * 40% Komisije na 1.497 $ ceno
  * Thats 598,80 $ provizije za vsako prodajo
  * $ 200,000 v Partnerski nagrad (vau)
  * Top 20 podružnic zaslužiti denar in nagrade
  * Top 3 podružnice so osebni gostje na
  miza za Eltona Johna zaprtih vrat Oscar stranke!

 66. 66
  Dne 9. november 2012 ob 01:52
  Ben je dejal:

  Ne vem, kaj je bilo razburjenja okoli ... No video na uro ni delal v kateremkoli brskalniku ... Ta stran Zdi se, da se ponovno dajanje v najem ljudem dol in spet ... škoda, da ne bo prišel nazaj

 67. 67
  Dne 9. november 2012 ob 04:14
  Destry Vargaz dejal:

  Naj mi to naravnost - njegov velik "skrivnost" za ustvarjanje vrhunskih videoposnetkov v eni uri je ... dobil njegov video fant storiti vse delo?? Joj, hvala. Naj nekdo drug opravi delo namesto vas, zakaj nisem pomislil na to.

 68. Super nasvet, mislim, da je manjkajoči člen, veseli, da se registrirajo za prosti webinar!

 69. 69
  Dne 9. november 2012 ob 11:07
  Robertino je dejal:

  Cenzura je včeraj pridobil še eno točko.

 70. 70

  VIDEO JE BILO trenutno ni na voljo ZA OGLED za 24 ur!