Kako ustvariti visoko kakovostne izdelke FAST!

Share Button

Že vrsto let, je 4 minute kilometer šteje, ne samo fizično nemogoče, ampak v skladu z zdravniki časa - dejansko nevarne za zdravje vsakogar, ki ga poskusa.

Potem pa na 6. maj 1954 25-year-old študent medicine imenom Roger Bannister - razbil s 4 minut pregrade, kaj Forbes magazine je pozval "Greatest atletski dosežek v zadnjih 150 letih".

Ko razmišlja o dogodku mnogo let kasneje, Bannister je dejal, da v času, ko:

"Prišlo je mističnost, prepričanje, da je ni mogoče narediti"

Toda takoj, ko je dokazal, kar je bilo mogoče, drugi tekači začeli Razbija ovir, kot dobro. Z 1957, se je 16 tekačev teče sub 4 minute milj!

4 Minute Mile internet marketing ...

Sedaj boste morda sprašujete, kaj štiri minute milja ima opraviti z internetno trženje.

No ... za mene, gledal naslednji video je veliko, kot gledanje Roger Bannister smash skozi 4 minut miljo.

Vidiš, sem verjeti, da je bilo nemogoče ustvariti visoko kakovostne izdelke hitro in enostavno.

VENDAR - potem pa sem videl ta video, in sem ugotovil, da so bile moje prepričanje, ne samo narobe - vendar pa bi bile me zadržuje že več let.

Torej, danes sem navdušena, da bi lahko delili ta video z vami, ker sem vedel, da bo spremenila vaš pogled na tisto, kar je mogoče v vašo spletno podjetje FOREVER.

V današnjem videu Pete Williams razkriva tisto, kar menim, da je eden izmed njegovih najmočnejših "poslovnih žaga", in vam pokaže, kako ustvariti visoko kakovostne proizvode, v nekaj minutah, namesto dni ali tednov ali celo mesecev!

To je najbolj osvobajajoče in opolnomočenje video kar sem jih kdaj videl, tako da, če ste se borijo za ustvarjanje izdelkov za vaše spletno poslovanje - se prepričajte, da gledajo vse do konca.

Vaše podjetje ne bo nikoli več ista ...

Če ste uživali ta videoposnetek in si želite ogledati Pete uporabi svoje "poslovne hacks", da bi dobili vrednost dela, opravljenega v samo 4 ure na teden - poskrbite, da se registrirate za njegovo PROSTIH prihajajoči Uživo z bogato Schefren

Tople S spoštovanjem,
Eugene Ware
CEO Noble Samurai