Kako ustvariti visoko kakovostne izdelke FAST!

Share Button

Že vrsto let, je 4 minute kilometer šteje ne le fizično nemogoče, vendar je po mnenju zdravnikov tistega časa - dejansko nevarni za zdravje vsakogar, ki ga poskusa.

Potem pa na 6. maj 1954 25-letni študent medicine imenom Roger Bannister - razbil s 4 minutnim pregrade, kaj Forbes magazine je pozval "Greatest atletski dosežek v zadnjih 150 letih".

Ko razmišlja o dogodku mnogo let kasneje, Bannister je dejal, da v času, ko:

"Prišlo je mističnost, prepričanje, da je ni mogoče narediti"

Toda takoj, ko se je izkazalo, kar je bilo mogoče, drugi tekači začeli Razbija ovir, kot dobro. By 1957, je 16 tekačev teče sub 4 minute milj!

4 Minute Mile internet marketing ...

Sedaj boste morda sprašujete, kaj štiri minute milja ima opraviti z internetno trženje.

No ... za mene, gledal naslednji video je veliko, kot gledanje Roger Bannister smash skozi 4 minutno miljo.

Vidiš, sem verjel, da je nemogoče ustvariti visoko kakovostne izdelke hitro in enostavno.

VENDAR - potem pa sem videl ta video, in sem ugotovil, da so bile moje prepričanje, ne samo narobe - vendar pa bi bilo, da me zadržujete več let.

Torej, danes sem navdušen, da lahko delite ta video z vami, ker vem, da bo spremenila vaš pogled na tisto, kar je mogoče v vašo spletno poslovanje FOREVER.

V današnjem videu Pete Williams razkriva tisto, kar menim, da je eden izmed njegovih najmočnejših "poslovnih žaga", in vam pokaže, kako ustvariti visoko kakovostne izdelke v nekaj minutah namesto dni ali tednov ali celo mesecev!

To je najbolj osvobajajoče in opolnomočenje video kar sem jih kdaj videl, tako da, če ste se borijo za ustvarjanje izdelkov za vaše spletno poslovanje - se prepričajte, da gledajo vse do konca.

Vaše podjetje nikoli ne bo isto spet ...

Če ste uživali ta video in si želite ogledati Pete uporabi svoje "poslovne žaga", da bi dobili vrednost dela, opravljenega v samo 4 ure na teden - se prepričajte, da se registrirate za njegovo PROSTIH prihajajoči livestream z Rich Schefren

Warm Regards,
Eugene Ware
CEO Noble Samurai