Novi "Fresh" povratne zdaj na voljo v Samurai Market

Share Button

Zdravo Vsi,

Imam nekaj razburljivo novico, da je danes deliti z vami.

Kot veste, povratne so najpomembnejši dejavnik v pridobivanje vaše spletne strani razvrstitev višje v iskalnikih. Neuspeh za izgradnjo povratne je # 1 razlog, zakaj ljudje ne uvrstitev.

Ker smo začeli naš odmik od Yahoo Site Explorer za bolj zanesljivega vira podatkov backlink, Majestic SEO, nekateri uporabniki so izrazili zaskrbljenost glede podatkov Majestic ne posodabljanje tako pogosto, kot podatki backlink Yahoo.

Pri čemer podatki Majestic je vsakih štirinajst dni posodobljen, je pogosto trajalo dlje, da vidim nove povratne pokazati v našem Rank Tracker in SEO modulu konkurence.

Kar me pripelje do današnje zanimive novice!

Market Samurai Zdaj podpira Majestic SEO "Sveže indeks"

Sveže indeks je drugo backlink baza podatkov, ki teče vzporedno s standardno Majestic SEO povratne baze podatkov ("Zgodovinski Index").

Majestic Fresh indeks uporablja podobno tehnologijo, da Google je "Fresh Crawl". To je manjši baze povratne kot glavne zgodovinske indeksa, vendar pa se lahko bolj hitro in pogosto posodobljena - dnevno, v resnici.

Sveže indeks bo vsebovala samo nove povratne povezave, tisti, zlezla v zadnjih 30 dneh, tako da bo skupno prikazana biti nižja od tiste, ki iz Zgodovinskega indeksa.

Toda z dnevnimi posodobitvami, Fresh indeks postane pomembno benchmarking orodje - kar vam omogoča sledenje povečanje povratne za spletno stran, kot je hitro in natančno, kot je Yahoo Site Explorer kdaj naredil.

Če želite prebrati več o tem, kako kul Majestic SEO Sveže Kazalo je, si lahko preberete ta blog post , ki gre v specifike podrobneje.

Smo zasvojen Fresh indeks v Samurai Market, v obeh Rank Tracker in SEO modulov o konkurenci, ki vam hitro in enostavno dostopate do podatkov.

Nove podatke lahko dostopate preko padajočega menija v teh modulih. Najprej boste morali izbrati "Majestic SEO", kot vir backlink, potem pa boste videli še spustnega vam ponuja izbiro med "sveža" in "zgodovinskih" povratne.

SEO Konkurenca backlink Možnosti

Rank Tracker backlink Možnosti

Z dostopom do potencialno najbolj do podatkov datum backlink na internetu, ki ocenjuje konkurenco in sledenja tako svoje domene, in tistimi drugimi bodo zdaj lažje in bolj učinkovito kot kdajkoli prej. V bistvu bo novi indeks vas spremljali rast backlink spletnega mesta skoraj v realnem času.

Ta nova funkcija je na voljo samo v najnovejši različici Market Samurai, in boste morali posodobiti svojo kopijo, da bi do njega dostop.

Če želite posodobiti, pojdite v meni Datoteka, nato Settings (ali meniju Market Samurai, nato Nastavitve če uporabljate Mac), nato pa na "posodobitve" zanka, in pritisnite gumb z oznako "Preveri za posodobitve".

S prijetnimi pozdravi,

Alex Green

PS Če želite preizkusiti Fresh Index in poskrbite, da boste ostali v znanje z najnovejšimi Market Samurai funkcij, se prijavite za brezplačno sojenje .

Alex "The Green Samurai" Green je član vaše prijazno Samurai podporne skupine, in pogosto zagotavlja posodobitve o najnovejših Samurai dogajanja na blogu.

Alex je napisal 22 delovno mesto (-e) za Noble Samurai

10 Responses to "novo" sveža "povratne zdaj na voljo v Samurai Market"

 1. 1

  To je odlična novica Alex, hvala za posodobitev. Povratne igrajo veliko vlogo pri vsem, kar počnemo.

  James
  James's zadnji blog post ... Želijo zgraditi večji prsih - ste prišli na pravo mesto

 2. Lepa lastnost. partnerstvo z Majestic SEO je res dobro vredno.

  V skladu z MS novo funkcijo, Facebook dobil nekaj več kot 20 milijonov povratne včeraj (BTW, to je najslabši dan za Facebook v zadnjih 30 dneh) : http://www.majesticseo.com/reports/compare-domain-backlink-history?d0=facebook.com&d1=&type=0&IndexDataSource=F

 3. Hvala za posodobitev in nadaljevati z dobrim delom! : D

  Cheers,
  Allen
  Allen Walker's zadnji blog post ... Traffic Dashboard Pregled

 4. To je odlična novica. Vedno sem ugotovila, da ne more ob trenutnih podatkov backlink neprijetno.

 5. 5
  Dne 11. april 2011 ob 21:52
  Erik HEYL dejal:

  Sem obvestilo v oddelku GA je bilo nekaj od njih, da je -0. Kaj je to? Super update, čeprav!

 6. 6

  Hvala za nas posodabljajo. Res ljubezen Market Samurai.

 7. Kaj je odlično orodje !!. Hvala za Instant Update

 8. To je pravzaprav zelo lepo lastnost !! Uporabljam tržni samurai rang tracker vsak dan, da preizkusite in trakta natančnih podatkov seo, tako da bo to orodje lahko pomagal veliko.
  Poceni Moč Wheels's zadnji blog post ... Peg Perego Polaris Outlaw - Pink

 9. Po zaslišanju o propadu Yahoo Site Explorer pri iskanju povezav, je bil čisti užitek, da bi našli, da so ljudje Market Samurai hitro našel način, da nam še eno možnost.
  Plus, da bi lahko ogledate na povezavah v zadnjih 30 dneh vam omogoča, da spremljate, kako ste zlaganje s konkurenco na vsakodnevni osnovi.

 10. Super novica, upam, da bom dal nekaj globljih misli in bom lahko ogledate z novim pogledom na stare stvari.