Market Samurai Backlink Data Spremembe

Share Button

Ko se trudijo, da SEO optimizacijo spletne strani, saj se zavedajo, koliko povratne vi in ​​vaši konkurenti imajo ključnega pomena. Več povratne graditi višje iskalnik uvrstit, ki izhajajo iz višjega prometa za vašo spletno stran.

Market Samurai zagotavlja podatke backlink za vaše spletne strani in za svoje konkurente lokacij v SEO konkurenco in na lestvici Tracker modulov.

Podatki če vključuje:

  • Page povratne (BLP): skupno število povezav, ki kažejo na določeno spletno stran, npr http://www.noblesamurai.com/blog
  • Domen Povratne (BLD): število povezav, ki kažejo na celotno domeno (celotno spletno stran), npr vseh povezav, ki kažejo na Noble Samurai blog, forumi, dojo, zbirko znanja ali katere koli druge strani na domeni http://noblesamurai.com .
  • Vlada / Izobraževalna domen Povratne (BLEG): skupno število povezav, ki kažejo na domeno iz vlade (Gov) in Educational (edu) virov. Ker ti viri so ponavadi višje oblasti so zelo močan pokazatelj kakovosti in organ spletne strani.

V preteklosti se je Market Samurai uporablja Yahoo Site Explorer, da zbere vse backlink podatke - vključno BLP, BLD in BLEG. Ko Yahoo napovedal v avgustu , ki so bili pri spreminjanju te službe smo začeli načrtovati nove rešitve, se prepričajte, da bi bila še vedno na voljo podatki backlink.

Na srečo nam je uspelo najti odlično alternativo v Majestic SEO.

Majestic SEO je orodje, ki zagotavlja backlink informacije za SEO strokovnjake. Ti so iskali po spletu zgraditi velik neodvisen indeks backlink podatkov. Ob zadnjem štetju njihov indeks vsebuje 3.207.846.754.541 URL-jev! , Zaradi česar je eden od največjih virov backlink informacij na planetu.

Najboljša novica je, da smo sposobni uporabiti svoje bogate indeks povratne, da našim uporabnikom natančnih podatkov backlink.

Vendar pa obstajajo nekatere omejitve. Podatki, ki imamo dostop do ne more zagotoviti seznam backlink virov, da bomo še naprej zagotavljali sidro besedilo Analiza in Page Rank analiza, ki uporablja spletno stran Yahoo Site Explorer. Tudi, ko smo sposobni zagotoviti število povratne za .edu in Gov mest, mi ne more zagotoviti seznam backlink virov, kot je na voljo samo prek plačanega Majestic SEO račun te informacije.

Dobra novica je, da se lahko prijavite za brezplačno Majestic SEO račun , ki vam bo z veliko dodatnih dragocenih podatkov, vključno z:

  • Orodje Backlink History, ki vam omogoča primerjavo med zgodovino backlink številnih mestih;
  • Bulk Backlink Checker, ki vam omogoča, da primerjajo / kontrast do 20 URL-jev;
  • Sosedska Checker, ki prikazuje, kaj se domen gostuje na istem IP kot določenem mestu; in kar je najpomembnejše
  • Prosti Poročila za vsako stran, ki jo imate. To pomeni, da za svojo spletno stran si lahko ogledate celotno poročilo backlink podatkov, ne da bi bilo plačano članstvo.

Kot vedno, bomo še naprej, da bo trg Samurai na tekočem z vsemi najboljših razpoložljivih virov podatkov, zato poskrbite, da boste obdržali posodabljanje Market Samurai, tako da ne zamudite na te spremembe. Če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi v zvezi s to spremembo, vas prosimo, da je vedel, preko podpore ali v komentarjih.

Miriam

Miriam Parkinson je Oracle odgovorov na programsko opremo Noble Samurai je, in eden od vaše prijazno Samurai podporne skupine.

Miriam je napisal 4 objave (i) za Noble Samurai

Komentarji so zaprti.