Spremembe orodju Google ključne besede in raziskave Market Samurai ključne besede

Share Button

Ko gre za ključne besede, raziskave, naš cilj je bil vedno, da vam zagotovi najbolj točne, up-to-datum in dragocenih podatkov o ključnih besedah ​​mogoče.

In z Google spreminja način, kako zagotoviti podatke o ključnih besedah, smo morali narediti nekaj velikih sprememb "pod pokrovom" iz Samurai Market, da poskrbite, da boste še naprej imeli dostop do najboljših ključnih besed razpoložljivih podatkov.

In zdaj, z Googlovim novim Adwords orodja in teče, da je čas za Market Samurai, da bi tranzit

Tukaj je, kaj se dogaja ...

Googlov Leto orodju za ključne besede eksperimentov

Lani je Google začel eksperimentirati z novimi ključne besede Pobuda Orodje, s ciljem, da bi njihova ključna podatki bolj koristno.

V tem okviru so ustvarili novo beta različico orodja Google ključne besede, ki so na voljo poleg svoje prvotne Orodje za ključne besede. To novo orodje združena večina osrednjih značilnosti prejšnjega orodje za ključne besede, ter nekaj drugih virov, kot so ključne besede Google (Iskanje, ki temelji na Google Orodje za ključne besede.)

Po skoraj 12 mesecih izboljšujemo svoje novo orodje za ključne besede, je Google plapolanje stikalo - pripravljale novo orodje za ključne besede njihovo uradno orodje za ključne besede in zaprtjem svojega predhodnika.

Z Keyword Research modula Samurai Market uporabo teh virov za svoje podatke, je to pomenilo, da smo morali narediti nekaj sprememb naših lastnih, da bi ohranila dali vam najboljše podatke mogoče znotraj Keyword Research modul trg Samurai je.

Kot pri vseh spremembah, obstajajo prednosti in slabosti.

Good News:

1. Izboljšana Ustreznost ključne besede

Dobra novica je novo orodje za ključne besede se bo vrnil boljše, bolj relevantne rezultate.

Z združevanjem svojih dveh starih orodij ključnih besed, je Google bil sposoben izboljšati metode, ki jih je orodje, ki se uporabljajo za generiranje seznam ključnih besed, s ključno besedo semena. To zagotavlja, da je seznam ustvarila bolj pomembne, in vsebuje višje kakovosti ključne besede.

Torej, medtem ko staro orodje za ključne besede proizvaja do 200 ključnih besed na iskanju, novo orodje proizvaja krajši, vendar bolj ustrezni seznam 100 ključnih besed (privzeto).

Ta seznam vsebuje manj nepomembne ključne besede, ki bi se običajno filtrirajo vseeno - varčevanje čas in trud in vas bolj osredotočiti na ključne besede kakovosti.

2. Čistilo za natančnejše ocene prometa

Druga prednost je, da je novo orodje za ključne besede ne vključuje iskanje podatkov iz partnerskih spletnih strani, kot so YouTube ali About.com, ki lahko zmede prometne izračune.

To pomeni, da je promet ocenjuje, boste sedaj prejeli od Samurai Market se bo nanašala samo na dejanske iskanja Google.

IN - Če želite še bolj pomembne ključne besede, s Samurai Market lahko sedaj ...

3. Zbiranje do 800 Ključne besede (zahvaljujoč Adwords integracija)

V starem sistemu, za ustvarjanje večje količine ključnih besed uporabniki lahko uporabljajo tako Google Orodje za ključne besede in Google Search-Based orodje za ključne besede, da ustvarite seznam ključnih besed, ki je bil običajno približno 900 ključnih besed (pred filtriranje, toda potem, ko so odstranili dvojniki. )

Toda z orodjem za ključne besede, iskanje Na zaprli, ta možnost ni več na voljo.

Vendar pa se lahko še vedno ustvarite seznam do 800 ključnih besed - če ste prijavljeni v svoj račun AdWords znotraj Samurai Market. (Nova možnost, ki smo jo dodali na trg Samurai.)

Ta zahteva, da ima Google Adwords račun (v nasprotju z Google ali Gmail račun) - kar pa lahko ustanovi brez plačila, če nimate enega že.

In tu je trik - ta seznam 800 bo še vedno uporabljate Googlovo novo prefinjeno generiranje ključno besedo algoritem, tako da bo vsebovala le najkakovostnejše ključne besede, ki lahko prinesejo orodje.

Bad News

Slaba novica je, da je novo Googlovo orodje za ključne besede zagotavlja podatke samo za 100 ključnih besed naenkrat. To pomeni, da je generacija, ključne besede trenutno počasneje, kot je bilo nekoč.

Za pomoč pri boju proti tem, smo veliko časa delajo na 2 lastnosti, ki pospešujejo trg Samurai zate preživel.

Bomo vam pokažemo, kaj ta orodja storiti, in kako dobiti največ iz njih, v prihodnjih dneh.

Kaj storiti naslednje ...

1. Posodobite svoj izvod Samurai Market na najnovejšo različico

Zato, ker je Google prenehal podpirati staro vir ključnih besed, boste morali posodobiti na najnovejšo različico, da še naprej uporabljajo Market Samurai.

Če želite posodobiti, preprosto odpreti trg Samurai. Kadarkoli naletite Market Samurai, bo preverila za novejše različice programske opreme, ki vas bo vodil skozi postopek posodobitve.

Če imate kakršne koli težave, se lahko vedno prenesete najnovejšo različico iz vaše edinstvene download link, ali pa se prijavite v naš sistem računa tukaj na NobleSamurai.com.

2. Vnesite svoj račun AdWords Podrobnosti

Ko ste namestili najnovejšo različico Samurai Market, boste nedvomno želeli, da bi dobili dostop do celotnega seznama 800 zelo pomembnih ključnih besed v vašem nišo. Tako da boste morali vnesti svoj račun AdWords podrobnosti.

Kako Vpiši svoj račun AdWords ...

Če že imate račun AdWords, tukaj je, kako rešiti svoj račun AdWords podrobnosti v Samurai Market:

Opozorilo: Vaše Adwords račun podrobnosti so varno shranjeni na vašem računalniku, ne na naših strežnikih. Nikoli ne bomo videli račun, ali uspešnost vaših oglasov.

Potrebujete račun AdWords? ...

Če ga še nimate Adwords račun, v katerem en traja le nekaj minut - in ne zahteva kreditno kartico - če sledite tem korakom.

3. Nasvet: Filter ključnih besed

Končno, ker 800 ključnih besed je veliko število ključnih besed (4x več kot tipičen trg Samurai uporabnika bi analizirali) Hočem, da greš s konico, ki bo pospešil vašo analizo.

Ko ste ustvarili seznam ključnih besed v Samurai Market, se prepričajte, naslednja stvar, ki vam je povedal, Market Samurai kaj ključne besede, iščete z določitvijo nekaterih filtrov ključne besede:

S tem, preden naredite več Analiza bo zmanjšalo število "DUD", nepomembni, ključne besede nizke vrednosti, ki Market Samurai problemov podatke - in če Market Samurai preživi manj časa za zbiranje podatkov za ključne besede, ki jih ne želite, to pomeni, da boste dobili tvoja analiza opravljena hitreje.

S 800 ključnih besed, je še toliko bolj dragocena, da nastavite filtre, preden to storite težkih zbiranja podatkov.

[Namig: uporabniki Eagle-eyed Market Samurai boste opazili novo funkcijo, ki smo jih ustvarili za vas po ključnih besedah ​​filtriranje ... Če ste ga zamudili, ali želite več informacij o tem, kako bi dobili največ od njega, bom nalaganje blog post o tej novi funkciji v prihodnjih dneh ...]

Če imate kakršne koli povratne informacije ali opazite hroščev, nam sporočite preko podpore.

Kot iskanje pokrajina se nenehno razvija, bo naš glavni cilj je, da vam ponudimo najboljše ključne besede, analiza in internetno trženje programske opreme za vaše podjetje.

Ampak za zdaj, upamo, da boste uživali v 3 funkcije, ki smo jih danes izdane znotraj Samurai Market.

Brent

Brent Hodgson soustanovitelj Noble Samurai in internet trženje strokovnjak.

Brent je napisal 68 objavo (e) za Noble Samurai

57 Responses to "Spremembe v Google Keyword Tool in Market Samurai Keyword Research"

 1. 1
  Dne 11. oktober 2010 ob 10:40
  LTK je dejal:

  Nikoli ne objavite tukaj ali pa zelo redko ... .toda po prihodu posodobitve ... Bil sem kot YES!

  Uporabljali MS od prvega dne (ali dva) in je želel prednastavitve pot nazaj, potem pa ... .tired tipkanje iste številke? !!!! uh, ja !!!!!! LOL!

  Hvala fantje !!!!

  Kako približno Bližnjice za vsako zavihku in makrov, da teči prednastavitve, nato SEOC analizo z enim klikom? To bi bilo clutch !!!!

  Vidva žur ...

  Dne
  Joe Shaw je odgovorila:

  Strinjam se, ... Hvala za prednastavitev! Bil sem sposoben uporabljati države članice, da bi dobili na strani 1 google za visoko prometa ključne besede v približno 4 tedne.

  Joe Shaw
  Joe Shaw's zadnji blog post ... SEO Pisanje Nasveti

 2. Hvala za posodabljanje in navodili. Iz neznanega razloga je povezava dodati svoj račun AdWords ni prikazal. Končno sem odprl nov projekt, in povezava je bila takrat availalbe.

  Še enkrat hvala za vse delo, ki ga opravljate.
  Betty's zadnji blog post ... Osmrtnice Online Database

  Dne
  Martin je odgovorila:

  Moraš iti v meniju Datoteka in kliknite na gumb Nastavitve, da bi dobili v oddelku "obračunov. Me je prevaral za nekaj časa preveč.
  Martin's zadnji blog post ... Webdings In Wingdings Chart

 3. Hvala za fante posodabljanja. Spraševal sem se, če bi vam to. To je dobro vedeti, da vam posodobi precej hitro, ko je sprememba, ki mora biti - to naredi naložbo v programsko opremo, preprosta izbira.
  Jeff's zadnji blog post ... Business Online

 4. Samo dokazuje dober trg Samurai je. Vaš prilagajati razmeram na trgu, je odlična. Še niso nadgradili, ampak tab zlatih pravil izgleda vabljiv!

  Mimogrede, a najlepša hvala Samurai Market za obstoječe. Naletela vaš izdelek in je bil popolnoma navdušen nad njim. V tej fazi sem imel pojma, kaj sem počel s SEO, vendar vaš trening video mi je dal veliko vpogled. In potem, Challenge pojavil, ki je kot zgodnji božič. So se naučili toliko, čeprav sumim moj niša je no go. Kombinacija Samurai Market, WPD in izziv je treba pozdraviti.

  Počutim se, kot da sem Ed vajenec. Nadgraditi svoj iphone na iphone 4 - woohoo! Zdaj veš kdo je napisal, da Božiček prosi za ipad !. Samoumevno je, da imam mac, kot dobro. Zdaj moram samo novo mikro nišo spletno stran, tako da lahko dobite v naslednjo fazo Challenge - ali izdelka Caro je.

  Še enkrat hvala fantje.

 5. 5
  Dne 11. oktober 2010 ob 11:50
  LTK je dejal:

  Ta prva ključna beseda poglej gor čas dlje ... .sad obraz ....

 6. 6
  Dne 11. oktober 2010 ob 12:01
  LTK je dejal:

  Woh ... sem pravkar ponovno analizirali nabor ključnih besed in številk SEOT so super drugačni ... najbolj so tako nižji ...

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Ja, ti si pravi.

  Novo orodje za ključne besede ne vključujejo iskanja z Googlovega iskalnega omrežja - samo od Googla. To pomeni, da podatki, je lažje razumeti in analizirati, vendar iskanje številke za večino ključnih besed, bo nižji.


  Kay Burlesque Kostumi odgovoril:

  Hi Brent,
  So številke naj bi bil način, drugačen način?
  Burleska za kostume imam iskanje UK natančno ujemanja 595 na dan pred spremembo in zdaj je do 62.
  Ali boste, da se priporočajo nov sklop meril bi temeljile naše stališče o tem, ali je ključna beseda vredna oprla mesto na?
  cheers,
  Kay
  Kay Burlesque Costumes's zadnji blog post ... RETRO korzet

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Hi Kay,

  Jaz sem presenečen, ko sem videl ključne besede z takih velikih razlik, vendar pa se dogajajo.

  Rekel sem na forumih sem pred kratkim, v odgovoru na vprašanje: "je treba prilagoditev za zlato pravilo SEOT> 80 zdaj, da so vsi straneh za iskanje ne odraža v vseh iskanj."

  Osnove o zlatih pravil 4 ostajajo enaki.

  Si še vedno želijo napasti ključne besede, ki so:
  - Veliko prometa;
  - Velik pomen;
  - Visoka commerciality, in;
  - Low Konkurenca.

  Kot je za številke izza zlatih pravil 4 - te 4 zlatih pravil bile razvite na osnovi starih podatkov o ključnih besedah, in je bilo dokazano znova in znova s ​​številnimi internet marketingu, ki so jih uporabili za vzpostavitev uspešne spletne strani.

  Ko smo razvili zlatih pravil 4 proti starih podatkov o ključnih besedah, smo upoštevali dejanske ravni prometne mesta smo dobili - in kaj promet stopenj nekdo je treba iskati v starih podatkov o ključnih besedah, določenih če nekdo želel doseči podoben obseg prometa iz drugo ključno besedo.

  Ta zadnja sprememba zdaj uporablja "bolj konzervativni" različico Googlovega podatkov - kar pomeni skoraj vse ključne besede, bo pokazal nižje ocenjene podatke iskanje prometu.

  Torej, če ste z uporabo zlatih pravil 4 danes, bo manj ključnimi besedami "narediti rez" - vendar boste verjetno dobili tudi več prometa od teh ključnih besed.

  Po drugi strani pa - če ste bili z uporabo 4 zlatih pravil pred mesecem dni, si ni v slabšem položaju kot tisoč ljudi, ki so uspešno zgradili mesta z uporabo zlatih pravil 4 v primerjavi s podatki so bili ti filtri prvotno načrtovana za uporabo proti .

  Ne načrtujemo na spreminjanje zlatih pravil v tej fazi.

  Glavni razlogi za to so:

  1. (Kot sem rekel zgoraj) Z ljudmi, ki uporabljajo zlatih pravil proti starih podatkov, ki ni v slabšem položaju od tisočih, ki so uspešno uporabljali Zlata pravila pred njimi - in ljudi, ki uporabljajo zlatih pravil proti novi podatki, potencialno pa je bolje - tam je no nujnost pri spreminjanju;

  2. Da bi se izognili zmedi (doslej 211,000+ ljudje uporabljajo te filtre znotraj Samurai Market in Domain Samurai, in vsaka sprememba, [kot so spremembe na nov vir podatkov, ključne besede] ustvarja veliko strahu, negotovosti, dvoma in zmede) in;

  3. Ker če bi ljudje lahko dobili prometa prej (ko so bili zlatih pravil manj konzervativno), da bomo lahko dobili * še boljše rezultate, * zdaj, da so pravila še bolj pristranske.

  ...

  Upam, da to vam pomaga ven

  Brent

 7. Hvala za posodobitve na vaših posodobitve! Vidva sta super za revizijo Market Samurai tako pogosto kot v podatkovnih virih si pokrije tako pogosto spreminjajo. Nekaj ​​ur nazaj, sem opazil, Google je poigravanje z iskanje povezanih twitter viri na vrhu SERP. Spraševal sem se, kako bo to vplivalo na Rank Tracker, ko pa so uradno v živo z njim, prepričan sem, da vama bo prav na njem.
  Dr SEO Haley's zadnji blog post ... Google Twitter Tweets na SERP

 8. Ponovno Brent in ekipa dokaže, zakaj Market Samurai je najprimernejše orodje za pametne internet marketingu .. dobro opravljeno ekipe.

 9. Najlepša hvala ekipi za to pravočasno posodobitev. Se mi zdi še posebej koristno ob video pokaže, kako nastaviti račun Google AdWords. Prepričan sem, da obstaja veliko ljudi tam zunaj, ki imajo "dokaz", je najbolj učinkovit način, da se naučijo. Keep up dobro delo!

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Hvala Davina :)

  Mislil sem, Ben Galt je opravil fantastično delo pojasnjuje stvari preveč.

  Dela na naslednji predstavitveni video zdaj ... Ostanite z nami!

 10. 10

  Vesel sem, da je to :)

  Re Presets: sem se spraševala, kaj se bo filter zlatih pravil narediti prav? In kakšna možnost, da bi dobili na Refresh Filtri nazaj, ali ne bi, roko na srce, potrebujete več?
  :)
  Isha's zadnji blog post ... Vaš Market Samurai Slovar je pripravljen in 8211 Keyword Research

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Imamo blog post in video, ki prihajajo iz o tem v nekaj dneh - ampak roko na srce, ne bi spet potrebovali. Filtri morala samodejno veljati drugega kliknete zunaj filtra.

 11. 11
  Dne 11. oktober 2010 ob 03:51
  Taiji je dejal:

  "Ta seznam vsebuje manj nepomembne ključne besede, ki bi se običajno filtrirajo vseeno - varčevanje vam čas in trud in vas bolj osredotočiti na ključne besede kakovosti."

  Jaz bom moral videti, da verjameš. Moja prva raziskava KW prišel z nekaj grozno KW je, potem pa sem poskušal narediti nekaj potegov, nato pa seznam dobil res majhna, in ne morem dodati svoje, logično LSI-type KW je ročno anymore za analizo?

  I mora biti nekaj manjka.

 12. 12

  Hvala za posodobitev fanta.

  Vendar pa ne morem uporabljati integracijo Adwords! Sem dobil eno od dveh sporočil:

  1. Priključitev na Google Adwords račun potekla, ali ..

  2. Problem z Adobe AIR. "Poskusi znova meja presežena. To je pogosto začasno vprašanje; Prosimo, poskusite znova pozneje. "

  Predlogi za odpravo težave, bi bilo super, hvala.

  Andy
  Andy's zadnji blog post ... Socrates WordPress Theme

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Hej, Andy,

  To je nekaj, kar smo si prizadevajo, da bi izsledil zdaj. Bi lahko dobili na email podporo glede tega? (Via "Podpora" zgoraj - "Submit a Ticket")
  Želeli bi si neposredno pomoč za Stomp to napako enkrat in za vselej.

  Težava je posledica ključni Google spletna stran ne nalaga.

  Dobro (in slaba) novica je, se zdi, da je s prekinitvami vprašanje. To pomeni, ko poskušate znova čez nekaj minut, problem ponavadi izgine. (Slab del približno to pomeni, da sledenje vprašanje se je izkazalo za še posebej težko!)

  Samo za potrditev - se dogaja, ko vnesete podatke o računu Google Adwords? (To je nekaj, kar še nismo doživeli prej, in vsak košček novega vedenja hrošču vemo o tem nam pomaga diagnosticirati težavo.)

  Brent

  Dne
  Boat Repair Los Angeles je odgovorila:

  Ki ima isto težavo kot Andy.

  Napaka: "Poskusi znova prekoračena. To je pogosto temorary vprašanje; Prosimo, poskusite znova pozneje. "

  To se je zgodilo dvakrat v eni uri. Niso mogli dostopati do ustvarjanja ključnih besed ali Analizirajte ključne besede, ker sem nadgradil in začel svoj info Adwords račun.

  Prosim popravite.

  Carlos


  Leigh je odgovorila:

  Hi Brent,

  Dobivam enako sporočilo: "Poskusi znova presegel limit. To je pogosto začasno vprašanje; poskusite znova pozneje "

  vendar se to zgodi, ko kliknem na "ustvarja ključne besede" v zavihku ključno besedo raziskav.

  Hvala,

  Leigh

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Delamo na tem! :)

  Prebral sem nekoga, ki bi navajala, da bi lahko ustvarim ključne besede, če se izključi možnost Google Adwords 800 ključnih besed. Vem, da to ni idealna rešitev (bomo imeli rešitev kmalu), ampak morda je stop-vrzel.

  Brent

 13. Hej, fantje!

  Sliši se kot super novica! Komaj čakam, da pridem domov iz službe in ponovni zagon / MS nadgraditi svoj izvod! ou lahko prepričani, da bom pustil nekaj povratnih informacij na forumih, ko sem nehala je preverjanje ven!

  Hvala za posodobitve!

  Nick
  Nick Martin's zadnji blog post ... Smorum Open 2010 - video

 14. 14

  prvič, trg samurai je fantastično orodje ... dobro opravljeno do Brent in fantje, jaz ga uporabljajo vsak dan in bi se popolnoma izgubljen brez nje danes ..

  Drugi, novi update še ne deluje za mene ... potem dal v račun AdWords podrobnosti i zagnali ms z uvedbo nove ključne besede ... ampak se preprosto ne more priti mimo te točke, dobim "zatemnjen" zaslon z polje, ki pravi, da "nakladanja orodje za ključne besede", potem pa po približno minuti nato pa sem dobil sporočilo, ki pravi "povezavo na google orodje za ključne besede je potekla, prosimo, preverite vaše internetne povezave" ... ampak moj internet deluje pravilno ..

  veseli, da ta napaka pa se določijo

  moj pozdrav, mac

 15. 15

  Podpora vozovnico predložiti v mojem prejšnjem komentarju

  hvala, mac

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Hvala Mac!

  Delamo na rešitev teh vprašanj prav zdaj, ampak oni, ki dokazuje, da so spolzka izslediti.

 16. 16
  Dne 11. oktober 2010 ob 20:15
  turifungia dejal:

  Je kdo, ki ima enako težavo Im ima:
  Market Samurai je brez predloge orodje za ključne besede Google.
  Ta lahko, če so centri podatki Googlova posodobitev, ali če je onemogočena možnost vsebin za odrasle pri določanju projekta.

  Vsak projekt, daj mi to napako. Imam možnost Vsebina za odrasle na, in sem tudi CCleaner, vendar še vedno Im sooča s to težavo :(

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  To je nekoliko drugačen problem z enim drugim so tukaj poročali. Dobili smo tole v naših znamenitosti, in delajo na fix - vendar vsak dodaten info si lahko, da nam (s podporo> predložiti vozovnice), bi bilo zelo priročno.

 17. Vesel sem, da ste vsi skoki na bandwagon pred drugimi. Ne preseneča, bodisi sploh bodisi :)

  Smo bili predstavitvi rezultatov so najbolj natančne od novega orodja. Nekateri se pritožujejo, da predlog ključna beseda na lokalni ravni, da je kakovost še tam.

  Still, si preprosto ne more zanikati dejstva, da je bila stara orodje za ključne besede močno napihnjena s številkami GSN, tako da sem navdušena, MS ima zdaj ta vožnja ocene. Hvala Brent!
  Brent Rangen's zadnji blog post ... Twitter Ranljivost - Neposredna sporočila Ogroženi

 18. Hvala, hvala! Imam been using Market Samurai, odkar ste začeli in so bili zelo zadovoljni z nadgradnje programske opreme. Kudos na Market Samurai ekipe za vedno prikazuje prekomerno. Vam cenim vse veliko časa!
  Dali
  Dali Burgado's zadnji blog post ... Kaj Googlov Instant sredstva za vaš uspeh na spletu

 19. 19

  Hvala za posodobitve, Brendt. Bil sem v skrbeh, kako bo novo orodje za ključne besede Google vpliva Market Samurai. Prav tako je lepo vedeti, da bomo lahko dobili večji seznam ključnih besed, ki jih je ustanovljen z našo Google Adwords račun. Jaz bom, da preverite vse nove posodobitve.
  Wes's zadnji blog post ... 2 HOT Poslovni imenik Promocije za oktober 2010

 20. 20
  Dne 12. oktober 2010 ob 06:30
  Ron Harwood je dejal:

  Vidva žur.
  Pridobivanje teh sprememb, narejenih na hiter način držati korak z Googlom.

  Prav tako sem še posebej všeč sprememb, ki bodo imele možnost, da "pre-set" filtre ključno besedo raziskovalno modula.

  Bi bilo mogoče, da bi dobili to isto možnost filtrov v modulu konkurence?

  To bi bilo super, če samo delaš oceno Predpriprave :)

  Vse najboljše Samurai

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Zanima me, kako bi to delovalo ... modul SEO Konkurenca je drugačna zver - to je videti na skupno moč konkurentov, namesto da poskuša filtrirati konkurente, tako da ne vem, kako bi filtri delujejo tam.

  Dne
  Ron Harwood je odgovorila:

  Mogoče sem povedal narobe.

  Ne mislim z "filtre" za konkurenco SEO
  modul, Just pre-set možnost, da določi, kaj se preverja, in se ne preverjajo.

  Vsakič, ko narediš SEO konkurence na različnih ključnih besed, so vse škatle potrjeno.

  Ponavadi ne potrebujejo reči kot info IC na prvi
  Samo PR in BPL, naslov, URL tako.

  Torej način, da določi svoje lastne preference, kaj so pregled ne bi bilo veliko časa varčevanja in manj težav z njihovo resetiranja za vsako ključno besedo sem preveril škatle.

  Kakorkoli že, še enkrat hvala za nove spremembe, ki jih je naredil.
  So zelo kul.

  Dne
  Brent Hodgson je odgovorila:

  Ah - vidim, kaj misliš zdaj. Ne toliko prednastavljenih filtrov, ampak prednastavljena možnosti zaslona! :) Handy ideja.

 21. DAAANNNGGG! Ogromna SEOT update. Vesel sem, da bolj točne številke, bo to zagotovo mi prihranili čas in testiranje denarja.

 22. Thats super brent,
  Ljubim prednastavitve in nove ključne besede so super za moje lokalno iskanje dela, relevantnost je milj bolje.

  Ljubezen funkcijo za prednastavitev, naredi stvari veliko hitreje.

  Cheers fant, ljubim svoje delo!

 23. Vidva vedno rock! To je najboljša programska oprema, ki sem jih kdaj kupiti in hvala za vse vaše delo, za njegovo izboljšanje

 24. 24
  Dne 13. oktober 2010 ob 13:29
  Ranzyt Paul je dejal:

  O hell no !!! Nekaj ​​dni nazaj sem ravnokar ustanovila spletno stran s ključno besedo, ki ima SEOT 465 za natančno ujemanje. Vendar pa je po nadgradnji bom dobili rezultat prenizka. Žal reči
  njegovi manj kot 80. Ne vem, kaj naj storim zdaj. Sem stucked. Z novimi spremembami v google orodje ključnih besed, kako naj izberem moje ključne besede? Kdo me vodi skozi.

 25. Samo iz radovednosti, je vsakdo, ki ima težave pridobivanje podatkov "trendi"?

  Deluje na nekaterih zavihkih vendar pušča vse prazne celice na druge.

  Vse predloge zelo cenjen.

  Andii

 26. Super izdelek, ki ohranja vedno boljši in boljši.

  Super update, hvala!

 27. Pravkar uporabljali posodobitev za prvič (Mac uporabnik). Samo hotel pustiti veš, sem ugotovila, da je zelo hiter.

  Stvar s filtri čemer Prednastavljena me spotaknili na prvi, ampak sem pogruntal dovolj hitro. Radi malo dotik z več ključnih besed filtrirati ali odstraniti početje malo bounce.

  Prepričan sem, da obstaja več, da odkrijete, ampak sem res kurijo in je želel, da veste.
  Scott Junner's zadnji blog post ... Očetovski dan Rebellion

 28. Cool! Pravkar sem kupil ta izvod sinoči! Kako primerno, da pridem, da začnete z novo in izboljšano verzijo! Hvala, fantje!
  Pozitivno, Truman
  Truman Anderson, notranji bonsaji tree's zadnji blog post ... Juniper Indoor Bonsai Tree

 29. 29
  Dne 14. oktober 2010 ob 16:53
  LTK je dejal:

  Prečkanje prste v upanju na to novo posodobitev sem vezana prodaja popravke tvar ....

 30. 30
  Dne 14. oktober 2010 ob 18:19
  Ruben je rekel:

  Hvala za posodobitve, veliko delo !.
  Ampak imam isto napako z državami članicami pri W.XP: "Market Samurai je brez predloge orodje za ključne besede Google."
  Začnite pridobivam podatke in se ustavi na 95%.

 31. Hi Guys,

  Posodobitev je bila izdana včeraj zvečer, da smo mislili, da bi rešila generacije hroščev ključnih besed smo se imajo - pa sem opazil nekaj pripomb, saj kaže, bomo morda niso popolnoma ubil vseh vzrokov za ta bug za nekatere ljudi, ki se srečujejo ga.

  Če ste še vedno vidim napako pri proizvodnji ključnih besed (ali katero koli drugo območje), vas prosimo, da nam sporočite preko podpore. Želimo, da se znebite teh hroščev ASAP, in zasebni e-pošte prek podpore nam pomagajo diagnosticirati problem, ker lahko postavljajo vprašanja o vaših ključnih besed in Adwords račune, ki jih verjetno ni treba vprašati v javnosti na spletu :)

  Hvala

  Brent

 32. Pozdravljeni,

  Sem že poslal email na podporo, ampak mislil sem, da bi dodali ta komentar kot dobro. Ker sem danes posodobil programsko opremo, ne vidim pomembne informacije o ključnih besedah ​​več. SEOT in PBR ne kažejo ničesar več.

  Je delal globe pred nadgradnjo zato mislim, da ima opraviti z njim.

  Upajmo, da si lahko to popravim ASAP, ker Keyword Research je eden Market Samurais najboljša lastnost.

  Lep pozdrav,
  Daniel

 33. 33
  Dne 16. okt 2010 ob 07:48
  Francisco je dejal:

  Še vedno imam naslednji problem: ne morem delati s ključnimi besedami, ko je programska oprema, na 95% pa pravi:

  "Market Samurai je brez predloge orodje za ključne besede Google.
  Ta lahko, če so centri podatki Googlova posodobitev, ali če je opcija vsebin za odrasle pri določanju projektnega onemogočeno. "

  Poslal sem različne debugs številk in dve vstopnici, upam, da ste v njem delujejo. Ker nazadnje, ko je nekdo odgovoril na mojo vozovnico je bil na 13. ... hvala za vaš odgovor in čestitke iz Španije za to velik orodje ...

 34. Impresivno enostaven vmesnik.

 35. 35

  Veselimo se novega orodja google ključne besede. Staro orodje za ključne besede ne vedno pravilne prometne informacije za določene ključne besede v. Upam, da novejša različica bo izboljšalo na tem.
  Terry's zadnji blog post ... Top pet načinov za Služenje denarja na spletu

 36. 36
  Dne 19. okt 2010 ob 17:44
  Colin je dejal:

  Hi,
  Jaz sem poskušal ven poskusno različico, ampak sem že Adobe napaka zraka retry presežene mejne napake. Sem naredil vse zgoraj v vaše video posnetke in še vedno dobili to napako, tako da ne morem ustvariti seznam ključnih besed.
  Uvožene sem seznam ključnih besed in kliknili analizirati ključne besede, ki me je na ključno besedo raziskave z mojim seznamom ključnih besed, vendar brez drugih podatkov showing.I izbranih vse ključne besede in kliknili analizirati ključne besede, preverjanje ključnih besed visi za takrat, ko pride gor z zračnim napake Adobe.

  V bistvu ne morejo uporabljati programske opreme v tem trenutku.

  Hvala

  Colin

  PS: Na strani za prenos sojenja bi bila dobra ideja, da dajo povezavo do zgornjih videov tako nove stranke vedo o dodajanju ADWORD account.Or posodobiti posnetke na poskusnem page.Had google sporočilo o napaki, da bi našli to stran.

 37. 37
  Dne 19. okt 2010 ob 09:50
  Simo je dejal:

  obstaja kakršen koli način posodobiti tudi podatke Domain Samurai, da so točni po Google Novo orodje? Pravkar sem nadgradil DS in je še vedno pridobivanje podatkov iz starega orodja mislim.
  Hvala.

 38. Zelo zadovoljni s to zadnjo posodobitvijo :)

 39. 39
  Dne 22. okt 2010 ob 04:21
  Su je dejal:

  Za Adwords račun, če ZDA in vse države, moja online marketing cilja bi bilo smiselno izbrati ameriške valute, namesto domačo valuto?

  Ali je lažje delati v US $ za filtre valutnih povezani? Do sedaj sem izkoristiti filtra SEOV samo, zato nisem prepričan, kako nas je izbrala $ ali lokalna valuta bo pomagalo ali ovira (težje) analiza podatkov.

  Prosim za nasvet. Hvala

 40. hvala za nasvete, smo dobili fustrated z njim pa tako počasen.
  Andy Eaton's zadnji blog post ... Urban Fashion For Men

 41. Lahko dobim nasvet? Mislim, da ste dobili nekaj dobrega tukaj. Ampak, recimo, da ste dodali nekaj referenc na poti k na spletni strani, ki podpira, kaj ste? Ali pa nam lahko posredujete več informacij, da preverite, kaj lahko povežejo, kaj točno si rekel, kaj bolj konkretnega?