Najti Vsebina je sedaj hitrejša in lažja preveč!

Hi Samurai

To je Ben Galt tukaj.

Market Samurai je "Najdi Content" je modul pravkar prenovljena, z novo in izboljšano nabor funkcij in to je moje veselje, kot najnovejši član Noble Samurai ekipo danes delili te nove funkcije, s tabo!

Ali želite shred čas, ki je trenutno na vas popelje najti visoko kakovostno vsebino za vaše bloge in spletne socialne mreže straneh?

Te nove funkcije so oblikovane tako, da vam prihranimo dragoceni čas in trud pri analizi vsebin in so na voljo v Market Samurai različici 0.80.1 in drugod.

Ena kombinirana seznam vsebin rezultatov

Z združitvijo vseh izbranih virov vsebin v enem seznamu rezultatov je manjša sprememba, da ima velik vpliv.

Pred tem se je vsebina kategorizirana - vse EZine členov so v enem seznamu, vsem YouTube video posnetke, v drugi pa vsi Wikipedia članki v drugo, itd

To je pomenilo, da je težko primerjati članke drug proti drugemu - in to je pomenilo, da je več klikov na ogled vsak kos vsebine.

Toda zdaj, z vso vsebino v enoten seznam, z manj kot dvema klikoma lahko najdete in filtriranje desetine člankov, in odkriti najboljše vsebine za vaše potrebe.

Puščati več vsebin iz vsakega vira hkrati

Če prvi niz rezultatov, ki ste jih prejeli, niso tisto, kar iščete, lahko zdaj povem, trg Samurai, da bi našli še več vsebine za vas (iz virov vsebin, ki ste jih izbrali) z enim klikom.

Vse, kar morate storiti je, da pritisnete ta "Fetch bolj" gumb:

Analizirati več delov vsebine na enkrat

Znati analizirati vse svoje vsebine, ali analizirati nekaj izbrancev z enim klikom, je zagotovo moj najljubši dodatek k tej novi izdaji, saj prihrani veliko časa filtriranjem vrste vsebine, ki jih želite izogniti.

Prej bi si morali klikniti na vsakem členu posebej, da vidim, da je PageRank, povratne povezave in starost - over-and-over-spet, da kliknete-vsak-in-vse-članek.

Sedaj lahko analizira vse informacije o vsebini na vašem zaslonu v nekaj sekundah z enim klikom.

Razvrsti vsebine s svojimi zasluge

Sposobnost, da razvrstite skozi stotine člankov, da bi našli tiste, ki najbolje ustrezajo vašim kriterijem, z le nekaj kliki je ogromno prednost.

Preprosto kliknite na eno izmed kratic na vrhu seznama razvrstiti po tej lastnosti.

Ogled vsebine v novem oknu

Zdaj ste lahko videli vsak članek v novem oknu, kar močno poveča vidno območje in zmanjšuje količino drsenja je potreben za ogled vsak kos vsebine in omogoča lažje za vas, da preberete in pregled vsebine, ki Market Samurai najde za vi.

In to na koncu naredi bere vaše izkušnje bolj prijetno.

Če povzamemo:

 • Ena konsolidirani seznam rezultatov vsebin zmanjša število klikov, ki so potrebni za predogled vsebine, ki prihaja iz različnih virov;
 • "Fetch bolj" zdaj vrne rezultate za vse vaše izbrane vire vsebin z enim klikom;
 • Člena lahko zdaj razporejene po njihovih rezultatih analiz odpravo ročnega ocenjevanje;
 • "Analiziraj izbran" in "analizirajo vse" funkcije SLASH potreben čas, da pridete do sortiranje fazi, in;
 • Vsebina je sedaj mogoče ogledati v novem oknu z večjo vidno površino za lažje branje.

Ne pozabite, da vseh teh funkcij so bile vključene zaradi skupne zahteve in predloge, ki ste jih, tako da jih prihaja!

-Ben

PS - "Najdi Content" modul je del polno različico Samurai Market - zato so te funkcije so na voljo samo za vas, če ste znotraj tekočega poskusnega obdobja, ali če ste lastnik polno različico Samurai Market.

Če nimate dostopa do te funkcije, in bi želeli nadgraditi svoj ​​izvod Samurai Market, lahko nadgradite na polno različico Samurai Market tukaj .

Ben Galt je naš-mišična vezan mojster trženja video (odgovorna za izdelavo večino video posnetkov, ki ste uživali v Dojo) in zvitimi internetno trženje na svoji desni.

Ben je napisal 7 mesto (i) za Noble Samurai

9 Responses to "Iskanje Vsebina je sedaj hitrejša in lažja preveč!"

 1. 1
  Dne 10. maj 2009 ob 01:24
  Billy Graham je dejal:

  Hi Ben
  Dobro delo na video.
  Jaz sem tako navdušena, kaj trg Samurai je zdaj počne z vsebinskim analizatorjem.
  jaz sem res šele v fazi zaĖetku moji spletni kariere pri rosnih 57 in sem solastnik s fantom v ZDA, ki je manj technicaly izpodbija kot sem jaz, da moja naloga je ustvariti dovolj kakovostne vsebine za naše spletne strani, medtem ko je razvrsti ven delovanje naših spletnih straneh, in WoW! vidva prišla do adute ravno ob pravem času za mene samo nekaj dni po tem, ko smo se odločili svoje poslovne vloge novo vsebino finder / analizator je kar moj koncu posla absolutno prepir, v resnici jaz bi rekel, da sem definitivno dobil boljši del barantajo LoL!
  Najlepša hvala vsem vam fantje, ki delajo tako težko najti stvari, da bi naše življenje na spletu samo, da malo bolj prijetno, in veliko manj zastrašujoče za začetnike. 10 od 10 najbolje denar, ki sem ga preživel na spletu? Ni vprašanje, da bi se trg Samurai.

  Billy Graham

 2. Bravo Ben na fantastični video! :)

 3. Hvala za izboljšanje že tako super orodje!

 4. Najprej sem bila izpostavljena Samurai Market nazaj v letu 2008, ko je 30-dnevna izziv je bilo tekmovanje v teku na spletu, na tej stopnji so imeli le prvih dveh funkcij in teče in je želel, da uporabite 30-dnevni izziv Mislim preizkus vožnje sistem in dobili povratne informacije Pred celoti razvil vse funkcije, ki jih imamo razkošje uporabe danes. Bil sem popolnoma impresioniran z njo takrat in je bil eden od pionirjev, da ga kupijo na začetku za samo 60 $ absolutno jekla.
  Počutim se danes sistem in vse njegove magične funkcije striže SEO & preperation vsebine iz masivnega vaje za samo zelo kratkem uporabe. Podpora in vaje, ki je prišel s sistemom bilo odlično.

  Allen sentance
  Ribič

 5. 5
  Dne 10. maj 2009 ob 08:21
  Doug je dejal:

  Jaz sem zelo zaposlen človek, spodbujanje moje strani in vse. To je rekel, sem dobil tako f% $ # n jezna nesposobnosti tam ... ko gre za programsko opremo / storitev družbe.
  Hotel sem, da bo čas, da vam povem, fantje, HVALA!
  Imate zvezdniško izdelek in "super" storitev, da gredo z njim. To je tako težko najti danes. Medtem ko jaz ne sklerozo pogosto uporabljate, kot je ... Trenutno imam samo eno spletno trgovino, ki smo jo razvili za dolge razdalje, ko sem naredil ga uporabljate ... mi je všeč ... in vem, da sta vidva tam odgovorili na vsa vprašanja, ki sem jih lahko imajo. Poleg tega, imam samo eno besedo za posodobljenem sproščanjem "F% $ # N super." In ne pozabi ... če se vam zdi nesposobni idiot, da slabe usta MS, ustreli me e-pošto ... in bom nanje odzovejo ustrezno. Samo naslov e-pošte s "treba gledati brez predsodkov" In bom pobral, kaj je tvoj metanje down.lol.
  Res, hvala fantje / punce
  S spoštovanjem,
  Vedno zvest kupec,
  Doug D

 6. 6
  Dne 10. maj 2009 ob 08:30
  Doug je dejal:

  Oh, oprosti, sem pozabil povedati Ben, odlično delo na vid in fantje ... vas prosimo, da video prihaja. Za mene Kakorkoli že, to je idealno učno platformo. To je rekel, vidva naredil veliko delo na vmesniku / uporabnosti MS So vid so nujno potrebne ... so pa lahko zelo koristno in prihranite nekaj časa v pridobivanje največ iz funkcij DČ je. Jaz bi samo to, ker je Brent omenil ima nekaj besedila za tiste, ki raje to. Želel sem dal svoj glas za Vid-ih.
  Še enkrat hvala za vrhunsko izdelkov in storitev za vaše stranke.
  Doug D

 7. Veliko delo kot običajno. Biti sposoben, da brez truda podirajo vsebin res kamenje. Hvala za dobro delo!

 8. 8

  HI, hvala za super video posnetki! I načrt o porabi nekaj časa preverjanje iz novih nadgrajenih orodja. Hitro vprašanje: Kaj pa podvojene vsebine? Bral sem, da Google pajki ponavadi prezreti isti članek ponatis znova in znova. Ali je to važno, da je veliko? Uporabljam jetspinner dobiti orig. vsebine za svojo spletno stran, kadar koli je to mogoče .. na ta način sem lahko nadzorujete gostoto keywrd preveč.
  Keep up veliko dela!

  Wendy

 9. [...] Iskanje Vsebina je sedaj hitrejša in lažja preveč! [...]