Uporaba Market Samurai povečati Blog Visitor Traffic

Share Button

Želela sem deliti video, posnet Eugene Ware (glavni incidentov na NobleSamurai) in sem tik pred božičem z Alister Cameron.

Alister Cameron je stari prijatelj in kolega naša - brihtna piškotek, ko gre za družbene medije in blogging (in tudi resnično briljanten oblikovalec!)

V tem priložnostne video, Alister klepeti z nami o Samurai Market, nekaterih nedavnih odkritij smo ga izdelali okrog izbor ključnih besed in optimizaciji ter povečanje prometa obiskovalcev blogu.

Tukaj je povezava na video:

Alister Cameron intervjuji Eugene Ware in Brent Hodgson iz Market Samurai Team

Obstaja nekaj stvari, ki jih verjetno ne bi bili dani stran (bomo poskušali ne biti tako svoboden-usnama o stvareh, poleg časovnih ;) ) -, Vendar to pomeni, da če ste uporabnik Market Samurai, ta video naredi za zanimivo gledanje.

Brent

PS - video posnetek je bil objavljen v blog post napoveduje finaliste za na Twitter-strani natečaja, ki je trenutno v ocenjevala internet monolitnega Guy Kawasaki .

PPS - Če uporabljate Twitter, nas lahko najdete na @ NobleSamurai @ EugeneWare in @ BrentHodgson

Brent Hodgson soustanovitelj Noble Samurai in internet trženje strokovnjak.

Brent je napisal 68 delovno mesto (-e) za Noble Samurai

7 Responses to "Uporaba Market Samurai povečati Blog Visitor Traffic"

 1. Zdravo, super video, da sem ne štejejo, kako bi Market Samurai pomagali dvigniti skupno blog na povsem novo raven ... hmmm, kje naj začnem? To novo orodje je odličen način za povečanje vaše možnosti o tem, kako zaslužiti denar in izpolnjujejo veliko novih in zanimivih ljudi.

  Hvala za nasvete fantje in nadaljujte z dobrim delom.

  Wendy

 2. [...] Naloga pojasnjuje, kako MS deluje. To je 43 minut, tako zgrabi skodelico svoje najljubše in uživajte. MS Video __________________ Mike Buffalo Graphix [...]

 3. 3
  Dne 3. februar 2009 ob 10:01
  Jez je dejal:

  Lepa fantje! To je samo tisto, kar sem potreboval, da jasno, pajčevina in me osredotočila na mojo novo blogging taktiko. MS skale :) ... In ne skrbi izpostavljal tiste $$ - tako kot vi sami rekli (na posnetku), "so v SEO ni nobenega jamstva," - nekako streznitev, eh!

  HEJ! Kdo še vedno želijo, da bi dobili s programom, ampak je bilo preveč strah, da začnete - Samo MarketSamurai morilec stavek sem izumil zgoraj - "ZAKAJ obstajajo v SEO ni nobenega jamstva," - in gredo narediti sprehod ;)

 4. Super serija video usposabljanja!

  Ti "mehko ustnice" mi je pomagal osredotočiti na točno kako pospešite svojo nišo
  strategije ...

  Še enkrat ste dokazali, da gospodje v Noble Samurai dojo,
  Market Samurai je Supreme Master Ninja.

  Arrigato, Sensei!

 5. [...] Z Market Samurai povečati Blog Visitor Traffic [...]

 6. [...] Z Market Samurai povečati Blog Visitor Traffic sem želel deliti video, posnet Eugene Ware (glavni incidentov na NobleSamurai) in sem tik pred božičem z Alister Cameron. [...]

 7. [...] Z Market Samurai povečati Blog Visitor Traffic sem želel deliti video, posnet Eugene Ware (glavni incidentov na NobleSamurai) in sem tik pred božičem z Alister Camerona [...]