Najbolj varovana skrivnost v Samurai Market

Share Button

SEO Blueprint Torej ste našli veliko besedo - Ima dobre ravni prometa, veliko tržno vrednost, in to je zelo pomembno, da izdelek ali storitev, ki jih imate za prodajo.

Sliši se kot zmagovalec pravice?

No - morda ...

Vidiš največja napaka, da novi lastniki podjetij na spletu, je, da jih izberejo ključne besede, ki so le preveč težko mesto za!

To je SEO enako majhen 80-funt slabič gredo gor proti Mike Tyson - Samo ne imeli priložnost!

Še huje je, da je veliko novih lastnikov spletnih mest, mislijo, da lahko zmaga, če le trdo delati dovolj, zato so začeli v tednih in tednih ročnega dela, vendar še vedno ne dobite ničesar.

Drugi poskušali zmagati SEO bitko z uporabo zunanje izvajalce za izgradnjo povezav za njih, ampak po porabi na tisoče dolarjev, ki jih pogosto zavedajo, da so že poskušali zmagati nemogočo bitko in da je bil ves denar, ki sem preživel popolnoma razdejana .

Se prepričajte, da ne spadajo v te običajne pasti, se morate naučiti, kako oceniti resnično konkurenco v vašem nišo.

Zdaj, kaj če bi bil korak-po-korak BLUE PRINT ki vam rekel, da ne samo, kako močna je tvoja konkurenca, ampak tudi, kaj morate storiti, da bi jih premagala?

Vaš SEO Blue Print

Dobra novica je, da je to BLUE PRINT obstaja in vse, kar potrebujete, je že vgrajen v trg Samurai je SEO modulu konkurenco.

Vendar le majhna peščica SEO pravzaprav vedel o tem.

Dejstvo je, da je verjetno lahko rečemo, da je to najbolj varovana skrivnost v Samurai Market.

IN kaj je res kul je, da je to močna lastnost pravkar dobil veliko spodbudo v uspešnosti, kar pomeni, da lahko sedaj sistematično rušenje vaše konkurence hitreje kot kdajkoli prej!

Tukaj je Kako deluje?

Pravkar smo udarila ukvarjajo s Majestic SEO, lastniki največjih in najbolj pogosto posodobljene nazaj svetovne povezave baze podatkov.

To pomeni, da lahko zdaj analizirajo povratne povezave na vašo spletno stran in straneh vašega konkurenta hitreje kot kdajkoli prej.

Dobesedno, kaj je bilo včasih traja 10 minut, zdaj v nekaj sekundah!

Da vam pokažem, kako ta močna funkcija deluje in sprehod skozi vaše SEO blue print, smo pripravili video posnetek, ki razkriva, kako se lahko to uporablja v vašem podjetju RIGHT NOW.

Uživajte!