Steal This Killer Niche!

Želim, da to deliti z vami ...

Unassumingly briljantno Michelle MacPhearson je podarjamo morilec ključne nišo ideje v njej »Steal This niše," video seriji - in mislim dobesedno "kar jim daje proč" ... Kot, brezplačno; v javnosti; celo brez vas prosi, da opt-in, da jih vidim.

Doslej je dobila svojega dve sočno niše ...

... Toda še bolj pomembno, njeni videi dal tudi dober vpogled v njeno zelo pameten strategije za uporabo Market Samurai .

Tu sta prva dva posnetka v seriji:

Video # 1: Backyard Barnyard?

Video # 2: Ena za Shortie

Lahko najdete te video posnetke (kot tudi prihodnjih video posnetke) na svojem blogu na MichelleMacPhearson.com

Kdo je Michelle MacPhearson?

Kot sem rekel - Michelle je unassumingly briljanten kot internetno trženje.

V preteklih letih je razvila nekaj zelo pametne strategije v preteklih letih za doseganje rezultatov ona želi na spletu.

Eden od mojih vseh časov najljubši SEO strategij v preteklih letih, bi morala biti njena "3-Minute Backlink" strategija (če poznaš tole, boste spoznali, kako odlično je to strategija za Samurai Market - in zakaj sem jaz srbenje, da jo uporabljajo zdaj).

Lahko prižge poslušati Michelle kot eden izmed štirih gostiteljev Internet Marketing Ta teden podcast (eden redkih podcaste poslušam versko).

Če želite več strategij Michelle, vključno z več virov o tem, kako Michelle uporablja Market Samurai narediti ključno besedo raziskave v svojem poslu, Michelle deluje tudi CrowdMountain.com - kje daje proč programsko opremo in tehniko, ki jo uporablja na lastno tržno nišo poslovanja.

Toda karkoli naredim - da je čas, da gledajo te posnetke!

Brent

Brent Hodgson soustanovitelj Noble Samurai in internet trženje strokovnjak.

Brent je napisal 68 mesto (i) za Noble Samurai

18 Responses to "Steal This Killer Niche!"

 1. [...] Steal This Killer Niche! | Noble Samurai [...]

 2. 2
  Dne 11. maj 2009 ob 06:01
  Rich je dejal:

  To je bilo super info in sem se naučil, kako uporabljati trg Samurai bolje!
  Hvala,
  Rich

 3. 3
  Dne 11. maj 2009 ob 07:52
  Ken je dejal:

  "3-Minute Backlink" Strategija

  3 ali 30?
  typo ali so te tako z njo?

 4. Bil sem v Michelle Crowd Mountain za nekaj mesecev ... Eden od najboljših programov usposabljanja, kar sem jih kdaj bili skozi ... in sem bil v veliko izobraževalnih programov.

  Toplo priporočam!

  PS: Crap ... hočeš narediti math za to Spam stvarco ... Kaj je 4 + 9?

 5. 5
  Dne 11. maj 2009 ob 09:45
  John je dejal:

  Živjo, Karen.

  Kaj konkretno je ena izmed najboljših?

 6. Wow! To je super in zelo koristne informacije. Bom najti drugo nišo prav zdaj, in sem lahko celo ukradel to eno preveč!

 7. Hi John,

  Michelle Crowd Mountain je eden izmed najboljših, ker ona zlomi vse v majhne akcijskih korakov, to je napolnjena s čas za britje orodij in nič informacij neumnosti. Ona vas bo od iskanju nišo, vzpostavitev blog, ga napolnite s hitro in enostavno veliko vsebine, pridobivanje indeksiranih strani, iskanje affiliate izdelkov, pridobivanje povezav in prometa.

  To je način, ona ohranja vse organizirano v sistem, ki ima smisel ... Ne kup trikov ali puha.

 8. 8
  Dne 11. maj 2009 ob 09:33
  tomartomartini dejal:

  soo zelo zelo goood!

 9. Michelle, Steal Ta Killer Niche je odlična. Vaše pojasnila nekako odmeval z mano in je to veliko bolj razumljivo. Jaz sem navdušen nad močjo, ki Trženje Samurai ponuja pri prepoznavanju in ocenjevanju projecte vredno prizadevati. Kot eden izmed drugih Commenters omenjenih, mi je všeč vaš sistemski pristop k delaš te raziskave, in ne samo spodbujanje izoliranih trikov. Prosim, da to serijo.

  Shallie Bey
  Pametnejši Small Business Blog

 10. Glavni problem z internetno trženje (ali vsakem poslu, za to zadevo), je, da ljudje navdušeni, ko vidijo, kako enostavno je, da bi denar, vendar je večina od njih nikoli ne sledite s pomočjo. To je pravilo 80/20 v akciji ...

  Z orodji, kot so Samurai Market in programov, kot Michelle, 30. dan Challenge, itd, da je čudno, zakaj ne obstajajo več internet milijonarji. Mislim, da je stvar tako podjetje committment da bi bil uspešen, ni važno kaj.

  Raza Imam

 11. 11
  Dne 11. maj 2009 ob 10:05
  Mark je dejal:

  Kaj čas, odpadne ...

  Ta informacija je dobro za novince ...

  hvala ..

 12. 12

  Živjo, jaz se strinjam Michelle je velik spletno trženje in sem bil po nekaj njenih strategij za nekaj časa sedaj.

  Njeno poročilo je povezava stavbe je bil super, čeprav malo na strani drag, ampak še vedno imam kopijo :)

  Ti videi vam ni le tržno nišo za krajo, ampak tudi vam pokaže, kako uporabiti trg Samurai iz drugega zornega kota.

  Veliko stvari - Hvala

  Susan

 13. 13
  Dne 11. maj 2009 ob 11:37
  Zane je dejal:

  Imam vprašanje, kako premagati organ mestu visok kot ezinearticles in GoArticles, ko se pokažejo v prvi strani, moram napisati nov članek, nato pa pojdite na druge strani in dobili več backlink na stran za članek? saj le improvemnt lahko naredimo tukaj je offpage optimizacija

  tudi, kaj je PageRank? in kaj je idealno število iskati sem zanj še vedno ne vem, kaj je 1 ali 10 PageRank sredstva in katero številko iskati na višji čin stran

 14. [...] Steal This Killer Niche! [...]

 15. 15
  Dne 15. maj 2009 ob 03:39
  Erik Z je dejal:

  Glede na dejstvo, da je Michelle kot knowledgable kot katera koli IM'er tam plus pa velik učitelj s tako prijetno obnašanje, ne vidim, kako bi kdorkoli odločite za plačilo za 8 video serijo Howie Schwartz je grda vrč, ko bi jih lahko gledal Michelle namesto tega ... ja ja vem ona poročena ... karkoli ... ona je še vedno realna prijetna za oči in samo pojasnjuje stvari tako dobro, da sem zavrnila plačilo za gledanje človeka za ure daje enako ali manj kakovostnih informacij. če jaz hadnt samo plačan za 6 mesecev PPC tiran, Wordpress neposredno kupil na trgu samuraj, pridružil STSE2, in samo postavil na 2. plačilo na nišo načrt jaz bi se pridružil gledalcev goro. Čez nekaj tednov, upam, da ima še vedno 1 $ 12 dan poskus teče, ker im bo skok na to in potem 47 $ na mesec, je enostavno vredno kaj ponuja. Edina druga odhodki na mojem seznamu je podzemni laboratorij za usposabljanje Jeff Johnson, vendar thats kot $ 1297 in v resnici mu daje toliko veliko stvari zastonj mislim, da im samo pustili visa kartica ohladi drugega in šele zapeti z Michelle v Nekaj ​​tednov ........ si, da bi bila drugačna vrsta priklopa, ampak v teh dneh bom vzel tisto, kar lahko dobim, in če njeni videi v kibernetskem prostoru, nato pa, kot sem rekel, da bije strmel Schwartzovo velike šibre vrč kateri koli dan v tednu.

 16. [...] Steal This Killer Niche! | Noble Samurai [...]

 17. 17
  Dne 16. maj 2009 ob 04:57
  tomartomartini dejal:

  Karen.said-
  "Michelle Crowd Mountain je eden izmed najboljših, ker ona zlomi vse v majhne akcijskih korakov, to je napolnjena s čas za britje orodij in nič informacij neumnosti. Ona vas bo od iskanju nišo, vzpostavitev blog, ga napolnite s hitro in enostavno veliko vsebine, pridobivanje indeksiranih strani, iskanje affiliate izdelkov, pridobivanje povezav in prometa - ".

  Jaz bi predlagal, ti "30 DC 2009" Prav nič ne stane ... ali
  Karen imam rosenja točko ali 5 ..

 18. 18

  To je bilo super razumem, kako trg samuria dela hvala.