Nasveti za iskanje Great Aged domene

Share Button

Z modulom zdaj na voljo v obeh domenah Samurai Market IN Domain Samurai , smo imeli veliko vprašanj o najboljši način, da gredo o iskanju domene znotraj domene orodje seniorje.

Težave z iskanjem Great Aged domene

Ponavadi je razlog, da smo zamudili najboljše seniorje priložnosti domen prihaja do preprostih odstotkih ...

Aged Domene so veliko manj številne kot nove domene.

Kadarkoli - se bo le odstotek vseh seniorje domen so na voljo za prodajo, za dražbo, ali poteče;

Odstotek teh kmalu-to-je-razpoložljivih domen bodo izvajali močan PageRank, starost domene ali povratne;

In odstotek tistih kakovostnih kmalu-v-obstati-na voljo domene bo pomembna tudi za vašo nišo.

Bolj specifično je ključna beseda, nižje, da je končni odstotek, in manj verjetno, da boste našli domeno visoke vrednosti, pomembne za to ključno besedo.

To je razlog, zakaj modul Domains svečke v DomainFace na prvem mestu - 3. domene party service - ker najti nekaj področij, ki bi ustrezali ta merila je dobesedno podobno iskanju igle v senu, če ste to počeli ročno. S povezavo s podatkovno bazo DomainFace je, da lahko pokrije 100.000-ih starih domen dražbe, prodaje in expiries da DomainFace se ugotavljajo vsak dan - da vam pomagajo najti zlate igle v senu.

To je tudi razlog, iskanje najbolje seniorje Domains včasih zahteva nove taktike - še posebej, če delate na nišnih trgih ... Ker tudi če ste našli ključno besedo zlato Zrno visoko prometa, če je vaša ključna beseda "preveč specifičen", ko poskuša najti Aged domen potem boste verjetno zavihati praznih rok.

Torej, kaj je najboljša strategija za iskanje seniorje domene?

Kako boste našli veliko visoko vrednostjo, starih domene, ki so pomembne za vaše trgu -, ki jih lahko uporabite kot glavno mesto, ali kot napajalni stran?

Rešitev je preprosta:

Poskusite širša, bolj splošne ključne besede.

Slišal sem, da si rekel "Hej, počakajte trenutek Alex! Ali ni lažje za optimizacijo za zelo specifično nišo ključno besedo? "

Ja, to je še vedno velja za vse SEO.

Ampak, če ste lov za seniorje domen, obstajajo 3 "bonus koristi" dobiš, ko vejo, in vključujejo nekatere bolj splošne ključne besede v iskanju ...

1. Več Rezultati pomeni večjo izbiro

Preprosto povedano, boste dobili veliko več tekme, ko iščejo za "pasje ovratnice" kot takrat, ko ste searcing za "velike ovratnike pes"; ali če ste iskali za "naložbe" namesto "borznih naložb".

Več tekme ste dobili, več izbire imaš.

V SEO, pogosto obstajajo desetine kombinacij ključnih besed, ki "ustrezajo" svojo nišo.

Če je vaš Aged iskanje Domena je preveč tesno ali omejena, bi lahko izpustili na podobno tekmo, ki ustreza vašim nišo popolnoma.

(Morda boste našli domeno, ki je popolnoma usmerjen na ključne besede, ki so pravkar zamujena vaših ključnih kriterijev filtriranja. Z visoko ciljno domeno za to ključno besedo, in Google-vzpodbudo, ki prihaja z njo, morda si lahko privoščite, da tekmujejo v nekoliko bolj konkurenčen trg ...)

Vključno z ustreznimi širše ključnih besed v vaše iskanje bo razkril možnosti, ki ste jih morda niti ne štejejo prej.

Kar nas pripelje do naslednjega korist ...

2. Več Rezultati pomeni več priložnosti

Tam je več za seniorje domenah, kot jih preprosto uporabo kot vaša glavna stran URL.

Pogosto boste naleteli na visoko vrednostjo seniorje domen, ki so kot nalašč za uporabo kot feeder lokacij - vožnja prometa in "link sok", da vaš glavni "denar" stran.

Če ste kot jaz, včasih boste le odločite za registracijo te domene, da bo potencialnim konkurentom, ki jih uporabljajo proti tebi.

Ali pa, če ste kot Kenny, včasih (ker ste naredili vaše ključne besede, raziskave in veš vrednost SEO ključne besede), da boste naleteli na priložnosti za nakup, starih Domene na delček svoje prave vrednosti, "obnovi" njih, in jih prodati za velike dobičke.

3. Širši Ključne besede imajo več prometa

Kot splošno pravilo, širši ključno besedo bo imel več prometa kot na bolj specifične enega.

Če se vrnemo k naši "ovratnice" primer hitra primerjava podatkov iskanj iz modula Keyword Research nam kaže:

Ključne besede - "velik pes ovratnice" dobi okoli 150 dnevnih iskanj
Ključne besede - "ovratnice" dobi okoli 32.000 dnevnih iskanj

Aged iskanje Domene za "pasje ovratnice" bi še vedno najdejo domene, kot je "bigdogcollars.com", vendar pa bi vam tudi priložnost pri iskanju zlate priložnosti, kot so "dogcollars.com" - bolj dragoceno domene sredstva in domene, ki stoji na vam večji razvrstitev spodbudo za bolj generičnih višjih prometa ključno besedo "psa ovratnice".

Zdaj veste najboljše taktike za iskanje domen, kot ti ...

Ne pozabite, Aged Domene so omejen vir.

Na kateri koli dan, bo le peščica pomembne, visokokakovostne seniorje domen so na voljo v vašem nišo - in to je ponavadi "prvi v / prvi melje" igra.

Zdaj, ko vem, da je najboljši način, da bi našli veliko Aged Domene, to je do vas, da bi našli najboljše tiste ... Pred stori kdo drug.

Dober lov!

Alex Green
Noble Samurai

PS Če ste navdušen privrženec blog, boste vedeli, da je Domains Modul sedaj na voljo tudi v notranjosti tako Samurai Market in Domain Samurai .

Prepričajte se, da uporabljate najnovejšo različico Samurai Market, tako da lahko dostopate do modula domenah in Aged iskalno orodje Domain.

Najnovejša različica Samurai Market je vedno na voljo za prenos iz vaše edinstvene stran za prenos. In ne pozabite: za iskanje starih domene, boste potrebovali brezplačen DomainFace račun (ali plačan enega) za dostop do svojih zbirk podatkov, starih domen.

PPS Če ste novi tukaj in še nimate Market Samurai še, si lahko prenesete brezplačno 12-dnevno preskusno Samurai Market tukaj .

Alex "The Green Samurai" Green je član vaše prijazno Samurai podporne skupine, in pogosto zagotavlja posodobitve o najnovejših Samurai dogajanja na blogu.

Alex je napisal 22 delovno mesto (-e) za Noble Samurai

3 Responses to "Nasveti za iskanje Great Aged domene"

 1. Imel sem nadgradnjo za domene samuraji na seznamu ... ga zaletavate up, da bi dobili vaše denarnice ven časa, je bil učinek tega članka ...

  Plus vem, če kakovost izdelka ustreza Market Samurai ... Potem sem na drugo zmagovalca!


  Brent Hodgson je odvrnil:

  Daj denarnico stran!

  Domain Samurai (in dostop do modula Domains notranji trg Samurai) sta na voljo brezplačno.
  :)

 2. 2

  Temeljijo na ta post sem prenesli Domain Samurai sinoči in ji dal spin. To je super! To je popolnoma neverjetno, raziskave, ki jih je mogoče storiti v trenutku. Hvala za tako neverjetno orodje za!