Nasveti za iskanje Great Aged domen

Z modulom zdaj na voljo v obeh funkcijah Samurai Market IN Domain Samurai , smo imeli veliko vprašanj o najboljši način, da gredo o iskanju domene znotraj seniorje Domains orodje.

Težave z iskanjem Great Aged domen

Običajno, zato smo zamudili najboljše priložnosti Aged domen prihaja do preprostih odstotkih ...

Aged Domene so v številnih precej manj kot nove domene.

Kadarkoli - bo le odstotek vseh Aged domen so na voljo za prodajo na dražbi, ali so prenehali veljati;

Odstotek teh kmalu-to-je-na voljo domen bodo izvajali močan PageRank, starost domene ali povratne;

In odstotek tistih visoke kakovosti kmalu-to-je-na voljo domene bo pomembna tudi za vaše tržne niše.

Bolj specifično je ključna beseda, ki je nižji končni odstotek, in manj verjetno, da boste našli domeno visoke vrednosti, pomembne za to ključno besedo.

To je razlog, zakaj modul Domains svečke v DomainFace na prvem mestu - 3. domene stranka storitev - ker najti nekaj področij, ki bi ustrezal tem merilom je dobesedno podobno iskanju igle v senu, če ste to počeli ročno. Ki jih povezujejo z zbirko podatkov DomainFace je, da lahko pokrije 100.000-ih v starih domen dražbe, prodaje in izteka trajanja, ki DomainFace je najti vsak dan - da vam pomagajo najti zlate igle v kopici sena.

To je tudi razlog, da iskanju najboljše Aged domen včasih zahteva nove taktike - še posebej, če delate na nišnih trgih ... Ker tudi če ste našli ključno besedo zlato zrno veliko prometa, če je vaša ključna beseda "preveč specifična", ko poskuša najti Aged domen, potem boste verjetno zavihati praznih rok.

Torej, kaj je najboljša strategija za iskanje Aged domen?

Kako se vam zdi veliko visoke vrednosti, starih domene, ki so pomembne za vaše trg -, ki jih lahko uporabite kot svojo glavno mesto, ali kot napajalni strani?

Rešitev je preprosta:

Poskusite širše, bolj splošne ključne besede.

Slišal sem, da si rekel "Hej, počakajte trenutek Alex! Ali ni lažje optimizirati za zelo specifično nišo ključne besede? "

Ja, to je še vedno velja za vse SEO.

Ampak, če ste lov za seniorje domen, obstajajo 3 "bonus ugodnosti" dobiš, ko vejo, in vključuje nekatere bolj splošne ključne besede pri iskanju ...

1. Več rezultatov pomeni večjo možnost izbire

Preprosto povedano, boste dobili veliko več tekem, ko iščejo za "pasje ovratnice", kot ko ste searcing za "velik pes ovratnike"; ali ko iščete "naložbe" namesto "borznih naložb".

Več tekme ste dobili, večjo izbiro imaš.

V SEO, so pogosto desetine kombinacij ključnih besed, da "fit" svojo nišo.

Če je vaš Aged iskanje Domena je preveč tesno ali omejena, bi lahko izpustili na podobno tekmo, ki ustreza vašim nišo popolnoma.

(Morda boste našli domeno, ki je popolnoma usmerjen na ključne besede, ki samo zamujeno vaših ključnih kriterijev filtriranja. Z visoko ciljno domeno za to ključno besedo in Google-boost, ki pride z njim, morda si lahko privoščite, da tekmujejo v nekoliko bolj konkurenčen trg ...)

Vključno z ustreznimi širokih ključnih besed v vaše iskanje bo razkril možnosti, ki ste jih morda niti ne štejejo prej.

Kar nas pripelje do naslednjega korist ...

2. Več rezultatov pomeni več priložnosti

Obstaja več Aged domen, kot jih preprosto uporabo, kot je vaša glavna stran URL.

Pogosto boste naleteli na visoko vrednostjo Aged domen, ki so kot nalašč za uporabo kot feeder lokacij - vozniška prometa in "povezava sok", da vaš glavni "Money" stran.

Če ste kot jaz, včasih boste šele odločite za registracijo te domene, da se morebitni konkurenti pri njihovi uporabi proti vam.

Ali pa, če ste kot Kenny, včasih (ker ste naredili ključno besedo raziskave in poznate vrednost SEO ključne besede), da boste prišli čez priložnosti za nakup Aged domen na delček njihove prave vrednosti, "prenove" njih, in jih preprodajajo za velike dobičke.

3. Širši Ključne besede imajo več prometa

Kot splošno pravilo, širši ključno besedo bo imel več prometa, kot bolj specifično eno.

Če se vrnemo k naši "ovratnice" primer hitra primerjava podatkov iskanja iz modula ključnih besedah ​​Raziskave nam pokaže:

Ključne besede - "velike ovratnice" dobi okoli 150 dnevno išče
Ključne besede - "ovratnice" dobi okoli 32.000 dnevnih iskanj

Aged iskanje Domene za "pasje ovratnice", bi se še vedno najdejo domene, kot so "bigdogcollars.com", ampak bi dal tudi možnost, da se najde zlate priložnosti, kot so "dogcollars.com" - bolj dragocena domene sredstvo, in domene, ki stoji za vam večji uvrstitev spodbudo za več generičnih večji prometni ključno besedo "pasje ovratnice«.

Zdaj veste, najboljše taktike za iskanje domen, kot ti ...

Ne pozabite, Aged Domene so omejen vir.

Na kateri koli dan, bo le peščica pomembnih, visoko kakovostnih Aged domen na voljo v vašem nišo - in to je ponavadi "prvi noter / prvi melje" igro.

Zdaj ko veste, najboljši način, da bi našli veliko Aged domen, to je do vas, da bi našli najboljše tiste ... Pred nekdo drug ne.

Dober lov!

Alex Green
Noble Samurai

PS Če ste navdušen privrženec blog, boste vedeli, da je Domen Modul sedaj na voljo tudi v notranjosti tako Market Samurai in Domain Samurai .

Poskrbite, da boste uporabljali najnovejšo različico Samurai Market, tako da lahko dostopate do modula domen in ostarelih iskalno orodje domene.

Najnovejša različica Samurai Market je vedno na voljo za prenos s svojim edinstvenim strani za prenos. In ne pozabite: za iskanje starih domene, boste morali brezplačno DomainFace račun (ali plača enega) dostop do svojih zbirk podatkov Aged domen.

PPS Če ste novi tukaj, in nimate trg Samurai še, si lahko prenesete brezplačno 12-dnevno preskusno Samurai Market tukaj .

Alex "Green Samurai" Green je član vaše prijazno Samurai podporne skupine, in pogosto zagotavlja posodobitve o najnovejših Samurai dogajanja na blogu.

Alex je napisal 22 mesto (i) za Noble Samurai

3 Responses to "Nasveti za iskanje Great Aged domen"

 1. Imel sem nadgradnjo za domeno samuraji na seznamu ... njo udari gor, da bi dobili svoje denarnice ven, ko je bil učinek tega članka ...

  Plus vem, če kakovost izdelka ustreza trg Samurai ... Potem sem na drugo zmagovalca!


  Brent Hodgson je odgovorila:

  Daj denarnico stran!

  Domain Samurai (in dostop do modula Domains znotraj Samurai Market) sta na voljo brezplačno.
  :)

 2. 2

  Temeljila na ta post sem prenesli Domain Samurai sinoči in mu spin. To je noro! To je popolnoma neverjetno, raziskave, ki jih je mogoče storiti v trenutku. Hvala za tako neverjetno orodje!