Nasveti za iskanje Great Aged domen

Share Button

Z modulom zdaj na voljo v obeh domenah Samurai Market IN Domain Samurai , smo imeli veliko vprašanj o najboljši način, da gredo o iskanju domene znotraj domene orodje seniorje.

Težave z iskanjem Great Aged domen

Običajno, zato smo zamudili najboljše priložnosti, starih domen prihaja do preprostih odstotkih ...

Aged Domene so veliko manj številne kot nove domene.

Kadarkoli - se bo le odstotek vseh Aged domen so na voljo za prodajo na dražbi, ali poteče;

Odstotek teh kmalu-to-je-razpoložljivih domen bodo izvajali močan PageRank, starost domene ali povratne;

In odstotek tistih kakovostnih kmalu-to-je-na voljo domen bo pomembna tudi na vaše tržne niše.

Bolj specifično je ključna beseda, nižje, da je končni odstotek, in manj verjetno, da boste našli domeno visoke vrednosti, ki so pomembne za to ključno besedo.

To je razlog, zakaj modul Domains svečke v DomainFace na prvem mestu - 3. domene party service - ker najti nekaj področij, ki bi ustrezali ta merila, je dobesedno podobno iskanju igle v senu, če ste to počeli ročno. S povezavo na podatkovno bazo DomainFace je, da lahko pokrije 100.000-ih starih domen dražbe, prodaje in expiries da DomainFace se ugotavljajo vsak dan - da vam pomagajo najti zlate igle v senu.

To je tudi razlog, iskanje najboljše Aged domen včasih zahteva nove taktike - še posebej, če delate na nišnih trgih ... Ker tudi če ste našli ključno besedo zlato Zrno visoko prometa, če je vaša ključna beseda "preveč specifičen", ko poskuša najti Aged domen, potem boste verjetno zavihati praznih rok.

Torej, kaj je najboljša strategija za iskanje Aged domen?

Kako se vam zdi veliko visoke vrednosti, starih domen, ki so pomembne za vaše trgu - ki ga lahko uporabljate kot glavno mesto, ali kot napajalni stran?

Rešitev je preprosta:

Poskusite širša, bolj splošne ključne besede.

Slišal sem, da si rekel "Hej, počakajte trenutek Alex! Ali ni lažje optimizirati za zelo specifično nišo ključne besede? "

Ja, še vedno velja za vse SEO.

Ampak, če ste lov za Aged domen, obstajajo 3 "bonus ugodnosti", ki ga dobiš, ko vejo ven in vključujejo nekatere bolj splošne ključne besede v iskanju ...

1. Več Rezultati pomeni večjo izbiro

Preprosto povedano, da boš dobil veliko več tekem, ko iščejo "pasje ovratnice" kot takrat, ko ste searcing za "velike ovratnike pes"; ali ko iščete "naložbe" namesto "borznih naložb".

Več tekme ste dobili, večjo izbiro imaš.

SEO, pogosto obstajajo desetine kombinacij ključnih besed, ki "ustrezajo" svojo nišo.

Če je vaš Aged iskanje Domain je preveč tesno ali omejena, bi lahko izpustili na podobno tekmo, ki ustreza vašim nišo popolnoma.

(Morda boste našli domeno, ki je popolnoma usmerjen na ključne besede, ki so pravkar zamudil vaših ključnih kriterijev filtriranja. Z visoko ciljno domeno za to ključno besedo in Google-boost, ki prihaja z njo, morda si lahko privoščite, da tekmujejo v nekoliko bolj konkurenčen na trgu ...)

Vključno z ustreznimi širše ključnih besed v vaše iskanje bo razkril možnosti, ki ste jih morda niti ne štejejo prej.

Kar nas pripelje do naslednjega korist ...

2. Več Rezultati pomeni več priložnosti

Obstaja več Aged domen, kot jih je preprosto uporabljati, kot je vaša glavna stran URL.

Pogosto boste naleteli na visoko vrednostjo Aged domen, ki so kot nalašč za uporabo kot feeder lokacij - vožnjo prometa in "povezava sok", da vaš glavni "denar" stran.

Če ste kot jaz, včasih boste le odločite za registracijo te domene, da bo potencialnim konkurentom, ki jih uporabljajo proti tebi.

Ali pa, če ste kot Kenny, včasih (ker ste naredili vaše ključne besede, raziskave in veš vrednost SEO ključne besede), da boste naleteli na priložnosti za nakup Aged domen na delček njihove prave vrednosti, "prenove" njih, in jih preprodajajo za velike dobičke.

3. Širši Ključne besede imajo več prometa

Kot splošno pravilo, širši ključno besedo bo imel več prometa, kot na bolj specifične eno.

Če se vrnemo k naši "ovratnice" primer hitra primerjava podatkov iskanj iz modula Keyword Research nam pokaže:

Ključna beseda - "velike ovratnice" dobi okoli 150 dnevnih iskanj
Ključna beseda - "ovratnice" dobi okoli 32.000 dnevnih iskanj

Aged iskanje Domene za "pasje ovratnice" bi se še vedno najdejo domene, kot je "bigdogcollars.com", vendar bi vam tudi možnost pri iskanju zlate priložnosti, kot so "dogcollars.com" - bolj dragoceno sredstvo domene in domene, ki stoji na vam večji razvrstitev spodbudo za bolj generičnih višjih prometa ključno besedo "psa ovratnice".

Zdaj veste, najboljše taktike za iskanje domen, kot ti ...

Ne pozabite, Aged Domene so omejen vir.

Na kateri koli dan, bo le peščica pomembno, visokokakovostnih Aged domen so na voljo v vašem nišo - in to je ponavadi 'prvi / prvi melje "igra.

Zdaj ko veste, da je najboljši način, da bi našli veliko Aged domen, to je odvisno od vas, da bi našli najboljše tiste ... Pred stori kdo drug.

Dober lov!

Alex Green
Noble Samurai

PS Če ste navdušen privrženec blog, boste vedeli, da je Domains Module sedaj na voljo tudi v notranjosti tako Samurai Market in Domain Samurai .

Prepričajte se, da uporabljate najnovejšo različico Samurai Market, tako da lahko dostopate do modula domen in Aged iskalno orodje domene.

Najnovejša različica Samurai Market je vedno na voljo za prenos s svojim edinstvenim strani za prenos. In ne pozabite: za iskanje starih domen, boste potrebovali brezplačen DomainFace račun (ali plačani enega) za dostop do svojih podatkovnih zbirk, starih domene.

PPS Če ste novi tukaj, in nimate Market Samurai še, si lahko prenesete brezplačno 12-dnevno preskusno Samurai Market tukaj .