Vsebina Pisanje Made Easy!

Ena naloga, da mnogi Internet marketingu izogibale je ustvarjanje vsebine za svoje spletne strani.

Ustvarjanje vsebine lahko težaven proces - raziskovanje nišo, raziskovanje teme, pisanje, urejanje, oblikovanje, založništvo, in še več - vse, da bi ustvarili samo en članek.

Vendar lahko dobro vsebino lahko močna spodbuda za SEO. Brez njega, ste manjka na veliko potencialni vir organa.

Pisanje dobre vsebine je enostavno z Objavi vsebinskega modula

V tem Spotlight o SEO, bo Dr Anthony Fernando peljal skozi objaviti vsebine modula v podrobnostih, ki vam bo pokazal, kako racionalizirati svoj postopek ustvarjanja vsebin v treh enostavnih korakih.

1. Raziskave

Zagotavljanje svojo vsebino, je visoke kakovosti in bodo verjetno prebral, je prvi nujen korak. Anthony vas bo popeljal skozi učinkovite strategije za izbiro teme in raziskave.

2. Pisanje člen

Naslednji on vas bo po pisanju svojega članka, vključno z uporabo Objavi orodja vsebina za optimizacijo vaše vsebine.

3. Objavljanje Your člena

Zdaj je najbolj pomemben korak - pridobivanje vaš članek pred bralci. Tukaj Anthony vam pokaže, kako neposredno upload vaš novi članek na svoj blog Wordpress od objaviti vsebine.

Druga orodja v Arsenalu

Visoka kakovost, učinkovitost vsebina je zdaj le tri korakov - vse, kar morate storiti, je, da je prvi korak in odprla Objavi vsebinskega modula.

Srečno!

Alex

Objavi modul Content PS trg Samurai je v celoti plačana modul. Če še niste kupili trg Samurai in želite dostop do tega modula, kliknite tukaj za nakup zdaj.

Alex "Green Samurai" Green je član vaše prijazno Samurai podporne skupine, in pogosto zagotavlja posodobitve o najnovejših Samurai dogajanja na blogu.

Alex je napisal 22 mesto (i) za Noble Samurai

73 Responses to "Vsebina Pisanje Made Easy!"

 1. Hvala za zelo lep video na objavo vsebine. To je bilo zelo koristno za mene, ker iz neznanega razloga nisem uporablja objavo vsebin modul še ni. Bom zdaj! Hvala še enkrat, Lisa

 2. Super novice! Res veseli, da po skupaj z dr Antona glede tega. To je ena od stvari, ki jih imam šibko točko noter, ali pisati svoje vsebine ali pisno na enega od mojih strank nikoli ni enostavno za mene.

  Vidva rock!

  Leigha

 3. 3

  Če pogledamo forwward, da ga poskušam ven. Vsebina Pisanje je najtežji del.

 4. kako ga lahko kupim?

 5. 5

  Hvala Alex,

  Pozabil sem vse o blog založnika v samuraja.

  Predvidevam Samuarai ne velikost optimizirati fotografije? To bi bil še en čas varčevanja!

  Hvala
  Peter

  Dne
  Frank je odvrnil:

  Zdravo Peter,
  Poskusite to velikost photo optimizer Easy Thumbnails
  http://www.fookes.com/ezthumbs/

  Frank S

 6. Oddelek vsebnost MS je eden od najbolje. Predvsem za iskanje vsebin. Priznam, da sem se ga toliko ne uporablja za "objavo" te vsebine.

  Great video, čeprav tako da sem morda šele začetek.

 7. hvala še enkrat dragi samurajev ekipo za te cenjene informacije.

 8. 8

  Pravkar sem vstati in napisati članek danes zjutraj in ni imel pojma, kje začeti. Sem se sprašuje, "Kaj bom pisal o?" Zdaj lahko tresk odpreti svoj trg Samurai in sam prihranite nekaj časa in pisati članke, ki so bolj učinkoviti in spremeniti bolje. Najlepša hvala za ta tutorial video posnetke. Imel sem eno vprašanje. Ali je razlika, ali jih objavite vaš članek kot novo stran ali pa samo delovno mesto? Ker so ti 2 možnosti so na voljo, ne sme biti razlog, zakaj. Kaj je to razlog?

 9. 9
  Dne 14. maj 2010 ob 03:08
  Dean je dejal:

  Želite, da bi dobili več člankov - super trik, s tem softare - dodati je, ali so na koncu ključno besedo - samo to storil danes - tako ustvarili novo ključno besedo, nato pa našli vsebine - prinesel veliko člankov kot je dejal Digitcal Fotografija razsvetljava je prav v večina člankov - deluje super!

 10. 10

  Odlično orodje! Jo lahko nastavite za samodejno objavijo na neprofitni WordPress strani? Uporabljam Xsitepro - bo to delovalo s tem?

 11. Hej, fantje :)

  Samo en razlog je trg Samurai je moj najljubši orodje za ključne besede v našem arzenalu! Vsebina je še vedno kralj na spletu in ustvarja izvirne vsebine na dan lahko dolgočasno, tudi če oddajajo (prepričan sem, da mnogi od nas tu delaš!)

  Uporaba Market Samurai prepoznati nizko viseče sadje pisati tako si je prikazano v tem video in z uporabo "objavo vsebine" funkcijo, pisanje dobro vsebino, hitro je zdaj postalo veliko lažje! Kot so mnogi pravijo pred mano v prejšnjih delovnih mest, vrednost dobivamo iz vaše programske opreme in nadaljnjega izobraževanja, ki jo zagotavljajo, je neprecenljivo! Hvala za vse, kar morate storiti!

  Mark

 12. 12
  Dne 14. maj 2010 ob 03:35
  Claudio je dejal:

  Spoštovani,

  Moj jezik je španščina. Če je možno delo z vsebino pisanja v španščini, prosim pojasni mi.
  Moja angleščina ni dobra.
  Hvala!

 13. 13

  Anthony,

  Najlepša hvala za veliko informacij. Prepričan sem, da kar nekaj nas je, ki se borijo s pisanjem članka boste našli ta tutorial zelo koristen. Keep up veliko dela.

 14. Kot pravilno ugotavljate Anthony ustvarjanje vsebin je moj glavni Strašilo in vse, kar mi pomaga ven na to zelo cenjen. I posebej všeč to, da sem lahko naredil vse, tudi založništva, od znotraj Samurai Market - velika čas varčevanja za vsakogar, kot sem jaz, z več kot en blog.

 15. 15
  Dne 14. maj 2010 ob 03:50
  Eric je dejal:

  Anthony. Ti videi si objavljate so super. Jaz raba trg Samurai vsak dan, vendar ste še vedno me uči stvari nisem vedel, da lahko naredim. Keep up veliko dela!

 16. 16
  Dne 14. maj 2010 ob 03:58
  Okan je dejal:

  Jaz sem navdušen uporabnik Samurai Market. Z vsakim modulom dobim bolj navdušena. Najlepša hvala za veliko mesto. Saj veš Aha izkušnje govorila v tem videu. Sem dobil, da vsakič, ko se uvede "kako" video na trg Samurai modula. Lepo delo ... Zelo lepo delo.

 17. Hvala za jasen-eyed namenom, Alex. Smo bili z uporabo Market Samurai z dobrimi rezultati, ampak demonstracije, kot je ta, kažejo, da smo videli le vrh svoje zmogljivosti. Ta video Resnično dal ogenj pod nami.

  Hvala za navdih in smeri ... Rob Howard

 18. Še en odličen video iz Samurai Market. Tržni Samurai in Domain Samurai mora biti varčevanje z opremo daleč najboljši čas, se spomnim v starih časih ročno to.

  Po besedah ​​Eda Dale "ti fant ne vem kako dobro ste ga dobili v teh dneh!"

 19. Drug velik vaje fantje. Sem lastnik trg Samurai za nekaj mesecev zdaj, in nikoli mislil, da uporabite to močno orodje za raziskovanje in ustvarjanje kakovostnih vsebin. Vsekakor še en odličen strategija za kompliment moj SEO arzenal. Keep up dobro delo!

  Hans Storrie

 20. 20

  Vau, si lahko samo vztrajati te stvari sami! Nočem, da moja konkurenca vedeti o tem. Bilo je res uporabno, in sem bil z uporabo Market Samurai za nekaj časa zdaj in popolnoma pozabil na to funkcijo. Jaz bom za začetek using to danes, hvala še enkrat za veliko, enostaven za uporabo orodja

 21. 21
  Dne 14. maj 2010 ob 04:53
  tomartomartini dejal:

  Zelo dober video o ekološki prometa in kako priti do učinkovitega vsebino, dobro opravljeno Anthony.

 22. Zelo kul video. Rad imam svoje treninge. Nalašč prenesti na najeto pomoč in jih razumeti. Hvala fantje!

 23. To je zelo priročen informacije. Komaj čakam, da uporabite trg Samurai objaviti članek na svojo spletno stran. Najlepša hvala.

 24. 24
  Dne 14. maj 2010 ob 05:11
  jose je dejal:

  Super video. Vidim vrednost tukaj. Vendar pa ne bi vaš post potrebujejo oznake / ključne besede? Tam ni mesto za ključne besede.

  Jose

 25. Zakaj bi uporabljal trg Samurai kot vmesnik založništva?

 26. Bom jutri dal to poskusiti za moj post. Mislim, da sem vedno pozabi teh značilnosti Samurai Market, ker je tako dober v ključno besedo raziskav.

 27. 27
  Dne 14. maj 2010 ob 05:40
  Isak je dejal:

  Thats precej čeden toturial. Res ljubezen Market Samurai, edina stvar, mislim, da njegova manjka, je orodje za preverjanje na voljo domene za pregledanih ključnih besed.

  Lahko izvajajo tako funkcijo v prihodnje, prosim :)

 28. Odličen video dobro predstavljena! Zavedam se, da niste imeli časa za kritje tega, ampak jaz bi rad dodal, da je pomembno latentno semantično indeksiranje (LSI) v prav tako dobili dobro uvrstitev. Za tiste, ki ne vedo o LSI, to pomeni uporabo besed in besednih zvez v kopijo članka, ki se nanašajo na ključne besede (ne spamming ključno besedo) in na temo, ki je ključna za spodbujanje telesa. Ustrezni in z njimi povezane ključne fraze pomagati dela SE ven pomen in namen članka. Prav tako podpirajo in potrdi glavno besedo, kar daje večje pristojnosti. Google, še posebej velja LSI. Upam, da to pomaga.

 29. Najtežja in najbolj zamuden del - pisanje je še treba storiti ročno popraviti = (

 30. 30
  Dne 14. maj 2010 ob 06:20
  Adam je dejal:

  Super ... ne more čakati, da bi to slab fant za uporabo! Vidva žur. Hvala za nenehno podporo in posodobitve!

 31. 31
  Dne 14. maj 2010 ob 06:40
  Dave je rekel:

  Zelo dobro opravljeno fantje. Sem bil uporabnik v Samurai Market za mojo SEO podjetja in niso eksperimentirali s tem modulom. Našel sem svoj video, da so visoke kakovosti in in visoko vrednost. Keep up dobro delo.

 32. 32
  Dne 14. maj 2010 ob 06:51
  Roy je dejal:

  Dobra kakovost članek pisanje je umetnost sama zase, tudi če ste izvedli vse raziskave, ki je eureka trenutku ni vedno there.When je to orodje ima vse.

 33. Še en odličen video! Jaz pristanišče rabljenih MS za objavljanje vsebin še ni, je treba izročiti to nepošten poskus

 34. 34
  Dne 14. maj 2010 ob 07:48
  Juan je dejal:

  Super video tutorial!
  Vprašanje:

  Lahko napišete več delovno mesto ali stran za kasneje načrtovanega (preteklosti ali sedanjosti)?

  Hvala za tako veliko video

 35. 35
  Dne 14. maj 2010 ob 08:09
  Gary je dejal:

  Hej Isak

  MS ekipa začela orodje domene skladiščnik nekaj mesecev nazaj
  http://www.domainsamurai.com/

 36. 36
  Dne 14. maj 2010 ob 08:18
  Neil je dejal:

  Absolutno najboljša programsko orodje.
  Ravno pred kratkim kupila in sem še vedno razvitjem vse dobrote.
  Ta "Objavi Content" modul, skupaj z vsemi drugimi moduli in odlično vajah nudi neverjetne prednosti.
  Tako kot za božič prišel zgodaj.

  Hvala lepa.

 37. Moram reči, da sem razdražena, da sem pogledal mimo tega nabora funkcij. Sem bil raziskovanje in pisanje veliko težje način za precej časa.

  Dobro delo in nam daje orodje, ki brcne v rit!

 38. To je super članek rad prebral. Ampak pomembno je, da sem moral narediti tisto, kar me naučil.

 39. Velika vsebnost od vaju kot ponavadi. Bom moral poskusiti znova z objavo funkcijo vsebine. Zadnjič, ko sem se potrudil, da jo uporabljajo za blog ni izšlo za mene, ampak jaz še nisem poskusil od zadnje posodobitve, in potem gledal video zdi se splača!

 40. 40

  Super video. Imam been using MS že nekaj časa, vendar še nikoli ni uporabilo Objavi funkcijo vsebine. Všeč mi je, da lahko dodate vaš blog post v rangu tracker takoj.

 41. Ob pravem času - sem pisal LOT izdelkov in niso mislili uporabiti Najdi funkcionalnost vsebine še. Hvala še enkrat!

  Chris

 42. Jaz sem z uporabo Elance pisateljev za ustvarjanje moje spletne strani.
  To je hitro in kakovostno

 43. Jaz bili obravnava vaše članke in gledal video predstavitve ..
  Vam bomo ponudili uvodni ceni, ki mi niso sprejeli.

  Zdaj sem spoznala, kaj je pomembno.

  Vaš video predstavitve so zelo dobro in sem verjetno bi jih lahko uporabili brez materiala za vašo ponudbo, vendar bi bilo veliko počasneje in težje.

  Ali lahko dobim svoje izvirno ponudbo in ceno, prosim.

  Hvala,

  KEN

 44. 44
  Dne 14. maj 2010 ob 12:12
  Ben je dejal:

  Vsebina ustvarjanje ni nikoli lahko in zamudno za vsakogar. Upam, da bo ta modul pospeši svoje delo.

  Zahvaljujemo se vam za izdelavo tega tutorial.

 45. 45
  Dne 14. maj 2010 ob 12:24
  Nick je dejal:

  Nikoli nisem pogledal na ustvarjanje vsebin, kot prej. To omogoča postopek zdi tako preprosto. Bom bom in napisati nekaj člankov zdaj!

 46. [...] Noble Samurai »Vsebina Pisanje Made Easy! [...]

 47. Uhm, veliko ljudi je dal dobre komentarje o tem orodju. Še vedno sem malo skeptičen, ampak bom poizkusil. hvala

 48. Po ogledu video in početje malo raziskav o Samurai Market, se zdi, kot lepo orodje, da imajo. Vendar, koliko je polna verzija? Sem kliknil na strani nakupa, vendar pa mi ni povedal točen podatek, koliko je (daj mi vrednote bonusa namesto tega). Hvala

 49. Strinjam se s tem, Great vsebine vaju nenavadnih. Kakorkoli zelo dober video o ekološki prometa in kako priti do učinkovitega vsebine

 50. Drug velik eno, Dr Anthony. Uporabil sem ta modul nekajkrat, čeprav sem predvsem uporabo MS za ključno besedo raziskav. Bom uporabo modula za dodatno članek raziskave. Hvala.

 51. Super članek in video. V Internet Marketing Keyword Research je ključnega pomena in sem slišal veliko fantastično stvari o Samurai Market on v preteklosti, vendar ni bil seznanjen z objavo funkcijo vsebine.

  Jaz bom zagotovo morali preveriti trg Samurai v zelo bližnji prihodnosti! Hvala za veliko informacij.

  Za vaš nadaljnji uspeh,

  Karl Hummel

 52. "Najti vsebine" funkcijo v Samurai Market je absolutno super. To naredi članek ideje raziskave veliko lažje.

  Hvala za video tutorial in vsebino usposabljanja.

  Masato

 53. 53
  Dne 14. maj 2010 ob 07:24
  Mike je rekel:

  Super zadeva. tako da, ko boste uporabili funkcijo vsebine najdba, se ta samodejno spin članke za vas, ali so dobesedno?

 54. 54

  MS je najboljše orodje, kar sem jih kdaj uporabiti. Imejte prihajajo s fanti blaga - cenim!

 55. Super trening.

  Ne morem čakati, da bo res teči ta izdelek skozi to je korakov.

  Tony

 56. 56
  Dne 14. maj 2010 ob 22:50
  DC je dejal:

  Vedno najdem pisanju vsebine za svojo spletno stran najtežji del SEO potem povezavo stavbe, vendar morate pisati vsebine za tiste, preveč!

  Hvala za ta video, zagotovo omogoča veliko lažje iskanje informacij, da bi napisali na vašo temo.

 57. 57

  Še enkrat ...

  Kirurško natančne časovne roke iz Market Samurai posadke.

  Ravno, ko je merilnik goriva na mojem možganov metra dosegla "prazno" BAM, vaš res kul in inspirativno vsebino pisanja vid kaže v moj elektronski predal.

  Dihanje svežega zraka!

  IN zelo cenjen!

 58. 58

  Hvala za informacije, rad te informacije

 59. Pozdravljeni,

  Že šteje Samurai Market nepremagljiv, zdaj čez vključitev tega orodja postane v odličnost!

  Rezervoarji
  Milton Ramos

 60. Sem šele kupil to programsko opremo (po dobili nadomestilo od konkurenčnega proizvoda, ki ni nikoli delal) - in še vedno ne morem verjeti, kako dober je MS. In ta podpora usposabljanje Unbelieveable. Jaz sem samo upal, vsa stvar ne na koncu šel na enak način kot drugi velik kos programske opreme, ki uporabnikom ljubil. Govorim "Champman" tho uporabnikov v ZDA morda ne vedo

  Kakorkoli že, hvala fantje in vas prosimo, da to, kar ste storili - ste superzvezde

 61. Člen pisanje je glavna ovira za vsako internetno trženje, da je ta pomoč zelo dragocena.

 62. To je zelo koristno.

  Imate kakšne predloge za uporabo Market Samurai za ustvarjanje anket?

 63. Jaz bi samo rad dodal, da države članice tudi vam daje člankov. Ti izdelki lahko uporabljate kot je ali kot semenski idej

  1) Kot je - ok, dobro - če niso že uporablja po vsem mestu (MS vam te informacije)

  2) Ker je - dobro, da bolje - jih začiniti z nekaj video posnetkov in / ali slike (MS vam ti tudi)!

  3) Original - najboljši - najdete stavke in odstavke ali v najdenih predmetov, ki jih predela in potem objavi.

  V primeru, da še niste uganili, ljubim ta izdelek, ga uporabite skoraj vsak dan in sem ga kupil, ko je prvič prišel ven in ga je v super ugodne uvodnem ceno. Ne morem reči, da o mnogih drugih izdelkov, ki sem jih kupil.

 64. Zelo impresivno software izgleda zelo dobro zasnovana in prikazani. Bom povedal šefu o tem prva stvar v ponedeljek zjutraj. Upam, da se počuti enako kot jaz, saj bi to programsko opremo, da bi moje delo celota veliko lažje.

  Hvala za odlično videa.

 65. 65

  Fantastično! Še posebej način, Anthony je pojasnjuje.

  Še enkrat hvala za odlično info
  Alex

 66. Naredili ste enostavno pisati in objavljati kakovostne vsebine, ampak če bi trg Samurai samo pisati vsebine za mano. Samo hecam se, super izdelek. Vesel sem, da sem jo dobil. Prosim, ne povej mi konkurenco.

 67. [...] Noble Samurai »Vsebina Pisanje Made Easy! [...]

 68. 68

  Hvala za veliko informacij!

  Ta programska oprema je več, kot sem kdajkoli pričakovati, neverjetno vrednost!
  Hvala

 69. 69
  Dne 18. maj 2010 ob 08:16
  boyjah dejal:

  Hvala Anthony. Še en odličen tutorial. Keep up odlično delo kolega!

 70. Hej Alex,

  Super Najlepša hvala za ki prikazuje 3 preproste korake, da bi s pomočjo trg Samurai je Objavite vsebinskega modula, zelo dobro predstavljen in sporoči še enkrat zahvalim Alex, veliko delo ne odnehaj kolega.

 71. 71

  Vidva sta super. Kar naprej!

 72. 72

  Hvala fantje, super, kot vedno! Vidva nikoli ne preneha presenetiti mi s kakovostjo svojega izdelka in vajah ... prosim, da jih prihaja!