Vsebina Pisanje Made Easy!

Share Button

Ena naloga, da mnogi Internet marketingu izogibati se ustvarjanju vsebine za svoje spletne strani.

Ustvarjanje vsebin je lahko težaven proces - raziskovanje nišo, raziskovanje teme, pisanje, urejanje, oblikovanje, založništvo, in še več - vse ustvariti le en članek.

Vendar lahko dobro vsebino lahko močna spodbuda za SEO. Brez njega, ste manjka na velik potencialni vir organa.

Pisanje dobre vsebine je enostavno z Objavi vsebinskega modula

V tem Spotlight na SEO, bo Dr Anthony Fernando peljal skozi Objavi modula Content podrobno prikazuje, kako racionalizirati svoj postopek ustvarjanja vsebin v treh enostavnih korakih.

1. Raziskave

Zagotavljanje vaše vsebine je visoka kakovost in verjetnost, da bodo prebrali, je prvi nujen korak. Anthony vas bo popeljal skozi učinkovito strategijo za izbiro teme in raziskav.

2. Pisanje člen

Naslednja on vas bo po pisanju svojega članka, vključno z uporabo Objavi orodij vsebin za optimizacijo vsebine.

3. Objavljanje vašo člena

Zdaj je najbolj pomemben korak - pridobivanje vaš izdelek pred vaše bralce. Tukaj Anthony vam pokaže, kako neposredno naložite nov članek na svoj blog WordPress z objavo vsebin.

Drugo orodje v Arsenal

Visoka kakovost, učinkovitost vsebina je zdaj le tri korakov stran - vse, kar morate storiti, je to prvi korak in odprla Objavi vsebinskega modula.

Srečno!

Alex

Objavi modul Vsebina PS trg Samurai je v celoti plačana modul. Če še niste kupili Market Samurai in želite dostop do tega modula, kliknite tukaj za nakup zdaj.

Alex "Green Samurai" Green je član vaše prijazno Samurai podporne skupine, in pogosto zagotavlja posodobitve o najnovejših Samurai dogajanja na blogu.

Alex je napisal 22 objavo (e) za Noble Samurai

73 Responses to "Content Pisanje Made Easy!"

 1. Hvala za zelo lep video na objavo vsebine. To je bilo zelo koristno za mene, ker iz neznanega razloga sem se ne uporabljajo objavil modul vsebine še. Bom zdaj! Hvala še enkrat, Lisa

 2. Great novice! Resnično veselimo naslednje skupaj z dr Antona glede tega. To je ena od stvari, ki sem jih oslabelost. Ali pisati svoje vsebine ali pisno na enega od mojih strank nikoli ni enostavno za mene.

  Vidva rock!

  Leigha

 3. 3

  Iščete forwward jo poskusiti ven. Pisanje vsebine je najtežji del.

 4. Kako ga lahko kupite?

 5. 5

  Hvala Alex,

  Pozabil sem vse o blog založnika v samuraja.

  Predvidevam Samuarai ne velikost optimizacijo fotografije? To bi bil še en čas varčevanja!

  Hvala
  Peter

  Dne
  Frank je odvrnil:

  Zdravo Peter,
  Poskusite to fotografijo velikosti optimističen Easy Sličice
  http://www.fookes.com/ezthumbs/

  Frank S

 6. Oddelek vsebina MS je eden izmed najboljših. Predvsem za iskanje vsebine. Priznam, da sem se ne uporablja za "objavo" te vsebine preveč.

  Super video, čeprav pa sem lahko samo začetek.

 7. hvala še enkrat dragi samurajev ekipo za vrednoteno info.

 8. 8

  Pravkar sem vstati in napisati članek danes zjutraj in ni imel pojma, kje začeti. Sem se spraševal: "Kaj bom pisal?" Zdaj lahko tresk odpreti svoj trg Samurai in sem si prihranite nekaj časa in pisati članke, ki so bolj učinkoviti in spremeniti bolje. Najlepša hvala za te videovadnice. Imel sem eno vprašanje. Ali je razlika, ali ste objavili svoj članek kot novo stran ali samo delovno mesto? Ker pa so ti 2 možnosti so na voljo, ne sme biti razlog, zakaj. Kaj je to razlog?

 9. 9
  Dne 14. maj 2010 ob 03:08
  Dean je dejal:

  Želite, da bi dobili več člankov - velik trik, s tem softare - dodati je, ali so na koncu ključne besede - tako je to storil danes - tako ustvaril novo ključno besedo in nato našla vsebine - prinesel nazaj veliko člankov kot je dejal Digitcal Photography razsvetljava je prav v Najbolj članki - deluje super!

 10. 10

  Odlično orodje! Jo lahko nastavite za samodejno objavijo na non-WordPress stran? Uporabljam Xsitepro - bo to delo s tem?

 11. Hej, fantje :)

  Samo en razlog Market Samurai je moj najljubši orodje za ključne besede v našem arzenalu! Vsebina je še vedno kralj na spletu in ustvarjajo izvirne vsebine na dan lahko dolgočasno, tudi če zunanje izvajanje (ki sem prepričan, mnogi od nas tukaj delaš!)

  Uporaba Market Samurai prepoznati nizko viseče sadje, da bi napisali tako si je prikazano v tem videu in s funkcijo "objavljajo vsebine", pisanje dobro vsebino hitro je zdaj postalo veliko lažje! Kot je dejal, so mnogi pred menoj v prejšnjih točkah, vrednost smo prejeli iz vaše programske opreme in permanentno izobraževanje, ki jih posredujete, je neprecenljivo! Hvala za vse, kar morate storiti!

  Mark

 12. 12
  Dne 14. maj 2010 ob 03:35
  Claudio je dejal:

  Spoštovani,

  Moj jezik je španščina. Če je mogoče delo z vašo vsebino Pisanje v španščini, prosim pojasni mi.
  Moja angleščina ni dobro.
  Hvala !!

 13. 13

  Anthony,

  Najlepša hvala za veliko informacij. Prepričan sem, da kar nekaj od nas, ki se borijo z pisanja članka boste našli ta tutorial zelo koristen. Keep up dobro delo.

 14. Kot ste pravilno poudarjajo Anthony ustvarjanje vsebin je moj glavni Strašilo in vse, kar mi pomaga ven na to zelo cenjen. I posebej všeč to, da sem lahko naredil vse, vključno z objavo, od znotraj Samurai Market - MASSIVE čas varčevanja za vsakogar, kot sem jaz, z več kot eno blog.

 15. 15
  Dne 14. maj 2010 ob 03:50
  Eric je dejal:

  Anthony. Ti videi ste objavljate so super. Jaz raba trg Samurai vsak dan, pa se kljub temu me uči stvari nisem vedel, da lahko narediš. Keep up dobro delo!

 16. 16
  Dne 14. maj 2010 ob 03:58
  Okan je dejal:

  Sem navdušen uporabnik Market Samurai. Z vsakim modulom dobim bolj navdušena. Najlepša hvala za super post. Saj veš Aha izkušnje govorila v tem videu. Sem dobil, da vsakič, ko se uvede "kako" video na Market Samurai modula. Lepo delo ... zelo lepo delo.

 17. Hvala za jasen-eyed namenom, Alex. Smo z uporabo trga Samurai z dobrimi rezultati, vendar demonstracije, kot je ta, kažejo, da smo videli le vrh svoje zmogljivosti. Ta video Resnično dal ogenj pod nami.

  Hvala za navdih in smer ... Rob Howard

 18. Še en odličen video iz Samurai Market. Market Samurai in Domain Samurai mora biti varčevanje najboljši čas, programsko opremo, ki jih sedaj spomnim v starih časih ročno to.

  Po besedah ​​Ed Dale "Ti fant, ne vem, kako dobro ste ga dobili v teh dneh!"

 19. Drug velik vaje fantje. Sem lastnik trg Samurai že več mesecev in nikoli mislil, da uporabite to močno orodje za raziskovanje in ustvarjanje kakovostnih vsebin. Vsekakor še en velik strategijo za kompliment moj SEO arzenal. Keep up dobro delo!

  Hans Storrie

 20. 20

  Wow, si lahko samo vztrajati te stvari za sebe! Nočem, da moja konkurenca, da vem o tem. Bilo je res uporabno, in sem bil z uporabo Market Samurai za nekaj časa zdaj in popolnoma pozabil na te funkcionalnosti. Bom začnete uporabljati danes, hvala še enkrat za veliko, enostaven za uporabo orodja

 21. 21
  Dne 14. maj 2010 ob 04:53
  tomartomartini dejal:

  Zelo dober video o ekološki prometa in kako priti do učinkovitega vsebino, dobro opravljeno Anthony.

 22. Zelo kul video. Ljubim svoje treninge. Popoln prehod na najeto pomoč in jih razumeti. Hvala fantje!

 23. To je zelo priročen informacije. Komaj čakam, da uporabite Market Samurai objaviti članek na moji strani. Najlepša hvala.

 24. 24
  Dne 14. maj 2010 ob 05:11
  jose je dejal:

  Great video. Vidim vrednost tukaj. Vendar pa ni tvoj prispevek bi bilo treba oznake / ključne besede? Ni bilo mesto za ključne besede.

  Jose

 25. Zakaj bi uporabili Market Samurai kot vmesnik založništva?

 26. Jaz bom dal to poskusiti moj post jutri. Mislim, da sem vedno pozabi teh značilnosti Samurai Market, ker je tako dober na ključno besedo raziskav.

 27. 27
  Dne 14. maj 2010 ob 05:40
  Isak je dejal:

  Thats precej čeden toturial. Res ljubezen Market Samurai, edina stvar, mislim, da njegova manjkajoča je orodje za preverjanje na voljo domene za pregledanih ključne besede.

  Lahko izvajajo takšno funkcijo v prihodnje, prosim :)

 28. Odličen video dobro predstavljena! Vem, da niste imeli časa, da bi pokrival to, ampak jaz bi rad dodal, da je pomembno latentno semantično indeksiranje (LSI) v tako dobili dobro uvrstitev. Za tiste, ki ne vedo o LSI, to pomeni uporabo besed in besednih zvez v kopijo članka, ki se nanašajo na ključne besede (ne spamming ključne besede), telesno in s temi, ki je ključna za spodbujanje. Ustrezne in sorodne ključne fraze vam pomaga delo SE ven smislu in namenu člena. Prav tako podpirajo in potrjujejo glavno besedo, kar daje večje pristojnosti. Google, še posebej velja LSI. Upam, da to pomaga.

 29. Je pisanje še treba storiti ročno popraviti = (- najtežja in najbolj zamuden del

 30. 30
  Dne 14. maj 2010 ob 06:20
  Adam je dejal:

  Super ... komaj čakam, da bi to slab fant za uporabo! Vidva žur. Hvala za nenehno podporo in posodobitve!

 31. 31
  Dne 14. maj 2010 ob 06:40
  Dave je rekel:

  Zelo dobro opravljeno fantje. Sem bil uporabnik of Samurai Market za moje SEO podjetje in niso eksperimentirali s tem modulom. Našel sem svoj video, da so visoke kakovosti in in visoko vrednost. Keep up dobro delo.

 32. 32
  Dne 14. maj 2010 ob 06:51
  Roy je dejal:

  Dobra kakovost članek pisanje je umetnost sama po sebi, tudi ko ste izvedli vse raziskave, ki je eureka trenutek ni vedno there.When je to orodje ima vse.

 33. Še en odličen video! Jaz pristanišče rabljenih MS objavljanje vsebine še mora, da ga poskusite

 34. 34
  Dne 14. maj 2010 ob 07:48
  Juan je dejal:

  Great video tutorial!
  Vprašanje:

  Lahko napišete več oddajati ali stran za kasnejši načrtovanega (prejšnje ali sedanje)?

  Hvala za tako veliko video

 35. 35
  Dne 14. maj 2010 ob 08:09
  Gary je dejal:

  Hej Isak

  MS ekipa začela orodje domena skladiščnik nekaj mesecev nazaj
  http://www.domainsamurai.com/

 36. 36
  Dne 14. maj 2010 ob 08:18
  Neil je dejal:

  Absolutno najboljši programsko orodje.
  Ravno pred kratkim kupila in sem še vedno razvitjem vse dobrote.
  Ta "Objavi vsebine" modul, skupaj z vsemi drugimi moduli in vrhunske vajah omogoča neverjetne prednosti.
  Tako kot za božič prišel zgodaj.

  Najlepša hvala.

 37. Moram reči, da sem na živce, da sem pogledal mimo tega nabora funkcij. Sem bil raziskovanje in pisanje veliko težje način za precej časa.

  Dobro delo in nam daje orodje, ki brcne v rit!

 38. To je super članek rad prebral. Ampak pomembno je, da sem moral narediti tisto, kar me naučil.

 39. Velika vsebnost od vas kot ponavadi. Bom moral poskusiti s pomočjo funkcije vsebine ponovno objavi. Zadnjič, ko sem se potrudil da jo uporabljajo za blog ni izšlo za mene, ampak jaz ga še niso poskusili od zadnje posodobitve, in potem gledali video zdi se splača!

 40. 40

  Super video. Imam been using MS za nekaj časa sedaj, vendar še nikoli ni uporabilo Objavi funkcije vsebine. Všeč mi je, da lahko dodate svoj blog post na rang tracker takoj.

 41. Ob pravem času - sem pisal LOT izdelkov in niso mislili, da uporabite Najdi funkcionalnosti Content še. Hvala še enkrat!

  Chris

 42. Jaz sem z uporabo Elance pisateljev za ustvarjanje moje spletne strani.
  To je hitro in kakovostno

 43. IMAM bral vaše članke in gledal video predstavitvami ..
  Vam bomo ponudili uvodni cena, ki sem ni sprejel.

  NOW I zavedajo pomena IT.

  Vaš video predstavitve so zelo dobro in sem verjetno bi jih lahko uporabili brez materiala za vašo ponudbo, vendar bi bilo veliko počasnejši in težji.

  Lahko dobim vašo izvirno ponudbo in cene prosim.

  HVALA,

  KEN

 44. 44
  Dne 14. maj 2010 ob 12:12
  Ben je dejal:

  Vsebina ustvarjanje ni nikoli lahko in zahteva veliko časa za vse. Upam, da bo ta modul pospešiti naše delo.

  Zahvaljujemo se vam za izdelavo tega tutorial.

 45. 45
  Dne 14. maj 2010 ob 12:24
  Nick je rekel:

  Nikoli nisem pogledal na ustvarjanje vsebin, kot prej. To naredi proces se zdi tako preprosto. Bom bom in napisal nekaj člankov zdaj!

 46. [...] Noble Samurai »Vsebina Pisanje Made Easy! [...]

 47. Uhm, veliko ljudi je dal dobre komentarje o tem orodju. Še vedno sem malo skeptičen, ampak bom poizkusil. hvala

 48. Ko gledaš video in delaš malo raziskav o Samurai Market, se zdi, kot lepo orodje, da imajo. Vendar, koliko je polna verzija? Sem kliknil na nakupni strani, vendar pa mi ni povedal točen podatek, koliko je (daj mi vrednote namesto bonusa). Hvala

 49. Strinjam se s tem, Velike vsebin vas nenavadne. Vseeno zelo dober video o ekološki prometa in kako priti do učinkovitega vsebino

 50. Drug velik eno, dr Anthony. Uporabil sem ta modul nekajkrat, čeprav sem v prvi vrsti uporabljati MS za ključno besedo raziskav. Bom uporabo modula za dodatno članek raziskave. Hvala.

 51. Super članek in video. V Internet Marketing Keyword Research je ključnega pomena in sem slišal veliko fantastične stvari o Samurai Market v on mimo, vendar ni bil seznanjen z objavo funkcijo vsebinami.

  Jaz bom zagotovo morali preveriti trg Samurai v zelo bližnji prihodnosti! Hvala za veliko informacij.

  Za vaš nadaljnji uspeh,

  Karl Hummel

 52. "Našli vsebine" funkcijo v Samurai Market je absolutno super. To naredi članek ideje raziskave veliko lažje.

  Hvala za video tutorial in vsebino usposabljanja.

  Masato

 53. 53
  Dne 14. maj 2010 ob 07:24
  Mike je rekel:

  Super zadeva. tako da, ko uporabljate funkcijo za iskanje po vsebini, ne pa avtomatično spin člankov za vas, ali so dobesedno?

 54. 54

  MS je najboljše orodje, kar sem jih kdaj uporabiti. Vztrajati bodoč s fanti blaga - cenim!

 55. Super trening.

  Komaj čakam, da bo res teči ta izdelek skozi to je korakov.

  Tony

 56. 56
  Dne 14. maj 2010 ob 22:50
  DC je dejal:

  Vedno se mi zdi pisanje vsebine za svoj lasten položaj najtežji del SEO potem povezavo stavbe, vendar morate pisati vsebine za tiste, preveč!

  Hvala za ta video, vsekakor omogoča veliko lažje iskanje informacij, da pišete na vašo temo.

 57. 57

  Še enkrat ...

  Kirurško natančne časovne roke iz Market Samurai posadke.

  Ravno, ko je merilnik goriva na mojem možganskem meter dosegla "prazno" BAM, vaše res kul in inspirativno vsebino pisanja vid kaže v moj elektronski predal.

  Dihanje svežega zraka!

  IN zelo cenjen!

 58. 58

  Hvala za informacije, rad te informacije

 59. Pozdravljeni,

  Že upoštevali Samurai Market nepremagljiv, zdaj preko vključitev tega orodja postane v odličnosti!

  Cisterne
  Milton Ramos

 60. Sem šele pred kratkim kupila to programsko opremo (po dobili nadomestilo od konkurenčnega proizvoda, ki ni nikoli delal) - in še vedno ne morem verjeti, kako dobro je MS. In ta podpora usposabljanje unbelieveable. Jaz sem samo upal, vso stvar, ne na koncu gredo na enak način kot drugi velik kos programske opreme, ki uporabnikom ljubil. Govorim "Champman" tho uporabniki v ZDA ne smejo vedeti

  Kakorkoli že, hvala fantje in vas prosimo, da to, kar ste storili - ste superzvezdniki

 61. Člen pisanje je velik blok za vsako internetno trženje, da je ta pomoč zelo dragocena.

 62. To je zelo koristno.

  Ali imate kakšne predloge za uporabo trg Samurai za ustvarjanje ankete?

 63. Jaz bi samo rad dodal, da države članice tudi vam daje članke. Ti predmeti jih lahko uporabite kot je ali kot seme ideje

  1) Ker je - ok, da dobro - če niso že uporablja po vsem mestu (MS vam te informacije)

  2) Ker je - dobro, da bolje - jih začiniti z nekaj video posnetkov in / ali slike (MS si ti daje preveč)!

  3), Original - best - najdete stavke in odstavke ali v ugotovljenih člankov, jih predelati in nato objavijo.

  V primeru, da še niste uganili, ljubim ta izdelek, ga uporabite skoraj vsak dan in sem jo kupil, ko je prvič prišel ven in ga dobil na super ugodne uvodnem ceno. Ne morem reči, da o mnogih drugih izdelkov, ki sem jih kupil.

 64. Zelo impresivna software zgleda zelo dobro zasnovan in prikazani. Bom povedal šefu o tem v ponedeljek zjutraj. Upam, da se počuti enako kot jaz, saj bi to programsko opremo, da bi moje delo celota veliko lažje.

  Hvala za odličen video.

 65. 65

  Fantastično! Še posebej način, Anthony pojasni.

  Še enkrat hvala za odlično info
  Alex

 66. Naredili ste enostavno pisati in objavljati kakovostne vsebine, ampak če bi Market Samurai samo pisati vsebine za mano. Hecam se, super izdelek. Vesel sem, da sem jo dobil. Prosim, ne povej mi konkurenco.

 67. [...] Noble Samurai »Vsebina Pisanje Made Easy! [...]

 68. 68

  Hvala za super info!

  Ta programska oprema je več, kot sem kdajkoli pričakovati, neverjetno vrednost!
  Hvala

 69. 69
  Dne 18. maj 2010 ob 08:16
  boyjah dejal:

  Hvala Anthony. Še en odličen tutorial. Keep up izjemno delo kolega!

 70. Hej Alex,

  Awesome Najlepša hvala za prikazuje 3 preproste korake, da bi s pomočjo objavo vsebin modula trg Samurai je zelo dobro predstavljen in sporočiti vam zahvalim še enkrat Alex, veliko delo ne odnehaj kolega.

 71. 71

  Vi ste super. Nadaljuj!

 72. 72

  Hvala, fantje, super kot vedno! Vidva nikoli ne preneha presenetiti mi s kakovostjo vašega izdelka in vajah ... prosim, da jih prihaja!