Market Samurai Affiliate Program se je začel!

Share Button

Market Samurai Affiliate Program se je zdaj začela!

To pomeni, da so vsi Market Samurai lastniki full version lahko začnete zaslužka provizije - samo za štetje ljudi o Samurai Market.

Plus - v naslednjih dveh tednih - boste zaslužili nagrade za sklicevanje vodi do Samurai Market.

Zato poskrbite, da ste se prijavili ...

Market Samurai Affiliate Program Podrobnosti

Če ste zamudili našo Market Samurai Partnerski program objavo na blogu v petek, tu so ključne prednosti affiliate program Market Samurai:

 • Za vsako osebo, ki se sklicujete, da kupuje, si zasluži 48% provizije;
 • Visoko stopnjo konverzije - naše podružnic dosegajo povprečne menjalne tečaje za 20-25%, jih prenesli v prodajo;
 • Se je praktično spodbuja - brezplačno prenesete nekaj veliko opreme - ljudje radi to ponudbo !;
 • Vaši vodi so zaklenjeni na vaš affiliate kodo z življenjsko dobo težko kodirane-Affiliate Tracking - kar pomeni, da ni važno, če je vaš svinec kupuje trg Samurai danes, ali leto od danes, boste še vedno dobili provizijo;
 • Kot affiliate, boste dobili dostop do vseh naših pasic, dokazano e-promocijski izvod za spodbujanje, in še več;
 • D emand za Samurai Market raste, kaže nobenih znakov upočasnjuje. (Naša statistika vodi prikazuje rast meseca po mesecu - za nas in za naše podružnic Torej, to ni prepozno, da začnete - stvari, ki so šele vroče.!);
 • Obstaja veliko neizkoriščenih mednarodnih trgih, kjer je znanje Samurai Market nizka, in pametne podružnice lahko počisti! (Ti vključujejo hitro rastoče trge v srednji Evropi, Aziji in Latinski Ameriki);
 • Naši autoresponders in programska oprema storiti trdo delo za vas, kot vaš osebni prodajalec. To pomeni, da ko je svinec prenesli, ne boste imeli, da smola sploh če prodaja "preprosto ni vaša stvar";
 • In to traja zelo malo truda za promocijo. Z nekaj kliki, lahko imate banner na svojem blogu.

Vi povejte ljudem, ki jih prenesete brezplačno programsko opremo, naši autoresponders delati, da bi dobili prodajo, in si zaslužijo 48% provizije na vse prodaje Market Samurai, da ste iz.

Enostavno!

To je enostavno, da bi Sales Dodaj Up

Kot sem že omenil v zadnji blog post, da ne bo veliko truda, da začnete videli rezultate.

Če je vse, kar si je povedati, en prijatelj na mesec približno Market Samurai, in na podlagi vašega osebnega priporočila so kupili, da je med $ 550 - $ 860 dodatno letno v žepu.

Če si dal banner na svoj blog, in se nanašajo 1 večjo prodajo na mesec, to je zdaj 1.100 $ - 1.720 $ v žepu.

Naredite nekaj blog delovnih mest (en mesec - morda govorimo o različnih orodij v Samurai Market in kako jih uporabljati), se nanašajo le 10 prodaje od vsakega blog post, in ti si zdaj zaslužijo 6680 $ - 10.300 $.

Spodbujanje Market Samurai na e-poštni seznam, naredite nekaj PPC oglaševanje, spustite nekaj videoposnetkov na ključne besede, raziskave, ki uporabljajo trg Samurai in ...

... Dobro, lahko pomnožimo številke od tu ...

Do sedaj ste videli, kako je ne bo veliko ustvariti reden dohodek s spodbujanjem Market Samurai.

Two Weeks Samo: Double Your nagrade

PLUS -! Če spodbujati v naslednjih dveh tednih (od junija 14 in 27 junij AEST), vsi prijav se sklicujete se všteje nekatere velike nagradne darila - vključno z novim iPad 3G, je še-to-se-sprosti iPhone 4G (biti prvi, da imamo eno!), in še veliko več!

To so le nekateri od nagrad ...

Obstaja veliko drugih kul pripomočke, dragih Izumi in več - ampak da bi dobili celoten seznam bonusov lahko odklenete, boste morali biti Market Samurai podružnica. (Ne moremo razkriti vse naše Partnerski program skrivnosti na blogu ;-) )

Že Pridružil Market Samurai Affiliate Program?

Če ste že pridružil affiliate program Market Samurai, da je čas za spodbujanje zdaj!

Vsaka prijava, ki jih navajate v naslednjih dveh tednih - od danes pa do 27. junij ob 23:59 Melbourne časa - šteje za svojo bonus nagrade.

Več vodi se sklicujete, bo večji in dražji vaša nagrada!

Moral bi prejeli e-pošto s podrobnostmi, ki jih potrebujete za dostop do območja affiliate virov. (Če je to email ni prišel, se obrnite na nas za podporo .)

Ko imate dostop, poskrbite, da boste odjaviti "Viri" oddelek znotraj Affiliate območju. Vsebuje:

 • Vaš Affiliate Povezave;
 • Pre-Testiran e-poštne akcije lahko "Močan", in uporabo, kot želite;
 • Transparenti in promocijska grafika za svoj blog ali spletno stran;
 • Dobičkonosnost kampanja Cenilke;
 • In še veliko več!

(Mi bomo dodali več sredstev za to področje pozneje - zato preverite nazaj redno.)

Prav tako boste imeli dostop tukaj za poln Statistika Poročanje znotraj affiliate območju Market Samurai.

(Ta statistika, grafi in orodja za poročanje so enake kot tiste, ki jih uporabljamo za upravljanje in spremljanje lastne promocije.)

Še ni Market Samurai Affiliate?

Kot polnopravni lastnik različica Market Samurai - če niste že pridružile affiliate program Market Samurai - lahko pridružite zdaj, tukaj:

Če nimate polno različico Samurai Market še - in bi radi, da se pridružijo affiliate program Market Samurai - ta popust povezava vam bo omogočilo, da kupiti Market Samurai za $ 97 (približno tisto, kar bom lahko vrnil v komisijah za Prvi dve prodaje se sklicujete.)

(VENDAR ... Ta popust povezava bo potekla v nekaj urah (ob 23:59 v ponedeljek) in je na voljo le na nov trg Samurai podružnic - zato poskrbite, da ga uporabljate sedaj, preden bo izginila.)

Ko imate full version ključ za registracijo, ga lahko uporabite, da bi dobili dostop do affiliate program Market Samurai tukaj .

OPOZORILO: Market Samurai Partnerski program ni za vsakogar ...

Čeprav bi bilo lepo, da bi lahko plačali vsak trg Samurai lastniku velik ček vsak mesec za preprosto povedali svoje prijatelje in privržence o tem, kako uporabljate našo programsko opremo - to je pomembno, da moram poudariti:

Affiliate program Market Samurai ni za vsakogar.

Kot sem omenil v svojem zadnjem blogu - če nameravate storiti kar koli od naslednjega ...

... Spodbujanje Market Samurai skozi negativna "Je Market Samurai prevara?" Slog oglaševanje, SPAM, laž, goljufija, kradejo, ali namerno napačno predstavljali značilnosti trg Samurai ali katero koli od naših ponudb, da bi dobili prodaje, uporabite črne tehnike klobuk (kot cookie-nadevom ), uporabljati umazanih trikov, oglašujejo obljub, ki jih ne vodijo, ali kako drugače poškodujejo naše dobro ime ...

... Potem Market Samurai Affiliate Program ni za vas.

Bomo zavrne, zavrne ali boot-out podružnice, ki "igrajo umazano". Naša integriteta in ugled so vredni veliko več, da nas kot nekaj dodatnih prodaje - in smo jo pomeni.

To je cel razlog, da smo se odločili za ime "Noble Samurai" - ne "zlo Ninjas". (Ker je naša integriteta je za nas pomembno.)

AMPAK ... Če ste eden od "dobri fantje" - nekoga, ki ima integriteto preveč ...

... Potem Market Samurai Partnerski program je za vas.

Če ste eden izmed dobrih fantov, želimo si, da bo trg Samurai podružnica, da vam bomo lahko nagradili s provizijami za preprosto izmenjavo Market Samurai z drugimi. Torej, če tega še niste storili, ...

Ne pozabite: imate samo 2 tedna do zaslužil bonusov

Če nameravate spodbujati trg Samurai - ne pozabite, da mora spodbujati v naslednjih dveh tednih, če želite zahtevati eden od mnogih Bonusi Market Samurai Affiliate Program.

(Novi iPad 3G, [pravkar objavila] iPhone 4G, MacBook Pro nagradni paket, in še več.)

Vsaka prijava se sklicujete med ponedeljek 14. junij in nedelja 27. junij (ob 23:59 Melbourne času) se bo upošteval vaš bonus nagrade.

Glejte več prijav, in odklepanje še večje, celo hladnejše in celo dražje nagrade! :)

Torej bi začeli zdaj, da bi povečali svojo nagrado!

Brent

PS - tu je gumb za prijavo Market Samurai Partnerski program (samo v primeru, da ste ga zamudili) ;-)