Naša New Site naredi Upravljanje Vaš Software Lažje

Share Button

Z izdajo drugega člana družine Samurai izdelkov in našo bazo uporabnikov sedaj tudi preko 150.000 znamke, smo ugotovili napako v naših sistemih ...

Upravljanje tipk za registracijo, prenosi in posodobitve programske opreme je vedno težje za vas - naše uporabnike.

Tako smo oblikovali nov sistem, ki je bolje videti kot stari; ki vam prihrani več časa in energije; ki omogoča upravljanje vašega časa bolj učinkovito in pušča več časa za zabavno plat življenja.

Dobrodošli na vaši novi Noble Samurai račun.

Kaj je sistem računa?

Sistemski račun je vozlišče za vse vaše aktivnosti in vezi Noble Samurai skupaj veliko funkcij za Samurai Market in Domain Samurai, ki je pred tem treba opraviti ročno - ali lahko ti celo zahtevajo, da predloži podporo vozovnice.

S svojim novim Noble Samurai račun, boste imeli vse svoje orodje na enem mestu, dostopne z enim e-poštnim naslovom in geslom.

Znotraj vašega računa boste imeli dostop do:

  • Registracija podrobnosti za vso programsko opremo Noble Samurai
  • Sistem ponastavitev aktiviranje
  • Detail račun posodobitve
  • Nakup programske opreme in nadgradnje

Kako dobim račun?

Sistem račun je preprost, to je enotna vstopna točka za vse vaše programske opreme Noble Samurai.

Lahko ustanovi svoj račun s pomočjo e-poštni naslov iz vaše obstoječe Market Samurai ali Domain Samurai programske opreme.

Pripravili smo si ta videoposnetek, da vas vodijo skozi kako uporabiti obstoječe podatke, da se prijavite. Če nimate nobene programske opreme Noble Samurai še ni, se lahko prijavite za brezplačen Noble Samurai račun tukaj.

Kako uporabljam moj račun?

Sedaj, ko ste se prijavili in vpisali, boste morali vedeti, kako uporabljati vse nove funkcije.

Ben je ustvaril to priročen videovadnico, ki vas bo popeljal skozi vse funkcije znotraj vašega računa.

On vam bom pokazal, kako dostopati do računa in registracijske podatke svoje, kako ponastaviti aktivacij za programsko opremo in kako za nakup ali nadgraditi svojo programsko opremo.

Vsi sistemi so Go!

Zdaj imaš vse, kar potrebujete, da nastavite Noble Samurai račun. Upamo, da bo ta novi dodatek, da z uporabo trga in Domain Samurai lažje in bolj učinkovito.

Kar pomeni več časa, da se osredotoči na zabavno plat življenja.

Vse najboljše!

Alex Green

PS Ne rabiš imeti kopijo trgu ali Domain Samurai, da se prijavite na svoj račun in se prijavite je popolnoma brezplačna. Samo glavo sem , da se prijavite za vaš račun.