Întoarcerea SEOTC, SEOUC și reguli de aur Revamped

Butonul Share

Titlu și URL-ul Concurenței sunt înapoi!

Acum câteva săptămâni, spre uimirea noastră, am fost nevoiți să se retragă o parte din caracteristicile modulului cuvinte cheie de cercetare cele mai folosite și iubite.

Din cauza restricțiilor de la Google, coloanele SEOTC (numărul de rezultate care conțin un cuvânt cheie în titlu tag), SEOUC (numărul de rezultate care conțin cuvântul cheie în URL-ul) și variantele lor locale au fost nu mai lucrează în mod eficient pentru utilizatorii noștri , și în multe cazuri au fost cauza procesului cuvinte cheie de cercetare pentru a deveni extrem de lent.

Din momentul în care au fost eliminate din Market Samurai am început căutarea noastră în serios pentru a găsi o cale de a aduce aceste valori importante, mult-iubit inapoi la modulul de cercetare de cuvinte cheie, păstrând în același timp, de asemenea, piata Samurai ca rapid posibil.

Sunt fericit să anunț că am adus înapoi SEOTC, SEOUC și variantele lor locale înapoi la cercetare de cuvinte cheie, chiar dacă într-un mod ușor redusă.

În loc de a fi în măsură să aducă datele SEOTC / SEOUC pentru fiecare cuvânt cheie ai, am adăugat o opțiune "check" de lângă fiecare cuvânt cheie, care va prelua datele de doar acel cuvânt cheie.

Acest lucru înseamnă că puteți recupera aceste date valoroase pentru fiecare cuvânt cheie-de cuvinte cheie, după ce ați aplicat alte filtrele.

Această restricție privind posibilitatea de a aduce blocuri mari de date SEOTC / SEOUC este un rezultat al unei restricții în Google cu privire la numărul de date SEOTC / SEOUC care pot fi recuperate într-o succesiune rapidă.

În timp ce aceasta nu înseamnă că nu mai poate trage aceste date pentru o lot întreg de cuvinte cheie dintr-o dată, puteți utiliza în continuare SEOTC / SEOC în analiza pentru a restrânge și mai mult lista de cuvinte cheie.

Vă recomandăm să efectuați toate de filtrare regulat în primul rând, și apoi "alege cireșe" datele SEOTC / SEOUC din cuvintele cheie cele mai promițătoare care supravietuiesc procesului de filtrare.

O imagine arată cum să accesați această nouă funcționalitate SEOTC / SEOUC în modulul cuvinte cheie de cercetare.

SEOTC, SEOUC și SEOTCR returnare

Pur și simplu faceți clic pe cuvântul "verifica" pentru datele pe care doriți, și Piața Samurai va aduna cifrele le-ați solicitat.

Reguli de aur Filtre Actualizare

De la lansarea Google noul Instrumentul pentru cuvinte cheie, datele care Google a oferit sa schimbat destul de mult.

În cazul în care noul instrument lansat, Google a anunțat că cifrele de trafic generate de noul instrument nu va mai include date de la partenerii lor de căutare, cum ar fi Amazon și YouTube, în schimb ar include numai date din Motorul de cautare Google. Aceasta a condus la o reducere a valorilor de trafic general.

Problema cu acest lucru, este că valorile noastre de filtrare a cuvintelor cheie recomandate (pe care le folosim în reguli de aur noastre filtrul presetări în modulul de cercetare de cuvinte cheie) acum filtra prea multe cuvinte cheie, lăsând de multe ori utilizatorii noștri cu o mana foarte mica sau chiar nici cuvinte cheie supraviețuitor proces de filtrare.

Am fost monitorizarea acestor schimbări și au evaluat modul în care acestea s-au schimbat procesul de cercetare de cuvinte cheie. Rezultatul este un set actualizat de valori pentru Noble Samurai Regulile de aur și filtrele coada lunga.

Cea mai recentă versiune a pieței Samurai conține aceste valori actualizate, deja încorporate în Regulamentul de Aur și filtrele coada lunga în cadrul modulului cuvinte cheie de cercetare.

Vom fi, de asemenea, actualizarea materialelor noastre de training în lunile următoare pentru a reflecta aceste noi valori.

Pentru a obține acces la aceste valori, va fi necesar să se actualizeze software-ul.

Puteți găsi instrucțiuni privind actualizarea aici, în nostru Intrebari .

Sper că noile versiuni ale acestor vechi favorite ajuta pentru a îmbunătăți experiența dvs. de cuvinte cheie de cercetare.

Salutări calde,

Alex Green

PS Dacă nu aveți încă Market Samurai instalat, îl puteți descărca și a avea acces la modulul GRATUIT cuvinte cheie de cercetare aici.

Alex "Green Samurai" Green este un membru al echipei tale prietenos sprijin Samurai, și oferă frecvent actualizări pe cele mai recente întâmplări Samurai pe blog.

Alex a scris 22 post (s) pentru Noble Samurai

100 Responses to "Intoarcerea SEOTC, SEOUC și reguli de aur Revamped"

 1. Bine ai revenit, SEOTC!

  Nu sunt sigur de ce Google este capabil de a ridica limitele și să păstreze actualizarea toate serviciile lor, dar este opusul cu Instrumentul pentru cuvinte cheie lor. Ei tot scoate lucruri, punând limite în loc să fie mai util în acest domeniu. ATM, nu văd CPC în Instrumentul pentru cuvinte cheie Google am doar (Concurență, Căutări lunare globale, Căutări lunare locale, extrase din pagina de web) .. Ești confruntă la fel?

  Pe
  Martin a răspuns:

  Google ar putea oferi o serie de instrumente incredibile pentru proprietarii de site-- dar cred că ar mai degrabă industria SEO doar nu exista. Prin urmare, de ce Instrumentul pentru cuvinte cheie este mult mai impiedicat de la ceea ce ar putea fi. Cred tot ce-ar trebui să creeze în mod aleatoriu conținut și sperăm că este ceea ce oamenii sunt în căutarea pentru, ca vremurile bune :-)
  Martin's ultimul post pe blog ... venit pasiv Blogurile face pensionar timpurie Warriors RV

  Pe
  Tim a răspuns:

  Deci, Gmail, Google Analytics, Instrumentele pentru webmasteri, de optimizare a, AdWords, AdSense (și lista poate continua), nu sunt instrumente bune?

  Poate exista o oportunitate pentru o întreprindere privată pentru a umple acest spațiu?

  Pe
  Martin a răspuns:

  Nu sunt sigur ce vrei sa spui - vorbeam despre Instrumentul pentru cuvinte cheie ..?

  Sigur, alte produse sunt mari (eu nu sunt un Basher Google). Dar mare G are puternic restrânge datele și funcționalitatea Instrumentul pentru cuvinte cheie, și nu pentru că e decizia preț.
  Martin's ultimul post pe blog ... venit pasiv Blogurile face pensionar timpurie Warriors RV

  Pe
  Jack a răspuns:

  CPC vor apărea în locul său obișnuit în Instrumentul pentru cuvinte cheie Google, dacă vă conectați la contul dvs. AdWords primul. Dacă nu aveți unul, și într-adevăr nevoie sau doresc datele CPC, este destul de simplu pentru a crea un cont AdWords.

 2. 2
  Pe 17 mai 2011, la 21:02
  Oliver a spus:

  Generic Domeniul Piata:

  Eu pot vedea coloana. Trebuie să-l activeze manual in sectiunea coloane.

 3. Tine-te de lucru băieții buni! Îmi place Piata Samurai și, deși de multe ori nu mai rămâne lent, știu că acesta va fi actualizat în curând pentru a rezolva problemele. Mă bucur că te-a adus înapoi SEOTC și SEOUC va trebui să verificați aceste caracteristici

 4. Oliver:

  Să verificați înainte să intrăm în panică, vorbesc despre Google on-line Instrumentul pentru cuvinte cheie nu MarketSamurai.

  Pe
  Mike a răspuns:

  LOL :-)
  Mike's ultima blog postare ... Newcomers la Internet Marketing

 5. Mă bucur să văd aceste valori înapoi în Piața Samurai, ei au fost oarecum informative și faceți clic pentru a analiza ar trebui să ajute statele membre să ruleze mai repede, oricum.
  Kyle Alm's ultimul post pe blog ... Analiza Osama Bin Laden vorbire Transcrierea cuvinte cheie

 6. Mari pentru a auzi date nu includ rezultatele căutării din YouTube și Amazon.
  Karoline @ Afbudsrejser's ultimul post pe blog ... En Anden face la finde en billig 4-stjernet ferie på

 7. Hey mulțumiri echipa Samurai pentru a ține pasul cu actualizările Google și modificările ...

  Mai multe informații mă aprovizionare, mai multe informații pot trece pe clientii nostri! Tu ne fac să arăți bine!

 8. 8

  Baieti minunat. Dragoste instrumentul și toate marile actualizări. Mulțumesc.
  Wes's ultimul post pe blog ... Facebook "LIKE" SEOrankings și Ia 5 GRATUIT backlink

 9. 9
  Pe 18 mai 2011, la 12:08
  Ash a spus:

  Există o modalitate puteți adăuga într-un buton "Verificați toate", pentru a obține toate datele dintr-o dată?

 10. Cu ochii pe competitie este importantă. Vă mulțumim pentru munca grea și obținerea aceste opțiuni în joc!

 11. Într-adevăr mișcare inteligentă, băieți. Știu că unii oameni au fost îngrijorați SEOTC fiind îndepărtat și acest lucru a fost un mod inteligent de a aduce înapoi fără a supraîncărca Google.

  Piata Samurai continuă să fie # 1 cuvinte cheie instrument de cercetare, în opinia noastră și unul dintre cele mai bune instrumente de SEO în jurul valorii de, în general.
  Justin | AdSense Flippers's ultimul post pe blog ... 80 pe luna - 4 AdSense Site-uri nici o lucrare 39k Uniques pasivă Page 1

 12. Generic Domeniul pieței - cuvintele anunțuri estimate coloană CPC este acum disponibilă numai dacă vă conectați mai întâi la contul dvs. online AdWords. Nu mai este disponibil pentru utilizatorii anonimi.

  Cel puțin, asta a fost experienta mea la utilizarea de mai mulți clienți.

  Pe
  Generic Domeniul Piata răspuns:

  Multumesc pentru raspuns. Am logat în contul meu AdWords și îl văd acum.

 13. Baieti de lucru frumos! Am fost foarte dezamăgit să-și piardă aceste date, așa că e minunat să-l înapoi.

  El ajută foarte mult atunci când se examinează concurența și construirea unei campanie SEO pentru clienții ...

  Noroc!

  Anthony.
  Anthony @ SEO Web Australiei ultimul post pe blog ... Link Building - Nu te pierde într-un vecinătate Bad

 14. Place faptul că te-a adus înapoi aceste două valori. Ce sa întâmplat cu metrica commerciality. Am observat câteva săptămâni în urmă că atunci când m-am dus la site-ul web Microsoft commerciality care părea să fie în jos. Sunt presupunând că a avut ceva de-a face cu nu mai o oferă.

  Ryan
  Ryan Steinolfson's ultimul post pe blog ... Cum de a adăuga Streaming video pe site-ul astfel încât să puteți evita Streaming pe site-uri care alte persoane proprii

 15. Multumesc pentru actualizare, SEOTC este foarte util si ma bucur voi adus înapoi.

  Generic Domeniul Piata:

  Se pare că au eliminat opțiunea care arată cpc recent, acum puteți alege doar această opțiune atunci când v-ați conectat cu contul tău Google AdWords. Dacă nu aveți cont Google AdWords, atunci veți vedea doar 4 opțiunile menționat: Concurență, Căutări lunare globale, Căutări lunare locale, extrase din pagina de web

 16. 16
  Pe 18 mai 2011, la 12:50
  Colin a declarat:

  Sunt nou la Samurai. Doar obtinerea să-l cunoască acum si trebuie sa spun - îmi place foarte mult!
  Noua metoda de selectare (verificati) pentru SEOTC & SEOUC mi se potrivește mult mai bine oricum. Sa mai repede, mai eficient.
  Foarte bine! Micro Miche Finder, Trafic Travis 4 și alții se confruntă de pensionare ca footsoldiers mei în fața Samurai Warrior -Noble, într-adevăr!

 17. Ceva care a fost confuz mă ... .Am vedea cuvinte cheie de pe instrumentul de cuvinte cheie Google care arata ca acestea au căutare mare și concurență scăzută, dar acestea sunt filtrate la valori implicite MS atât pentru coada lunga si Aur.
  Este relevant ??
  Kayla Block's ultimul post pe blog ... MAC - Un Eyeshadow Collection Tartan Tale

 18. 18
  Pe 18 mai 2011, la 13:09
  Francis a declarat:

  Grozav! Alex. Aceasta este un fel de feedback și responsabilitate un dezvoltator de software ar trebui să aibă și dacă îl livrarea la miezul. Niciodată nu am regretat achiziționarea software-ul. Este de asistență pentru clienți mare. Noroc!

 19. Voi trebuie să fi lucrat extrem de greu de a veni cu o soluție atât de repede. Bună treabă. Piata Samurai este un instrument de clasa mondiala conduse de oameni elegante.
  Cee's ultimul post pe blog ... mașine Planuri - Prelucrarea lemnului Made Easy Cu 16-000 planuri și proiecte

 20. Personal mă simt acest lucru este o modalitate mai bună de a merge. Nimic mai rău decât de așteptare pentru statele membre de a mesteca prin liste de cuvinte cheie lungi. Uneori mai puțin este mai mult!
  Dave Beck's ultimul post pe blog ... Sneaky Micul SEO Sfat pentru BigCommerce Și Interspire Cosul de cumparaturi

 21. Frumos mereu am iubit, folosind aceste valori esențiale pentru a găsi adevărata concurență
  Case de vânzare în Orlando's ultimul post pe blog ... Vizita iminentă a Regelui Harald V și regina Sonya Norvegiei Croația a ridicat profilul de dezvoltare Planuri Pentru a activa teren lângă Sucuraj- Pe de Est vârful Hvar Island- într-o stațiune rivalizând Cannes

 22. 22

  Serios? Deci, dacă am 100 de cuvinte cheie în lista mea și vreau să văd aceste date trebuie să faceți clic de 200 de ori? Pare un pic de "interactive". Vreau să-l setați, permite software-ului găsi informații și să mă întorc o oră și se uite la ea. Modul în care este acum, e practic inutil. Nu voi sta acolo și faceți clic pentru fiecare cuvânt cheie. Păstrați de lucru la această funcție. Nu e la fel de bun cum a fost.

  Pe
  Alex Green a răspuns:

  Colectarea, din păcate, aceste date în cantități mari nu mai este viabil, asa ca am avocat puternic o abordare cherry picking - îngustarea domeniului de aplicare dvs. de cuvinte cheie, folosind alte filtre înainte de a folosi titlul și concurență URL pentru a vă ajuta să ia decizia finală.

 23. Multumesc pentru fiecare actualizare, sunt foarte bucuros voi adus înapoi.
  ads2009's ultimul post pe blog ... วิธี ซ่อน Afiliere Link อีก แบบ

 24. Băieți bune de muncă, în special cu modulul de cercetare de cuvinte cheie. Am avut de multe ori de zero rezultate după toate de filtrare și a fost nevoit să folosească instrumentul de cuvinte cheie Google loc.
  Trishan's ultimul post pe blog ... de data asta vei Primiți dar eBook pentru IAS

 25. 25
  Pe 18 mai 2011, la 13:48
  Will a spus:

  Ce versiune este acest? Im funcționare versiune 0.87.59
  Am verificat pentru actualizări, dar se spune nici unul nu sunt disponibile?

  Pe
  Alex Green a răspuns:

  Hi Will,

  Dacă ai 0.87.59 atunci ai deja noile metrici - cap la modulul cuvinte cheie de cercetare și a verifica it afară!

 26. Vă mulțumesc pentru toate îmbunătățirile să un instrument de mare, chiar mai bine!

 27. Aș dori, de asemenea, pentru a vedea opțiunea în MS, care permite datele SEOTC recoltare auto. Nu înțeleg logica unora aici, spunând că e mai bine așa, atunci când avem nevoie să faceți clic pe fiecare rezultat, pentru că este mai rapid. Dacă nu aveți nevoie de toate aceste date, pur și simplu dezactiva acest parametru, atunci când faci cercetare, și nu trebuie să așteptați ...

 28. Multumesc pentru baieti de actualizare.
  Încă destul de util, deși după câteva clicuri uneori captcha va apărea, dar cel puțin nu trebuie să-l introduceți în mine Google.
  GHO @ Gaming Peripherals's ultimul post pe blog ... mouse-ul Ce este de jocuri DPI Contează DPI într-un mouse-ul jocuri

 29. Orice informații despre aducerea înapoi cifre intenția comercială "în MS?

  Pe
  Alex Green a răspuns:

  În ceea ce privește OCI, suntem puțin probabil să fie re-introducerea de care metric ca sursa de date este foarte nesigură, uneori petrece săptămâni, la un moment indisponibil.

 30. 30
  Pe 18 mai 2011, la 03:00
  Juerg a declarat:

  În opinia mea, mai puțin potrivite decât înainte ... dar mi-e teamă că avem, dar "click-optiunea". Un lucru mă deranjează mai mult: Ai de stat pe care le va actualiza materian formare în următoarele câteva luni. Glumești? Sunt un novice și au nevoie de materialul actualizate nr w. În caz contrar, destul de inutil. OK?

  Pe
  Alex Green a răspuns:

  Din păcate, în timp ce ne-ar plăcea să actualizeze videoclipuri de formare imediat, volumul de muncă în spatele scenei pentru a republica chiar un video este într-adevăr destul de mare! Am pus notele din dojo de instruire pentru toate materialele care sunt afectate pentru a vă asigura că știți ce sa schimbat și unde, și am stabilit un plan de actualizare videoclipuri înșiși în timp.

  Pe
  Ian Brodie | Vorbitor Marketing răspuns:

  Alex,

  Având în vedere că ați actualizat de fapt materialul de instruire în sens larg prin punerea actualizările ca notele din dojo, aș spune că, atunci când descrie actualizările, mai degrabă decât mai infricosator "vom actualiza materialele de instruire în câteva luni ".

  Ceva de-a lungul liniilor de "Am actualizat materialul de instruire prin adăugarea note pe acesta pentru a dojo. Vom fi actualizarea videoclipuri atunci când facem următoarea rundă de filmare într-o câteva luni ".

  Ar putea speria un mod mai puțin câțiva oameni!

  Ian
  Ian Brodie | Marketing Speaker's ultima postare pe blog ... de marketing care funcționează de fapt

 31. Bună ..
  Acest lucru este cel mai bun mod de a ajunge la Trafic și upgrade rang web.
  Multumesc mult nobil ..

  Cele mai bune regurds
  soroush.maleki
  Soroush's ultimul post pe blog ... چرا وب سایت داشته باشیم?

 32. Am cumpărat acest software în ultima lună și caracteristicile voi sunt adăugând sunt cu adevărat uimitoare. Aceste noi caracteristici sunt cu adevărat minunat. Continua cu munca buna.
  păsări supărat eggs's aur ultimul post pe blog ... Angry Birds în Imagini

 33. Bine sa că valorile de trafic sunt în curs de actualizare. Mă întrebam de ce foarte puține cuvinte cheie sau uneori nici unul trecut filtrele coadă lungă în-a construit.

  Coada lunga cuvinte cheie de cercetare de piata folosind Samurai este atât de critică pentru construirea afacerea mea. Vă mulțumim pentru această bucată magnific de baieti software.

 34. Sunt doar poiana valorile sunt din nou în unele moda, nu este ideal, dar suficient de bun. Si destul de bun este întotdeauna mai bine decât nimic!
  Dimas @ Web Practic Development's ultimul post pe blog ... Cum Pentru a Arata-Ascunde WordPress Meta Cutii selectând Categorii

 35. Multumesc pentru actualizare. Au fost utilizați Noble pentru câteva săptămâni acum și îmi place. Instrument foarte bun!

  Google este într-adevăr încercarea de a face o treabă bună de a păstra SEO în întuneric ...
  Hendrik @ Cel mai bun WordPress Plugins's ultimul post pe blog ... A9 SiteInfo Generator

 36. Dar de ce a filtrului pe coloana SEOC în modulul cercetare de cuvinte cheie a crescut de la 30.000 la 100.000, vă rugăm?
  Karen's ultimul post pe blog ... Cum poti face normal Relationship nou - Cand apar fisuri Nu mai distractiv în cele relatia

  Pe
  Alex Green a răspuns:

  Bună Karen, această schimbare este un răspuns la peisajul în schimbare de SEO - vechea valoare SEOC era prea restrictivă și nu a fost la fel de util atunci când încearcă pentru a restrânge un cuvânt cheie, așa că ne-am ajustat cifra pentru al face mai eficient.

 37. 37
  Pe 18 mai 2011, la 17:15
  Graham a spus:

  Bine, deci avem valorile înapoi, e foarte misto!

  Evident, am înțeles pe deplin de ce ai avut de a face în acest fel, dar este cu siguranță un pic de o durere trebui să faceți clic pe fiecare link în parte să dezvăluie cifrele.

  Nu sunt în totalitate sigur dacă acest lucru ar face o diferenta, dar cum despre oferindu-ne posibilitatea de a utiliza propriile proxy-uri private, pentru aceste valori?

  Acum sunt perfect conștient nu toata lumea are (sau dorește să plătească lunar pentru) proprii proxy privat, dar multe IM și SEO professionsls care folosesc MS siguranță face.

  De exemplu, ce zici de asta:

  Dacă MS detectează că avem o listă de peste 20 de proxy-uri private, disponibile, atunci acesta ar putea adauga capacitatea să ne întoarcem mai multe rezultate simultan folosind aceste proxy-uri pe rotație (poate chiar adauga agentii utilizator personalizate pe rotație prea)

  Procurile mai particulare avem, mai multe rezultate MS ar putea reveni în condiții de siguranță într-un du-te, fără a fi nevoie să ne faceți clic pe o mulțime de link-uri, poate să ne dea posibilitatea de a returna rânduri simple dintr-o dată, sau coloane întregi, în funcție de cât de multe proxy-uri private, personale sunt detectat.

  Este feesable sau există alte probleme implicate cu Google, care ar face o caracteristică de genul asta dificil / imposibil să pună în aplicare?

  De asemenea, a fost doar întrebam, atunci când se adaugă și alegeți să utilizați noastre proxy privat, nu MS amesteca aleator cei cu rețeaua proxy propriu, sau nu-l folosi doar unul sau altul?

  Tine-te de lucru băieții buni!
  Toate cele bune,
  G

  Pe
  Alex Green a răspuns:

  Acest lucru poate fi ceva ne vom uita în în viitor, dar pentru viitorul imediat functionalitatea va fi rămas așa cum este.

  Am înțeles că noul proces este mai convenabil decât cel vechi, care este motivul pentru care susținem acum utilizarea SEOTC ca metoda "alege cireșe" - folosindu-l ca ultima etapă de analiză o dată alte filtre sunt toate în loc.

  Noroc,

  Alex

 38. Acest lucru este foarte util. Ține creșterea calității privire la acest serviciu. Păstrați-l în sus și nu pot să aștept pentru partea AdWords să vină on-line.

  Pentru dutchies:
  Meer weten peste relatiegeschenken. Uit Onderzoek blijkt dat een relatiegeschenk ati Imago versterkt. Kijk Snel voor UW relatiegeschenken !

 39. vă mulțumesc pentru a face schimbarile - ține pasul cu Google este de multe ori un loc de muncă cu normă întreagă și de a fi implicați în programe de generare de trafic pentru clientii Market Samurai a devenit un instrument neprețuit - acest lucru va însemna sperăm că această tendință va continua

 40. Hi Market Samurai Staff

  Multumesc pentru actualizare. Îmi place această facilitate. Apropo, am ceva ce cred că voi ar trebui să se uite la.

  Recent, am aflat că piața Samurai dă rezultate AWCPC diferite de Instrumente Google cuvinte cheie. Am aflat întâmplător când am fugit câteva cuvinte cheie din Instrumentul pentru cuvinte cheie Google alături de Samurai Market. Piata Samurai tinde sa dea mai puțin de AWCPC Instrumente Google pentru cuvinte cheie! Orice motive din spatele acestei?

  Un alt, am văzut că Instrumente Google cuvinte cheie prezinta căutare Tendințe până la Mar 2011. Sunt sigur că e permanent dar e misto dacă vă puteți întoarce această căutare Tendințe precum așa că nu trebuie să merg înainte și înapoi pentru a verifica cuvinte cheie cu Google Trends.

  Vă mulțumim și de așteptare pentru răspunsul dumneavoastră.

  Jeffy
  Jeffy's ultimul post pe blog ... Asigurari de Viata Descriere

  Pe
  Jeffy răspuns:

  Îmi pare rău că trebuie să spun că "eu nu sunt sigur că vor reveni cu această căutare tendințele dispun permanent ...".
  :)
  Jeffy's ultimul post pe blog ... Asigurari de Viata Descriere

 41. 41

  Place faptul că te-a adus înapoi aceste două valori. Ce sa întâmplat cu metrica commerciality. Am observat câteva săptămâni în urmă că atunci când m-am dus la site-ul web Microsoft commerciality care părea să fie în jos. Sunt presupunând că a avut ceva de-a face cu nu mai o oferă.

  nucă de cocos

 42. 42
  Pe 18 mai 2011, la 17:46
  Gilly a declarat:

  Pentru ultimele săptămâni, nu am folosit samurai piață mult, așa cum mai înainte, atunci când a avut facilitate SEOTC. Acum multumesc pentru actualizarea pentru a aduce înapoi SEOTC, SEOUC în mod diferit.
  Gilly's ultimul post pe blog ... Goodyear Anvelope Opinii ajuta la a face cea mai buna selectie

 43. Vă mulțumim pentru readucerea acestor două valori. Este o rușine că nu putem obține în mod automat datele, dar se pare ca Google fac viața dificilă. Ține pasul cu mare lucru!
  Dan @ copil strollers's ultimul post pe blog ... BOB Revolution SE Duallie ambulant 2011 Review

 44. Informațiile Mi-e dor cel mai mult este "tendințele" fost absent de ceva timp acum.
  Noroc
  Beermatman

  Pe
  Alex Green a răspuns:

  Din păcate, Trends date este acum disponibil neregulat, dar am asigurat că puteți încă clic pe pentru a vedea datele Tendințe în Google Trends.

 45. Oamenii au fost întrebați de ce aceste opțiuni nu mai erau disponibile. Este bine să le aibă din nou.

 46. Mă ajută foarte mult vreodată. Nu că greu de găsit nișă cuvinte cheie și cum cel mai bine foarte mult. Multumesc pentru actualizare.
  adsauto's ultimul post pe blog ... Trans Globe Lighting 4183 BK 19-Inch 1-Light Outdoor agățat Lantern- negru

 47. Pare a fi de lucru destul de bine, iar ultima actualizare rezolvat o problemă am avut-o cu urmărirea rang foarte lent, ceea ce ar mana de multe ori pe ultimele 2 elemente.

  Lucru frumos Alex - mulțumiri pentru construirea astfel un instrument util.
  Dl Angry @ Un milion de lucruri de Hate's last blog postare ... semafoare

 48. Vă mulțumim pentru eforturile mari în a face afaceri pe net un one.We fericit și de succes dragoste întoarcerea aceste caracteristici.
  JOHN CHRIS's ultimul post pe blog ... Cum de a selecta cele mai bune produse de îngrijire a pielii

 49. Multumesc pentru marea lucrare! Tine-o tot asa !!!
  Bjorn @ adsense works's ultimul post pe blog ... Protejarea iPhone

 50. Multumesc - Apreciez foarte mult acest instrument - într-adevăr ajută să se precizeze care keaywords pentru a merge pentru.

 51. 51
  Pe 18 mai 2011, la 07:23
  Dan - lista mea de dorințe pentru MS, a declarat:

  Alex, OT .. dar chiar vreau un mod simplu de a șterge cuvinte cheie din modulul cuvinte cheie Analisis.

  Astăzi u ar trebui să facă filtrarea negativ ciudat doar pentru a șterge KWS. Ei nu practică.

  Atunci când se lucrează cu tone de KWS u trebuie doar să ștergeți doar o adunatura de unclutter vizualizarea ..

  luați în considerare, "șterge selectate" cuvinte cheie ..

  meu # 2 în lista de dorințe este abilitatea de a COLOR-CODE lista KWS rang-tracker .. ei un mod de a observa cele cu prioritate mai mare pentru proiect

  Mulțumesc

  Pe
  Alex Green a răspuns:

  Opțiunea de a șterge cuvinte cheie există deja. În meniul vertical "Acțiunile pe Selected", ultima opțiune din meniul ar trebui să fie "Delete".

  Noroc,

  A

 52. bucur să văd seotc / uc spate și mai ales bug fix cu reguli de aur ... Multumesc baieti!
  Chuck Reynolds's ultimul post pe blog ... Ce înseamnă Foursquare 3 la Small Business

 53. Hi Samurai-Team,

  faci un loc de muncă minunat să stau la marginea "amestecă google".

  GROZAV.

  Multumesc.
  GermanSamurai @ Hemi-Sync's ultimul post pe blog ... HemiSyncForum-Zugang

 54. Multumesc pentru baieti actualizări. Filtrul concurența este atât de important pentru acest lucru este de apreciat.
  Câine Guru's ultimul post pe blog ... Cum Pentru a opri Puppy mestecat

 55. Multumesc, pentru a face asta. Sunt foarte fericit să văd că cineva lucrează la actualizări.

 56. 56

  Thanks for bringing this back, I still seam to be getting very few keywords,as most are still being filtered out. I am looking forward to the new training videos.

 57. This is a relief. I think it is even better to be able to check the keywords separately instead of doing the batch process. Sometimes you may not need certain keywords.

  I appreciate your efforts to help your users. Most software creators don't even do a fraction of what you do.

  Thanks guys.
  My Health Blogʼs last blog post… Vigrx Plus The Precise Facts

 58. Although still learning about niche marketing online, I cannot believe how much work and information is available from the free version of Market Samurai. Unbelievable quality and great training. Thanks… now to learn to apply it all!
  Lindaʼs last blog post… Zemanta WordPress Plugin

 59. Life wouldn't be the same without Google moving the goalposts would it…! Well done for keeping on top of what is happening. I am so glad I bought Market Samuri – I couldn't do my job properly without it.

 60. Hi guys,

  Good to know you brought back the SEOTC and SEOUC.

  Good luck in improving the product!
  Alex Grechanowskiʼs last blog post… The Cream of the Crop in User Experience

 61. 61
  On May 18th, 2011 at 10:40 pm
  Home Inspectors In NJ said:

  Thank GOD these features have returned! It is a pain to do it manually.

  In some of the top posts people mentioned that the Google search tool could provide better information. This is true the numbers are highly inaccurate, but they give you an idea of what the volume is.

  When I want to know the real numbers before I build a site, I will run a PPC campaign on Google that is geotargeted and use the exact match [keyword phrase]. Then I let it run for a week or a month. This gives me more accurate information. Yes it takes longer to do your research and it does cost money, but if you do try this you will be amazed at how off the numbers Google actually provides really are.

 62. Thanks for the update,

  SEOTC is very useful so thanks for bringing it back and its good to see the golden Rules updated. Training would be good but I guess its better to have a working , meaningful tool and figure out how to use it rather than no tool at all!

 63. Sounds like a positive development as opposed to no SEOT. It is a bit unfortunate that we can only handpick the SEOT for certain keywords,this was often used as my main filter….

  Do you have any suggestions on a different work flow?

  Thanks,
  Shira
  Shira@Internet Marketing Duruʼs last blog post… CBSurge Makes ClickBank Research Easy – Free Download Here

 64. 64
  On May 18th, 2011 at 11:15 pm
  Maggie Holley said:

  Hi Alex,

  I love MS and know you guys have your hands full with all this stuff!
  HOWEVER- I am still having issues with my trying to update- and I NEED HELP.
  Several emails back & forth from you have not fixed this- despite my attempting to do as you suggest with manual install..HELP!!
  Is there a phone number for you – better yet TeamViewer? :(
  Need this to be fixed urgently…
  Cheers
  Maggie

 65. You guys are great about constantly updating your software and helping us keep up. I love that I have a partner in keeping up with the changes google is constantly making in our world.
  TheSurvivalgirlʼs last blog post… Keeping Chickens

 66. Asta e grozav. Still though, I'm wondering if the PPC module will ever see the light of day and if MS will ever be out of beta?
  Erik Heylʼs last blog post… How Can I Help

 67. Hello, the shown Adwords CPC didn't match what Google Adwords shows??? I just checked keywords and MS shows for example €5,67 while Google shows for the same € 0,78???
  And I find this nearly with all searches??
  So where the difference comes from?

 68. Thanks for including the Title and URL competition again. Before you updated the software the SEOTC was out of wack for many of my keywords, so I stopped using it.

  I did not use SEOUC before. What are the recommended values for Niche Websites? It appears there are no MAX numbers of either of these metrics in the software right now when you filter by “Golden Rules”.
  “Kurt@Acreage for Sale”ʼs last blog post… ATHENS CTY- 25 Acres only 12 Min to Downtown Athens

 69. I am sure that Google's servers really take a hit when all the new search tools check keywords every which way they can.
  I also wounder why Google has not produced their own keyword tools for sale? They have the database!

 70. Jeepers, Google does seem to want to sink us all but what would they do without all the advertising marketers? Look after us I say, if we stay in business, so will they.

 71. 71
  On May 19th, 2011 at 3:05 am
  Graham said:

  Hey Alex, any reason why my question about private proxies got moderated out?

  Pe
  Alex Green a răspuns:

  Hi Graham,

  Ea nu sa moderat, doar a ajuns în timp ce nimeni nu a fost moderator comentarii. Implicit este pentru toate comentariile nevoie de aprobare, mai degrabă decât să fie aprobate în mod implicit și eliminate mai târziu.

  Am aprobat acum și va răspunde la curând.

 72. Bună Băieți,

  Ca un client de mult timp, apreciez echipele munca grea si daruire, dar se pare ca a fost luni, deoarece a lucrat ca ar trebui. Voi da aceste schimbări un tho lovitură și mă întorc la tine. Îți datorez voi thatfor tot ce au făcut.

  Și eu sunt încă în așteptare pe încerca AdWords module..lol Care e cuvântul pe care?

 73. Acest lucru este foarte binevenită. Aștept cu nerăbdare la noi tutoriale
  Nursing InainteTraveling Nurse's ultimul post pe blog ... Nursing Forensic rapid și ușor

 74. Bine ai revenit SEOTC și SEOUC. Mi-a placut acest caracteristici foarte mult și este foarte util pentru mine în timp ce procesul meu de selectie nișă.
  Rahinur Rahaman's ultimul post pe blog ... o scurtă prezentare a face bani Software

 75. Vă mulțumesc Market Samurai,

  Am fost foarte dezamăgit să-și piardă SEOTC și SEOUC asa ca este de mare pentru a le vedea din nou.

  Am devenit destul de leneș cu filtrare meu, deși.

  Deci, un bonus este faptul că noua structură va face de fapt cercetarea mea de cuvinte cheie mai eficiente.

  Vă mulțumim din nou MS!

  Pe
  Mark @ Nespresso Review răspuns:

  Cu riscul de a arăta mea prostie .... Am descoperit ceva util în urmă cu puțin timp. Aceasta poate ajuta alte utilizatori ai MS.

  (Market Samurai - vă rugăm să corectați-mă dacă am greșit)

  În a face cercetare de piata LOCAL I, evident, vreau să văd Google rezultă că cineva ar lua în mod normal, atunci când căutați din această țară.

  Am presupus în mod greșit că LOCALE comp, titlul și URL-ul caută (SEOLC, SEOLTC și SEOLUC) mi-ar da aceasta (echivalentul a Google & gl =) pentru țara în setările mele de proiect.

  M-am înșelat - SEOTC drept și SEOUC va returna & GL = rezultatele pentru oricare țară este stabilit în setările de proiect.

  Rezultatele SEOLTC sau SEOLUC restrânge acest jos mai mult de echivalentul a cuiva clic singura-mi arate "pagini din Marea Britanie" (de exemplu).

  În mintea mea SEOTC și SEOUC da rezultatele pe care majoritatea oamenilor ar căuta de fapt, pentru ca să nu mai folosesc SEOLTC sau SEOLUC.

  Acest lucru a salvat-mi o mulțime de timp și inexactitate, dar, de asemenea, taie pe numărul de cereri de căutare Google.

 76. Am fost un pic tulburat când am văzut aceste două au fost scoase. Sunt nou la arena de Internet Marketing si fiecare curs am cumparat vă lăudat voi pentru a face acest disponibil. I dont face mare de bani încă, dar am decis să cumpere produsul din cauza tuturor lauda am auzit. Am auzit altii spun ca scoaterea din utilizarea MS, dar știam că voi veni înapoi puternic. Vă mulțumim pentru saramurii le înapoi.

 77. Multumesc pentru baieti de actualizare.

  Dragoste software-ul și appreeciate toată munca grea faci în fundal.
  Keith Davis @ Publiuc Vorbind și de prezentare Skills's ultimul post pe blog ... Online Video- Un Art ... Une Tehnica

 78. SEOTC este foarte util, asa ca va multumesc pentru a aduce înapoi și ei bun pentru a vedea regulile de aur la zi. Trainingul va fi bine, dar cred că e mai bine să ai un loc de muncă, valabil și pentru a găsi modalități de a folosi în loc de orice instrumente, la toate!
  Posicionamiento paginas web's ultimul post pe blog ... Acelerar la Carga de tu Sitio web

 79. Am fost folosind Market Samurai acum 18 luni și sa întâlnit unele dintre baieti înapoi la Londra in toamna la conferința Challenge și pot spune pur și simplu că, dacă fixable această companie sa va rezolve si sunt foarte profesionist în tot ceea ce fac. Cel mai bun lucru l-am cumparat si de asemenea cea mai bună valoare.
  Lake District Walks's ultimul post pe blog ... Castle Dacre Langa Pooley Podul

 80. Lucru mare ... Voi sunteți întotdeauna pe minge, atunci când vine vorba de actualizarea lucruri de probleme de fixare. Minunat ..
  Mo Mastafa's ultimul post pe blog ... Time Management Tip- Cum să obțineți mai multe Adoptat Prin inteligent de lucru nu Harder

 81. 81
  Pe 26 mai 2011, la 21:54
  Sjors spus:

  Fac cercetări locale și cumva SEOTC este corectă și SEOLTC este foarte inexacte ... Este, de asemenea mare, atunci scorul SEOTC ... care este puțin probabil .. Foarte confuz acum .. unde nu SEOLCT primi e date de la?

 82. Am propria mea samurai pentru a lupta gigantul ca Google. YAY.

  Atât de bine pentru a avea acest software.

  Mulțumesc pentru tot.

  Tip
  Guy Harduf's ultimul post pe blog ... עסק מהבית- מזל ושיווק רשתי