Cel mai bun păstrat secret din Piata Samurai

SEO Blueprint Deci, ce ați găsit o mare de cuvinte cheie - Are un nivel bun de trafic, valoare comercială ridicată și este extrem de relevant pentru produsul sau serviciul pe care le au de vânzare.

Sună ca un drept câștigător?

Ei bine - poate ...

Veți vedea cea mai mare greseala pe care noii proprietari de afaceri online, face este că ei selecta cuvintele cheie, care sunt pur și simplu prea dificil de a rang pentru!

Este SEO echivalentul a un mic slăbănog de 80 de lire merge până împotriva Mike Tyson - Ei pur și simplu nu au o șansă!

Ce e mai rău este că mulți proprietari de site-ul de noi cred că pot câștiga în cazul în care doar locul de muncă destul de greu, așa că au pus în săptămâni și săptămâni de lucru manual, dar obține încă nimic.

Alții încearcă să câștige bătălia SEO prin angajarea externalizare a construi link-uri pentru ei, dar după ce a petrecut mii de dolari, isi dau seama de multe ori că au fost încercarea de a câștiga o luptă imposibilă și că toți banii care le-am petrecut a fost complet irosite .

Pentru a vă asigura că nu se încadrează în aceste capcane comune, aveți nevoie pentru a învăța cum să evalueze adevărata competiție în nișă.

Acum, ce dacă a existat o PRINT-pas-cu-pas BLUE pe care le-a spus nu doar cât de puternică concurență este, dar, de asemenea, exact ceea ce trebuie să faceți pentru a le outrank?

SEO Blue Print

Vestea bună este că acest PRINT BLUE există și tot ce ai nevoie este deja construit în SEO Modulul Concurenței Piata Samurai lui.

Dar numai un pumn mic de SEO știu de fapt despre asta.

De fapt, este probabil corect să spunem că acesta este cel mai bun păstrat secret în Piata Samurai.

Si ceea ce este cu adevărat mișto e că această caracteristică puternic tocmai a primit un impuls imens în performanță, ceea ce înseamnă că acum puteți demola sistematic concurența dumneavoastră mai repede decât oricând înainte!

Iată cum funcționează

Tocmai am incheiat un acord cu Majestic SEO, proprietarii celui mai mare și cel mai frecvent actualizate baze de date înapoi link-ul din lume.

Acest lucru înseamnă că putem analiza acum link-uri înapoi la site-ul dvs. și site-uri concurent dvs. mai repede decât oricând înainte.

Literalmente, ceea ce folosit pentru a lua 10 minute, are acum SECUNDE!

Să-ți arăt cum funcționează această caracteristică puternic și să te plimbi prin SEO PRINT BLUE, am pus împreună un film care dezvăluie modul în care puteți aplica acest lucru în afacerea dvs. acum.

Bucurați-vă!