OCI și Tendințe Nu mai este disponibil

Butonul Share

Max toată lumea,

Peisajul de SEO este o continuă schimbare o - ceva care a devenit foarte clar în ultimele șase luni de lucru cu Google și Yahoo.

Schimbarea anotimpurilor

Două schimbări care au avut loc în ultimul timp s-au însemnat cu tristețe că avem de a elimina putea funcționa bine-iubit și folosit.

Schimbă # 1: OCI nu mai este disponibil

Adlabs Microsoft, una dintre cele mai iubite, dar, de asemenea, surse de date mai nesigure din Piata Samurai, a fost eliminat.

Am luat această decizie pe spatele perioade lungi de inactivitate de la site-ul Adlabs , cu pagina de complet indisponibil pentru săptămâna la un moment dat.

În timp ce pe site-ul ocazional, vine din nou online, timpii lungi cu nici o informație sau comunicare de la Microsoft ne-au condus să renunțe la aceste date, în favoarea unor date mai fiabile obținute prin algoritmi proprii în cadrul pieței Samurai - puteți citi articolul de cunostinte cu privire la utilizarea SEOV în loc de OCI aici .

Schimbă # 2: Google Trends date lunare nu mai este disponibil

O schimbare care a avut loc fără intervenția noastră este eliminarea de Google Trends date din Instrumentul pentru cuvinte cheie Google.

Poate că ați observat că recent Trends date a apărut ca doar o coloană goală în cercetare de cuvinte cheie. Acest lucru se datorează faptului că Google a oprit întoarcerea acestor date prin intermediul on-line de Instrumentul pentru cuvinte cheie.

Cu toate acestea, datele tendințe vor rămâne în continuare în cercetare de cuvinte cheie, dar va fi acum accesibil prin clic pentru a ajunge pe coloana Trends pentru a vizualiza datele în browser-ul dumneavoastră.

Rezumat

Este trist să vezi aceste caracteristici duc (e ca si cum pierzi un prieten vechi!), Dar cum suntem dependenți de terți pentru datele noastre, din păcate, există foarte puține pe care le putem face în privința asta.

Dacă găsiți unele surse interesante pentru a obține date de înlocuire, atunci vă rugăm să lăsați un comentariu de mai jos, iar noi vom privi în posibilitatea de a adăuga o în Market Samurai.

Pe o notă mai pozitivă, vom dezvălui unele funcționalități noi și incitante în Market Samurai foarte scurt timp!

Vă mulțumim din nou pentru sprijin și înțelegere.

Salutari calde,

Alex Green

Alex "Green Samurai" Green este un membru al echipei tale prietenos suport Samurai, și oferă frecvent actualizări pe cele mai recente întâmplări Samurai pe blog.

Alex a scris 22 mesaj (e) pentru Noble Samurai

36 Responses to "OCI și Tendințe Nu mai este disponibil"

 1. Este o rușine că ai pierdut aceste două domenii, au fost utile atunci când mi-am optimizat cuvinte cheie pentru site-ul meu de hosting site-ul! Mintea vă util ca acestea au fost, există încă mai mult decât suficiente pentru a fi obtinerea pe cu in Piata Samurai!
  Sean Breslin @ site-ul hosting's ultimul post pe blog ... gândirea creativă și PLR Produse

 2. Bună ziua,

  Ar fi mare de a avea unele informații cu privire la momentul forum va fi disponibil din nou. Acest lucru a fost un loc grozav pentru a vedea problemele altor oameni, etc ... Orice planuri pentru asta?

  În ceea ce pentru mine, aș vrea doar să aibă de urmărire rang de încredere înapoi și acest lucru ar face ziua mea!

  Încă foarte mult cu nerăbdare să o nouă funcționalitate, dar vă rugăm să nu-și piardă unul mai vechi! Știu că cea mai mare parte este scăpat de sub control, deși. Dar pentru ceea ce este asigurați-vă că rezultatele returnate sunt valabile (cf. Rank Tracker).

  Aveți grijă

  Jeff

 3. Iată o idee: nu e Google Insights. De ce nu atingeți în care și improvizeze un mic icon (la fel ca tendințele), care este reprezentant al datelor din Insights?

  Știu că ar fi o provocare, și s-ar putea pune o mulțime de consum de lățime de bandă pe serverele Google, dar e doar o idee (și cred că Google ar putea ocupa de sarcina, oricum).

  Și da, eu am observat tendințele dispar din Instrumentul pentru cuvinte cheie. Mă întreb de ce le-ar scoate asta. Sper că nu a fost de a salva pe consumul de lățime de bandă, pentru că eu cred că serverele Google sunt foarte, foarte puternic.
  African Mango DK's ultimul post pe blog ... Pierdere African Mango Tips- Greutate Sfaturi pentru African Mango

 4. 4
  La 05 aprilie 2011 la 05:10
  Rodion a spus:

  Hei Alex,
  Poate ai putea arunca o privire la acest site http://clues.yahoo.com ? Deoarece datele nu arata foarte interesant.

 5. 5
  La 05 aprilie 2011 la 18:01
  Alisa Rose a spus:

  Vă mulțumim pentru marea software-ul!

  Am probleme cu volume de căutare goale, atunci când am de import cuvinte cheie. Ei sunt încă goale chiar și atunci când i faceți clic pe analiza cuvintelor cheie de câteva ori.

  Ce ar trebui să fac?

  Am importul 2000 la un moment dat.

 6. Vă mulțumim pentru actualizarea pe care, orice veste cu un fel de afacere cu Majestic pentru utilizatorii de MS?
  Juliette @ câine harness's ultimul post pe blog ... Bling Bling Diamante stras Dog Gulere

 7. Tu ne-ai dat actualizări gratuite de când am cumpărat programul - ca o actualizare în fiecare săptămână. Programul are un fel mai multe caracteristici acum decât atunci când am cumpărat prima dată acum câțiva ani. Asa ca atunci cand am pierdut o caracteristică, deoarece sursa de date nu este de încredere sau disponibil, eu chiar nu deranjează. Piata Samurai este în valoare de mult mai mult decât eticheta de preț pe ea ... Încep să mă simt vinovat pentru neplata suficient.
  Dr. Michael Haley @ Pompano Beach Chiropractor's ultimul post pe blog ... chiropractician în curs de investigare

 8. Este o rușine atunci când vom începe bazându-se pe datele din anumite surse și nu mai sunt disponibile. Cu toate acestea, știm că vă sunt întotdeauna greu la locul de muncă în adăugarea sau verificarea mai recente funcționalitatea pieței Samurai. Pentru că, vă mulțumim și vă Market Samurai testare nișă de sus, analizor de concurență, concurență backlink checker, potențial filtru nostru de bani de pe piață astăzi.
  Paul la exterior Playset's ultimul post pe blog ... Flexible Flyer 42003T Backyard Flyer II Set Swing

 9. Asta e destul de trist, dar Market Samurai ca un instrument de cuvinte cheie este încă înainte de multe acolo. Valorile OCI au fost bune, dar n-am făcut nici o decesion pe baza lor, spre deosebire de tendințele goodle.

  Dar tendințele sunt în KW de cercetare asa ca nu prea mult de o pierdere: p

  I cant așteptați pentru noua funcționalitate care lucrezi. Tine-te de lucru bun :)
  Susan's ultimul blog ... o nișă PLR Blog & amp Review site-ul cu continut

 10. Salut Alex, va urasc pentru că aici OCI este plecat. Dar la ca nu cumva eu ​​pot folosi în continuare de Google Trends. Îmi place încă Samurai mea de piață și nu pot să aștept pentru a vedea ce vine.
  Chris's ultimul blog ... Harley Davidson Cizme pentru femei dintr-o privire

 11. Bună ziua,

  Eu încă nu am avut timp să folosească toate instrumentele de samurai pe piață, astfel încât ceea ce spui pentru mine este acum am două mai puține instrumente pentru a învăța, mulțumește lui Dumnezeu :-)

  Dar pentru a fi serie este un produs de mare, eu sunt, folosind și de a recomanda tot timpul.

  Voi fi bucuros dacă veți adăuga posibilitatea de a afla unde un anumit site web pe un anumit cuvânt cheie este pe locurile de motor de căutare.

  Căci știu acum unde un site web este pe dacă e pe primele zece locuri din Google.

  Dar, în cazul în care site-ul meu este în șapte pagina de voi nu știu dacă nu voi merge pagina de start, până voi găsi site-ul meu.
  Vă mulțumesc foarte mult
  Guy Harduf
  Guy Harduf's ultimul post pe blog ... לא הבייישן פותח עסק מהבית

  La
  Isha de piață Samurai Resurse răspuns:

  Hi Guy,

  Puteți afla unde un site web este Google, cu ajutorul funcției Rank Tracker, care este în Samurai ta Market.

  Puteți vedea cum funcționează în video Dojo aici:
  http: // www .noblesamurai.com / dojo / marketsamurai / 14897-introducere la-rang-tracker-module

  (Veți avea nevoie pentru a elimina spațiile în care url)

  Isha
  Isha de Piata Samurai Resources's ultimul post pe blog ... Piata Samurai In-Depth Glosar - Modulul Cuvinte cheie de cercetare

  La
  Guy Harduf a răspuns:

  Vă mulțumesc foarte mult

  Guy
  Guy Harduf's ultimul post pe blog ... לא הבייישן פותח עסק מהבית

  La
  Guy Harduf a răspuns:

  Mare mare film. Multumesc
  Guy Harduf's ultimul post pe blog ... לא הבייישן פותח עסק מהבית

 12. 12
  La 05 aprilie 2011 la 11:35
  Patrick a spus:

  Vă mulțumim pentru actualizarea alex. Am încredere că voi sunt constant în căutarea de alternative pentru a merge mai departe cu samurai piață.

 13. Oricum m-am oprit folosind OCI și tendințele cu mult timp în urmă : P
  Într-adevăr așteaptă cu nerăbdare să noi completări :)
  Jamie @ StartBusinessOnline's ultimul post pe blog ... Cum de a începe o afacere online fără bani

 14. Vă mulțumim pentru păstrarea ne la curent. Chiar îmi place Market Samurai.

 15. 15
  La 06 aprilie 2011 la 12:41
  Leon a spus:

  2 zile în urmă un cuvânt cheie întors 271 de cuvinte cheie legate, lăsând 8 cuvinte cheie potențiale după filtrare. Astăzi a revenit 116 de cuvinte cheie legate, lăsând 5 cuvinte cheie după filtrare. Sunt folosind contul AdWords pentru a prelua datele. Este legat de unele nou update de Google sau un bug in Piata Samurai?

  La
  Isha de piață Samurai Resurse răspuns:

  Leon, eu * cred *, care vor fi conectate cu diferite centre de date Google.

  Există multe dintre aceste împrăștiate peste tot, și cu privire la care unul se întâmplă să lovi atunci când faci o căutare pe orice zi special, aceasta poate fi o alta care te-a lovit atunci când faci același lucru căuta o câteva zile mai târziu .

  Sper ca are sens!

  Isha
  Isha de Piata Samurai Resources's ultimul post pe blog ... Piata Samurai In-Depth Glosar - Modulul Cuvinte cheie de cercetare

  La
  Leon a răspuns:

  Multumesc Isha,

  Asta are sens. Mă întreb dacă nu există nici o modalitate de a forța schimba centrul de date? Am făcut un alt termen pentru acest cuvânt cheie în prezent și a revenit de 3 activ și 120 de rezultate filtrate.
  Am verificat câteva mai multe cuvinte cheie. Se pare că există doar o astfel de schimbare mare pentru asta. Unii se întoarcă același număr de cuvinte cheie legate de câteva zile în urmă, unele sunt putin diferite.

 16. Hi Guys

  Sunt de acord cu Michael Market Samurai a fost umplut cu actualizări după actualizări și este foarte apreciat deoarece costul a fost redus.

  Eu încă preferă Market Samurai de alte software-uri cum ar fi Keywordelite 2.0, dar nu există un alt software-ul care tocmai a lovit apelul piață SE Cockpit http://www.secockpit.com/

  M-am uitat webinarii, și de formare ... și ei par să folosească acolo datelor de la SEOmoz, care este mai fiabile decât datele Yahoo.

  De asemenea, nu a existat multe povești cu privire la Yahoo încet închide rețeaua de căutare acolo, orice informații pe care, la toate.

  Multumesc

  Danny

 17. Se pare că ne mișcăm din surse de mare pentru a mai mic, dar mai bine unul, care dintre ele este mai mult axat ca un exemplu Majestic SEO.
  Vitlay Makarkin's ultimul post pe blog ... Real Poveste de succes și pas-cu-Ghid de gândurile de a investi câștigat bani

 18. Un fel de bucuros că diagnosticarea Google nu sunt prezente. Eu personal aș dori să văd mai mult în greutate sau atenție pune pe Yahoo și MSN instrumente.
  John
  John Hrivnak's ultimul post pe blog ... Nikon D7000 162MP format DX CMOS Digital SLR cu 30-inch LCD cu Nikon 18-105mm f-35-56G ED VR AF-S DX NIKKOR Autofocus BLACK SSE Best Value 16GB accesorii Pachetul Recenzii

 19. Hei Alex, aprecia întotdeauna actualizările și candoare. Da, peisajul de Search Marketing schimbă repede - am urmat toate de bloguri Google și unele blog-uri importante de SEO și ritmul schimbării este amețitor, să-l puneți blând.

  Ok, deci pe la un subiect la îndemână: o parte din calcul SEOV este "AWCPC = Adwords Cost Per Click, care este un indiciu a ceea ce agenții de publicitate sunt dispuși să plătească pentru anunțurile care vizează acel cuvânt cheie".

  S-ar părea MS se trage de la coloana "estimat CPC" în instrumentul AdWords de estimare a traficului, corect?

  Pentru aceia dintre noi implicati activ in campaniile AdWords, știm că CPC-ul estimat este rareori pe picior de egalitate cu CPC-ul real, atunci când o campanie se desfășoară, chiar cu un scor foarte mare calitate și înaltă CTR. De exemplu, estimatorul de trafic spune că ar trebui să se aștepte să plătească 0.77 dolari pe clic pentru trafic pe care am de fapt a fi nevoie să plătească de două ori acea sumă pentru prezent.

  Deci: Cum încredere aveți și echipa MS cred că datele de la Estimatorul de trafic Adwords este, bazat pe experiența dumneavoastră? Ce fel de contradicție între estimator și CPC real au tine și echipa ta cu experiență?

  Vă mulțumim pentru dvs. de intrare.

  David
  David Portney, Public Speaking Expert's ultimul post pe blog ... Life Coach de Marketing - 7 pași simpli pentru obtinerea de noi clienti acum- dreapta si amp gratuit

 20. 20

  Piata Samurai a fost extrem de util pentru mine și apreciez foarte mult toate actualizările pe care le fac. Multumesc pentru tot de munca grea. :)

  Așteaptă cu nerăbdare să vadă noua funcționalitate vine.

 21. 21
  La 06 aprilie 2011 la 06:55
  runner2009 a spus:

  Hmmmm, am folosit OCI ca o metrică care am crezut a fost foarte util în multe cazuri - chiar cu întârzieri lungi. Împreună cu SEOTC și SEOUC toate măsurătorile foarte bune și rapid făcut în loc de manual.

  Hei, voi sunt mari, atât din punct de sprijin și suport software, dar se pare că acum cuvinte cheie de cercetare nu este cu mult mai bine decât doar merge și folosind Google direct.

  Poate că, acum este momentul de a aduce în mai multe cuvinte cheie de la alte motoare de căutare.

 22. 22
  La 06 aprilie 2011 la 07:09
  Erik Heyl a spus:

  Sper că voi veni cu o nouă funcționalitate curând (modul PPC? Sau poate PPV?). De asemenea, sper că forumurile face o reapariție. Personal, aproape pare ca Google nu vrea nimeni să fie în măsură de a face cercetare de cuvinte cheie adânc.

 23. 23
  La 06 aprilie 2011 la 07:10
  Erik Heyl a spus:

  Putem obține un indiciu lil ca la ceea ce ai de gând (așa cum ai spus nouă funcționalitate în post)?

 24. 24
  La 06 aprilie 2011 la 07:10
  Erik Heyl a spus:

  Curios, cum l-ai configurat (ce filtre ai folosi), în cazul în care ai vrut să faci AdSense?

 25. 25
  La 06 aprilie 2011 la 07:14
  Bogat a spus:

  Am fost un mare susținător al MS, deoarece a fost primul lansat și a fost unealta mea de cuvinte cheie de alegere.

  Cu toate acestea, este acum, fără multe dintre caracteristicile esențiale care le-a făcut la instrument.

  Un instrument de cuvinte cheie fără date concurența nu este adevărat că util pentru orice utilizare mai serios.

  Înțeleg de ce, dar asta nu face realitatea mai ușor să trăiască cu.

  Sper să pot veni cu o soluție.

  Bogat

 26. 26
  La 06 aprilie 2011 la 09:02
  Patrick a spus:

  Aș sugera folosind Google perspective de căutare pentru a înlocui și dea date pentru tendințele.

 27. 27
  La 06 aprilie 2011 la 11:46
  Alisa Rose a spus:

  Ar fi minunat daca ai putea bate ceva asa ca am putea folosi deathbycaptcha nostru sau conturi decaptcher pentru a rezolva în mod automat CAPTCHA ...

 28. Este un păcat ... :( Prea multe dintre funcțiile mari dispar unul câte unul.

  E timpul pentru echipa Noble Samurai a începe analizarea altor opțiuni și furnizorii de date. Nu doar cele oferite de MSN, Yahoo și Google : P
  Allen Walker's ultimul post pe blog ... Natural Health PLR articolele

 29. 29
  La 10 aprilie 2011 la 03:42
  Erik Heyl a spus:

  Poate că timp pentru a încerca SEOmoz ca baietii fac SECockpit sunt?

 30. Eu chiar vreau să obțineți MS, am nevoie de un instrument de cuvinte cheie și de piață analiza, trebuie să recunosc, deși eu sunt un pic obosit
  în cazul în care mare G începe tuns iarba de sub picioarele tale, ceea ce vom fi lasat cu ...

 31. 31
  La 13 aprilie 2011 la 01:21
  Erik Heyl a spus:

  Sa nu instrumentul care-i vina amintesc. Aș vrea ca oamenii să înțeleagă acest lucru. Dacă Google merge complet nuci, toată lumea se va muta doar la Bing, Yahoo sau, sau la oricare dintre celelalte motoare de cautare.