Noul Planner cuvinte cheie Google - Cum se face de piata Samurai mai repede!

Butonul Share

Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că, după o lungă așteptare - Google a retras este vechi "Instrumentul pentru cuvinte cheie", și a înlocuit-o cu el este nou strălucitor "Planificator de cuvinte cheie".

Pentru detalii cu privire la modificările și Ce înseamnă acest lucru pentru funcționalitatea pieței Samurai va rugam sa cititi mai recente nostru post pe blog.

Puteți citi mai multe despre unele dintre modificările de date (cum ar fi eliminarea lor de date largi și potrivirea expresiei) care Google a făcut prin articolul lor blog-ul oficial la https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Vestea bună este că am lucrat din greu pentru a face această tranziție cât mai ușoară posibil pentru clienții noștri, și o versiune a pieței Samurai, care este compatibil cu Planner cuvinte cheie a fost în faza de testare de peste o lună acum.

Astăzi am făcut acest nou "Planificator de cuvinte cheie" versiune live (actualizarea pur și simplu versiunea de piață Samurai la cea mai recentă versiune de lansarea aplicației și spune "Da" la mesajul de dialog actualizare).

Și suntem foarte incantati sa anuntam ca ...

Noul Planner cuvinte cheie construi de piata Samurai este mult mai rapid decât oricând înainte!

Natura vechi Instrumentul pentru cuvinte cheie un proces foarte lent de a aduna toate datele de cuvinte cheie care aveți nevoie pentru analiza de cuvinte cheie eficientă făcut. Noul Planner cuvinte cheie construi este mult snappier ceea ce înseamnă că puteți efectua cercetare de cuvinte cheie în mai puțin de jumătate din timpul în comparație cu vechiul Instrumentul pentru cuvinte cheie!

Ce sa schimbat în piața Samurai cu noile date Planificator de cuvinte cheie?

Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă pentru utilizatorii de piata Samurai toate astea, cel mai important lucru pentru a realiza este că foarte puține s-au schimbat într-adevăr.
Elementele fundamentale ale cercetare de cuvinte cheie rămân aceleași ca și ei au întotdeauna, și de cele mai multe elemente familiare de interfață și fluxul de lucru de piata Samurai sunt puse sedere.

Există câteva modificări vizibile de remarcat, cu toate acestea:

 • Suntem acum în culpă să Exact modul de meci pentru datele de cercetare de cuvinte cheie, astfel cum se explică în detaliu în ultimul post pe blog și în comunicat Google presa oficială. Acest lucru va arăta un număr mai mic de trafic de căutare decât cele pe care le pot fi utilizate, dar ne simțim sunt mai indicativ de rezultatele pe care le veți vedea pe termen lung.

 • Am actualizat filtrele noastre reguli de aur pentru a folosi noile metrici Majestic SEO de concurență, în loc de valorile ce în ce mai nesigure-SEOC. Deci, încă o dată, numerele se vor fi diferite, dar intenția de valorile implicite de filtrare rămâne aceeași. SEOC a încetat să fie o valoare de încredere pentru a măsura "cantitatea" de concurență motor de căutare.

  Multe alte servicii concurente de cercetare de cuvinte cheie, inclusiv prietenii nostri de la Wordtracker s-au mutat la utilizarea de câte ori un cuvânt cheie apare atât în titlul tag-ul și în link-uri text de ancorare inapoi la o pagină (ceea ce noi acum numim "TAComp"), ca o mult mai măsură de încredere de cantități de concurență motor de căutare.

  SEOC a fost bine în perioada 2008-2009, dar creșterea exponențială în pagini de pe Internet face deoarece aceasta un număr relativ lipsită de sens în 2013.

 • Secțiunea filtru "Adwords" a fost eliminat, iar numărul AWCPC este acum parte a coloanei commerciality. AWCTR, AWT și AWV nu mai sunt disponibile ca Google au scos asta din instrument lor Planner cuvinte cheie. Noi încă oferi AWCPC și AWI (Adwords Impresii), și cu toate acestea SEOV (ca Google ofera încă aceste date).

 • Vechi Coloana "Concurența" a fost redenumit "Concurență de bază" pentru ao distinge de la "Majestic" Concurență valorile le recomandăm acum cu ajutorul.

 • Coloana "organic" are acum "Impresii AdWords" (AMI) metric, care este similar cu AWT vechi (Adwords trafic) - deși cercetările noastre au arătat că nu este destul de același număr, dar poate fi folosit un înlocuitor destul de bine .

 • Meniul derulant "Tipul de potrivire" afectează numai rezultatele pentru coloana AWCPC și coloana SEOV - datele de trafic de căutare este acum întotdeauna doar pentru căutările exactă meci (ca Google oferă doar date potrivirea exactă acum).

Utilizarea Fraza raport Broad Match (PBR) nu mai este recomandat:

În timp ce metrica PBR va rămâne disponibil pentru a utiliza dacă doriți, noi îl scoate din implicit nostru recomandat setările de filtrare și de la formarea noastră. A fost o caracteristică inovatoare și de economisire a timpului, în timp ce numărul ar putea fi invocat, dar cu timpul au devenit mai puțin și mai puțin de încredere. Vedem variatie sălbatic în datele returnate de Google.

Din păcate, ne simțim este acum mai mult rău decât bine, în cele mai multe cazuri.

Recomandarea noastra este de a face ceea ce Pro SEO nu - pur si simplu utilizati Exact concurență meci ca aceasta elimină toate distorsiunile cauzate de ordinea cuvintelor sau se alimentează strâmb din cauza mai derivate cuvinte cheie coada.

Există mai multe informații despre modificările de interfață disponibile în articolul nostru din Baza de cunoștințe aici.

Formare Dojo cuvinte cheie de cercetare Video Updates curând ...

În cele din urmă, suntem în proces de retehnologizare tuturor cuvinte cheie de cercetare videoclipurile noastre tutorial, cu prioritate pe seria Reguli de aur pentru a fi finalizate ASAP. Vor include actualizări de pe toate modificările de interfață minore care s-au acumulat de când am produs primul videoclipuri, și unele noi exemple care reflectă condițiile de pe piețele online, cum sunt astăzi.

Odată ce sunteți gata să premiera vom pune cuvântul pe Twitter și Facebook, așa că vă îndemn să ne urmeze pentru a fi informat cu privire la știri importante și actualizări cu promptitudine!

Ce se face în continuare ...

Pentru a pune mâna pe acest nou, mai repede "cuvinte cheie Planner" construi de piata Samurai, pur și simplu:

 1. Pornește copie a Pieței Samurai.
 2. Când vi se solicită să actualizați la ultima versiune, spune "Da"
 3. Așteptați pentru actualizarea pentru a descărca și de piață Samurai relansarea și sunteți pe drumul tau!

Sperăm să vă bucurați de noul Planner cuvinte cheie construi. Dacă aveți probleme, vă rugăm să nu ezitați pentru a trage echipa noastră de suport un email la support@noblesamurai.com

De asemenea, am făcut teste destul de extinsă de noile noastre presetări filtrul de cuvinte cheie, cu toate acestea, în cazul în care aveți orice sfaturi despre modul în care acestea ar putea fi imbunatatita, vă rugăm să ne trage un e-mail, de asemenea.