Este acest "NEW" SEO?

Future of SEO În urma carnagiul de actualizare Google Penguin și eliberarea de instrument lor disociază, am observat o schimbare interesantă are loc în comunitatea SEO.

Trebuie să recunosc, când am auzit o idee nouă pentru prima dată, eu de obicei, o iau cu un bob de sare ...

DAR - atunci când mai multe persoane pe care le respect începem să vorbim despre ideea SAME - care este, atunci când stau în sus și să ia preaviz.

Iată ce sa întâmplat ...

Un cuplu de săptămâni în urmă, m-am uitat-o ​​sesiune de "Whiteboard Vineri", de Rand Frishkin peste la SEOmoz.com.

Rand a prezis că în următoarele 6-12 luni, nu ar fi o schimbare majoră de la link-uri "de construcție" înapoi la "câștiga" link-uri, și a sugerat un număr de moduri interesante de a face acest lucru, inclusiv:

 • Participarea la comunitati online, care sunt active și autentice într-un mod pe care oamenii observați și se leagă de conținutul organic.
 • A deveni activ pe rețelele de social media.
 • Guest blogging-ul pe blog-uri "lider" în nișă.

Următoarea bucată din puzzle

Apoi, săptămâna trecută, pe webinar nostru "disociază Tool", Leslie Rhodie care este adesea numit "Nașul de SEO", a vorbit despre importanța de a se angaja cu piața comună și următorul diapozitiv:

Când am văzut acest diapozitiv, am realizat că Rand și Leslie spuneau în esență același lucru ...

Într-o lume post Penguin, cel mai bun mod de a asigura clasamentele de top, de a genera trafic și de a crește vânzările a fost de a se conecta cu piața dumneavoastră, livra conținut mare și să se concentreze pe adăugarea de valoare reală în viața de cititori.

Și apoi mi-am dat ...

"NEW SEO", a fost, de fapt, - lider de piață

Mai degrabă decât încercarea de a găsi o portiță în algoritmul Google și "jocuri de noroc" a sistemului, eforturile voastre sunt acum mult mai bine cheltuit concentrându-se pe a deveni un lider în piața dumneavoastră.

Marea problema cu piata de conducere ...

Singura problema cu aceasta idee de a deveni un lider de piață este că ...

Este nevoie de FOREVER!

Dacă sunteți încercarea de a produce în mod regulat articole de calitate, clipuri video, și podcast-uri și să se angajeze într-o conversație cu cititorii dvs. prin intermediul Facebook și Twitter - puteți ajunge cu ușurință să lucreze 10 ore pe zi.

De fapt, un articol de știri CBS a aratat ca 61% dintre proprietarii de afaceri online au declarat că lucrează șase sau mai multe zile pe săptămână, și mai mult de 10 ore pe zi.

Acum, eu nu știu despre tine, dar nu de asta am început o afacere online!

Cum Pentru a deveni un lider de piață în 5 minute pe zi

Vestea cea mare este că există o altă cale de a deveni un lider de piață și vrem să-l împărtășesc cu voi astăzi.

Veți vedea, anul trecut am vorbit la unul dintre seminariile Ed Dale lui, și am fost suficient de norocos pentru a fi în camera, atunci când un tip pe nume Pete Williams a livrat cea mai bună prezentare l-am văzut vreodată la un eveniment de marketing pe Internet.

Pete ne-a dat cu amabilitate permisiunea de a partaja o parte din acea prezentare cu tine, și în următorul film - el arată cum de a deveni un lider de piata in numai 5 minute pe zi.

E cam ca și cum Săptămâna de lucru de 4 ore - pe steroizi!

Tuturor celor care au vizionat acest film, a fost cu sufletul la gură în totalitate departe de ceea ce Pete se poate realiza în 5 minute pe zi, folosind un sistem super-inteligent pentru a pârghie timpul și cunoștințele sale.

La numai 14 minute videoclipului lung, astfel încât să fie sigur că pentru a viziona tot drumul până la capăt.

Spune-ne ce-ai gândit video în comentariile de mai jos, iar în cazul în care sunteți interesat de aceste "hack de afaceri" - asigurați-vă că pentru a vă înscrie pentru noastre webinar GRATUIT viitoare cu Pete .

Ceea ce privește cald,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai

Eugene a scris 17 post (s) pentru Noble Samurai

189 Responses to “Is this the 'NEW' SEO?”

 1. Great, and also it's why it is super important to get into a niche that you enjoy working in. Whether it's surfing, spirituality, or smurfs, you just have to immerse yourself in the community, and yes, earn the links instead of working on building them. Market Leadership – where it's at! Thanks Eugene.

  On
  Rene Miller replied:

  Just wondering; that isn't it possible that this is how it used to be? That the days before this Penguin and other such measures taken by Google were taken because they got tired of hearing people complain about how all of these “guru's” were making it huge income wise by cheating the system with their linking methods? While other smaller entities who were really trying to bust in and be heard; wanting to make a living as well but weren't interested at busting the internet markets wide open and being the richest guru on the block? Maybe, just maybe, Google already had all of this in mind when they decided to cut everyone down at the ankles so that they finally had to work for what they were getting? And they weren't going to be able to go in and cream the crop with their shortcutting? I am not anyone, I don't even understand it all yet because I am just starting out but it sounds like maybe I am beginning at just the right time and might have the chance to rank in a couple of places where I would not have had that chance before?
  I am just asking?
  Thanks.

 2. Wow – that's some great strategy. Looking forward to hearing more next Tuesday.

  On
  George replied:

  The dictating responses for forum answers idea is pretty cool. Here's a tip how to make it significantly easier on yourself and your VA: http://screencast.com/t/1vKg3UDZX

  On
  Ryan Mendenhall @Wordpress SEO replied:

  Great idea George! If you're on a mac, you can do what Pete did, and instead of saving it and attaching it, you can drag the file directly from Quicktime player into your email under the question in the email. He didn't show that, but he does it in other videos.

 3. This is great content. I'm in! Thanks for sharing this. See you on November 13th.

 4. Dude, that is absolutely AWESOME! That guy Pete Williams is the MAN! I'm definitely going to try the productivity hack that he shared in the video. Definitely signed up for the webinar too. Thank you for putting this good info together & sharing it for free.

  -Chris M.

  PS – The link to DomainSamurai.com on http://www.noblesamurai.com/products.php is broken.

 5. Really Great tips !
  It's only too bad that it wont be possible for me to register for the live webinar because 8PM US Time , equals 3AM local time for me…

  Do you think that a replay would be avaible ?

  Thanks !

  On
  Tom replied:

  I would also like to know if there will be a replay of the webinar. I am unable to attend but would like to see this information.

 6. În primul rând, mulțumim pentru Eugene pentru organizarea de Pete de a împărtăși acest lucru. Având în vedere că instrumentul disociază a ieșit tot ce am par să fi văzut este de tactici sperie și oameni whining despre asta. Acest lucru este minunat! De un răspuns pozitiv la abordarea lumea în schimbare de SEO. Suntem într-o lume în schimbare și cred că unul este mai bine. Da de marketing on-line va fi mai greu, dar ne va forța să fie mai puțin leneș și a pus mai mult timp în calitate.

  Pot vedea cum această idee a lui Pete ar fi sindicalizat într-un podcast și un videoclip pentru You Tube, precum și destul de simplu. VA ar putea modifica răspunsul înregistrat să-l curețe și pur și simplu să înregistreze întrebarea în față. Un film simplu ar putea fi făcute cu PowerPoint sau de keynote la fel de bine.

 7. 7
  La data de 03 noiembrie 2012 la 04:08
  Brad a spus:

  Mare video, (da, m-am uitat tot drumul prin intermediul), a primit câteva sfaturi utile cu privire la a fi mai eficientă cu timpul meu, cu toate noile modificări Google, care au fost de conducere mine nebun!

  mulțumiri

 8. Videoclipul este destul de informativ și ceva să se gândească - instrumentul se disociază de utilizat de Google nu va funcționa ca și în cazul în care nu, atunci este doar pentru a lucra la companii mai mici ca Google nu le va permite să-și piardă milioane de vizitatori pentru agenții de publicitate internaționale mai mari - este încercarea de a forța oamenii să folosească Google AdWords pentru a ridica mai mulți bani pentru ei!
  Aceasta, la rândul său, va deschide ușa pentru mai multe motoare de căutare pentru a prelua - ca și în cazul în care Google va permite doar persoanelor cu link-uri de top în paginile prima - patra de rezultate de căutare, atunci jucătorii mai mici, vor fi dați afară dacă nu cheltui avere pe AdWords!
  De asemenea, instrumentul disociază va eșua ca și eu unul și așa vor alții incepand legarea link-uri rău concurenților noștri!
  Hei, dacă aveți nimic de pierdut, atunci de ce să google câștiga cu fortand companiile pentru a cumpara AdWords!
  În cazul în care destul de noi începe ștergere a liniilor de popoare publicitate costurilor de a face link-uri rău pentru ei, atunci Google va muri!
  astfel disociază este o cascadorie de publicitate pentru a creste veniturile Adword și va eșua!

  La data de
  Necredincios Mike a răspuns:

  Eu încă mai sper FTC bate Google pe acestora * ss. Înapoi la începutul anilor '80, compania de telefonie majore a trebuit să fie împărțite de către agenții federali. De ce? Deoarece acestea au fost atat de mari ar putea face nici un rău (în ochii lor) - și restul lumii au avut de a pune sus cu ** ea lor.

  Un lucru pot să spun sincer este că rezultatele de căutare Google au ajuns într-adevăr ** itty. Mă uit pentru informații despre marketing pentru avocați - și Google mi-a dat înapoi informații de la 05 & 07 - cu adevărat relevant, da ...

  Alte căutări da-mi site-uri mari clasificate.

 9. Ce conținut mare! Nu numai ca a fost "cum sa", un ochi-deschis, dar procesul de sindicalizare a limitat ... ca marele final după focuri de artificii afișează pe 04 iulie.

 10. Concept de mare cu privire la lider de piață. Am încercat vizionarea video, dar aceasta nu ar juca. Voi verifica din nou în curând.

 11. Am fost urmatoarea specificatie toate modificările în SEO. Întrebarea mea: am un nou blog (enumerate mai sus), și eu chiar nu știu de unde să încep ajuta site-ul rang. Vechiul meu mod de a fost de a utiliza rețele sociale și servicii, cum ar fi "Adr socială" și "Monkee Social". M-am săturat de sutele de ore care se pierde atunci când Google a schimba regulile!

  Poți lista pașii necesari pentru a ajunge la partea de sus a motoarelor de căutare în această nouă piață SEO?

  Există servicii de legătură în condiții de siguranță care nu sunt de gând să fie orientate ca spam în viitor?

  La data de
  Susannah a răspuns:

  Hei Thomas, am avut ajutor imens și rezultatele de la Becker & Cass pe la Sursa-Wave.com. Veți afla grămezi de la ei și ei au, de asemenea, un serviciu de SEO care roci.

  La data de
  Scott a răspuns:

  Thomas, în toate onestitate, dacă stai whitehat în tot ceea ce faci și în același efort în SEO, veți găsi că googles schimbări de norme nu vă va afecta atât de mult.

  Calitate Site-ul de conținut de calitate + + conținut de calitate de distribuție = rezultate de calitate

  Sper ca această formulă simplă vă ajută să vă om : D

 12. 12
  La data de 03 noiembrie 2012 la 04:59
  Jasmine a declarat:

  Place ideea! Acest film mi-a dat o grămadă de alte idei pentru externalizarea de lucru în timp ce încă folosind propria mea voce. Așteaptă cu nerăbdare să webinar.

 13. 13
  La data de 03 noiembrie 2012 la 05:16
  Dale Palsson a spus:

  Vă mulțumim pentru această informație. Lumea de internet este mereu în schimbare și în mișcare, dar așa nu-i așa. Așteaptă cu nerăbdare să webinar dumneavoastră, sper să posta o înregistrare a acesteia, trebuie să fie la locul de muncă la acel moment. De asemenea, ca o notă separată, care este ziua alegerilor aici, în SUA, astfel încât să păstreze în minte.

 14. 14
  La data de 03 noiembrie 2012 la 05:29
  Petru a spus:

  Eugene,
  Vă mulțumim pentru tehnici de marketing si SEO de mare de actualizări, ele ajuta cu adevarat m-ai la curent.
  Am fost abuza cu IM de 11 luni acum.
  În februarie anul trecut (în urmă cu doar 9 luni) Am fost de pompare un nou pagină de destinație pentru un produs de nișă vizate la fiecare trei sau patru zile, și obținerea de unele dintre acestea la rang de pe Google de căutare o singură pagină, și numărul 2 sau 3 poziții, în termen de 4 la 5 zile de la publicarea paginii (cu top notch pe pagina SEO).
  Lucrurile sunt foarte diferite acum!
  Aceste pagini nu mai apare nicăieri în apropiere de start, unul ...
  și eu nu mai pot obține atât de ușor Topul prima pagină pentru cele mai multe dintre aceste lung-coada vizate de pagini de cuvinte cheie.
  Upgrade-uri noi algoritm Google s-au schimbat foarte mult rezultatele mele clasament. Traficul meu, și de vânzări, au scăzut enorm.
  În septembrie cele din urmă am dat seama că trebuie să învețe și să pună în aplicare de lider de piață, în scopul de a construi un model durabil de afaceri de marketing pe internet.
  Mulțumesc Eugene tine pentru intuiții dumneavoastră și de posturi de mare pentru nobil Samuri.
  Eu voi fi în urma tine de acum pe.
  Cu respect,
  Peter Brenner, Toronto, Canada

 15. Film fantastic. N-am mai gândit de a face în acest fel, și bitul de sindicalizare de la final este ceea ce face cu adevărat semnificative.

  Ce este, de asemenea, o mare despre această metodă este că nu trebuie să ghicească ce piata tinta vrea să știe despre. Ele sunt vă spun în mod special!

  Vremurile s-au schimbat pentru SEO, și dacă nu se încorporează tehnici, cum ar fi acestea, într-un timp foarte scurt, ai de gând să se încadrează în urmă.

 16. 16
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:05
  Brad a spus:

  Acest lucru este absolut nimic nou. Naturale, SEO a fost întotdeauna despre a fi un lider în nișă dvs. și furnizarea de conținut valoros pe care oamenii doresc să se leagă de (link-ul momeală). Întrebați oricare dintre IMers reale care refuză să folosească cuvântul "Guru", cum ar fi Pat Flynn, David Risley, etc Ei vorbesc despre construirea unei afaceri on-line și un brand.

  Singura diferență acum cu link-uri este faptul că este de calitate, nu pe cantitate. Aveți nevoie pentru a avea link-uri de nu numai de conținut relevant, dar conținutul trebuie să fie pe un site / domeniu relevant.

  Matt Cutts a spus deja că link-uri sunt în continuare mai mari decât Social Media, dar acestea sunt de lucru pe adăugarea de semnale sociale pentru a fi o parte mai mare.

  Deci, în esență, aveți nevoie pentru a obține vă link-uri sunt site-urile relevante de înaltă calitate. Singura diferență decât înainte este calitatea cuvântul.

  La data de
  Necredincios Mike a răspuns:

  Singura problemă este nici unul dintre site-urile de înaltă calitate, probabil, va dori să se leagă de tine sau va dori să vă percepe lunar o sumă frumos pentru link-ul lor de înaltă calitate.

  La data de
  Brad a răspuns:

  Depinde de dvs. de nișă și de ce te sun calitate. Dacă aveți o rețea în nișă dvs., ar trebui să fie capabil de a găsi site-uri pentru a posta pe. Dacă nu, puteți face întotdeauna propria rețea, care fac. Încet, dar sigur a construi site-uri frumoase, de calitate, cu conținut unic pe toate de clasă complet unic A, B, C IP-uri.

  La data de
  Italysound a răspuns:

  Amin!

 17. 17
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:08
  Rob a spus:

  Acesta este de ce am continua să utilizeze Piata samuari față de concurență.

  Exact ceea ce am tot spus de la Panda. Dacă doriți să fie pe partea de sus, opriți sistemul de jocuri și să învețe proces să lucreze mai inteligent.

  Mulțumiri Eugene, o mare de articol.

 18. 18

  Wow! Ce o modalitate foarte bună și unică de a se angaja în conversațiile care propulseaza lider de piață!

  Deși nu sunt încă în măsură să externalizeze acest (any!) parte din noua mea afacere, eu pot adopta cu siguranță strategia, obține bun la asta, și să lucreze mai inteligent la punerea eu în măsură să facă acest lucru în viitor!

  Multumesc pentru partajarea!

  Bob

 19. Aceasta a fost o mare video! Sunt apreciind într-adevăr valoarea de a fi un adept produse Samurai.

  Categoric așteaptă cu nerăbdare să webinar săptămâna viitoare!

  Vă mulțumim!
  seofloyd

 20. 20
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:14
  Louise a spus:

  Hi Eugene. Mare post. Dragoste sfaturi "hacking". Am o rezervare ... nu sunt probleme de drepturile de autor, atunci când syndicating o întrebare forum și răspunsul?

 21. 21
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:23
  albert a spus:

  Mulțumesc, dar lasă-mă să ghicesc care Pete Williams este în scurt timp lansarea unui nou produs?

 22. 22
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:26
  Mike a spus:

  Îmi pare rău, dar atunci când este ultima dată când Ed Dale a făcut de fapt, nici o reală de SEO? El este atât de departe de realitate că este imposibil să-l numesc o autoritate. El vorbește despre SEO foarte mult, dar când a fost ultima dată el a făcut de fapt acest lucru singur?

  Mike

 23. 23
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:29
  Pete a spus:

  Conținut de calitate este într-adevăr singura modalitate de a obține observat și de a construi autoritate, așa cum a fost în vârstă de imprimare, dar e bine să te văd abordarea "cum".

  Tactici de frumos în film. S-ar putea încărca la fel de bine ca răspuns audio pentru a Podcast prea.

 24. 24
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:36
  Keno a spus:

  Hey Eugene!

  Multumesc mult pentru schimbul de acest videoclip. Deși este destul de un pic greu de înțeles tot ceea ce cred că am despre ce este vorba, dar eu nu știu exact dacă acest lucru este aplicabil în domeniul meu.

  Oricum ... au un week-end minunat!

 25. 25
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:39
  Doug a spus:

  Nu sunt sigur că webinar Leslie a fost în valoare de mult mai puțin pentru a încerca pentru a obține oameni să-i plătească 500 de dolari. El într-adevăr nu a dovedit o mare parte din nimic în timpul prezentării sale.

  Dar dacă el are dreptate, nu-l face în mod eficient Piata Samurai complet inutil?

 26. 26
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:40
  Steve a spus:

  Sunt de acord cu tine Eugene, eu sunt uimit de fapt, că există atât de multe agenții de SEO încă pledează pentru construirea link-ul de masă. Noi folosim Piata Samurai atunci când se planifică conținutul blog-ul nostru pentru clienți, atât pe și în afara site-ul și ne-am făcut de la Penguin. Noi lucrăm pe baza faptului că conținut mare atrage link-uri în mod natural și, de obicei, acestea sunt extrem de relevante și, prin urmare, surse de link valoroase.

 27. 27
  La data de 03 noiembrie 2012 la 06:40
  raul a spus:

  nici o întrebare a vrut doar să vă înscrieți pentru webinar.

 28. mare video și înțelegere cum anii profesionale se face va salva de ore în fiecare zi.
  nu se poate aștepta pentru webinar

  mulțumiri

 29. Hi Eugene,

  Im în

  Multumesc

  Evandro

 30. Aceasta a fost o foarte mare video, aceasta are sens foarte bun de a utiliza aceste sfaturi pe forumuri.

  Într-adevăr ar putea lua aceste sfaturi și să le utilizeze în multe forme diferite, cum ar fi blog-uri și mass-media sociale.

  Vă mulțumim pentru partajarea! Așteaptă cu nerăbdare să webinar vine.

 31. 31

  Asta a fost neobișnuit de ajutor. Spun "neobișnuit" ca timpul este prima pentru majoritatea dintre noi aici, așa cioplire într-o VA pentru a face toate aceste etape de lucru sună de fapt realizabil. În cazul în care sa dus Pete a obține VA lui? A fost o alegere de peste mări?

  La data de
  Paul Barrs a răspuns:

  Stan, nu știu de unde Pete merge pentru a lui VA, ci despre un an în urmă am fugit o 20 dolari adăugați în Warriors pentru secțiunea inchiriat la Forumul Warrior (în căutarea de VA de a prelua, practic, peste sarcinile mele lumești) și a primit aproximativ 40 de răspunsuri într-o zi. Am sortat prin ele, intervievat de sus jumătate duzină și selectați 2 .... viața mea de afaceri sa schimbat dramatic de atunci - pentru o mai bună :)

 32. 32

  Hmmm, bine totul suna destul de interesant ... dar ... am verificat contul Posterous lui Pete la preneur.posterous.com și eu sunt încă un pic neclar cu privire la modul în care el este obtinerea orice backlink sau de trafic pe site-ul său principal. Mesajele sale forum nu au nici măcar link-uri în semnătura lui.

  De asemenea, el a fost foarte sporatic ultima vreme cu postarea lui și o parte din mesaje pe forum citate sunt de fapt legate de o pagină de vânzări în loc de real postul forum. Cum este acest obtinerea sindicalizat la alte proprietăți de social media și de a da principal site-ul său "bani" nici un beneficiu?

  Poate că-mi scapă ceva, mi-ar plăcea dacă cineva ar putea explica un pic mai bine.

  Mulțumiri,

  La data de
  Martin a răspuns:

  Gândurile mele exact ..! Ultima intrare pe Posterous lui a fost 22 august și 12 iulie a fost cea de dinainte care - se pare Pete a oprit de fapt, a face cele mai multe din ceea ce se recomandă în acest film ..?

 33. Aceasta a fost o mare video, vor semna astăzi pentru webinar.

 34. Hi Stan ..

  M-am gândit chime inch. Am o firmă de externalizare de personal în Filipine și ne-am angaja SAV de la peste tot în lume. De fapt, am început o divizie dedicată în mod special pentru angajarea de asistenți Virtual ELITE .. partenerul meu Shereen Vesalpour vă poate ajuta să se aprovizioneze cu un mare VA pe un buget decent, e-mail ei este shereen@elitevas.com

 35. 35
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:10
  Rene a spus:

  Vă mulțumim pentru acest film de inspirație. Mi-ar plăcea să văd acest webinar, dar, din cauza diferenței de timp i se poate nu (se va arăta 3 pm). Va exista o înregistrare a acestui pe care le puteți trimite la e-mail meu?

  Tine-te de lucru bun

  La data de
  Karolina a răspuns:

  La fel aici - ar dori să vadă webinar, dar nu pot sta până atât de târziu ..

 36. Îmi place sfaturi în video foarte mult. Și eu sunt sigur că ar putea accelera alte crearea de conținut într-un mod similar.

  Nu cred că acesta este viitorul de SEO, deși. E bine de marketing și ceva ce poate face un site mai puțin dependent de SEO. De asemenea, se impune ca, practic, site-uri de autoritate fi construite mai degrabă decât site-uri de nișă. La fața locului periculos este un site de autoritate, care se bazează pe SEO. Modul în care Google se schimbă regulile în aceste zile, puteți pierde o tona de muncă în cel mai scurt timp. Aceste tipuri de idei de marketing va ajuta să scape de asta.

  Am citit studii de caz efectuate de către alții că aceste lucruri de fapt nu fac ghemuit pentru locul tău în SERPS. Backlink-uri încă de lucru la fel ca anumite tipuri de automatizare. Desigur, timpul pentru aceste lucruri sunt, probabil, limitate. Dar a deveni un lider de piata va reduce dependența de traficul de căutare, așa că suntem chit.

 37. Îmi place noul link-ul câștiga mod, dar este, de asemenea, va aduce un nou set de probleme, să nu mai vorbim de o armată de auto-proclamat "guru", pe care am deja piti la atunci când gândesc despre paginile ridicol de vânzare :)

 38. 38
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:17
  Jim a spus:

  Chestii de mare, idei bune.
  Internet Marketing este plin de sarcini repetitive.
  Acest video arata o modalitate de a folosi un VA.
  Cele mai multe IMers sunt destul de luminoase.
  Folosind un VA scapa de o parte plictisitor!

 39. 39
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:21
  Terence a spus:

  Un pas sa (și unul excelent, sunt de acord), pentru gestionarea totul în fața ochilor tăi, "spațiu"-ul personal - nu întotdeauna doar pe desktop.

 40. Mi-a fost greu de înțeles prezentator. Voi urmări prezentarea din nou, pentru a vedea ce pot ridica.

  La data de
  Italysound a răspuns:

  Am, de asemenea, au o perioadă dificilă înțelegerea accentul greu, mai ales atunci când accelerează vorbesc. Este nevoie de mine de două ori la fel de mult timp pentru a asculta video și ajung de obicei întreruperea și nu de finisare video.

 41. 41
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:24
  Jared a spus:

  Marea post și video. Mă face să cred că un VA este calea de a merge pentru a obține mai mult de lucru făcut într-o perioadă mai scurtă de timp. A deveni un lider este cu siguranta direcția de a merge.

 42. 42
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:24
  daniel a spus:

  Cred că o mulțime de oameni s-au dat, fie pe SEO toate împreună sau sa mutat la AdWords ca mine. Mi-ar plăcea să folosiți aceste tehnici pe care cred ca au merit, dar Im speriat că Google va muta stâlpii porții din nou.

 43. 43

  Wow, tu trebuie să fie mișto de mine, voi într-adevăr nu sunt de gând să posta comentariul meu? Te iei de mână posturile pozitive și lovind orice întrebări la bordură?

 44. 44
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:24
  Mark Hazeldine a spus:

  Tipul ăla e un geniu.

 45. 45
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:34
  Igor a declarat:

  Bijuterie mic de informații, tnx pentru partajarea! Cant așteptați pentru a vedea webminar. Cel mai bun!

 46. 46
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:36
  chriss a spus:

  Hi acest lucru a fost foarte perspicace. În cazul în care este cel mai bun loc pentru a se aprovizioneze cu un VA? Și ce competențe de bază ar trebui să fie în căutarea într-o VA? Câte ore de muncă ar face VA pentru a obține subiectele inițiale pe forum ... si care este costul aproximativ? Mulțumiri

  La data de
  Paul a răspuns:

  Am promovat în Craigslist și a luat două SAV foarte bune în Filipine. Pentru a obține cineva decent, să fie pregătiți să plătească în jur de 4 dolari pe oră și veți obține valoare pentru bani ... limba engleză este destul de bun, dar va trebui să citiți și să verifice utilizarea lor. Dar, așa cum pentru a face cercetare, sau folosindu-le pentru a crea logo-uri sau pentru a crea site-uri web, a mea sunt foarte bune

 47. 47

  Sunt de acord și acest lucru arată că a avut loc o schimbare seismică în putere. Cumparatorii au fost împuternicită cu informații de pe Internet. Ei fac propria lor cercetare de produs on-line și nu doresc să fie "vândut" cu tehnici de marketing spam. A deveni expert lor și du-te la sursa de complelling, conținut util este New Marketing de cumparatori care dispun de mijloacele ©

 48. 48
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:40
  Phil a spus:

  De o metodă simplă pentru a obține numele tau acolo, dar eu nu sunt convins că călcare forumuri se va oferi mai mult în modul de beneficiu. Ei cu siguranta nu te va lua o poziție de "lider de piață".

  După ce a spus că, abordarea care a discutat poate, cu unele crezut, fi aplicate la alte domenii.

 49. 49

  Mă bucur că am dat peste acest post de astăzi. Pentru că eu sunt într-adevăr luptă. După 11 de ani de succes fac ceea ce fac - am lovit de un zid - și peretele este numit Google. LOL

  În loc de a se bucura de succesul pe care l-am construit peste 11 ani - Mi-am petrecut ultimii doi ani de lucru mai mult doar pentru a supraviețui. Nu modul în care am văzut-o duc. DAR - postul tău a dat acum mi speranța că poate am putea obține "monstrul de lucru" sub control și au o afacere de viață și de succes.

  -Kelly

 50. Cred că Pete nu și-a ilustrat ceva extrem de nou, multe dintre conceptele prezente în acest scurt film sunt familiar pentru oricine care se ocupă serios de afaceri on-line și urmărește evoluția de SEO în aceste luni.

  Pot spune că el a concentrat și le-a explicat în mod clar și concis, și în cele din urmă el a arătat o metodă.

  Oricum, mulțumesc pentru ofertă cu acest conținut pentru comunitatea noastră, Eugene.

 51. Minunat și excepțională, în același timp - pentru că este o strategie care vine cu reale "cum să" unelte. Multumesc pentru economizor de timp!
  ~ Bateti

 52. 52
  La data de 03 noiembrie 2012 la 07:48
  Tasi a spus:

  O piesă nobilă pentru că a rezolvat într-adevăr o problemă pentru mine. Acum știu cum să utilizeze în mod eficient o VA sa creasca afacerea mea. Multumesc mult

 53. Great info cant wait till the webinar

 54. Don't forget that google is still an algorithm. The best advice re current SEO presents current empirical data as to what is working and what is not working.
  Placing your trust in a selected guru is just as bad as placing your trust in a monolithic organisation that categorises web sites for profit.

  On
  Valerio Martinuzzi replied:

  I agree with you.

 55. Watching this it makes me realise that to succeed I need to take the next step. Hope I can get to the webinar but when you live in Australia they are always in the middle of the day!

 56. Thanks Eugene,
  Very timely as our market is in transition.
  Your value add is really impressive, keep up the great work.

 57. 57
  On November 3rd, 2012 at 8:10 am
  Max Milian said:

  Great stuff! Brilliant.

  But the syndication stuff… Isn't the posterous syndication “Dead in the Water”. Something called Duplicate Content killed that.

  On
  Susannah replied:

  Hey Max,
  Duplicate content is a bit of a smoke screen. Just think of all the news articles floating around the web about the same topics, and all the curated content that Google rewards because it's from an authority site! Adding genuine value to your audience will always be rewarded.

 58. 58

  Let's get real. There is NO royal road to geometry. Becoming an expert takes 10,000 hours of hard work and being seen as true market leader will still take years of worthy contribution — not quick and dirty posts to forums of naive newbies.

  Despite the clever trick shown here via a VA, becoming and being an authentic market leader will never be achieved in “5 minutes a day.” This kind of “quick, easy route to riches” can only appeal to those with just a high school education and related uneducated con artists bent on fooling people.

  Don't be a hack!

 59. Hey Eugene,

  What a great article and video that you have shared here!

  Great idea on the forum posting and how to become the market leader by outsourcing the process but still keeping “your voice”.

  I took notes and will be implementing this into my business. Keep the value added content coming.

  Patrick

 60. 60

  Great blog and video! Thank you for the tips. One question: what was the name of the Quicktime tool that Pete used to record the forum response?

  Thanks again for the continuing help.

  On
  Brandon replied:

  QuickTime Player is what Pete said in the vid he used.

 61. Great information, is the webinar going to be recorded, I am on night shift on the 13th, would also like more information about finding a VA.

 62. Thank you Eugene for sharing this awesome video!

  It is a lot of information for me to digest for I am new to the online business world. You are right in the sense that Pete makes it very easy to follow what he is teaching and fun at the same time since he shoes the steps in real time!

  Have a great weekend and see you in the Webinar.

  Greetings from Mexico.

 63. Thanks Eugene, a great video

  Business is all about systems. The better you are at doing this, the more focused you will become and as a result, the more money you will make.

 64. Thanks, that was really great! I wish I could afford a VA, but this is something I could start working on myself for now and I hadn't really thought of doing the forum posting in that way. I like the idea of using the forum question and answer as a new topic that could be submitted socially!

 65. concise and effective way to deal with repetitive tasks in the shortest amount of time. mulțumiri.

 66. 66

  This was great. It's a planned strategy for becoming a recognized expert in your area. I'd like to see how it applies to local businesses that are more obscure and don't really have audiences that spend time in forums. But, I suppose if you create strong articles and content, you will get credit.

 67. Nice work. Most of what I read and hear is redundant these days, so it's refreshing to actually learn a new tidbit that will save me time while I position myself as a market leader in the middle-aged entrepreneur space ( http://www.middleagedentrepreneur.com ). I just signed up for the webinar.

 68. Ai avut dreptate pe. Aceasta a fost una dintre cele mai de deschidere ochi biți rapid l-am văzut încă. Multumesc!

 69. 69
  La data de 03 noiembrie 2012 la 09:52
  Robert a spus:

  Am folosit un VA din Filipine pentru mai mult de un an, și a fost foarte impresionat de munca ei, așa că i-am invitat în Japonia, iar acum lucreaza in biroul nostru Tokyo ca meu full-time PA!

 70. 70
  La data de 03 noiembrie 2012 la 10:03
  Stan a spus:

  Chestii de mare Eugene,
  un lucru care mă deranjează mai sus alții .. Pornind de la zero într-o singură nișă nu va face u venit decent. Și u nu poate fi autoritate în mai mult de 4 nișe, aceasta nu este încă suficient.
  Acest lucru înseamnă că de internet marketing devine oprit pentru majoritatea începători? Și chiar și veteranii vor trebui să reducă imperiile Autoblogging la câteva bloguri în nișe în care sunt autorități?
  Acest lucru arata ca un colaps major într-un loc de piață care va avea implicații dramatice pe internet marketing ca o afacere.

 71. 71
  La data de 03 noiembrie 2012 la 10:07
  James a spus:

  Dacă nu vă puteți permite un VA apoi utilizați
  1) câteva feed-uri în GReader și
  2) aplicația dragon dictare de pe iPhone - va tip ce spui (95% + precis, cu un accent britanic), pot trimite direct prin e-mail din aplicația de sindicalizare (Posterous)

  Nu spun că este mai bine, dar este calea de mijloc pe care am prins în!

  Eu voi fi pe un zbor de marți .... orice posibilitate de o reluare?

  Te rog???

  La data de
  Cloe a răspuns:

  Multumesc james mare sfat.
  VA poate costa cât de puțin 75 dolari pe săptămână, așa că dacă te gândești la cât de mult timp este în valoare de - Sunt sigur că, chiar și cu o productivitate limitată le-ar obține în valoare de banii lui. Dar obtinerea VA dvs. de a utiliza, de asemenea, Google Reader pentru a găsi mesaje este un mare sfat suplimentar.

  Lui VA sunt în valoare de greutatea în aur, dacă ați găsit unul bun. Ține-te de ele - le trateze bine, le plătească bine și veți obține atât de mult mai mult de făcut în cazul în care ziua ta.

  Cloe

 72. 72
  La data de 03 noiembrie 2012 la 10:08
  Ciaran a spus:

  Excelent ... foarte inteligent - a semnat pentru mai mult .. si astept cu nerabdare la webinar. Vă mulțumim pentru partajarea!

 73. 73

  Someone in one of the forums I frequent uses this method. Here's a few tips on what *not* to do;
  -Don't start the post with “hey its Nick Morris here” as the guy did in the video above. After a while of posting like this it starts to look pretty weird and spammy and several people have already called this person (in the forum I visit) out on it
  -Don't use filler. In the video above it seems like he provided one quick tip but gave it in a whole paragraph worth of response
  -Make sure you are providing good quality content. If it takes longer than 5 minutes to come up with something valuable then spend the time to do it

 74. Hi there

  I am in. A very useful insight of a simple process of working effectively. Looking forward to learning more “hacks”

 75. Thanks guys, I really enjoyed the video and how it tied in the audio review with getting someone else to do the work.

  Great stuff

 76. Hi,

  What about linking to the mp3 response
  from withing the forum.

  so the answer mp3 would be uploaded
  to one of your website and linked to
  in the forum thread like this:

  “hey joeschmoe123, I've recorded my best
  answer to your very pointed question here:. http://

  of course the forum may or may not allow that.

  Here are advantages I can see:
  1) you ge links to your site from the forum
  2) you can post responses on your posterous network
  for divesity (provided they can play an mp3).

  Opinions? comments?

 77. 77

  Hi, I think this is a great method.

  It can even be used if you do all the work yourself.

  By setting the parameters and the number of posts you will comment to, you cut out the time wasting process of going through all the posts on the forums.

  If you use speech recognition software, you can cut out the translation step.

  Windows has speech recognition software built in. This works well for some people who have American or English accents.

  The error rate for this software was too high for me. I have an Australian accent and minor speech problems (stammer, mumbling etc).

  Dragon Naturally Speaking handled these flaws without any problems. The few errors I get, I fix when I do my first edit.

  PS I don't consider my Australian accent a flaw. Microsoft has only optimized their speech recognition software for American and English accents.

 78. 78
  On November 3rd, 2012 at 11:44 am
  Paul Manley said:

  pe nume Pete Williams livrate ....

  Mi-a plăcut filmul ... ceea ce i-ar putea înțelege de ea. El are un australian accent groaznic .. sau si nu am putut înțelege o mare parte din ceea ce a spus el. Ce am făcut gt, mi-a plăcut foarte mult și vă mulțumesc pentru staniu efort obtinerea de a utiliza. Mi-ar plăcea o transcriere
  multumesc din nou
  paul

 79. 79
  La data de 03 noiembrie 2012 la 11:54
  Made , a declarat:

  Vă mulțumim pentru a împărtăși acest film, a fost foarte util informații și sfaturi truc deveni un lider de piață. Acesta mi-a fost inspirat ceea ce ar trebui să fac în continuare pentru a obține cele mai bune rezultate de site-ul meu. Nișă - alegerea de cuvinte cheie dreapta - face conținut unic și de înaltă calitate pentru un site web - activ în forum, etc

 80. 80

  Acest lucru este foarte nou pentru mine și am nevoie sa ma uit la video de mai multe ori pentru a începe să lucreze în ceea ce toate mijloacele.
  Sunt în New Zealnd și-ar dori sa ma uit la webinar, dar eu nu sunt sigur ce moment ar arăta aici. Eu sper că o înregistrare va fi lăsat pentru aceia dintre noi care nu vor fi în măsură să participe.
  Multumesc pentru partajarea

  La data de
  Lee a răspuns:

  În cazul în care toate timpurile s-au exprimat în timp Zulu sau GMT, atunci am putea lucra universal ce timp pentru a merge on-line. est Cred că înseamnă ora standard de est, care este de aproximativ 6 sau 7 ore în fața sau este în spatele meu. Deci, eu cred că timpul Zulu este timpul de comunicare convenite la nivel internațional pentru toate semnalele radio provenite de la nave și aeronave, asa ca de ce nu de la comerciant de internet?

 81. 81

  Am văzut schimbările vin. Cuvintele de aur sunt întotdeauna aceleași "gândirea în afara cutiei" a ști ce vrea clienții dumneavoastră.

 82. 82
  La data de 03 noiembrie 2012 la 13:41
  omar Pereira a spus:

  hola desde venezuela, para los Habla Hispana sur americano, el video de deviera TENER impreso letra de los contenidos de los Comentarios Tema de cada en los video, para sabie de que se Habla y comprender y aprender y aprecial su contenidos Gracia º eugene

 83. 83
  La data de 03 noiembrie 2012 la 16:07
  Marie a declarat:

  Interesante - spun alții SEO este mort. Juriu mea este încă afară.

 84. 84
  La data de 03 noiembrie 2012 la 04:18
  Rafael a spus:

  link-ul nu este de lucru

 85. 85
  La data de 03 noiembrie 2012 la 16:41
  Bill a spus:

  Acestea sunt hacks mari! Nu aveți nevoie chiar de a porni computerul de pe - ai putea folosi iPhone-ul pentru a înregistra răspunsurile dumneavoastră și zece le trimite să fie transcrise. De fapt, am putea face toate astea din pat înainte de a începe ziua mea!

  Așteaptă cu nerăbdare să webinar!

 86. I still think that good SEO and online marketing is down to producing great content and not about trying to tilt the search engine behavior towards your own benefit putting in little effort.

  Sorry but 5 minutes a day per project is just not enough if you really want to have brilliant results. You just cannot expect to establish a good relationship with your customers ie visitors in such a short period of time.

 87. Hi Eugene,

  First, Rich Schefren, and now Pete williams! Looks like there is subtle shift happening in Noble Samurai's business.

  Just watched the video above. Unfortunately, couldn't clearly follow Pete's part because the audio is a bit jumbled for someone like me from India. Is it possible to have a transcript?

  Look forward to the webinar…

  Mulțumesc.

 88. Hello Eugene,

  This isn't “NEW”.

  Ken Evoy over at Site Build It has been preaching this philosophy for almost 10 years now. His approach has always been to build useful content first and once you have established traffic you can then apply whatever monetization methods you wish.

  The issue people have had, and why so many people have tried to game the search engines, is that they don't want to wait before earning money.

  You could argue that many people have earned more money by gaming than building an established brand or website, but where are they now?

  Like any worthwhile business, it often takes a lot of time, and initially working for not very much, to build a successful business, but once it is built it should reward you for years to come.

  So, to sum up, it isn't new, it's just the same process any successful business needs to go through, whether online or off.

  On
  Rene Miller replied:

  This is so flippin' true; I get so tired of getting crap email wanting me to buy this or that to get my “whatever” to the top of the page for the SE to recognize me. Or buy this or that product and it will put me there with no effort. Or buy these 500 backlinks when I knew they were going to probably just fall apart. It had to be harder than this! Thanks for confirming. There is a way to do it; you have to be honest to build it in the long run. These fly by nights whose top dog is getting richer than rich will eventually break his nose upon falling. Unfortunately he is taking money from people that he knows will never make it. Thanks again .
  Rene'

 89. Thanks so much for putting in a good word for Virtual Assistants!

  Evernote is great for sharing audio recordings with your VA. Great on mobile devices, too. The VA can transcribe the audio in the same note as the recording, and it will all be searchable for future use. Evernote also integrates with Podio.

  Podio is like crack for productivity junkies.

 90. This was a wealth of new ideas that is changing the SEO strategy. Way to go on how you are bringing these thoughts to fruition.

 91. This is some thing unique technique, I love it.

  Thanks a lot for this grate video.

  By Harsh Gupta
  Web Developer & Designer
  http://www.techinfocomp.com

 92. Love The Content, Now Waiting for the Webinar :)

 93. 93
  On November 3rd, 2012 at 9:00 pm
  Johnny diablo said:

  Wow! That is bloody brilliant! I have been struggling with exactly this sort of thing and this is the perfect hack for my own enterprise. Thanks a lot!

 94. I learned to get a virtual assistant, I have been thinking about it for awhile and this just made my decision. I look forward to the webinar.

 95. Am I the only one to have no audio??

 96. Wow! This must me the most important video I have watched all year! I can't believe I have never thought of it this way. Pete is such a visionary. I am definitely up for the webinar!

  Can't wait!

  Mulțumiri

 97. I have been seeing Pete everywhere lately. His stuff is more interesting than most and very timely.

 98. Hi,
  I found the content very interesting and would like to use it in upcoming blogging. However, going to posterous.com and checking out, I found that:

  1) The site had been acquired by twitter earlier this year – consequences not known
  2) A lot of (even the showcase) sites on posterous.com have chosen to move their blogs elsewhere based upon the twitter acquisition

  Ați putea să vă rugăm să comenteze cu privire la valoarea reală a utilizării acestui site, atunci când acest lucru pare a fi cazul? Eu am niciun fel de problemă pentru a vedea "un lucru inteligent" în utilizarea unui astfel de serviciu - și-ar dori să-l folosească eu - dar cele două probleme menționate mai sus face inel clopotele de alarmă ....

  Multumesc anticipat!

 99. Hai serios???? Ai mai interesant și "noi" informații de a împărtăși??? Acest SHT este vechi ..

  Raspuns la video:
  acest tip nu știe ce vorbește și nu este persoana potrivită pentru a fi numit un expert. El a menționat "nu se poate externaliza lider de piață" .. HELL DA! Sunt din Filipine și reprezintă un mare jucător în industria SEO și-au angajeze social cu nișă clientul nostru și am fost în stare să aducă un plus de credibilitate pentru clientul și-au construit mai mult reputația de ea. Știi de ce oamenii externalizeze astfel de lucruri? Timp și bani. Fiecare om de afaceri știe că, atunci când nu poate găzdui o populație la scară largă puteți delega întotdeauna, prin urmare, outsourcing este una dintre cea mai bună soluție. De ce? Aceasta va salva o mulțime de bani și aveți un timp liber pentru a gestiona alți factori în afacerea dumneavoastră și să fie capabil de a lucra alte lucruri pe care ar trebui să acorde mai multă atenție.

  Lucru este ok sa de a externaliza, doar nevoie pentru a alege compania potrivita sau persoana dreptul de a externaliza la. Nuff Said!

  La data de
  Rene Miller a răspuns:

  Vă mulțumesc foarte mult pentru dvs. de intrare aici. Sunt atât de noi la toate aceste lucruri pe care trebuie să se bazeze pe ceea ce alți oameni spun că ar trebui să fac. Sperăm că ei au suficientă expertiză pentru a ști ceea ce spun ei. Când cineva ca tine vine de-a lungul și provocările ce un expert imi spune, atunci ce fac? Eu nu! Acesta este apoi că pot îngheța în teama de a face o greșeală în ceea ce am să fac. Deci, acum, m-am întors la un pătrat cu un loc și un nume de domeniu; dar încă nici un conținut. A fost așa de aproximativ două luni și eu sigur nu am face bani cu el așa.
  Mi se pare ca toata lumea are un argument, dar am nevoie de o reteta de mare și m-am săturat de a plăti bani pentru prostiile astea!

 100. 100

  Bine, acest lucru arata ca acesta va economisi o ora pe zi. Ce despre alte 9-10 ore?

  Aștept cu nerăbdare să webinar!

 101. 101
  La data de 04 noiembrie 2012 la 01:09
  JC001 a spus:

  Hey Eugene,

  Cred că vom ajunge la concluzia că inselat nu este o startegy de marketing online, durabilă și noi toți trebuie să fie autentic (Black Hat exceptate, știm cu toții că funcționează). Online și offline.

  Mă bucur că nu m-am întors de la castiguri link-uri, dar am fost tentat.

  În cazul în care face acest lucru lasă articol Samurai?

 102. 102
  La data de 04 noiembrie 2012 la 01:45
  Robert C. a spus:

  Great Info! but where would you go to outsource the work that would be needed? Is there anywhere online that you could go for this? If so can you please post some of the places and links that you think are best.

  Multumesc mult!
  Robert C.

 103. Loved that. I'm excited to get a better feel for this onward syndication of the forum content. In my case, as an expert in the area of “how fiction really works”, this strategy is going to work (in my opinion).

 104. Thanks for this cool strategy, makes a lot of sense. Almost everything we write on the web about our website or niche, must be exploited through OScial Media, Sindication, Email marketing, etc. Great tips, thx again, and I looking forward that promising Pete Williams webinar.

 105. I don't have a VA, and it will likely be a while before I can afford one. It would interesting to hear some ideas for those of us who are truly going solo.

  Mersi

 106. Any tips for good place to get Virtual Assistance that would work well with this? My experience with VA's has not been so stellar.

 107. Hey, this is nothing new but one of those things people forget or just leave out due to laziness

  I actually set up GAlerts for my clients and then get them to write a reply on a forum, blog post, reply to reviews, yahoo answers etc etc etc
  :-)

 108. I think it's great that others are talking about this. As the Internet is always evolving it only makes sense that marketing methods would evolve too.

 109. Hi,

  Thank you for great vid. I 2 quick questions:

  1) You create a new blog only for responses from forums. What if somebody will steals you replies and add his own links and post it in his own blog? For example your competitor? It will be scoring for his leadership? Sorry of my question, because my english is not very good I want to know that I understand well.
  2) Is this duplicate content?

  Thank you for answer in advance..

 110. Fantastic stuff and so simple to implement this business process. VAs are an incredible asset to anyone's business and I like how you use them.

  See you at on the webinar!

 111. Hi guys
  I am struggling everyday to get some more clients and just may not be able to afford this outsourcing. I have a small business which i just started to engage to 2nd gear.
  On the video it all sounds HOT & COOL but on real life, not all of us could afford such services.
  Would more than appreciate it if you could reply and help me to solve this one out. (it is a kind of a puzzle, isn't it?)

  Thanks a lot
  Avishay

 112. 112

  Yea i work 40 hours a week. And bank $40k for it. And I take off whenever i please. Have anytjing i want or need amd travel where and when i please. Damn. Heres an idea try for the 4 hr week AFTER you can support yourself. If 61% of internet marketers work 10+ hours per day just to get by well then my friends you do not have what it takes to make it as an internet marketer. Trust me. You making the kind of money i am you are not worried about how many hours you work because its ridiculous money. The kind of money that will set you for life. Better plan is to work 40 hours a week as an IM amd retire in 5 YRS. Im 31. I could retire tomorrow. Done deal.

 113. 113
  On November 4th, 2012 at 10:01 am
  Structured Takedowns said:

  Wow – Eveybody is so easily impressed. Me- Not So Much.
  Market Samurai has a vested interest in SEO in the form of a Product. Leslie Rhode has a vested interest in the form of Coaching And Product. Peter Williams has his own workflow- Big Deal. Leslie Rhode and You are having to reinvent yourselves to be some way RELEVANT. Except that you are not! Its tired tired Reactive shape-shifting. Lets get REAL – using SEO as a primary means of Ranking in Google is still increasingly out of your control- changing algo, blending results, changing the number of results on page 1 and even the radical personalisation of results coming down the pipe. TAKE A BREATH AND THINK ABOUT IT – Ranking Results increasingly do not Stick. SEO really has become a subset of Advertising. It is achievable as a Residual bi-product of Paid Advertising. Paid because you need to count your time and cost of tools. Nothing is Free about SEO. If you achieve ranking in Google that can be Secondary to finding methods to drive clicks or calls to a site or direct to a Client. Setting out to commercialise anything using SEO as the Primary means is setting your self up for failure. To perpetuate an idea that a New SEO method is going to change that is simply disingenuous. You guys know this already- you are far too close to the coal face not to have understood this for quite some time !

 114. Dear friends, this is valuable information. I'm definitely going to try all recommendations shared in the video. I really liked the idea of using question and answers in a forum that could be submitted socially.

 115. 115

  Fantastic video! It's not often an expert will outline a strategy AND the step-by-step tactics to achieve that strategy. Pete's done such a good job of providing value that I will definitely be attending the webinar.

 116. Great video and great stuff from Pete, anybody got any advice on where the best place is to source a VA from?

 117. Absolutely Awesome…

  This is the result of being on top of your game. I have been so overwhelmed these past 2 weeks with actually learning my business's basic. I am an Internet Marketer in the making and I've chosen Article marketing as my specialized market.

  This video was amazing in the area of time saving and effectiveness. Just knowing that there ARE easy ways to be effective and relevant without spending your whole day doing something is refreshing. Spending time in your field and having the attitude of “Path of Least Resistance” can birth these innovative ideas.

  I love watching leaders work. They inspire me! :-) Thanks Peter and thanks Eugene.

 118. Sorry this is *not* the new SEO.

  Having VA's tell you what forums to post on?

  Sorry my noblemen.. you either are digging deep for SEO material and topics or just doing your friend Pete a favor by posting his ideas.

  More constructively, I would think it would be more proactive to amass a network or *training* a squad of team members enlightened to your niche. Have that group, on your company's behest comment, post, and contribute as experts of your 'school of thought'. This would be a more stunning presentation and idea.

  The new SEO is about getting social signals from great work, not from spending 5 minutes a day posting on forums.

  Still love ya, not a hater, just adding to the conversation.

 119. Great information thanks for sharing this wonderful content.

 120. Great Lesson thank you. I'm afraid I can't be next tuesday 13th. I'm in Europe and that's too late for me.

 121. Great stuff, I am really impressed. Showing how pete achieves his strategy on a concerete example was very helpful for me compared to hearing some new theory only. Market leadership is a challenging task to achieve, however striving to get it is even the best way to add value to web and to people using the web to make their lives better. Looking forward to the webinar :-) thanks a lot!

 122. Excellent video, very much looking forward to the next video hacks. I can see massive benefits to this!

 123. So good to see “action steps” we can follow thru on, instead of the usual smoke and mirror stories…
  Meat an' 'taters, every time ;)

  Thanks Eugene, keep 'em comin'

 124. You guys have always provided top-notch software, information and training. See you on November 13.

  Mulțumiri
  J&R Marketing

 125. I watched Rand's video and Leslie's webinar and I agree – there is a lot in common. Rand's video is somehow short to me and doesn't answer all those question I had when I first heard about this “new era”. I'm glad that I've found the original webinar with Rohde. My questions were: can unfair competitor build crappy links to my site and get it penalized, or can someone maliciously use disavow tool to point one's site as spammy to google. Leslie said something very important about the whole thing. That if you do some REAL, valuable marketing on your site, than competitors building crappy links to your site will just waste their time. He also said that google a/doesn't need nobody to point “bad sites” to them as they easily find them themselves b/ assumption that they'll include signals people are sending through disavow in penalizing sites.

  If it will really work as it's supposed to I'm just glad. I sincerily hated whole kaboodle with article building, spinning, backlinking, profile building, spamming blogs. I never participated in it but watched some sites doing this going up in ranks which really sucked. let's hope we're heading towards better times where web is actually built for a user and by a user

 126. 126

  That's astonishing… I've just watched a 10 minute video that suggests I audio record something and get an admin person to transcribe that into words – it takes YOU five mins a day, plus your ADMIN 2 hours – in my book thats 2hrs and 5 mins (seeing as those of us that do this in the real world don't have admin staff) – plus all the time it would take to find the forum posts (on my own)

  Thanks for the thought though.

 127. 127

  Is the complete video ( 90 mins ) from Pete available online somewhere ?

 128. So often I follow links in emails that I get and fail to even click on the videos that are embedded. For this one, I almost did that, and then at the last second I started it playing in a hidden tab. It took 30 seconds in to Pete's portion of the video before I realized this was a must see video. Something that will shift my thinking.

  Bine făcut.

 129. Very Interesting, although what is pete doing IF their are rebuttals to his conversation…???

  Now he is basically stuck in reply hell…

  If anything, PROPS for the syndication idea..

  wont make it to webinar.. I hope you will record it..

  Cheers,

 130. I feel like an idiot for not thinking of that simple solution myself.
  Mulțumiri

 131. So, after all these Google updates and changes we are back to forum commenting. Wow! Frikkin break through!

  How is this so much easier than just following your 4 blogs on Google Reader and typing out your own replies quickly?

  You guys are running out of “excitement” and “breakthroughs” I think.

 132. Great way to speed up forum posting. Looking forward to the webinar.

 133. I love how you explained in great detail about how the new “new SEO” is Market Leadership! This is so true I agree 100% that this is the new way to follow. Be unique, rich, and ultimately written by us as the expert. No more outsourcing people! Do the hard work, and it will pay off!

 134. Great video from Pete and look forward to his pending webinar on the 13th Nov 2012.

  Joe

 135. I really liked this Video for the fact he showed how you can still stay involved in your whole marketing equation. This is extremely useful for people like me that use marketing systems for businesses we run offline.

 136. Ahhhhhhh. That was very efficient. I would've never thought about the audio recording & syndication aspect.

  Can't wait to see the tasty treats that will be in the webinar.

 137. What website did he mention when he talked about syndication? I could not understand what he was saying.

 138. I found Pete's video very helpful, I was actually struggling with forums as it was taking up much of my time. Two thumbs up to noblesamurai for sharing this with us!

 139. Great suggestions. Time management is such a big thing for all businesses.

 140. nice video, learned a few things that may can help me out.

 141. This was great. I'm hoping you're going to be recording the webinar, because it's not at a very good time for me.

 142. Very interesting recording. Going to attend the webinar next week. I like the idea and need to truly take the steps laid out. It makes sense, but I also feel that there is a need to provide good content to an established group and not the newbies.

  The best part of the video is that it got us all to think… how can we differentiate ourselves from the rest of the pack. It is that thinking and also the actions we take that will make us better, as well as our businesses.

 143. 143
  On November 6th, 2012 at 11:50 am
  Henry Bockman said:

  Very interesting video! What I'd like to know is are there any similar methods that can be used for all of the social media sites that are out there? How can you track all of the social media sites for things that you can post on, and what systems are available that will post my comments and posts to as many social media sites as possible easily.

 144. Hi Eugene,
  Thank you for sharing Peters video. It provided some great content and ideas to work smarter…not harder.

 145. Nice video. I learn a lot from this.

  Waiting for your next webinar.

 146. My website is to provide information, advice and training to small business owners both online and offline.

  I work on forums to get ideas for my blog posts and reports but had not even thought of getting my VA to surf forums for me. I use audios extensively so I have a transcriber as well. I will be sounding her out to see whether she is able to forum surf too.

  Great post Eugene and Pete. I will definitely be there on Nov 13.

 147. Interesting that the new seo has so much in common with the old seo…

  Fancy actually striving to be a market leader instead of just providing bumph content in order to get a pile of crappy links to an equally pathetic re-hashed product or not so great service!

  Tend to agree with other posters that 5 minutes a day doing forum posting is hardly likely to make anyone a market leader but hey – I could be wrong.

  I wonder what strategy Peter would suggest to someone selling a 'want' item like say – art?

  …I suspect very few art lovers stay up nights trying to figure out how to get their hands on just the right piece to hang over the fireplace.

  Most of the people that hang out on art forums rarely post questions other than where/how/and to whom can I sell my art:)

  …and that's definitely not an issue that can be resolved with a 30 second response in whatever format.

  Obviously, – there are some technical questions – and most artists could certainly answer those but I'm not at all sure that doing so would result in sales and isn't that the real point of it all.

  Maybe hacks – like tricks – are for kids. Silly rabbit!

  Hmmm – now who else remembers that ad – I wonder?

 148. Cool tip!

  Tell me, does he make a article post for each question? ie lets say the VA answered/transcribed 10 questions… would you then make 10 articles (1 for each question) and post it on Posterous or just 1 big article and put all 10 questions in 1 article?

  Thank you kindly!

  Carolina

 149. good, but from France we cannot follow your webinar during the night.
  too bad

 150. Great video thanks Pete, will definetly be watching the webinar.

 151. 151

  Dear Nobles :)

  I live in Hungary so the 8pm US time is not managable for me to take part in the webinar…

  my Q:
  is the webinar going to be uploaded to noblesamurai.com?

  thank you for your kind answer and have a great day y`all!!
  peace&love&unity

 152. Apart from the technique learned that was great!, the main takeout for me was, to achieve 5 minute market leadership is to not over think your responses to forum posts and trust the initial response that comes to mind – will save time and afterall you are a market leader right!

 153. Ed Dale has been teaching Market Leadership for years. And now, it is the clear path to success. Thank you Ed.

 154. Nice one,

  I have heard this before. Though automating the forum posting is something very unique and a new. Mulțumesc.

 155. 155
  On November 8th, 2012 at 5:26 am
  DeDe Neill said:

  Once again great content.. Thank you .. I have registered and looking forward to the webinar.

  Can you leave these webinars up, dont pull them down. Sometimes it is necessary to come back and watch again, so much information is given a quick review helps when trying to follow instructions. Leslie R webinar came down too quick, only got to watch half way. It is now been pulled down, is there anywhere we can see it again.

  Looking forward to this webinar.

 156. And the light goes on!
  Brilliant, thanks so much for that great “hack”.

 157. 157

  brilliantly clear and concise content I shall be looking out for the “hacker of the year”.

 158. Great article. However I believe that more social signals online tied with offline marketing will becrucial for “new SEO”. And who knows what new animal will Google release next? :)

 159. Great news but the time means it will be 1.00am in the UK, please run a replay to all that signed up.
  here's hoping

 160. Loved the video. Great idea! I had gotten Dragonspeak to attempt to something similar, only for content creation for web design clients. However, I could never get it to work right for me and eventually gave up due to time constraints. It also didn't do the manual part of searching for the relevant stuff and sending it to my email, nor posting the stuff for me. Definitely going to implement this strategy in the way presented as well as for content creation for clients that don't have any.

  Vă mulțumim!

 161. Great Video on new SEO to come. I will be careful and this video warns and helps me to keep my rank in search engine for my website.

 162. Hello everybody!
  English is not my native language and that's why I missed a lot from Pete's speaking, even after listening such places several times.
  So, could you tell me what software I need to duplicate his method in recording answer and drag-and-drop audio file into e-mail client (I use PC, not Mac!) and what software he using to auto-insert a lines that “this is a audio answer and bla-bla-bla”?

 163. What website did he mention when he talked about syndication? I could not understand what he was saying.

 164. Great useful information once again! Your so right choosing the correct tools (Market Samurai and others) and systems such as Pete's is crucial to online success. I love the business ,but if your not careful you can spend 10-12 hours a day tying to effectively promote a business and still make very little money.

 165. 165

  Interesting video. I am willing to try Pete's ideas and see how they work. I have a Jamaican accent so I'm doubtful I can use Quicktime as Pete did.

 166. If you want to save time, pick a virtual assistant. Should I be impressed? This is totally useless information, and I wonder how replying to forum threads could improve rankings…

 167. This is all good info but there was no mention of the backlink.

  What link do you leave and what form?

  Brand, keyword or generic?