Nu aveți un "nefiresc" Link profil? (Anunțând noi "Domenii Referindu-se" Market Samurai lui de date)

Butonul Share

Cei mai mulți oameni știu că inbound link-uri către site-ul dvs. (atunci când sunt combinate cu optimizare on-site), sunt principalii factori de ranking, mai ales pentru cuvinte cheie de mare valoare. Cei mai mulți dintre noi știu, de asemenea, că nu toate link-urile sunt egale și că legăturile de site-uri de Înalta Autoritate transporta mai mult de putere (sau "suc", cum ne place să-i spunem).

Ceea ce poate să nu fie conștient de faptul că este împreună cu numărul și calitatea de link-uri, există o treime criterii ar trebui, de asemenea, în considerare; și datorită partenerilor noștri de date minunat de la Majestic SEO, suntem mândri să anunțăm adăugarea de "domenii" Referindu-se datele din modul SEO Concurenței Market Samurai lui.

Multe link-uri, cea referitoare Domeniu

Ce sunt Referindu-Domenii?

Este destul de simplu de fapt. Fiecare site-ul diferit, care link-uri către un site web ca un întreg, sau o anumită pagină pe site-ul dvs. este considerat un domeniu referindu-se diferit.

Deci, dacă aveți 100 de link-uri care trimit la o pagină și 90 provin de la un site web și 10 de la un al doilea, veți avea un număr domeniu referindu-a doua (pentru că numai două site-uri diferite, nu se leagă la o anumită pagină pe site-ul dvs.).

Te-ai aștepta pentru a obține un minim de trimitere conta domeniu, atunci când v-ați concentrat eforturile de link building pe un singur site web sursă.

De ce mi-ar păsa cât de multe se referă domenii o pagină are?

Este clar că numărul de domenii diferite referitoare indică spre site-ul dvs. este un factor important pentru clasament Google. De fapt, Rand Fishkin de SEOmoz faima scrie: "În analiza noastră de date de corelare, nu există o singură metrică are un o corelație pozitivă cu Topul mare decât numărul de legătură între domenii rădăcină."

Notă: Această citare de la Rand este acum aproape doi ani și dacă citiți mesajele sale de mai târziu, el acum pune, de asemenea, un accent important pe link-uri de social media (o constatare putem verifica de la campaniile noastre de link building).

Cred că e destul de ușor de imaginat de ce motoarele de căutare ar folosi numărul de domenii unice, care se referă ca un factor de clasament. Nu e de greu pentru a manipula una sau câteva site-uri și pentru a obține un volum mare de link-uri, dar e mai greu pentru a obține link-uri de la o varietate de surse (mai ales cele respectate).

Mi se pare că motoarele precum Google sunt în căutarea pentru site-urile care sunt câștigă popularitate link-ul în mod care pare "natural" și sesizări de la o varietate de site-uri este un indicator de acest lucru.

Pot măsura conta Domeniului Referindu-se la anumite pagini și domenii?

Piata Samurai oferă acum două modalități de măsurare a unui număr domeniu referindu-se:
1 Domenii Referindu-se la Page (PDR) - un număr de numărul de domenii se referă la o anumită pagină.
2 Domenii Referitor la Domeniu (RDD) - un număr de numărul de domenii referă la domeniul în ansamblu.

Am făcut un sondaj rapid de 10 expresii de cuvinte cheie aleatorii, bazate pe obiectele din biroul meu (pentru cei curiosi, am folosit Dog Training, cortina ciucuri, plate Review monitor cu ecran, Winnie the Pooh, Brother Imprimanta, Durata de viata a Tyrannosaurus Rex, Apple Adaptor , portmoneu Burgundia femei, Boot Cut Levi Jeans si Vanilla Ice Cream - și da, lucrurile de aici este destul de aleatoriu)!.

Interesant, am observat că numărul de RDP (Referindu-Domenii de Page) a fluctuat salbatic. De fapt, RDP a fost de multe ori la zero și, în general, nu au arătat prea corelație cu rang.

RDD (Referindu Domenii către Domeniului) cu toate acestea, a fost un indicator mult mai bun. Deși nu a fost cazul în care căutarea duce cu cea mai mare RDD avut întotdeauna cel mai înalt rang (pe pagina de optimizare este în continuare critică), acesta a fost cazul ca, chiar si pentru frazele mai obscure, care, în aproape toate cazurile, minim RDD conta pentru a ajunge pe prima pagină a fost în mii.

S-ar părea de la acest set eșantion de fraze pe care le pur și simplu trebuie să aibă o răspândire de link-uri de la un număr de diferite domenii pentru a fi "în joc" pe termen mediu și fraze ridicate de concurență. Singura excepție de la această regulă a fost de "caz special" de căutare listele de rezultate, cum ar fi Google imagini, hărți etc

Unde pot vedea Referindu contează domeniu in Piata Samurai?

Pentru a vedea numărul domeniu referindu-se la o anumită pagină, pur și simplu du-te la tab-ul Concurentei SEO și bifați caseta de selectare pentru a activa "Domenii Referindu - Domenii (RDD)" și "Domenii Referindu - Page (RDP)". Iată un exemplu:

Referindu-Domenii Exemplu

Pentru super-curios, este, de asemenea, în valoare de obtinerea unui cont Majestic SEO (un cont gratuit va face bine). Puteți apoi să faceți clic pe săgeata mică de lângă numărul domeniu referindu-se la fila Concurentei SEO. Majestic va afișa apoi o pagină care arată cum numărul de domeniu de trimitere a crescut în timp (ceea ce este atât de rece că ei știu că informații și mi-ar sugera, de asemenea, o creștere treptată în link-uri este, de asemenea, un indiciu de creștere "natural" link-ul).

Cum ajuta acest lucru? Ce trebuie să fac dacă mă chinui să rang pentru un cuvânt cheie țintă?

Înainte de a vă faceți griji despre având un număr domeniu redus de trimitere, sfatul meu este sa ma intorc la elementele de bază. În primul rând, am verificat că dumneavoastră "pe site-ul" structura este corect, de exemplu, confirmă că cuvântul cheie pe care doriți să rang este în tag-ul titlu de pe pagina pe care doriți să rang. De asemenea, verificați că pagina are o multime de link-uri ce indică spre acesta de la alte pagini de pe site-ul dvs.. În cele din urmă, să se asigure că aceste link-uri în site-ul dvs. include cuvinte cheie țintă în textul ancora.

Dincolo de elementele de bază, veți avea nevoie de fapt mai multe link-uri. În cazul în care domeniul dvs. ca un întreg are un nivel scăzut de trimitere număr domeniu, atunci m-aș duce la un mix generală de link-uri către atât domeniul dvs. și pagina de tinta dintr-o varietate de surse. Dacă domeniul dvs. are deja o gamă largă de domenii deja referire, atunci mi-ar rula un program de link building concentrat mai mult la pagina la care lucrați în mod special.

Cum pot obține link-uri de la o gamă largă de surse?

Link-uri de constructii este un subiect ce am putut (și, probabil, ar trebui) dedice o serie lungă de posturi separate, blog, pentru că există o serie aproape nelimitate de moduri în care puteți construi link-uri.

Iată o listă scurtă (și foarte incomplet) a abordărilor link building îmi place la acest moment:

1 Articolul Syndication - sindicalizarea articole pentru a construi link-uri este încă foarte mult o bază pentru SEO'ers din întreaga lume. Există mai multe moduri de a pârghie eforturile tale aici pentru a crește "răspândirea" din articolele pe care le scrie, care poate crește în mod semnificativ valoarea de la un singur articol și vom avea probabil mai multe de spus pe aceasta în următoarele luni.

2 Ia Social - având conținutul pe care îl scrii și împingându-l prin canalele sociale vei primi link-uri. Puteți pur și simplu atât republica sau promova conținut de pe profilurile de social media și puteți invita în mod intenționat de oameni pentru a împinge "ca" buton, etc În Articole recente în blog unde am "rugat" pe oameni să apăsați pe butonul de Facebook ca am primit 10x numărul de "place" ca atunci când nu am făcut-o.

Link-urile directe veți crea prin Social Media vor fi probabil "nu-follow" (și deci nu merită mai mult), dar se pare că prezența pe aceste proprietăți este privit de către Google oricum. În plus, fluxul de efectul de a fi profilate în Social Media va câștiga vă leagă atât de relațiile pe care le veți crea și chiar de la ștergătoarele care iau aceste lucruri și republica asta.

3 RSS Feed Prezentarea - Acesta este un pic mai techy, dar este un minunat "face o dată, pentru a primi beneficii pentru viață" de tip afacere. Iată care sunt pașii implicați:

o. Creați un flux RSS de conținut într-o formă abstractă (de exemplu, publica doar o parte din fiecare element de conținut sau articol). Asigurați-vă că pentru a include un link înapoi la articolul integral în feed-ul.

b. Atunci ia asta abstract RSS feed și îl prezintă RSS Feed Directoare ca feedage.com (doar face o căutare pentru "RSS Feed Director" și veți găsi o mulțime de site-uri similare).

c. Aceste directoare RSS feed se va republica apoi conținutul și să includă link-ul înapoi la sursa originală. Deci, de fiecare dată când publicați conținut veți obține un backlink instant.

Din nou, acest lucru este un pic mai techy, asa ca, probabil demn de un post complet de la sine, dar l-am găsit această abordare deosebit de util pentru site-urile mari, cu o mulțime de pagini care nu sunt indexate pe deplin de motoarele de căutare. Amintiți-vă, în cazul în care o pagină nu este indexat, aceasta nu va conduce nici un trafic de căutare organice.

4 Forum - Gaseste o mână de mari, forumuri mari de profil din industrie și să se implice. Asigurați-vă că completați profilul tau forum complet și pune un link fișierul semnătură. Apoi, participa la forum. Nu faceți spam ceilalți membri, dar în schimb, să le ajute.

Dacă stai în jurul pentru un timp (sau chiar mai bine face unele de cercetare la site-uri, cum ar fi Yahoo Answers), veți găsi că aceleași subiecte și întrebări se ridică de peste si peste din nou.

O mare tactică este de a pregăti o listă de întrebări frecvente cu răspunsuri și apoi urmăriți forumuri pentru a vedea dacă aceste întrebări frecvente intrebat (un feed RSS este adesea disponibil pe forumuri care îl face ușor pentru a viziona mesaje noi fiind introdus).

Puteți trece apoi la fiecare dată există o întrebare puteți răspunde. Notă, cel mai bine este de a pune fiecare răspuns în ușor diferite cuvinte pentru a evita utilizatorii enervant de pe forum. Este, de asemenea, OK, să spunem "iată un răspuns scurt, am scris un mesaj mai lung pe blog-ul meu despre asta ...". Iar apoi link-ul înapoi la blog-ul dvs..

5 A fi bun la ceea ce faci - OK, deci acest lucru nu este cu adevărat o clădire strategie link la fel de mult ca un "cum face la viață" strategie. În general, dacă faci munca bine, oamenii vor se leagă de tine. Mai ales dacă faci o treabă bună și a obține în obiceiul de a cere celor cu care lucrezi pentru a vă oferi link veți obține ceva.

Scopul nostru este de a vinde un produs bun și MarketSamurai.com a atras peste 2,3 milioane de link-uri, fara nici un "link building" formală.

6 publicarea de conținut de pe site-ul dvs. - Din nou, nu o sugestie tradițional de link building, dar link-uri interne sunt valoroase. Este matematica simple, pe care un site cu 1000 de pagini are mai mult legătură interne "suc" a împărtăși decât pe site-ul cu 20 de pagini (vei alege, de asemenea, un teanc de trafic coada lunga prin publicarea o mulțime de conținut).

Construirea mai mult conținut de pe site-ul dvs. este o strategie de trafic criminal.

În plus față de cele de mai sus, există multe alte strategii de link puteți urmări, inclusiv Social marcare (mare pentru a ajuta paginile fii indexat), directorul de depuneri, cerșetorie (de exemplu, cere celor ce fac afaceri cu a se leagă de tine), cercetare competitiv, în cazul în care utilizați instrumente, cum ar fi profilul legătură raport de piață Samurai pentru a vedea ce leagă concurenții dumneavoastră au și a vedea dacă sursa link-ul va face legătura cu tine și mult mai mult.

Deci, să ia o privire acum in Piata Samurai și a vedea ce fel de referire profilul domeniu aveți.

Noroc

Ben

PS Ca postul? Mi-ar plăcea să vă împărtășesc dragostea cu un Facebook "ca" de mai jos.

PPS Pentru toată lumea în urma posturile de pe blog seria de conversie, nu vă faceți griji, nu am uitat! Postul finală în seria va fi în curând!