Ghid SEO de la Sitepoint

În această săptămână, o mare manual pe Search Engine Optimization a fost lansat de către SitePoint - "Ghidul de afaceri SEO."

Este ușor de înțeles, nu hype, nu negru-pălărie, conținut nuci-si-șuruburi pe SEO.

Dacă sunteți doar la început în SEO, ea vă oferă o privire de ansamblu fantastic de principiile de bază pe care le veți folosi peste si peste din nou, pentru a crește Topul site-urile dumneavoastră.

Dar este, de asemenea, o mare daca esti deja un profesionist SEO, pentru că se referă la principiile de bază ale cum să înceapă propria afacere de consultanta SEO (chiar oferindu-vă o grămadă de contracte gata de utilizat, template-uri de audit, liste de verificare și email-uri de vânzări pentru a ajuta obține ai început.)

Cine sunt SitePoint și ceea ce le face valoare de a asculta?

Dacă nu ați venit peste SitePoint înainte - acestea sunt o adevarata afacere.

 • Ei sunt tipii din spatele Flippa.com și 99Designs.com;
 • Site-ul lor principal - SitePoint.com - este locul de web designeri, programatori și alte persoane inteligente "geeky" merge pentru a afla lucruri high-tech;
 • Până în prezent, peste 1.5 milioane de oameni au cumparat sau primit copii ale cărților lor de ghidare tech - si peste 860.000 abona la newsletter-ul lor regulate;
 • Combinate, site-urile lor au literalmente 10.000 de 's de Topul pentru cuvintele cheie cu trafic intens;
 • Si baietii SEO care au scris și editat Ghidul de afaceri SEO (Kristen Holden și Mike Hudson) are peste 10 ani de experiență - intr-o serie de personal, de afaceri mici și site-uri mega-afaceri - inclusiv Pfizer, RealEstate.com.au și Sensis.

Datorită toate acestea, ei vorbesc din experiență și o copie de rezervă de predare lor cu rezultate reale.

Ce este acoperit în Ghidul de afaceri SEO?

Capitolele de conținut de bază sunt:

 1. Căutare 101: căutare Principiile motoare folosesc pentru a rang site-uri web, precum și teoriile care stau la baza de SEO;
 2. Cele mai bune practici SEO: "dreptul" de moduri de a crea conținut, a construi site-urile dvs., a construi link-uri și mai mult;
 3. Tactica avansate: strategii inteligente (si software) pentru a maximiza rezultatele tale SEO;
 4. Intreprindere SEO: Strategiile reale autorii au folosit pentru a crește numărul de pagini de ranking pentru site-urile de afaceri;
 5. Caută plătit: De ce publicitate pay-per-click este un valoros pentru SEO, și cum să-l parte din strategia de a face;
 6. Local Search: exploatarea etic ceea ce este probabil cel mai rapid oportunitatea de creștere în piață SEO;
 7. Pornirea unei afaceri SEO: Daca esti bani sărac, dar bogat de cunoștințe atunci când vine vorba de SEO, consultanta este un potențial oportunitate de cash-vaca. Acest capitol devine chiar în "cum să";
 8. Tehnologie pârghie și a personalului: Cum de a automatiza procesul de SEO, și livra mai multe rezultate cu mai puțin timp și efort;
 9. Servicii cu valoare adăugată: (! Sau, strategii pe care le puteți folosi pe site-urile proprii pentru a face mai multe vanzari) Cum pentru a maximiza valoarea durata de viață a clienților SEO

Ce inseamna Ghidul de afaceri SEO costa?

Ghidul de afaceri SEO vinde în mod normal pentru 197 dolari, și este acoperită de o garanție de satisfacție de 30 zile.

Cu toate acestea, pentru ca Market Samurai prezentate atât de proeminent în manual, am fost în măsură să asigure o reducere exclusiv pentru utilizatorii Piata Samurai care doresc să cumpere o copie.

Din acest motiv, puteți obține 20 dolari off de cumpărare dvs. (aduce prețul în jos la $ 177), dacă ați cumpărat prin acest link:

https://sitepoint.com/bookstore/go/269/d6b674/6593f81ae5

(Notă: Acesta este link-ul numai discount disponibil pentru Ghidul de afaceri SEO - și este exclusiv pentru utilizatorii Market Samurai.)

PLUS acum veți economisi cu livrare standard, de asemenea gratuit.

Din nou, dacă sunteți nou la SEO și vrea o imagine de ansamblu solid și cuprinzător de toate lucrurile importante pe care trebuie să știți - sau dacă sunteți în căutarea pentru a porni o afacere de consultanta SEO - aceasta este cu siguranță merită o privire.

Brent

Brent Hodgson un co-fondator al Noble Samurai, și un specialist de marketing pe internet.

Brent a scris 68 post (s) pentru Noble Samurai

11 Responses to "ghid de SEO de la Sitepoint"

 1. 1
  La data de 05 noiembrie 2010 la 04:52
  Darrell a spus:

  Hi,

  Acest lucru sună foarte bine. Dar un pic mai abrupt în preț. Gândirea mea este de a cumpăra Market Samurai PRIMUL apoi au o privire la acest mare volum pe SEO.

  Oricum, eu sunt foarte curios.

  Mulțumiri
  Darrells ultimul post pe blog ... zâmbet de albire rapida

  La data de
  caesar a răspuns:

  salut brent,
  în urma recomandarea ta, am completat detaliile și apoi prețul (177 dolari, nu ieftin) sa schimbat la 197 dolari, chiar înainte de casă (?) și nu a existat nici o opțiune pentru a remedia problema.
  detaliu mic, dar acestea ar trebui să-l repara repede, de dragul imaginii lor bun. Eu nu le-ar putea contacta pentru a interoga cantitatea și pur și simplu nu a finaliza achiziția (?).
  ceea ce privește
  Cezar

  ps nu se ofer un necondiționată 30 zile banii înapoi de garantie?

  La data de
  Ed Bakly a răspuns:

  Ajuta, eu sunt obtinerea de aceeași problemă de la reponder lor auto. Pagina dvs. de bine pagina apoi NEXT pentru card de credit vrea prețul inițial, dacă am adăuga cartea liber la partea de jos ... Ed B

  La data de
  Brent Hodgson a răspuns:

  Salut baieti,

  Le-am cerut să aibă o privire în ea. Vreau pentru a obține acest fix pentru voi cat mai repede posibil.

  Re: Garanția de 30 de zile banii înapoi - surprinzator pentru un retailer de carte mai tradițional, răspunsul este "Da" - acestea nu oferă o garanție de 30 de zile.

  Brent

  La data de
  Jennifer Sheahan a răspuns:

  Hi acolo, e Jennifer din SitePoint aici.
  Suntem în imposibilitatea de a reproduce această eroare, dar am dezvoltatorii noștri caută în ea ca o chestiune de urgență. Dacă ai putea să te rog trimite-mi un e-mail jen@sitepoint.com - Voi urmări personal asta pentru tine.
  Multumesc mult pentru a aduce aceasta în atenția noastră.
  Și, da, noi nu oferă o garanție completă de 30 zile banii înapoi. :)
  Jennifer Sheahans ultimul post pe blog ... Ce este nou în IE9

 2. Mare revizuire. Am putea încerca asta în această săptămână. ive fost în căutarea pentru o mai bună tutorial SEO în ultima vreme. cred ca im nu actualizat la standard de Google curent. tnx =)

 3. 3
  La data de 06 noiembrie 2010 la 03:19
  Russ a spus:

  Niciodata nu poti avea suficiente informații cu privire la SEO. Eu o iubesc pe toți din toată lumea ...

 4. 4
  La data de 13 noiembrie 2010 la 01:23
  Glenn a spus:

  Acesta este un raport mare - unor noi sfaturi excelente prea.
  multe mulțumiri.

 5. a fost un abonat de SitePoint pentru un timp acum și au într-adevăr a vă ajuta cu newsletter-ul minunat!
  mulțumiri pentru această acțiune!

 6. Revizuire excelent! Și eu pot vedea că acest lucru ar fi foarte util pentru SEO. Dar prețul este destul de mare, dar cred ca merita sa.

 7. 7
  La data de 18 noiembrie 2010 la 10:50
  Tim Flores a spus:

  Ghid de afaceri cum ar fi carti, e-cărți și informații disponibile online, ne-a dat de cunoștințe. Suprasolicitate expresie "Experienta este cel mai bun profesor" este foarte adevărat. Lucrează într-o companie de renume SEO ca în SEOP.com va spori nu numai că-ți cunoștințele SEO, dar să dezvolte holistic ca o persoană.