Locul Tracker Actualizare

Butonul Share

Salutare Tuturor,

Aceasta este doar o actualizare progres rapid asupra noului Rank Tracker ...

1218 Market Samurai Proprietarii au testat noul Rank Tracker:

Datorită 1218 proprietarii Piata Samurai care au luat cu generozitate timp din programele lor pentru a testa noul Locul Tracker - programul beta a fost un succes imens!

Până acum am primit peste 550 de e-mailuri gem-ambalate cu comentarii pozitive și feedback-ul de atac, pe care ne străduim să includă ... Și suntem foarte aproape de finalizare.

Testeri noastre Beta adora noul Rank Tracker! Iată doar câteva dintre noile caracteristici Locul Tracker care utilizatorii noștri sunt încântați:

 • Actualizări săptămânale automate: Nu mai aveți să vă amintiți să verificați dvs. Topul în fiecare săptămână, iar apoi manual faceți clic pe butoane actualizare pentru a prelua noile date clasament. Acum poti sa stai pe spate și relaxați-vă ca noul nostru Locul Tracker actualizează automat campaniile dvs. pentru tine în fiecare săptămână, fără a fi nevoie să ridice un deget.
 • Notificări prin e-mail: Nu numai actualizează noul Rank Tracker campaniile automat în fiecare săptămână, de asemenea, vă trimite o notificare e-mail de îndată ce datele dvs. clasamentul a fost actualizat. Deci, vă puteți concentra acum atenția nedivizată pe loc, până când sosește e-mail de notificare.
 • O interfață simplă: Spre deosebire de vechiul Rank Tracker, care s-au înecat într-o mare de numere, interfață simplă noul noi Locul Tracker îl face analiza dvs. Topul o briza - mai ales daca reusesti site-uri multiple, cuvinte cheie și campanii toate în același timp.

... Și aici este doar o parte din feedback-ul le-am primit pentru noua Rank Tracker ...

"Dragostea place faptul că acesta urmărește rang automat în spatele scenei. Voi ați transformat în ceva acest foarte mare. "Craig Harte

"Îmi place absolut noua Rank Tracker, și va continua să fie un client Noble Samurai pentru viață." Jeff Monson (JLM Support marfa Team)

Când poți pune mâna pe noi Rank Tracker?

Cu peste 60.000 de proprietari de piata Samurai dornici să pună mâna pe noi și îmbunătățite Rank Tracker, vrem să fim siguri că e 100% solid, și vă va oferi cu o experiență de utilizare mare.

Acest lucru înseamnă că trebuie să includă cât mai mult de Beta feedback-ul nostru Tester în produsul nostru este posibil înainte de a merge direct. Vestea bună este că suntem doar o săptămână sau două de finisare ultimii elemente de feedback importante pe lista.

Cu toate acestea, pentru că Rank Tracker oferă actualizări săptămânale, avem nevoie, de asemenea, pentru a permite cel puțin 2 sau 3 săptămâni de actualizări clasament programate să treacă, pentru a asigura testeri noastre beta au o șansă de a testa aceste modificări finale înainte de a le rola pentru toată lumea.

Deci, pe baza acestor estimări, suntem în prezent cu scopul de lansare publică la jumătatea lunii la sfârșitul lunii iulie, deși acest lucru ar putea schimba în funcție de ceea ce spun testere noastre Beta - desigur.

Între timp Iată A Quick "Sneak Peek" Into The New Rank Tracker

Puteți gestiona mai multe campanii, în același timp

Cu vechi Rank Tracker, datele clasament au fost stocate în fișierul de proiect Market Samurai pe computer. Acest lucru a însemnat că, dacă a reușit mai multe campanii, ați fost forțat să închidă și redeschidă fiecare fișier proiect de fiecare dată când a vrut să revizuiască o altă campanie.

În noul Rank Tracker datele sunt acum stocate în nor, în loc de înfundarea fișierelor de proiect, ceea ce le face lent pentru a încărca, și greoaie pentru a comuta între. Acest lucru înseamnă că puteți vedea acum toate dvs. curente campanii clasament un panou campanie unificată, fără a comuta între diferite fișiere de proiect Market Samurai.

Screenshot of campaigns panel in Market Samurai's New Rank Tracker module

Veți primi Clasament Notificări alertă e-mail

În trecut, de fiecare dată când a vrut să vizualizați cele mai recente dvs. Topul, trebuia să se deschidă piața Samurai, faceți clic pe un buton de actualizare, iar apoi așteptați cu răbdare în timp ce s-au adunat încet datele.

Cu noul Rank Tracker, Topul dvs. sunt actualizate automat pentru dvs. fiecare săptămână, fără a vă mai fi nevoie să lăsați computerul pornit. Iar a doua este terminat preluarea datelor dvs., vă vom trimite un e-mail de notificare pentru a vă anunța că noua informație clasament este gata pentru a vizualiza.

Acest lucru înseamnă că puteți acum doar stai pe spate și relaxați-vă până când vă actualizați email ajunge.

Screenshot of Market Samurai's New Rank Tracker update notification email

Vezi dvs. Pozitia anterioara Poziția Pe scurt

Întotdeauna a fost un pic dificil de a lucra exact câte locuri trafic ați câștigat sau a scazut de la ultima actualizare clasament. Ar trebui să deschidă un grafic de istoricul clasament și interpreta puncte de date pentru a înțelege ce se întâmplă cu adevărat.

Noul Locul Tracker face mult mai ușor pentru a vedea exact ceea ce schimbarea de rang a fost. Acum aveți posibilitatea să treceți doar mouse-ul peste poziția clasament curentă, și o casetă pop-up va apărea pentru a vă arăta cât de mult le-a mutat.

Acest lucru vă oferă acces instantaneu informațiile de care aveți nevoie, exact atunci când doriți.

(În imaginea de mai jos, puteți vedea că pagina clasament a scăzut de patru poziții, până la locația curentă în poziția cinci.)

Screenshot of the ranking results in Market Samurai's new Rank Tracker module

Instantaneele rezultatelor căutării În cazul în care dvs. Topul au fost găsite

Piata Samurai este Locul Tracker a permis întotdeauna să vizualizați pagina unde a fost găsit datele clasament, prin stocarea URL interogarea de căutare este folosit pentru a găsi rang.

Cu toate acestea, datorită creșterii de "localizare" și "personalizare" în rezultatele de căutare, acest lucru a însemnat că mai mulți utilizatori au raportat neconcordanțe între rezultatele au văzut în Locul Tracker, și ceea ce au văzut, atunci când a făcut clic prin a vedea pagina într-un browser.

În noua Rank Tracker salvăm un instantaneu al fiecărei pagini în cazul în care au fost găsite dvs. Topul, astfel încât veți fi întotdeauna în măsură pentru a vedea rezultatele exacte pe care Market Samurai utilizate pentru a afișa dvs. Topul.

A screenshot of the search result page where your ranking was found

Ce Despre GRATUIT 50 Planul de cuvinte cheie, și% reducere VIATA 50 Pe toate planurile Superior cuvinte cheie? Am pierdut toate acestea?

În posturi anterioare pe blog am detaliat o oferta speciala pentru piata Samurai și articolul Samurai proprietarii existente, care a inclus 50 de cuvinte cheie plan de Locul de urmărire gratuit și acces viață să 50% la jumătate de preț cu discount pentru intreaga noastra gama de planuri mai mari de cuvinte cheie.

Așa cum suntem încă câteva săptămâni distanță de lansarea noului Rank Tracker vom fi, de asemenea prelungirea termenului, de asemenea.

Aceasta oferta va începe de îndată ce noul sistem de urmărire Locul merge direct (în jurul valorii de la mijlocul lunii la sfârșitul lunii iulie), iar noi vă vom trimite e-mailuri de trei memento să știi exact ceea ce trebuie să faci pentru a profita de ea.

Puteti sa va odihniti ușor știind că veți primi o mulțime de notificare a solicita GRATUIT 50 planul de cuvinte cheie, și blocați în reducere dvs. VIAȚĂ pe toate planurile superioare ale cuvintelor cheie înainte de expirarea acestei oferte.

Fii cu ochii în patru pentru dvs. "Locul Tracker este viu" e-mailuri de notificare ...

Amintiți-vă să păstreze un ochi pe următoarele săptămâni pentru dumneavoastră Rank Tracker este LIVE "e-mailuri de notificare, pentru a vă asigura că nu pierdeți pe GRATIS planul de 50 de cuvinte cheie, și durata de viață de 50% reducere dvs. jumătate de preț pe toate cuvinte cheie mai mare Planurile.

Vorbim Curand,
Eugene Ware
CEO Noble Samurai

Eugene a scris 18 post (s) pentru Noble Samurai

16 Responses to "Locul Tracker Update"

 1. 1
  Pe 25 iunie 2012 la 03:26
  Jamie a declarat:

  Îmi place noul tracker rang în teorie, dar eu sunt nu văd nimic în poitions ca imaginea de mai sus pentru a vedea o privire de ansamblu. Mine sunt toate goale de la începutul noului program. Unele dintre URL-uri mele sunt de urmărire doar într-un motor de căutare și nu arată datele istorice. Tot în speranța aceste probleme vor fi corectate data viitoare voi conecta. Este acest lucru doar pe mine sau sunt alte confruntă cu această prea?

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Jamie,

  Vă mulțumim pentru feedback-ul onest. Am creat un bilet de sprijin pentru tine, și voi lucra cu tine pentru a rezolva orice problemă aveți. Ar putea fi faptul că ați găsit un bug mic care le-am ratat!

  Noroc,
  Tom

 2. Chestii mare, în special completările de câte locuri s-au schimbat și împușcat fixare ecran.

  În corectitudine, am fost modul incognito pe browser-ul Chrome și găsirea foarte mică diferență între acesta și Market Samurai. Cei care au fost în mod obișnuit au fost rang mai mare decât raportat - ceea ce este întotdeauna un lucru frumos pentru a găsi ;)

  La
  Stuart Wooster răspuns:

  * Am fost de verificare utilizând modul incognito

 3. 3
  Pe 25 iunie 2012 la 20:52
  RichCederberg @ AlbuquerqueRealEstate a spus:

  Bună treabă Piata Samurai aceste actualizări suna foarte interesant! Ai fost mereu instrument meu preferat pe baza informațiilor dumneavoastră rapid și ușor ușor de citit, ușor de digerat, iar cu aceste schimbări va fi chiar mai ușor!

 4. Aceste noi ajustări sunt de gând să facă viața mult mai ușoară. Totuși, un alt motiv pentru folosirea Market Samurai!

  Multumesc,
  AJ ..

 5. 5
  Pe 25 iunie 2012 la 23:40
  Robert Worstell spus:

  Doar a vrut să-ți dau un mare multumesc pentru toate această mare lucrare. Contribuția dumneavoastră pentru a face ranktracking accesibil și ușor de utilizat pentru toată lumea trebuie să rang ca fiind unul dintre cele mai mari de salarizare-l înainte valorile disponibile astăzi! Am fost acolo-făcut-asta cu diverse programe ranktracking, și avea pe cineva alerga acestea în numele meu face toată diferența din lume. Și acum mă pot concentra asupra a ceea ce site-ul meu este și poate fi clasament pentru loc de doar shotgunning eforturile mele și bastoane speranță ceva (pentru a amesteca metaforele). Multumesc din nou!

 6. Am fost de testare a noului Rank Tracker și îmi place atât de mult, mai ales pentru că acum pot vedea toate cuvintele cheie urmărite în același loc, fără a fi nevoie de a deschide diferite proiecte de marketing Samurai.

  Link mi-ar placea sa am in caracteristica ar fi capacitatea de a exporta date istorice. Orice șansă de a avea că, odată cu următoarea actualizare?

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Sorina,

  Exportarea datelor istorice este pe lista noastră de noi caracteristici, pe care vom începe implementarea odată funcționalitatea de bază este de 100% solid.

  Noroc,
  Tom

 7. Am crezut că am avut noi tracker grad ... sau sunt eu pe planul beta? Ți-am deja pretind meu 50 gratuit? Hmmm. Ei bine, orice am, eu sunt, folosind și dragoste. Am doar acum mi "date noi clasament" e-mail. Trebuie să te duci sa vezi cum fac!

  Pe
  Suport a răspuns:

  Bună Dr. Haley,

  Dacă utilizați noul Rank Tracker va fi o parte din încercări beta, și veți avea deja blocat în cele 50 de cuvinte cheie gratuite.

  Mă bucur să aud că-l iubesc :)

  Noroc,
  Tom

 8. Salut Baieti

  Acest toate arata foarte bine :-)

  Câteva lucruri, nu am fost în stare să mă în Beta cum se spune că este închis. Chiar înainte de sfârșitul lunii mai?

  Două Am atât articolul și Martet Samurai, am, prin urmare, în speranța că mă alocare dublă în contul meu pentru numărul de cuvinte cheie pe care le pot avea în contul meu liber

  Vă rugăm consultați ...

  Mulțumiri

  Brian

 9. În special plăcută blog post - thx!

 10. Eu nu am fost parte din programul beta pentru tracker rang, dar aștept cu nerăbdare să-l. Rang trackerul este una dintre cele mai bune caracteristici ale pieței Samurai. Unul din multele aș putea adăuga. Abia astept.

 11. Marile baieti caracteristici noi. Acesta este cu siguranta o îmbunătățire uriașă peste vechea interfață.

 12. Eu sunt în prezent un tester beta a noului instrument rangul tracker și în același timp a fost un buggy pic la început, este cu siguranta obtinerea acolo.

  Baieti Good job! :)