Fine Tune-strategia dvs. de SEO - Locul Tracker

Button Spune-le prietenilor

Dacă sunteți un comerciant de internet pasionat, care desfășoară SEO pe site-ul dvs. este ceva ce va face în mod frecvent - dacă sunteți actualizarea etichetele de titlu, publicarea de articole sau construirea de rețea backlink.

Dar cum stii daca SEO este de lucru?

Ai putea fi pierdem timp și efort pe SEO, care nu îmbunătăți ranking ta.

Analizând impactul SEO este dificil. Aveți nevoie pentru a înregistra poziția dumneavoastră pentru diverse cuvinte cheie, verifica PageRank-ul și să înregistreze rețea backlink. Pentru a face acest lucru manual ar lua ore.

Dacă nu urmăriți site-ul dvs. cu Piata Samurai lui Rank Tracker.

Locul Tracker scours rezultatele motorului de căutare pentru cuvintele cheie pe care le specificați, pentru a înregistra poziția site-ului dvs., stocare a datelor, astfel încât să puteți obține o ușor "Înainte și după" instantaneu atunci când vă actualizați site-ul tău.

Prin compararea acestor rezultate, puteți vedea ce metode de SEO sunt de lucru, și rămâne de alertă pentru orice modificări care ar putea reduce rang.

În această săptămână, echipa de formare au pregătit o actualizare fantastic pentru Rank Tracker de formare existente.

Boot Camp

În primul video, Dr Anthony te duce pe un Locul Tracker "Boot Camp" - care vă arată cum să înființeze Locul Tracker pentru a începe înregistrarea datelor site-ului.


Analiză și interpretare

Cel de al doilea video pe care îl arată în etapa următoare - analizarea și interpretting datele.

Cluster Modelul

În cele din urmă, pentru partea de SEO Masterclass, Dr. Anthony vă introduce în mai avansat "Modelul Cluster" sau de promovare site și vă arată cum să folosească acest model în Locul Tracker.

După ce ați vizionat aceste filme, sunteți gata să începeți să utilizați Rank Tracker și începe să regla fin eforturile de SEO pentru a gasi cea mai buna si cea mai eficienta metoda pentru tine.

Alex

PS Locul Tracker este un modul complet plătit pentru piața Samurai. Pentru a obține mâinile pe o versiune de încercare gratuită de Market Samurai, puteti click aici.

Alex "Green Samurai" Green este un membru al echipei tale prietenos sprijin Samurai, și oferă frecvent actualizate cu privire la cele mai recente happening Samurai pe blog.

Alex a scris 22 post (uri) pentru Noble Samurai

69 Responses to "Fine Tune-strategia dvs. de SEO - Locul Tracker"

 1. Locul Tracker este într-adevăr instrumentul meu preferat din Piata Samurai. Nu mai căutați pagini și pagini în Google excelentă pentru link-urile mele.

 2. Informații mare, eu sunt de învățare atât de mult de la Anthony. El este un profesor de fizică și foarte ușor de înțeles.
  Mulțumesc-te,
  Chris

 3. Sunteti grozavi ai salva pe mine atât de mult timp și să ia o mulțime de ghici de lucru din ea!

 4. 4
  Pe 26 mai 2010 la 03:56
  Kaustubh a spus:

  Hi,

  Tocmai am vazut video rang tracker. Am câteva întrebări:

  1. în prezent, am nevoie pentru a urmări Google, Yahoo și Bing Topul pentru atleast 150 de cuvinte cheie pe o bază de zi cu zi. Va fi capabil să se ocupe de acest volum samurai piață? Eu am folosit instrumente precum IBP în trecut și au observat că adresa IP devine interzis de către motoarele de căutare după câteva controale și, prin urmare, rezultatele sunt de obicei inconsistente.

  2. În exemplul de thetennisshop.com.au în videoclip, ați selectat țara de destinație ca "Australia". Sunt rezultatele clasament afișate pentru google.com.au (web, adică implicit în noua interfață Google), sau ajungem rezultatele pentru google.com.au (paginile din Australia)?

  3. Voi fi de urmărire rezultate din India - voință, care au incidență asupra rezultatelor returnate? De asemenea, în ce măsură va exista o discrepanță între controale manuale și clasamentele de samurai piață?

  4. Cum mulți utilizatori nu un suport de licență?

  Acesta va fi mare dacă ai putea clarifica punctul de mai sus.

  Multumesc,

  Kaustubh

  Pe
  Matei a răspuns:

  Da, am site-uri care au mai bine de faptul că numărul de cuvinte cheie urmărite. Este nevoie de doar o cantitate mai mare de timp pentru a compila datele.

  Ar fi frumos dacă Market Samurai putea face acest lucru automatizat la un moment stabilit în fiecare zi. Așa cum este, trebuie să vă amintiți să apăsați "du-te".

 5. Multumesc ca întotdeauna Anthony. Conținut mare de formare. În final, am învățat ce înseamnă verde, roșu și negru. Am învățat de asemenea cum de a reduce cantitatea de timp în care tracker rang juca prin limitarea căutare pentru primele 50 de site-uri de când am repede (în termen de 4 luni) plecat de la nicăieri la consecvent în sus 20.

 6. Baieti excelente de lucru nu a realizat ați putea adăuga celor URL-ul individual și se măsoară numai împotriva cuvintele cheie selectate. Acest instrument Sames mine atât de mult timp ca monitorizarea peste 150 de cuvinte-cheie din Google, Bing si Yahoo.
  Ține pasul cu mare lucru Anthony, Brett și echipa.

 7. Wow! Acest videoclip va ajuta cu siguranță mă îmbunătățească și să urmăriți SERPs mea. Noble Samurai roci ca întotdeauna. mulțumesc.

 8. 8

  Hi Noble Samurai echipei,

  Cele 3 videoclipuri din sunt minunat și să dea conținut mare. Un fel de modul în care ați folosit întuneric și bec pentru a demonstra clasarea site-ului în motorul de căutare (primul film).

  De fapt, am învățat destul de multe lucruri noi de la videoclipuri.

  De asemenea, am dori să mulțumesc Dr. Anthony pentru a da un pas-cu-pas de formare precise.

  Tine-te de lucru bun!

 9. Încă o dată, ai făcut o treabă bună de a explica lucrurile astfel încât acestea sunt ușor de urmat! Multumesc mult.

 10. Aceste filme sunt memento-uri bune de doar ceea ce este un all rounder Market Samurai .... ca un atu major clădire biz!

 11. Ne așteaptă cu nerăbdare tracker rang, care va lucra cu versiuni locale ale Google (PL, CZ, SK, etc), asa cum a promis. Ai vreun termen limită de așteptat, pentru ea?

 12. Mare post, Marketing Samurai a fost utilizat aproape constant în biroul nostru, deoarece l-am cumpărat. Instrument de mare și suntem abia încep să-l pună în aplicare pe deplin. Imagini excelente de pregătire, de asemenea. Foarte bine!

 13. Mare chestii Anthony și toate! Sunt un nubie la acest lucru, dar Market Samurai a fost awsome cu curba de învățare. Poate că va figura pe toate afară și să facă niște bani în viitor. Tine-te de lucru bun.
  Bob

 14. 14
  Pe 26 mai 2010 la 06:34
  tomartomartini a spus:

  Mulțumesc Anthony- genial conținut bine făcut.
  Locul Tracker este o mare și "putere-facilitate" în samurai Market.

 15. Acest lucru este pur și simplu excelent!

  Tocmai am dat seama că trebuie să curețe tracker mea rang.

  Vă mulțumim din nou gasca de acest ghid excelent.

  Alex

 16. Videoclipurile sunt impresionante și se bazează pe aceasta, aș fi dispus să dea produsele dvs. un vârtej.
  Mulțumiri

  Pe
  Brett a răspuns:

  Dacă nu ați încercat acest produs ar trebui să existe nici un motiv nu prea. Cu excepția cazului în care nu au bani.

  Mâinile jos, am putut sincer scăpa de toate celelalte instrumente mele SEO. Cel mai bun antrenament, cel mai bun sprijin, program excelent.

  Acesta este, probabil, cea mai bună decizie SEO va face într-o lungă perioadă de timp.

 17. Eu folosesc tracker rang de mai multe ori pe săptămână pentru a urmări concurență mea, și pentru a urmări propriile mele pagini. Eu sunt mereu în căutarea pentru un avantaj și acest modul mi-a oferit cu posibilitatea de ample pentru a le găsi.

 18. Hi Anthony

  Intrebare - clienții mei țintă site-ul de la Statele Unite ale Americii, Canada și Australia. Chiar acum aleg toate țările / teritoriile de rang urmărire, evident, rezultatele vor fi diferite pentru anumite țări. Pentru a fi mai precis. Ar trebui să mă duplicat fișierul meu de cuvinte cheie și de a crea, regizate de 3 specific țărilor în curs de a obține o citire mai precisă?

  Pe modelul de cluster. Este posibil pentru a urmări facebook? Nu cred că poți urmări stare de nervozitate. Dreapta?

 19. 1 mai multe întrebare Anthony D - portocaliu pentru domeniul și culoare albastru U pentru URL. De ce se disting?

 20. Un lucru am observat în rezultatele este cea mai mare pagina de rang nu este în mod necesar cea afișată ca pagina de rang pentru o anumită frază. De exemplu, am o frază care cinci pagini diferite sunt indexate pentru. Cel mai înalt rang este de 48, dar că pagina nu este în stare de nerambursare și cred că ar trebui să fie. Dacă doriți să puneți ceva efort concentrat în, doriți să vizați URL-ul corect.

  De asemenea, dacă aveți o mulțime de cuvinte cheie, aș recomanda spargerea actualizarea, altfel se pare de a provoca probleme.

  cd: O)

 21. Multumesc mult pentru acest pachet Samurai Software. Și toate clipurile video sunt la punct, de învățământ, clar și editate profesional. Tu du-te faceți clic cu clic pe aproape fiecare singur buton și caracteristică a acestui pachet software mare. Acest tip de atenție la detalii merge dincolo de capacitatea mea de curent în producția video. Și cu asta, va rog sa te uiti la cateva dintre videourile mele de marketing oricum.

 22. Singura problema cu rang tracker este că se pare că pentru a lucra la google.com, dar ca am un site englez ar fi minunat dacă ar putea avea o setare pentru a verifica google.co.uk

  Multumesc pentru tho software-ul, piesa foarte la îndemână de echipamente !!

 23. ok, poate ar fi trebuit să vizionat video înainte de a posta că ultimul comentariu !!

 24. Nu numai ca este o caracteristică incredibil care îi întrece orice altceva ca ea, dar aceste filme sunt resurse uimitoare care se extind utilitatea Market Samurai. Vă mulțumim pentru a le face disponibile în mod liber.

 25. 25

  Piata Samurai este cel mai bun instrument este.
  Când am aflat MS I dont uita vreo ofertă de orice altă
  instrument software. Sa o peste tot în jurul de la KW, SEO, articolul
  Locul tracker .. etc .. cele mai bune lor. Im de așteptare
  pentru AdWords și software-ul este complet.
  Cel mai bun în formare și sprijin. MS este cel mai bun
  bang pentru buck.

 26. Senzațional film & tutorial, eu sunt într-adevăr sa te bucuri de ele toate sunt toate acestea vor fi podcast-uri pentru iPhone-ul meu ca le-am refenece de multe ori din nou, atunci când am un moment liber.

  Tine-te de baietii buni de lucru.

 27. 27

  Hi Anthony
  Vă mulțumim pentru videoclipuri. Tocmai am creat un site ca pe un film și a primit "pagina de clasament nu a fost găsit în Google" mesaj pentru toate cuvintele cheie pe care le cunosc am rang înalt pentru. Ar exista un motiv pentru asta?
  Salutari
  Îra

 28. Am binecuvânta ziua în care am cumpărat Market Samurai, un alt modul de mare și simplu și ușor de înțeles video.

 29. Hi Anthony,

  Frumos video. Am luat câteva lucruri. O, nici n-am observat că a existat o culoare negru!

  Am observat că a crescut backlink cu 50% în doar câteva zile, și ai început de la zero la doar câteva zile înainte de asta. Ești găsirea unui anumit număr pe care-tinta, sau să încerce să rămână în astfel site-ul dvs. nu este marcat de Google ca acumularea link nefiresc? Și ce sunt utilizați pentru a crea atât de multe backlink-uri atat de repede?

 30. Sunt un comerciant de internet în Richmond VA. Piata Samurai este de departe cel mai puternic cererea și util am investit vreodată banii mei. Am petrecut prea mult timp și efort încercarea de a urmări Topul clientului înainte de acest venit în jurul. Sunt recunoscător pentru asta. Păstrați actualizările minunat și de formare vin.

 31. Aceasta este o informație fantastic - ca de obicei! Multumesc mult pentru a lua timp pentru a face videoclipuri și împărtășească aceste informații cu noi. Îmi place Market Samurai!

 32. Instrument minunat. Am fost doresc această funcție și se uita la abonarea la un alt site care încarcă în fiecare lună. Cu toate acestea eu sunt stoked că am constatat că de piata Samurai face ca eu acum nu trebuie să vă faceți griji :-) Piata Samurai este cu adevărat genial și este ambalat cu caracteristici. Tine-te de baietii de lucru mare!

 33. Wow, nu-mi place cu adevărat să lase comentarii, dar pentru acest produs ... Eu doar pot să spun Wow, voi livrat într-adevăr un produs frumos, complet, în general. Vă mulțumim pentru instrumentul de cercetare cuvinte cheie, instrumentul SEO concurs, instrumentul Monetizarea, instrumentul de conținut Find, publicare instrument de conținut și instrumentul de promovare ... nu se poate aștepta pentru instrumentul AdWords.

  Din nou, baieti buni de locuri de muncă și vă mulțumesc din nou pentru aceste clipuri video de formare. Ele ajuta cu adevărat.

 34. Un alt lot mare de tipi videso de locuri de muncă bine

 35. Am avut acest software timp de câteva săptămâni. Sunt uimit. Mi economisește atât de mult timp și acum știu că au fost și sunt exact ceea ce trebuie făcut în fiecare săptămână. Kudos pentru echipa Market Samurai!

  PS Nu am observat un program de afiliere ... nu aveți unul?

 36. 36
  Pe 26 mai 2010 la 13:12
  Iosua a zis:

  Am încercat din greu să înțeleagă diferențele dintre + și - semne. Am ascultat de peste si peste a doua film, la ora 12.30, dar încă nu pot înțelege.

  Iată înțelegerea mea:
  * Semnul + înseamnă că pagina este indexat și clasamentul pentru cuvântul cheie, dar clasament sunt prea mici (nu în primele 100 de pagini, dacă scanat primele 100 de pagini).
  * - Semnul înseamnă că pagina este indexat și nu clasamentul pentru cuvântul cheie.

  Acest lucru doar pare greșit. Poate cineva să clarifice?

  Pe
  Covert Hipnoza a răspuns:

  Semnul + este un indiciu că pagina este clasamentul pentru cuvântul cheie undeva în "SERP", ce ai putea face în astfel de exemplu este, mai degrabă decât limitarea cautarea la top 100, crește "adâncimea de căutare" pentru a căuta top 500 sau top 1000 și v-ar găsi pagina ta.

 37. Mare video Anthony! Locul tracker va face de locuri de muncă de urmărire a paginilor web mei în motoarele de căutare foarte usor.

 38. Tocmai am inceput sa folosesc Samurai câteva zile în urmă și nu au încercat această caracteristică. Mergând acum ...

 39. Salut, de fiecare dată am primit un e-mail de la MS Im mereu
  așteaptă un mesaj de mare și acolo a fost un alt
  mare tutorial. Baieti buni de locuri de muncă.

 40. Minunat! În special de urmărire (cel puțin pentru nivelul meu Newbie) URL-ul.

  Acest lucru poate da într-adevăr o idee despre ceea ce afectează clasament (și o fac destul de repede).

 41. Nu există nici o îndoială că îmbunătățirea Topul va crește traficul, dar cred că procentele menționate în video sunt înșelătoare. Aceasta sugerează, de exemplu, că 11,9% decide să selecteze numărul 2 rezultatul, aceasta trebuie să fie greșit. Ei nu "decid" pentru a selecta numărul 2, l-au selecta pentru ca este mai relevant pentru nevoile lor decât numărul unu.

  Presupunere tau are pur și simplu peste simplificat lucrurile IMHO. Nu mă pune la îndoială un rang mai mare va primi mai mult trafic, dar e mai implicat decât se sugerează.

  Încă un mare vid, deși și eu sunt mare fan al software-ului!

  d

 42. 42

  Locul tracker este cel mai bun instrument, sigur bate faceți clic pe paginile Google, până când venit peste domeniul dvs. sau site-ul! URL-ul trackerul este fantastic iar acum puteți vedea, de asemenea, în cazul în care fiecare pagină este. Tine-te de baietii buni de lucru!

 43. Într-adevăr mare instrument pentru promotorii de orice nivel, inclusiv Începător absolut. Este la fel de simplu sau complex de utilizat ca te decizi.

 44. Mă bucur primirea acestei informații. Este foarte util. Cred că toate blogger nevoie de acest mod de a crește blog-ul / site-ul lor, regizate de eficient.

 45. Hi

  Interesante videoclipuri Locul Tracker, m-am întrebat întotdeauna ceea ce a diferitelor culori reprezentate, multumesc pentru clarificarea.

 46. 46
  Pe 26 mai 2010 la 11:17
  Randy a spus:

  Ce-ai spune este cel mai bun câteva moduri de a începe îmbunătățirea Topul tale? Ai un videoclip care merg pe aceasta de asemenea? Știu că acest lucru nu ar putea fi o întrebare Market Samurai, dar voi face un astfel de învățătură loc de muncă mare în videoclipurile dvs. Mi-ar plăcea să aici ceva bun sfat sănătos loc să se bazeze pe alte avize neprofesioniste acolo de forumuri și altele asemenea.

  Gălăgios

 47. 47
  Pe 26 mai 2010 la 11:34
  Petru a spus:

  Imagini excelente ca întotdeauna!

  Am urmărit mai multe dintre site-urile mele din ranktracker fără opțiunea de cuvinte cheie sub un singur nume proiect. A început adăugarea KW după vizionarea videoclipuri. Eu nu pot par să dau seama cum de a verifica numai cuvinte cheie pentru un anumit site. Sigur opțiunea "actualizare selectata este acolo", dar tot nu au legatura KW de la alte site-uri sunt, de asemenea, enumerate (nu actualizat), ceea ce îl face destul de o imagine de ansamblu murdar, dacă aveți mai multe site-uri și KW. Sau ar trebui să înceapă un nou proiect pentru fiecare site-ul?

 48. 48
  Pe 27 mai 2010 la 12:58
  Tom a spus:

  Foarte interesat în vizionarea acestor videoclipuri de formare ranktracker, dar au o conexiune foarte mare latență care face vizionarea clipurilor video de streaming foarte problematic.

  Sunt aceste filme disponibile pentru descărcare și vizualizare OFFLINE?

  Vă mulțumim!

  Tom

 49. O resursă de conducere SEO axat pe sprijinirea webmasteri de succes a face bani și de a crește profiturile prin intermediul conducere trafic orientat către site-urile lor prin îmbunătățirea Topul lor în Google și alte motoare de căutare majore

 50. Ca newbie, cred că va avea o mulțime de a face cu mine, ar putea să-mi spui ce ai fi făcut dacă sunteți la possition meu?

 51. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Anthony pentru formare. Tu explicat totul într-un mod doar un profesor profesionist poate. Nu am pus Ranktracker de a utiliza pe deplin de când am cumpărat samurai piață, dar acest curs este foarte informativ și va începe să-l folosească ASAP.

  Mulțumesc.

 52. Sincer, aș vrea ca voi să renunțe la vanzarea de acest lucru. Nu vreau concurența meu pentru a face rost de ea!

 53. Al 3-lea Videoclipul a fost cheia. Am fost de urmarire domeniul meu primar, dar va urmări acum clusterul! Mulțumesc Market Samurai. cel mai bun de investiții SEO-am făcut vreodată!

 54. Una dintre cele mai bune instrumente de cuvinte cheie și de instruire vreodată. Într-un cuvânt minunat!

 55. Sunteți mare și mă bucur că ați lansat toate aceste videoclipuri noi! Acestea sunt foarte utile, atunci când este vorba de utilizarea Market Samurai pe minge.

  În trecut au existat la mulți bucătari în bucătărie cu opțiunea lor cu privire la modul de utilizare a acestui mare program. Până în prezent!

  Și ultimul film despre urmărirea cluster, deschide un nou mod de a privi link building mea.

  Mulțumiri

 56. 56

  Am Va trebui să încercați acest lucru, de asemenea! Mare!

 57. Mi se pare că de piata Samurai Ranktracker au tendința de a clasifica site-urile mele într-o poziție mai mare decât atunci când faci o căutare simplă pe Google
  Care este motivul pentru această diferență aparent?

  Data de
  Wal Heinrich a răspuns:

  Google s-au schimbat algoritmii lor, astfel încât aceștia să știe cine ești și atunci când faci o căutare se înclina rezultatele spre tine. Încercați să rulați căutare Google de la hidemyass.com și a vedea dacă rezultatele sunt mai apropiate de Market Samurai lui.

 58. Această caracteristică este într-adevăr atât de util pentru mine urmărirea tot efortul meu în linkbuilding și este atât de inspirat mai ales că aceste numere verzi de asistent inferior .. Și da mulțumiri pentru tutoriale foarte valoroase ..

 59. Dr. Anthony este uimitor. El prezintă astfel de lucruri comlex într-un mod simplu, ceea ce face mult mai ușor de înțeles. Am învățat o mulțime de lucruri noi astăzi. Piata Samurai este fantastic, nu-i așa?

 60. Voi rock!
  Cum vă păstrați îmbunătățirea MS atât de repede?
  Ce un mare instrument de marketing pe internet.

 61. A făcut cineva de urmărire și, prin urmare, clădire legătură într-URL auxiliare, cum ar RSS feed-uri de proprietățile prin satelit? De exemplu, este un lucru de a urmări și de a trimite trafic la pagina dvs. articol Ezinearticles.com și / sau pagina de profil. Acesta este un alt pentru a trimite trafic și urmăriți rezultatele SERP pentru profilul Ezinearticles.com pagina RSS feed.

  Orice feedback cu privire la cazul în care aceasta este în valoare de timpul cuiva (sau dolari în valoare de externalizare) ar fi apreciat.

  Dacă da, care sunt unele dintre instrumentele din cadrul Piata Samurai, care ar putea fi folosite pentru a conduce vehicule de trafic la feed-ul RSS? Întreb acest lucru pentru că, din când în când, voi vedea un depuse RSS feed rang # 7 sau # 8 in Google pentru un mandat de cuvânt cheie cu cererea de zi cu zi decent; dar nu am văzut niciodată un rezultat de alimentare apărea pentru un termen în cerere în Yahoo sau MSN / Bing.

  Multumesc,

  Matt

 62. 62
  Pe 30 mai 2010 la 08:14
  wai Kei a spus:

  Wal,

  Asta nu pare a fi cazul.

  Dacă Google prezintă o prejudecată față de mine, atunci rezultatul din MarketSamurai ar trebui să fie mai mic, nu este mai mare în clasament.

  De fapt, doar am făcut o căutare cu Hidemyass.com. Site-ul meu (scris în același mod ca și cu MS - cu spații între cuvinte) a arătat poziția nr 13. În cazul în care, fără spații, site-ul a avut Poziționare No. 3

  Rularea o actualizare rang imediat după samurai în Piața poziția 9 (aceeași poziție ca și mai înainte de actualizare) a arătat.

 63. În primul rând, mulțumesc pentru video baieti, am ratat capabliity URL-ul. Instrumentul de bază este mare, nu vă pot spune cât de mult timp pot utiliza pentru a petrece încercarea de a urmări rang și backlink mea, și atunci am avut doar câteva site-uri.

 64. 64
  Pe 03 iunie 2010 la 12:44
  Donjuan a spus:

  Ar fi frumos dacă rang de urmărire a avut un programator, așa că am dont trebuie să merg la fiecare proiect pentru a obține date de rang actualizate.

 65. Nu a fost folosirea acestui aspect al pieței Samurai - Nu știam ce îmi lipsea! Vă mulțumim pentru efectuarea acestei o astfel de piesă excepțională de software-ul care ne ajută să realizăm o poziție dominantă online, în atât de multe feluri. Nu am putut supraviețui fără Market Samurai!