Unele Free Crăciun Cheer ...

Butonul Share

În 2013, outrank Concurentii & pt Cuvinte cheie cu încredere:

Două noi și puternice Metrics "autoritate"

Ai auzit de SEO "poveste" înainte? :-)

Doi exploratori africani care au realizează sunteți fiind urmarit de un leu flămând. Primul scade totul și rulează pentru viața lui, în timp ce a doua aduce derâdere și spune, "de ce deranjez, ca Lion mai repede decât tine!". Primele râde ca el face masă bună și răspunsuri înapoi, "Eu nu trebuie să fugi Leul, am nevoie doar să vă depăși!"

Același lucru este valabil pentru SEO. Munca ta este de a prelua acele site-uri care dețin Topul pe cuvintele cheie care va conduce tine venituri.

În ultimul meu post, am făcut o recapitulare rapidă a patru reguli de aur ale cercetare de cuvinte cheie , dintre care cel mai important este "alege lupte puteți câștiga".

Alege lupte cu atenție și apoi a face munca de "fugi" competitori. Nu aveți nevoie să fie cel mai mare, site-ul mai rău în junglă ... trebuie doar să fie un pic mai bine decât concurența dumneavoastră.

Vestea proasta, cu toate acestea, este că, dacă alegeți un cuvânt cheie care este prea greu ... puteti petrece literalmente luni de inutile greu lucru încearcă să outrank un concurent, nu budging Topul dvs. ... atunci în loc ați fi putut clasat pe prima pagină pentru zeci de cuvinte cheie scăzut de concurență!

Una dintre cele mai mari caracteristici ale dumneavoastră Market Samurai SEO Concurența Matrix este, de asemenea, puteți compara direct START paginii web cu actuala top 10, pentru a vedea ce lucra tot trebuie sa faci.

Iată un exemplu pentru cuvântul cheie "sfatul relua", unde am adăugat o comparație cu pagina noastră țintă "http://www.swiftworldwideresources.com/Candidates/Resume/CV-Advice/".

Dacă faci nici o lucrare la rang pentru un cuvânt cheie, este important de a revizui matricea de concurență SEO.

Alegerea unui cuvânt cheie pe baza doar concurenței cuvinte cheie singur (cum ar fi titlul Concurenței, de exemplu), este suficient NU ... Exista o multime de cuvinte cheie acolo cu concurență titlul redus, care au acerbă concurență pe prima pagină!

Deci, asigurați-vă că verificați pentru a vă asigura că nu încerci să outrank 800 Pound Gorilele in piata cu autoritate mare, squillions de backlink și orientate pe pagina de optimizare!

Cu toate acestea, există o problemă! Înțelegerea Concurență & Analiza Backlink Totuși poate fi foarte confuz. Iată de ce ...

În timp ce modulul Market Samurai Concurentei vă oferă o concis, "dintr-o privire" vedere Indicatorii dvs. de concurență cheie, multe dintre acestea sunt departe de a fi perfect. De exemplu:

 • Google PageRank (PR) - aceasta este masura proprie Google de web-page "importanță" și a fost mult timp pentru mulți reper al industriei. Este o scară de la 0 la 10, cu un scor de 9-10 reprezintă autoritatea extreme (site-uri de reflecție ca twitter.com, Facebook.com etc), precum și zeci de 0-2 fiind site-uri de autoritate mici. În timp ce ne place măsuri de Google (mai ales ca am optimiza pentru Google), problemele cu PageRank (sau PR) sunt numeroase:
  • Creșteri greoi - scara Utilizarea Google este "logaritmica", ceea ce înseamnă că diferența dintre un PR 5 și 6 este imens (și devine mai mare in fiecare zi). Pentru a oferi feedback de calitate cu privire la progresele în construirea autoritate, nevoie de dumneavoastră măsuri mult mai granulare (de exemplu, scoruri zecimale ca 5.2 din 10)
  • Actualizări Slow - Pe plan intern, măsura Google a PageRank este actualizată dinamic orice moment, se adaugă un nou link, dar numărul pe care Google vă oferă este actualizat doar o dată la trei luni. Asta înseamnă că puteți obține doar un feedback de 4 ori pe an! Asta e de rahat. Pentru a face mai rău, atunci când concurenții dumneavoastră (sau) a lansa o nouă pagină, pagina va câștiga instantaneu autoritate de orice link-uri de site interne, dar va apărea ca un PageRank de ZERO până la următoarea actualizare se întâmplă (te las să te gândești competitori sunt mai slabe decât sunt în realitate - o eroare fatală începător).
  • Până la moarte - Aceasta va atrage, probabil, câteva comentarii, dar eu prezic Google Page Rank va fi tras foarte curând. PageRank a fost inițial un instrument de publicitate și a fost acum scos din ecran din bara de instrumente Google. În timp ce există instrumente care pot accesa în continuare datele (inclusiv Market Samurai) ... Foarte puțini oameni REGULATE reali îl folosesc. Practic singurele persoane care se uită la PageRank sunt acum ne SEO ... Care este beneficiul pentru Google în menținerea ceva care este practic utilizată doar de cele din industria SEO? De aceea nu cred că e de mult pentru această lume.
 • Backlink contează - Piata Samurai oferă o gamă de capete de acuzare backlink inclusiv numărul de link-uri către un site, la o pagină și numărul de domenii diferite leagă la un site țintă sau pagina. Acestea sunt măsuri mari din cantitatea de link-uri, dar da nici un indiciu de calitate. Într-o lume în care un link bun poate conduce mai mult de 1000 de autoritate cele sarace, măsurile cantitative sunt limitate.
 • Indicatori de specialitate - Modulul concurs prezinta link-uri la site-uri de specialitate, cum ar fi site-uri educaționale și directoare de mare profil, cum ar fi directoarele Yahoo si DMOZ. Acestea ne dau un indiciu cu privire la prezența de backlink "de calitate", dar este foarte posibil să aibă un profil incredibil de puternic link-ul și să nu fie legate de aceste surse.


Good News - Acum misterul este plecat cu două noi măsuri geniale ...

Suntem foarte încântați să anunțăm integrarea a două BRAND NEW, metrici patrunzatoare de la partenerii noștri de date de la Majestic SEO.

Market Update Samurai astăzi, și veți găsi aceste două puncte de date noi în Matrix Concurentei SEO:

1. New Importanța Măsura - "Citation Flow" sau CF
(Ca Page Rank Google, dar a construit drumul SEO nevoie.)

Majestic SEO a lansat recent un nou metric numit "Citation Flow" și este gata să meargă.

Referirea Flow este foarte asemănătoare cu Page Rank. Am fost privilegiați să fie parte a studiilor Beta Majestic lui (și într-adevăr a dat destul de un pic de feedback direct la dezvoltatori lor). Ca parte a acestui, am făcut o comparație între larg Citation Flow și PageRank Google. Corelația dintre cele două este excelent.

Plus, pentru a vă ajuta SEO ca tine si eu, veți primi, de asemenea aceste critic (și mult așteptatul) Caracteristici:

 1. Precizie de măsurare Sensible - Referirea Flow este o măsură 0-100 (în loc de 0 -10), ceea ce înseamnă că puteți urmări progresul mult mai precis.
 2. Actualizări regulate pentru Fast Feedback - actualizare Majestic valori zilnice (mai degrabă decât aproximativ ciclului Google actualizare 90+ zi).
 3. Longevitatea - ca o măsurătoare comercial de la un furnizor de mult stabilit, ne putem aștepta în mod rezonabil această sursă de date să rămână stabil. (PageRank nu va fi cu comunitatea SEO prea mult timp ne prezice!)


2. Autoritatea nouă măsură - "Trust Flow" sau TF
("Sos de secrete", în algoritmii de căutare moderne?)

Se pare web poate fi impartit in cartiere - încredere site-uri, în general, se leagă de site-uri de încredere și site-uri urât, dubioase și spam tind să se leagă unele de altele asemenea.

Este motivul pentru care multe SEO vorbesc despre "autoritate" sau "hub" site-uri ... Ceea ce ei de fapt este vorba despre este conceptul de "Trust" sau "Autoritate" ...

Doua noastră nouă măsură, "Trust Flow" este construit în jurul o analiză a fluxului de "Trust", prin link-uri de la încredere, surse de autoritate mai mare.

Similar cu Referirea Flow, este un scor de 100 și, ca te-ai aștepta, site-uri de renume obține scoruri mari și site-uri noi sau dubioase obține scoruri mici.

Comentatori SEO au fost mult timp vorbit despre influența legăturilor din surse de încredere, și cu Majestic Trust Flow, acum avem o masura de calitate a acestui.

Pentru aceste tocilari SEO acolo - Trust Flow este similar cu celebra TrustRank Yahoo

Orice nu de a iubi?

În timp ce aceste noi valori sunt vizibile majoritatea timpului, într-o pereche de piețe am fost în stare să găsească pagini clasate fără valori Referirea debit sau Trust Flow. Acestea au fost în principal de pagini obscure din mega site-uri ca Amazon, Pinterest sau YouTube. Cu toate acestea, în fiecare caz, prin revizuirea valorilor Referirea și Trust Flow care au fost disponibile, am fost încă în măsură de a obține un indicator bun al concurenței.

Deci, în cazul în care nu aceste noi valori se potrivesc in?

Pentru a vedea Citation Flow și Trust Flow în acțiune, pur și simplu deschide modulul concurs SEO pentru un cuvânt cheie de interes și pentru a genera rezultate.

(Și nu uitați, cu "Adauga URL personalizat", puteți adăuga propriile site-uri de comparare)

Iată exemplul de mai sus din nou, dar cu noua metrici prezentarea (nota noua "CF" și "TF" coloanele).

(Click pe imaginea de mai sus pentru a vedea o captură de ecran mai mare)

Awesomeness Extra # 1 - Flow Referirea la detaliata Report Backlink

În plus față de integrarea Citation Flow în SEO Concurentei Matrix, ne detaliat înapoi raport de analiză link (care vă permite să spioneze pe concurenții dumneavoastră și a vedea în cazul în care toate legăturile lor de mare putere provin din) este acum, de asemenea, alimentat de Citation Flow metric.

Analiza link inapoi oferă un rezumat cuprinzător atât autoritate link și ancora text. Iată o mostră:

Deci, puteți obține în final, o Blueprint SEO de link-rețelei de concurenți, pe baza datelor de autoritate actualizate zilnic!

Awesomeness suplimentar # 2 - Link Autoritatea Vizualizare Grafice

În plus față de furnizarea Citation Flow și Trust Flow ca numere, Majestic SEO, de asemenea, un grafic de vizualizare mare, care trasează un site profil TOATA link pe un grafic cu Referirea Flow vs Trust Flow și densitatea culorii pentru frecvența link.

Iată trei exemple, pentru producătorii de automobile populare.

Hyundai

Audi

Toyota

Acestea sunt mari pentru a vedea, dintr-o privire, cât de slabi sau de puternic link-rețea unui concurent este.

Puteți accesa aceste grafice de vizualizare făcând clic pe numerele Referirea debit sau de încredere de debit în modulul SEO Concurentei.

Acum e rândul tău: Verificați cum efectuează site-urile ...

Dacă ați fost luptă pentru a câștiga Topul (deoarece bănuiți că ai ales un cuvânt cheie care este prea dură) ... și le este greu pentru a vedea de ce ...

... Sau vrei să ști cu adevărat cât de mult în urmă sau în fața sunteți de concurenți în autoritate și încredere de constructii, apoi deschide Samurai SEO Modulul Concurenței piață și să ia o privire acum.

(Amintiți-vă: Va trebui să actualizați la ultima versiune primul pentru a vedea aceste noi date.)

Din toate echipa Noble Samurai, vă dorim un Crăciun fericit și foarte sezon de vacanță în condiții de siguranță!

Noroc,

Ben

PS - Dacă vă place actualizarea, împărtășesc dragostea făcând clic pe butonul de mai sus "Like"!

PPS - Stay tuned în 2013 - două schimbătoare de joc vin :-)

Noble a scris 6 post (uri) pentru Noble Samurai

97 Responses to "Unii Cheer Free Crăciun ..."

 1. Wow! Crăciun fericit cu voi prea!
  M-am gândit în ultima vreme despre sensul "real" a Page Rank astăzi, și văd clar de ce crezi că o să moară cândva în curând.

  În plus, am fost într-adevăr de lucru din greu pentru a îmbunătăți site-ul meu, dar altele decât SE trafic PR nu a fost într-adevăr ajută deloc. Aceste 2 noi caracteristici ne permit să verifice această zilnic (chiar dacă zilnic este prea mult, dar cel puțin o dată pe săptămână sau lună) și verificați unde ne indreptam cu efortul nostru.

  Place cum vă păstrați software-ul actualizat în mod constant. Nu te opri face-o!

  La
  Tom a răspuns:

  Încă o dată Noble Samurai a pus clientul lor mai întâi. Nu sunt multe produse le puteți cumpăra, care oferă atât de mult mai mult pentru banii tai, apoi Noble Samurai. Am haven`t făcut mult cu unul dintre site-urile mele de web pentru ceva timp, dar în ultimele câteva săptămâni am și deja utilizarea informațiilor dumneavoastră acum am două cuvinte cheie în top zece pe Google. Multe mulțumiri Tom, Marea Britanie

 2. Toate aceste clopotele și fluierele sună bine.
  Dar avem nevoie pentru a va abona la majesticseo pentru a obține aceste date in samurai piață?

  În
  Noble Samurai răspuns:

  Nu este nevoie de un abonament separat sau comision, Sam, aceste noi valori sunt parte a acordului nostru cu Majestic SEO! ^ BMS

  În
  Don a răspuns:

  Acesta este unul motivele pentru voi sunt atât de popular! Continua cu munca buna! Îmi place Samurai!

  La
  Anthony Goodley răspuns:

  Cu Piata Samurai inclusiv datele valoroase si utile din Majestic SEO face Market Samurai chiar mai util decât înainte și o valoare mai mare. Multumesc mult pentru această actualizare.

 3. Este minunat pentru a vedea aceste valori de încredere construit chiar în Piața Samurai! M-am oprit folosind MS anul trecut, dar marile îmbunătățiri au făcut să se întoarcă la el. MS a devenit (din nou) unul dintre instrumentele preferate de cercetare de concurență, de urmărire rang și mult mai mult.

 4. Woah! Acest lucru este foarte mare. Deoarece fluxul de Referirea venit acum câteva luni, am întotdeauna secret visat că va veni în cele din urmă la Market Samurai.

  Acum ai făcut-o. Acest lucru este incredibil.

  Multe mulțumiri pentru eforturile voastre mari pe acest mare software.

  Păstrați-l în sus, oameni buni.

 5. Sunt de acord cu opinia dumneavoastră că Google nu are absolut nici o intenție de a continua afișarea PageRank. E doar o chestiune de timp, atunci când merge poof!

  Așteaptă cu nerăbdare să folosească aceste noi caracteristici pe piața Samurai. Multumesc pentru actualizări!

  Rk

 6. MS se întoarce pentru a deveni una dintre cele mai bune instrumente de acolo! Cu toate acestea, ne-ar mai plăcea să văd autoritatea domeniului Moz a luat în!

 7. 7
  La 20 decembrie 2012 la 09:29
  Pablom spus:

  Im drogat! Minunat actualizare! Multumesc Cyber ​​Mos Craciun!

 8. Excelent cadou .... Îmi place această nouă facilitate! Încă o dată, vă mulțumesc Market Samurai echipei! Vă doresc un Craciun Fericit si prosper Anul Nou. :-)

 9. Wow asta e minunat. Am nevoie de o zi pentru a trece într-adevăr prin intermediul acestui software. Sunteți minunat!

 10. 10

  Frumos scris, după informativ. Mulțumesc mult.
  Întotdeauna mă gândesc că Noble Samurai este un program de mare pentru a (mic) suma decenta de bani. Apreciați cercetarea și dezvoltarea pe care le pune în prea.

 11. 11

  Voi Rock adevărat!

  CF și TF sunt cu adevărat awseome. Baieti bine făcut

 12. Vă mulțumim pentru acest dar utile Craciun! :) Nu CF și TF factori sunt verificate la nivel URL sau sub / domeniu rădăcină?

  În
  Noble Samurai răspuns:

  Hi Pawel - valorile CF / TF aplică URL-ul paginii respective. Iată un articol din Baza de cunoștințe cu câteva detalii. ^ BMS

 13. Vă mulțumim pentru aceste daruri puternice de Craciun!
  Ești minunat ;-)
  Vă doresc un Crăciun fericit și un An Nou hapyy.
  Katia

 14. Bună treabă, băieți. Mă bucur să văd că sunt în curs de dezvoltare instrument continuu.

 15. Oh, acest lucru este minunat, două noi metrici care vor pune din nou MS în prim-planul de instrumente SEO disponibile pentru noi astăzi.

 16. Este minunat că Majestic și Samurai vin cu propriile lor de încredere și de rang factori.

  Google pare a fi a lua datele lor în spatele ușilor închise, care ar putea fi utile pentru SEO. Mai multe companii, cum ar fi Noble Samurai și Majestic poate transforma datele disponibile în instrumente utile mai valoros ei devin pentru aceia dintre noi în industrie.

  Multumesc, ține pasul cu mare lucru!

 17. Bună treabă!

  Angajatorul meu plateste pentru Majestic SEO, dar cu aceste date construită în cadrul MS ca acest lucru ma va ajuta loturi :)

 18. Programul uimitoare care oferă și peste oferă. Baieti au o mare de Crăciun și Anul Nou prosper

 19. 19

  Wow, Im surprins. Multumesc pentru aceste tratează suplimentare.

  Crăciun fericit

  Luffy

 20. 20
  La 20 decembrie 2012 la 22:33
  Jarek a spus:

  Vă mulțumesc foarte mult pentru acest cadou. Cum de a rula analiza fluxului Referirea (cum ar fi a doua imagine)?

 21. Multumesc pentru acest mare baieti caracteristică nouă! PageRank nu este cel mai mare concurs metric se utilizează și CF și TF furniza date suplimentare utile.

  Și un alt cadou de Crăciun: pana azi, am de fapt, nu a dat seama că ar putea vedea un nou raport detaliat de analiză link în piață Samurai! N-am venit cu ideea de a înainte faceți clic pe săgeata de lângă mica la un site în modulul concurs SEO (oops). Intotdeauna mi-am folosit alte programe pentru a prelua din nou informații link, dar e atât de frumos pentru a afla că acest lucru este, de fapt, de asemenea, disponibil în piață Samurai!

  La
  Frank Janssen a răspuns:

  Eu nu am fost conștient de detaliat spate raportul link nici. Trebuie să ne concentrăm "inch larg, milă profundă" (învățat de la Jim Cockrum)

  Am încercat să dau seama cum să obțineți raportul dar explicat: faceți clic pe săgeata din spatele URL

  Bedankt
  Sincer

 22. Sunt impresionat cel putin! Vă mulțumim și Crăciun fericit !!!

  David

 23. Hi Ben!

  Multumesc mult pentru acest veste mare! Voi actualiza MS această seară într-un pauza timp de jumătate de Fifa 13 pe Xbox:,) (apropo Cine ar dori să joace Adauga mine "oelpeace"?).

  Oricum ... Va doresc un timp vesel Xmas și și minunat rang înalt nou an !!!

  Noroc de ceață Hamburg!
  K.

 24. Am fost folosind Market Samurai pentru câteva luni acum și am căzut în dragoste cu acest software. De fapt, modulul SEO concurs este cea pe care am place folosind cele mai frecvente odată mi se pare un grup de cuvinte cheie potențiale. Vă mulțumim pentru păstrarea lucrurile până la data!

 25. Cine nu crede in Mos Craciun acum? :)

  Acestea sunt pur și simplu noi metrici minunat.

  Veseli Xmas tipi și vă mulțumesc pentru darul devreme !!

  -Terry

 26. 26

  Este MS încă utilizați Bing pentru factorii de Page Rank? și rezultatele de căutare & nu google?

  La
  Noble Samurai răspuns:

  Hi Lloyd - Bing este folosit (din necesitate) pentru doar câțiva factori de concurență, nu de trafic sau de rang - care întotdeauna vin din Google.
  Și dacă veți arunca o privire la nostru post anterior pe blog , veți găsi am adus unele noi metrici de concurență pentru cuvinte cheie de cercetare, de asemenea! ^ BMS

 27. Bună băieți,

  Asta-i o treabă bună ... eu cred că i se va bucura cu adevarat aceste noi date! Actualizați în curs ... :)

 28. Multumesc baieti

  În timp ce mare G este viața luare ocupat mai greu pentru SEO - pe care o aduc înapoi echilibrul. G ia departe tendintele pentru site-uri web - și scoate CF și TF - care sunt cu adevărat instrumente utile.

  Pun pariu G adevărat ya iubeste pentru ea - acum că acestea par doar să le pese de profituri.

 29. Ai dreptate. Nu este nimic nu de a iubi. Aceasta este un mare plus pentru un instrument deja mare.

 30. Îmi place acest lucru și a fost întrebam când va veni la MS. Nevoie de noi videoclipuri de instruire cred, în special pentru acest lucru. Eu unul, ar plăcea să văd cum să crească aceste elemente pentru site-ul tau. :)

 31. Wow, eu sunt foarte impresionat să văd al schimbărilor, Maxthon valoroase. MS, face cercetare într-adevăr o plesure:]

  Vă mulțumim și noroc 2012 sărbători tuturor,
  CA

 32. PR nu a constituit ceva pentru o lungă perioadă de timp acum. Când un site PR 1 poate fi numărul 1 și un site PR 6 este pe locul 8 toată lumea ar trebui să înțeleagă că de PR înseamnă puțin pentru nimic, astfel nici o surpriză să cred că va dispărea.

 33. Arata foarte bine, voi încerca! Pentru tine un Crăciun fericit le din ploios Olanda!

 34. 34

  Aceasta este lucruri minunate. Suntem cu toții încearcă să mențină capul deasupra apei și a ajuta clienții noștri să înțeleagă ce trebuie făcut și de ce este nevoie de atât de mult timp pentru a crește sau menține locul lor în clasament.

  Nu stiu ce ne-ar face fără ajutor de la Market Samurai.

  Vă mulțumim din nou și se bucură de un sezon de vacanta mare si plin de bucurie.

 35. Caracteristici foarte bune, vă sunt baieti minunat! Multumesc :)

 36. Multumesc voi. Ca întotdeauna vă aduc valoare extraordianry la masa si fiecare mica imbunatatire a pieței Samurai face munca mea un pic mai puțin complicată.

 37. Aceasta este o actualizare freakishly minunat! MS tot mai bine și mai bine, în ciuda toate actualizările Google. Aceasta este cu adevărat cel mai bun de cuvinte cheie, concurența și instrumentul de analiză cuprinzătoare de pe net.

  Vă mulțumim și Crăciun fericit la tine!

 38. Sarbatori fericite, într-adevăr, am blog despre samurai piață în mod regulat. Aceste două noi valori care voi ați instalat cu siguranta va fi valoroase.

  Ca, Calgary Internet marketing profesionale. Sunt mereu în căutarea unor noi modalități de maximizare a backlink mele si acest lucru mi va spune sigur ce se întâmplă cu o concurență mea. De asemenea, ca a mea structură de legătură.

 39. 39
  La 21 decembrie 2012 la 01:32
  Freddie a spus:

  Sunt un membru inregistrat al Samurai. Trebuie să descărcați oferta gratuit Xmas sau va fi automat adăugate la pachetul meu?

  La
  Noble Samurai răspuns:

  Hi Freddie - este parte a software-ului și va (sau a fost deja) provin din cu procesul de actualizare obișnuită. Nimic de adăugat sau click! Ca de obicei, dacă aveți orice probleme sau quesitons specifice, sprijin de contact si o vom rezolva ... ^ BMS

 40. WOW Crăciun a venit deja acest lucru este pur și simplu uimitor. Multumesc foarte mult. Având în vedere că nu există nici o taxă lunară pentru folosirea acestui software este cu adevărat incredibil

  Dragoste Market Samurai și vă iubesc pentru sprijinul dumneavoastră și dăruire pentru software-ul.

  Au o mare Crimbo

  Danny

 41. 41
  La 21 decembrie 2012 la 01:59
  simon1066 spus:

  Dacă faceți clic pe oricare CF sau valoarea TF vă duce la pagina site-ului Explorer Majestic, unde valorile CF și TF diferă de MS. Sunt sigur că există o explicație pentru acest lucru, dar eu încă-ar fi interesat să știu de ce.

 42. Wow! Un cadou de Crăciun și nu o zi prea devreme! Vă mulțumim pentru păstrarea ne la curent cu toate modificările în marketing online. Sunteți mare!

 43. Caracteristici excelente! Eu nu pot să aștept să le încercați. Echipa de la samurai nobil sunt fantastice. Așteaptă cu nerăbdare să joc 2 schimbările anul viitor. Craciun Fericit!

 44. Acest lucru îmi va salva mare cantitate de ore în fiecare lună analiza backlink de la competitorii mei. Nu am să acceseze SEO maiestuos mai să caute CF / TF. Vă mulțumesc Market Samurai, ce mare cadou de Crăciun!

  Privind în perspectivă pentru noi actualizări pe 2013!

  Salutari,
  Ioan

 45. Sunt impresionat de modul în care face continuu un program de mare și mai mare. Tocmai ai păstra adăugarea de valoare și mai multă valoare. Achiziționarea Market Samurai este una dintre cele mai bune achizițiile am făcut vreodată.

 46. 46
  La 21 decembrie 2012 la 03:37
  Andre a spus:

  În momentul de față, faceți clic pe la CF și coloane TF arată pagina Majestic pentru întreg domeniul de analiză țintă, nu pagina specific. Cu alte cuvinte, dacă mă uit la rezultatul de top pentru un cuvânt cheie care este ocupat de Amazon, fluxul de curgere citare și încrederea în piața Samurai reflectă acea pagină, dar atunci când faceți clic pe săgeată pentru a merge la Majestic, te citare flux și fluxul de încredere pentru Amazon.com.

  Din fericire, puteți accesa în continuare pagina Rezumatul Majestic pentru URL-ul real, făcând clic pe o coloană BLP MS ". Rezumatul include CF și TF.

  La
  Noble Samurai răspuns:

  Hi Andre și Simon1066 - Îmi pare rău, a fost un pic de o supraveghere care ar trebui să fie stabilită în următoarea actualizare minor! ^ BMS

 47. Sarbatori fericite pentru tine, băieți și fete, la NobleSamurai!

  Vă mulțumim pentru darul minunat, într-adevăr!

  Am tras în sus de brand Scenete noua versiune, doar descărcat de SM (0.92.37), pentru a vedea noile valorile la locul de muncă.

  Ei fac arată cifrele, dar nu pentru toate proiectele / cuvinte cheie, pentru anumite proiecte / cuvinte cheie coloana sunt goale.

  Ați putea să vă rugăm să ajute pentru a explica ceea ce ar putea fi problema cu golurile?

  Multumesc anticipat,
  -AW

  La
  Noble Samurai răspuns:

  Hi Alex - așa cum se explică Ben pe blogul de mai sus (secțiunea intitulată "? Orice nu de a iubi") pot exista câteva spații aici și acolo. Indicele maiestuos SEO este enorm, dar chiar nu pot ajunge destul de fiecare ultima colț al web (încă).

  Acest lucru este ceva ce se va îmbunătăți doar - la fel ca în, devin mai puțin și mai puțin frecvente - a lungul timpului, cu toate acestea. ^ BMS

 48. 48
  La 21 decembrie 2012 la 03:43
  Stuart a spus:

  Mai multe clopotele și fluierele decât sania lui Mos Craciun ... Multumesc ..

 49. Great actualizare și un Crăciun sigur pentru toate dintre voi.

 50. 50
  La 21 decembrie 2012 la 04:08
  markly spus:

  Buna treaba :)

 51. 51
  La 21 decembrie 2012 la 04:29
  ChrisP spus:

  Orice gânduri pe adăugarea unui filtru personalizat Local SEO Concurentei Matrix?

  Ar fi minunat să se stabilească o locație de căutare (similar cu ceea ce este disponibil în prezent pe Google Search) atunci când generează prima pagină matricea Concurentei.

  Acest filtru de locație ar putea fi chiar stabilit la nivel de proiect. Pentru mine, o caracteristică ca acest lucru ar fi absolut incredibil.

  Mulțumesc!

  La
  Noble Samurai răspuns:

  Idee interesantă, Chris - pot sugera tu de asemenea posta acest nostru forum Cereri Element prea? Avem de multe ori mai multe idei decat avem timp să pună în aplicare oricum, dar daca destui oameni văd și să voteze la sugestia dvs. ne vom uita cu siguranță în ea! ^ BMS

 52. Wow!

  Crăciun fericit tuturor tine!

  Este lucrurile mici, cum ar fi aceasta că ne țin loiali Piata Samurai și intorc pentru mai multe!

  Nimeni de acolo bate Market Samurai pentru calitate si servicii pentru clienti! NICI UNUL!!!

  Vă mulțumim pentru aceste două noi prezzies mici!

  Ron

 53. Vacante si mersi baieti fericit !! Crăciun venit mai devreme datorită voi. Multumesc pentru bunatatile suplimentare în SEO stocare mea !!!

 54. Bună,

  Vă mulțumim pentru noile caracteristici. Am fost în jurul valorii de clic pentru a le verifica și nu pot găsi înapoi raportul de analiză link care vă arată în imagine. Dacă dau click pe "backlink" tab în Majestic, am obține un raport cautati diferit. Unde mă duc pentru a găsi un spectacol?

  Multumesc foarte mult,
  Julia

  La
  Noble Samurai răspuns:

  Hi Julia - doar să faceți clic mic triunghi pentru a deschide setul de instrumente - aici e un screenshot care poate ajuta: http://goo.gl/D9Fva ^ BMS

 55. Crăciun fericit tuturor la Noble Samurai.
  Nou excelent plus față de MS și AS.
  Mulțumesc,
  Sincer

 56. acest om este o veste minunat! Multumesc! Salvează-mă clic în Majestic manual acum. Acesta este un cadou foarte bun. Ma face foarte fericit sa au investit în MSAM :)

  Noroc

 57. Multumesc pentru primii baieti Crăciun Pressies.

  Sper ca toate de tine la Market Samurai un sezon festiv fantastic. Iată la un an de abundență în 2013 (dacă trecem astăzi [21/12/12], care este :) )

  Cele mai calde salutări
  Elly

 58. Crăciun fericit și vă mulțumesc pentru acest instrument fantastic.
  Mi salvează o mulțime de timp și efort. Multumesc. Grazyna

 59. Bună! Aceasta este o mare update! Combinat cu PDF raportează că Primesc acum că am actualizat eu sunt un camper fericit. Multumesc mult.

 60. Cred că Google este obosit de a face PR mai accurated.

 61. 61
  La 21 decembrie 2012 la 09:08
  Terence Blackburn a spus:

  Wicked. Sunt descărcarea upgrade în timp ce vorbim (sau cum am tip, orice ...).

 62. WOW Merry Christmas Guys and thank you for keeping us 'ahead of the game'Market Samurai is a fantastic tool and it just keeps getting better – Have a great Christmas break and a fantastic 2013

 63. Sheesh, I thought we had seen it all and you go and spring this on us. Great Xmas present. Thanks a lot and have a great one.

  Noroc.

 64. 64

  Just an observation – in your example for 'resume advice', Forbes at no.1 has much lower scores on CF and TF than the others.
  I know one can't rely on just these 2 scores, but still…
  Any comments?

 65. 65

  Can't wait to try this out. Samurai's been slow today for some reason.

 66. Thanks guys,

  A very Noble Chistmas gift from the Samurai indeed.

  Have a great Christmas and New Year

  JB

 67. I'm looking to try this out as well.

 68. Doar cadou de Craciun am fost de așteptare pentru!
  . ____
  . .- "+" -. __,, ___,
  . /.'.'A_'* .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  - ... .- '\ (- | __ | _ |' _ | _,,

  . / \ _ | | (_) || (_ | (_ | \ // _)
  . `-., ____, .- '/

  Pentru echipa Samurai întreaga greu de lucru!

 69. 69
  La 21 decembrie 2012 la 20:01
  gms247 spus:

  aceasta este doar pentru a mare pentru a fi adevărat :) !! noroc

 70. 70
  La 21 decembrie 2012 la 20:02
  Chris a spus:

  Am fugit acest pe câteva KWS și Wikipedia și about.com venit cu unele #s mici.

 71. 71
  La 21 decembrie 2012 la 09:47
  Kevin a spus:

  În partea de sus a concursului în care MS aparține, mare plus la ceea ce este deja un activ minunat in SEO.

  Bine făcut.

  Crăciun fericit și un An Nou Fericit.

 72. voi stâncă, multumesc pentru acest cadou special :)

 73. Așa că mă întreb, cu toate informațiile pe care samurai nobil se trage de pe Majestic SEO ar recomanda pe care le achiziționa un pachet Majestic SEO de un fel sau este datele pe care le sunt furnizate prin contul nostru gratuit de ajuns, precum și poate vă poate face un post sau un clip video despre ce fel de backlink sunt cele mai puternice și cum să le găsească.

  Din informațiile pe care am, .gov and.edu, sunt cele mai bune link-uri fel de a avea, dar ca să aud de la autoritatea.

 74. 74

  Multumesc baieti! Aceasta este o mare de până scriere și un mare plus la software-ul.

  Sărbători fericite!

 75. Multumesc Mos Craciun !!! Aceasta este un mare cadou !!

 76. Wow, acest lucru se intelege cuvintele cheie la un nivel cu totul nou. Multumesc pentru marele cadou de Craciun.

 77. bine făcut! baieti de lucru mare

 78. Cadou incredibil! Multumesc prea mult.

  Nu se poate aștepta pentru a obține acest lucru în acțiune. Te-ai întrecut, ca de obicei.

  Cel mai bun pentru tine si a ta prin intermediul acestui sezon. Am pentru a obține ocupat și trimite niște oameni calea ta ...

 79. Ce cadou minunat!
  Vă mulțumesc baieti!
  Mare plus pentru kit nostru instrumente!

 80. Vă mulțumim din nou pentru furnizarea de astfel de MS informații utile. Sunt sigur că vorbesc pentru fiecare spunând cât de mult este apreciat ajutorul și expertiza.

 81. Bună treabă!
  Vă mulțumesc baieti!

 82. IMI PLACE !

 83. Este minunat pentru a vedea noile valorile; Le va pune la o bună utilizare veni în 2013.

 84. 84

  Am vrut doar să spun un mare Crăciun vă mulțumesc tuturor la Market Samurai.

  Sunt încă ajunge la trântă cu totul în termeni de SEO și chiar folosind Market Samurai pentru că e mai actualizări potențiale dar Resurselor disponibile și consistente înseamnă că nu există scuze pentru mine de a nu învăța!

  Foarte interesat pentru a vedea dacă PR merge la câini, de asemenea. Ar fi o schimbare placuta de modul în care lucrurile au fost atât de mult timp și de a face lucrurile mult mai dinamic, atunci când vine vorba de evaluarea concurenței.

 85. Folosesc Market Samurai de ceva vreme, iar instrumentul este într-adevăr minunat!