Programul Rank Tracker Beta

Butonul Share

** Baieti Ne pare rău, programul Beta Rank Tracker a închis acum! Un imens multumesc tuturor celor care au participat la Beta, am primit un feedback excelent și a făcut multe schimbări la software-ul ca un rezultat. Pentru toți ceilalți, asigurați-vă că pentru a verifica cutiile poștale dvs. în următoarele câteva săptămâni pentru mai multe informații despre eliberarea completă!

O recapitulare rapida ...

Acum câteva săptămâni Google a făcut unele modificări care au avut un impact mare asupra modulului Locul Tracker în Piața Samurai.

Ca răspuns la această, a fost necesar pentru noi pentru a crea un automat, serviciu săptămânal Rank urmărire, și reconstrui modul nostru Locul Tracker de la zero.

Și în timp ce este luat mai mult decât am crezut prima, suntem foarte incantati de a împărtăși că, după multe nopți târzii de codificare (și peste 80.000 de linii de cod nou) ... este gata :-)

Și nu am putut fi mai fericit cu rezultatul!

Cu o nouă interfață intuitivă, puteți gestiona acum mai multe campanii de urmărire rang - complet pe pilot automat.

Și pentru că noi surse de sistem de urmărire Locul de rang de date de la furnizorii de încredere terți, este mai stabilă și mai repede decât oricând înainte.

Să se alăture programului beta Rank Tracker, și să fie unul dintre primii pentru a obține acces la urmărire rang automat, aici e ceea ce trebuie să faci ...

Cum să începi cu noile Rank Tracker

Pentru a accesa noua Rank Tracker Sistem, pur și simplu faceți clic pe link-ul de mai jos și conectați-vă la contul Noble Samurai folosind adresa de email înregistrată și parola.

Veți putea apoi să se alăture programului beta și descărca o versiune specială a software-ului.

Click aici pentru a vă conecta la contul dvs. și de a lua noua versiune a Rank Tracker

Dacă nu vă puteți aminti parola puteti reseta aici.

* Ne pare rau baieti, programul Beta Rank Tracker a închis acum! Asigurați-vă că pentru a verifica cutiile poștale dvs. în următoarele câteva săptămâni pentru mai multe informații despre eliberarea completă!

Free 50 Planul de cuvinte cheie (Disponibil pana cand 31 mai 2012)

Ca ultima blog post subliniat, speranța noastră mare a fost că ne-ar putea oferi un plan de urmărire GRATUIT rang pentru proprietarii existente atât Market Samurai și articolul Samurai.

Vestea bună este că vom fi în măsură să ofere un mare plan de gratuit pentru toți proprietarii actuali ai produselor noastre.

Până la data de 31 mai 2012, toți clienții existenți de Piata Samurai și articolul Samurai vor fi eligibile pentru un plan de 50 de cuvinte cheie gratuit. Planul liber va fi redusă la 10 de cuvinte cheie pentru clientii care se înscriu după 31 mai 2012.

Acest lucru înseamnă că 92% dintre clienții noștri vor obține beneficii de urmărire rang automat, fără a cheltui un cent!

Tot ce trebuie să faceți este să se alăture programului beta de aici , instalați cea mai recentă versiune a pieței Samurai, și acces Rank Tracker, făcând clic pe tab-ul modulului.
* Ne pare rau baieti, programul Beta Rank Tracker a închis acum! Asigurați-vă că pentru a verifica cutiile poștale dvs. în următoarele câteva săptămâni pentru mai multe informații despre eliberarea completă!

Pentru a asigura planul de 50 de cuvinte cheie, tot ce trebuie să faceți este să intall actualizare atunci când noua Rank Tracker este eliberat, și înainte de 31 mai du-te la modulul Rank Tracker, iar contul dvs. va fi atunci de instalare automat cu introductiv 50 cuvinte cheie alb Planul centura.

Detalii din planurile noastre cu plată

Analiza noastra de date de utilizare trafic arată că libera planul nostru de 50 de cuvinte cheie va fi mai mult decât suficient pentru 92% dintre clienții noștri.

Cu toate acestea, dacă sunteți unul dintre cei care se află în 8% din utilizatorii care urmaresc mai mult de 50 de cuvinte cheie, atunci doriți să vă asigurați că ne uităm după tine.

Pentru a intelege cum a compara preturile noastre, este important de a evalua concurența și să vedem ce cele mai ieftine opțiunile disponibile sunt pe piață pentru a urmări mai mult de 50 de cuvinte cheie pe o bază săptămânală:

Concurent

A

B

C

D

Cele mai ieftine 50+ plan de cuvinte cheie

49 dolari / luna

24 dolari / luna

19 dolari / luna

99 dolari / luna

Cuvinte cheie urmarite

250

100

100

1000

Preț / cuvinte cheie

0.20 dolari

0.24 dolari

0.19 dolari

0.10 dolari

Deci, dacă aveți nevoie pentru a urmări mai mult de 50 de cuvinte cheie, atunci cel mai ieftin planul de servicii concurente incepe de la 19 dolari / luna, iar puteti face plata fel de mult ca 99 dolari / luna!

Pentru a se asigura că clienții noștri existenți obține cele mai bune oferta posibil, vă oferim două seturi de planuri:

 1. Planuri pentru clienții noștri existenți (sau clienți noi care cumpără înainte de 31 mai), care va include o reducere de 50% pentru durata de viață a planului.
 2. Planuri pentru noii clienti care cumpara Market Samurai, după 31 mai.

Iată o listă a ceea ce planurile noastre vor fi de serviciu New Locul de urmărire Noble Samurai lui:

Locul Tracker Plan

Existente speciale
Preturi client

) (Înscrie-te înainte de 31 mai)

Prețuri de vânzare cu amănuntul


) (Sign Up După 31 mai)

Belt alb

Cuvinte cheie: 50
Pret / Luna: FREE
Pret / cuvinte cheie: ZERO
Cuvinte cheie: 10
Pret / Luna: FREE
Pret / cuvinte cheie: ZERO

Centura galben

Cuvinte cheie: 100
Pret / Luna: 5 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.05 dolari
Cuvinte cheie: 100
Pret / Luna: 10 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.10 dolari

Orange Belt

Cuvinte cheie: 200
Pret / Luna: 10 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.05 dolari
Cuvinte cheie: 200
Pret / Luna: 20 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.10 dolari

Centura albastră

Cuvinte cheie: 500
Pret / Luna: 25 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.05 dolari
Cuvinte cheie: 500
Pret / Luna: 50 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.10 dolari

Brown Belt

Cuvinte cheie: 1000
Pret / Luna: 40 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.04 dolari
Cuvinte cheie: 1000
Pret / Luna: 80 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.08 dolari

Black Belt

Cuvinte cheie: 2500
Pret / Luna: 99 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.04 dolari
Cuvinte cheie: 2500
Pret / Luna: 198 dolari
Pret / cuvinte cheie: 0.08 dolari

Deci, dacă sunteți un client existent cu 100 de cuvinte cheie, puteți urmări dvs. Topul pentru doar 5 dolari pe lună. Asta e doar 0.05 dolari pe cuvinte cheie - mai putin de un sfert din cele mai multe dintre ofertele concurenților noștri!

Rezumat

 1. Noul automate de urmărire Sistem Locul piață Samurai este acum pregătit pentru testare beta. Pentru a apuca copia dvs., trebuie doar să faceți clic pe acest link , conectați-vă la contul dvs. și să se alăture programului beta.

  * Ne pare rau baieti, programul Beta Rank Tracker a închis acum! Asigurați-vă că pentru a verifica cutiile poștale dvs. în următoarele câteva săptămâni pentru mai multe informații despre eliberarea completă!

 2. Până la 31 mai, Dacă sunteți un Samurai Market existent (sau articolul Samurai) client veți obține acces la un GRATUIT 50 de cuvinte cheie plan de Rank Tracker - care arata noastre de date de utilizare va fi potrivit pentru 92% dintre clientii nostri.
 3. Daca esti o parte din mana de clienții care au nevoie pentru a urmări mai mult de 50 de cuvinte cheie vei putea a avea acces la planuri speciale, care sunt mai puțin de un sfert din prețul de cele mai multe concursul nostru.

Așteptăm cu nerăbdare să auzim de feedback-ul dvs. pe Tracking System New Rank.

- Eugene

Eugene a scris 18 post (s) pentru Noble Samurai

33 Responses to "Locul Tracker Beta Program"

 1. Acest lucru este destul de cool! Voi continua să mă uimitoare cu dăruire la acest software. Ai din nou trecut de mai sus și dincolo de Call! Fiind capabil de a urmări până la 50 de cuvinte cheie, care este :) fantastic

  Multumesc pentru tot ce faci.

 2. Am conectat la contul meu, dar eu nu pot vedea link-ul pentru software-ul nou?

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Lissie - a se vedea mai sus pentru link-ul pentru a va inscrie la programul nostru beta-test.

  Software-ul nu a fost încă lansat pentru toată lumea, dar odata ce este gata, acesta va deveni parte a samurai existente Market (sau articolul Samuraiul) instalarea.

  - BMS

  Pe
  Stuart Wooster răspuns:

  Deci, practic, ar fi o prostie să nu plătească 5 dolari pe lună, care este de 4 lire sterline pe lună aici, în Marea Britanie, pentru a fi apoi posibilitatea de a extinde cuvintele cheie pentru o rată mult mai ieftin după cum este necesar în viitor : D

  Lucruri minunate! Vă mulțumim pentru a oferi această afacere pentru noi, atât de bucuros am luat software-ul prin intermediul acum 30DC ani.

 3. Hi Eugene,
  Aș putea vă rugăm să cereți, va fi disponibil prețul redus pe upgrade-uri în cazul în care cerințele noastre cresc - de exemplu, spun că am înscrie la planul centura portocalie acum, dar în șase luni, îmi dau seama am nevoie de centura albastră - va prezenta mai fi disponibil pentru mine la 25 dolari prețul sau mi-ar trebui să plătească 50 dolari dacă fac upgrade?
  Multumesc
  Alison

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Alison,

  Atâta timp cât vă abonați la oricare dintre planurile înainte de 31 mai va avea acces la prețurile reduse în toate planurile de viață :)

  Noroc,
  Tom

  La
  Andrew a răspuns:

  Hi Tom,

  Prin "orice de planurile" înseamnă acest include "abona" ​​la cea liberă ca acest lucru pare un pic ambiguu?

  Salutări

  Andrew

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Andrew,

  Da, atâta timp cât vă abonați la planul gratuit va avea acces la preturile reduse.

  Noroc,
  Tom

 4. 4
  Pe 17 aprilie 2012, la 08:45
  Kevin a spus:

  Dacă suntem atât MS și ca membri, ajungem 2 accts de 50 sau un 100 cuvinte cheie Acct?

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Kevin,

  Dacă aveți atât MS și AS va avea un singur cont cu 100 cuvinte cheie - contul Rank Tracker este global, adică aceleași date vor apărea atât în ​​statele membre și AS.

  Noroc,
  Tom

 5. 5
  Pe 17 aprilie 2012, la 08:50
  Andrew a spus:

  Acest lucru este destul de rece, m-am gândit proiect MS a murit. Este într-adevăr cool pentru a vedea vă păstrați de lucru pe ea.

  Locul Tracker este un ajutor imens pentru mine acum. Noroc pentru asta.

 6. 6
  Pe 17 aprilie 2012, la 10:03
  Tom a spus:

  Nu văd nici o file sau instrucțiuni cu privire la modul de a exporta clasament pentru o foaie de răspândire?

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Tom - vom adăuga caracteristica de export, cât mai curând posibil - să fie sigur de a rămâne actualizat!

  - BMS

 7. Sunt foarte fericit să văd că voi au păstrat la ea și nu lăsați pur și simplu "Panda" distruge eforturile tale de a oferi noi instrumente potrivite pentru a lucra cu! Tine-te de lucru bun!

 8. Baieti post fantastic, acest produs este chiar mai bine decât înainte! Trebuie să spun comunicarea clară și onestitate în întreaga ceea ce trebuie să fi fost un calvar pentru voi este lăudabil.

  Ține pasul cu mare lucru!

 9. 9

  Acest lucru poate au fost acoperite înainte.

  Dar ce se întâmplă dacă vrem să urmăriți un cuvânt cheie pentru 3 domenii (o campanie)? Are ca conteaza ca 3 spre cota totală sau doar unul?

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Besh - costul cote este pe cuvinte cheie, nu pe domeniu sau URL. Sper că acest lucru vă ajută!

  - BMS

 10. 10
  Pe 17 aprilie 2012, la 15:28
  Shahriyar spus:

  În timp ce eu apreciez pentru a vedea noua caracteristică nor, dar eu sunt foarte supărat despre caracteristica manual fiind complet eliminate.

  * De ce ați dezactivat complet manual "de urmărire rang" caracteristica folosind propriul meu latime de banda PC?

  * De ce nu pleci caracteristica ca este și să ne dea opțiunea de a urmări folosind cloud (cine vrea să) și, de asemenea, urmări utilizarea resurselor PC noastre (ca după Major Update)?

  De la ultimul update major, cred MS a fost ajutorul de lățime de bandă PC "utilizator" / ip / resurse pentru a urmări și nu server sau nor MS lui. Doar că nu înțeleg de ce ați dezactivat care dispun decât să ne forțeze folosind doar nor.

  * Am urmări Topul mele în fiecare zi și, uneori, de câteva ori pe zi - Acum nu pot face asta!

  * Doresc să urmăriți trafic ori de câte ori vreau (folosind propriile mele resurse PC a) - Acum nu pot face asta, fie.

  * În timp ce raportul saptamanal nor este mare, am mereu nevoie pentru a verifica clasament pentru câteva cuvinte cheie IMPORTANT imediat. Dacă aș spune clientul meu să aștepte o săptămâna pentru un răspuns, nu crezi am încheiat afacerea mea cu el / ea?

  Acum Market Samurai este aproape o bucată de piatră de stabilire pe HDD meu. Vreau ca întrebările mele a răspuns și o soluție în acest sens.

  Multumesc.

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Shahriyar - rău că nu a făcut aceste aspecte clar! Multe dintre întrebările dumneavoastră au raspuns de CEO-ul nostru în comentariile pentru intrarea blog anterior, si am colectat acestea într-un post în baza noastră de cunoștințe pe care le puteți găsi la Rank Tracker FAQ
  Dacă nu aveți orice întrebări suplimentare răspuns acolo, sau dacă există orice altceva vă putem ajuta cu, vă rugăm să folosiți "Întrebați-ne" fila pe marginea din stânga a browser-ului pentru a contacta echipa de suport direct și vom face tot posibilul pentru a Ajutor!

  - BMS

 11. Vă mulțumim pentru a avea o versiune gratuită pentru cei ca mine, care nu au o mulțime de cuvinte cheie pentru a urmări. Locul Tracker este partea mea cel mai utilizat de samurai Market.

 12. Bună, Am încercat cu ajutorul tracker-ul de rang beta. Când am încercat adăugarea domeniu, ea continuă să arate butonul de anulare. Eu nu pot par pentru a putea adăuga domain.I nu pot par să faceți clic pe butonul de cale, fie după adăugarea keywords.It continuă arătând untrack și butonul șterge schimb.

 13. Chestii minunat. Dragoste soluția cloud, foarte bine făcut toți samurai lui. Vă mulțumim pentru soluția. Acum, cu privire la planul galben, dar, probabil, upgrade curând la albastru curea. Dragoste sistemul centurii prea.

 14. Hi, poate, te rog să-mi explice ce schimbări în Google vorbești? Eu chiar nu credem că în cazul în care astfel de modificări. Și, cum pe pământ ai reușit să scrie 80 000 de linii de cod în doar câteva săptămâni? Asuming câteva săptămâni sunt șase săptămâni, care este mai mult de 1 900 de linii de cod pe zi. 7 zile pe săptămână. 80 linii de cod fiecare oră, 24 de ore pe zi. Asta este impresionant, chiar și pentru o armada de programatori. Aș vrea să întâlnească acea manager de proiect.

  De ce această scuză comic pentru a avea clienții dumneavoastră care au cumpărat o durata de viata de actualizări forțate să plătească un abonament?

  Un lucru este că ai făcut o judecată proastă când ai deschis această ofertă de o viata de actualizări. (Probabil unul din motivele multor cumparat de la tine. Există într-adevăr o mulțime de alternative de mare acolo.

  Puteți explica, de asemenea, să-mi ce este atât de diferită de a software-ul care vă forțat în asta?

  Îmi amintesc de un post de blog în cazul în care a anunțat că a fost de a scump pentru tine de a păstra actualizarea software-ului. Ar putea fi motivul real? Dacă este așa (este cazul) aveți obligația de a clienților existenți care de fapt doar trece cu vederea. Hotărâre foarte rău de afaceri.

  Pentru voi toti sa cumparati un plan, acest lucru va fi scump, dacă faci cercetare pentru mai mult de o pereche de site-uri mici. Există alternative mai bune fără limitări și un control mai bun searchengine.

  NU impresionat MS!

  Pe
  Eugene Ware a răspuns:

  Ne pare foarte rău că simți asta despre noua Rank Tracker Sistem.

  Am încercat din greu să fie cât mai transparent posibil despre ceea ce facem și de ce o facem.

  Lasă-mă să încerc și să răspundă la punctele specifice le-ați menționat:

  Google Modificări
  -----

  Modificările aduse de Google care am discutat într-un post anterior , a făcut imposibil pentru noi să facem un număr mare de interogări de căutare din partea utilizatorilor noștri. Ca urmare, avem nevoie de a găsi un serviciu de date terț care ne-ar putea oferi cu datele clienții noștri nevoie.

  Singura problema cu aceasta abordare este ca aceste date este costisitoare, iar în timp ce putem absorbi o parte din costurile pentru a oferi un plan de liber utilizabil, din păcate, nu putem absorbi întregul cost al acestor date pe termen nelimitat.

  Scopul nostru la construirea noului sistem a fost de a încerca și să ofere cea mai bună planul gratuit pentru utilizatorii noștri asigurând în același timp că sistemul este sustenabil economic.

  Credem că am găsit un echilibru bun între planurile libere și plătit, care caters pentru peste 90% din utilizatorii noștri, dar am înțeles că nu toată lumea va fi de acord.

  80.000 de linii de cod
  -------
  După verificarea cu echipa noastra dev noi au descoperit că cererea noastră de 80.000 de linii de cod nou nu a fost complet corecte.
  Când am întrebat de echipa noastra de dezvoltare cât de mult de lucru au făcut în ultimele câteva săptămâni, au verificat de cod GitHub depozit și a indicat că nu a fost de peste 80.000 de schimbări.

  Noi interpretat acest lucru ca fiind de 80.000 de linii de cod nou, atunci când, de fapt, acest număr se referă la numărul total de modificările aduse bazei de cod, care include adăugiri și eliminări.

  Nu a fost intentia noastra de a induce în eroare pe nimeni, prin utilizarea ca număr, am fost pur și simplu încercarea de a lăsa oamenii să știe că toți dezvoltatorii au fost punerea în ore foarte lungi, în scopul de a construi noua Rank Tracker.

  Alte alternative
  ------
  Sunteți absolut corect în subliniind că există și alte alternative de urmărire rang acolo. Am luat decizia de a concentra eforturile noastre initiale de pe mici la proprietar mijlocii marime care are nevoie pentru a urmări clasamentul pentru un număr mic de site-uri web.

  Credem că planurile noastre măsoare bine, dar ne-ar încuraja pe toți să facă propriile lor de cercetare și de a găsi sistemul care corespunde cel mai bine nevoilor lor.

  Ne pare rău că ești nefericit cu situația actuală.

  Dacă vă simțiți că nu ați primit valoare de la Market Samurai, am fi mai mult decât fericit să vă emită o rambursare. Doar contactati-ne la support@noblesamurai.com si vom face tot ce putem face pentru a ajuta.

  Cu Stimă,

  Eugene

  Pe
  Eugene Ware a răspuns:

  Va multumim pentru timpul pentru a posta comentarii Alexander.

  Ne pare foarte rău că simți asta despre noua Rank Tracker Sistem.

  Am încercat din greu să fie cât mai transparent posibil despre ceea ce facem și de ce o facem.

  Lasă-mă să încerc și să răspundă la punctele specifice le-ați menționat:

  Google Modificări
  -----

  Modificările aduse de Google care am discutat într-un post anterior , a făcut imposibil pentru noi să facem un număr mare de interogări de căutare din partea utilizatorilor noștri. Ca urmare, avem nevoie de a găsi un serviciu de date terț care ne-ar putea oferi cu datele clienții noștri nevoie.

  Singura problema cu aceasta abordare este ca aceste date este costisitoare, iar în timp ce putem absorbi o parte din costurile pentru a oferi un plan de liber utilizabil, din păcate, nu putem absorbi întregul cost al acestor date pe termen nelimitat.

  Scopul nostru la construirea noului sistem a fost de a încerca și să ofere cea mai bună planul gratuit pentru utilizatorii noștri asigurând în același timp că sistemul este sustenabil economic.

  Credem că am găsit un echilibru bun între planurile libere și plătit, care caters pentru peste 90% din utilizatorii noștri, dar am înțeles că nu toată lumea va fi de acord.

  80.000 de linii de cod
  -------

  După verificarea cu echipa noastra dev noi au descoperit că cererea noastră de 80.000 de linii de cod nou nu a fost complet corecte.
  Când am întrebat de echipa noastra de dezvoltare cât de mult de lucru au făcut în ultimele câteva săptămâni, au verificat de cod GitHub depozit și a indicat că nu a fost de peste 80.000 de schimbări.

  Noi interpretat acest lucru ca fiind de 80.000 de linii de cod nou, atunci când, de fapt, acest număr se referă la numărul total de modificările aduse bazei de cod, care include adăugiri și eliminări.

  Nu a fost intentia noastra de a induce în eroare pe nimeni, prin utilizarea ca număr, am fost pur și simplu încercarea de a lăsa oamenii să știe că toți dezvoltatorii au fost punerea în ore foarte lungi, în scopul de a construi noua Rank Tracker.

  Alte alternative
  -------

  Sunteți absolut corect în subliniind că există și alte alternative de urmărire rang acolo. Am luat decizia de a concentra eforturile noastre initiale de pe mici la proprietar mijlocii marime care are nevoie pentru a urmări clasamentul pentru un număr mic de site-uri web.

  Credem că planurile noastre măsoare bine, dar ne-ar încuraja pe toți să facă propriile lor de cercetare și de a găsi sistemul care corespunde cel mai bine nevoilor lor.

  Ne pare rău că ești nefericit cu situația actuală.

  Dacă vă simțiți că nu ați primit valoare de la Market Samurai, am fi mai mult decât fericit să vă emită o rambursare. Doar contactati-ne la support@noblesamurai.com si vom face tot ce putem face pentru a ajuta.

  Cu respect,

  Eugene

  La
  Ankur răspuns:

  Eugene - Apreciez modul în care ia și să răspundă la feedback-ul de la clienți.

  La
  Nick Martin a răspuns:

  Sunt total de acord !!!!

 15. 15
  Pe 19 aprilie 2012, la 05:24
  Kevin a spus:

  Baieti,

  Vă mulțumim pentru a obține acest lucru pentru noi.

  Mă întrebam, deoarece datele va fi actualizate săptămânal, există o anumita masura, care poate fi rezumat într-un raport de campanie> cuvinte cheie, astfel încât să nu trebuie să meargă în fiecare campanie și să-l?

  Ignoră întrebarea mea dacă există deja o modalitate de a face acest lucru și l-am ratat.

 16. Bună,

  Eu sunt în prezent de testare beta a noului tracker rang și până în prezent se pare bine.

  Cu toate acestea, am observat că nu pot exporta cuvinte cheie și clasamentele mele mai.

  Se întâmplă acest lucru să fie întotdeauna cazul cu cele 50 de cuvinte cheie sau mai puțin planul?

  Noroc

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Ian,

  Vă mulțumim pentru feedback-ul!

  Dezvoltatorii noștri lucrează în prezent la funcția de export, și sperăm să lanseze un update in curand :)

  Noroc,
  Tom

 17. Mă bucur să aud că acesta este disponibil. Va fi obtinerea de versiunea completă a pieței Samaurai.

 18. Hi Orice progres privind exportul de date de rang și a cuvintelor cheie? caracteristică foarte importantă pentru mine ca am vizita clienții zilnic și trebuie să fie capabil să imprime. Vă rog urgent

  Noroc

  Pe
  Suport a răspuns:

  Hi Craig,

  Acest lucru ar trebui să fie acum în aplicația, doar update la cea mai recentă versiune.

  Noroc,
  Tom