AdWords RIP

Button Spune-le prietenilor

E cu mult dezamăgire și regret că am decis să se retragă planurile noastre de a include un modul AdWords în Piața Samurai.

Va rugam sa ne cred când spunem că acest lucru nu a fost o decizie ușoară și nu a fost făcut ușor. Ne dăm seama că această decizie va dezamăgi mulți dintre utilizatorii noștri care au fost de așteptare pentru modulul AdWords pentru o lungă perioadă de timp acum.

AdWords RIP

Misiunea noastra la Noble Samurai este de a fi diferit; pentru a încerca să fie o lumină în lume, uneori întunecată a Internet Marketing - de care de mult este axat pe obtinerea bogat rapid, în loc de a oferi valoare, integritate si inscrie primul client.

Acum trei ani, când am lansat prima piață Samurai, planul a fost să se concentreze doar asupra Cuvinte cheie de cercetare (numele original al produsului a fost "cuvinte cheie Samurai"). Cu toate acestea, așa cum ne-am dezvoltat produsul, ne-am dat seama că există o serie de alte funcții cum ar fi concurența SEO, Rank urmărire, precum și a produselor afiliat informare și de conținut, care clientii nostri au fost strigat pentru.

În acel moment am avut de ales: să împartă aceste module în produse separate pentru a fi vândute individual, OR pentru a face ceva îndrăzneț și nebun la momentul-a le pachet într-un singur instrument și percepe un pret fix plat. Deci, asta e ceea ce am făcut.

Ca Piata Samurai evoluat și am primit mai multe cereri de la clienți pentru mai funcționa legate de SEO, am adaugat tot mai multe module în Piața Samurai, pentru același preț fix.

Câteva lucruri au probleme complicate, cu toate acestea.

In fiecare zi ceva care piata Samurai Depinde Modificări

Piata Samurai este construit pe sute de servicii web, și furnizorii terți de date, cum ar fi Google si Yahoo. Nu am anticipa cât de des aceste servicii ar schimba și cât de des am nevoie pentru a actualiza software-ul nostru pentru a ține Piata Samurai funcționează corect.

Poate că ați tras în sus de piata Samurai și a fost determinat de o actualizare?

De la lansarea software-ul nostru în 2008 ne-am lansat peste 380 de actualizări ale pieței Samurai. E o actualizare, în medie, la fiecare 3 zile sau cam asa ceva. Și, după cum s-ar putea să fiți conștienți de, faptul că rata de schimbare este în creștere, în special în jurul instrumente critice, cum ar fi Instrumentul pentru cuvinte cheie Google.

Am reconstruit de asemenea module de bază, cum ar fi cuvinte cheie de cercetare de piata din Samurai de la zero la cinci ori din 2008.

Noble Samurai este încă o afacere foarte mici. După cum vă puteți imagina, odată primele 8 module au fost complete, marea majoritate a muncii în ultimii trei ani a fost a ține pasul cu noutatile si asigurandu-se ca piata Samurai funcționează corect cu toate modificările care au loc zilnic în lume de SEO .

Ce înseamnă acest lucru este că noi fizic nu am avut capacitatea disponibilă de a aborda modulul AdWords din cauza numărului mare de actualizări și cantitatea de stingere a incendiilor cu care ne confruntăm în fiecare săptămână.

AdWords a schimbat masiv

Al doilea factor este faptul că în 2008, când am imaginat modulul AdWords, am avut o imagine foarte clară a funcționalității care ne-ar elibera. Cu toate acestea, în ultimii trei ani AdWords a evoluat într-un ritm incredibil. Multe dintre instrumentele și inovațiile pe care am fost în căutarea de a pune în aplicare în modul nostru AdWords au fost puse în aplicare de către Google.

Ei au acum un instrument Editorul AdWords, care vă permite să gestionați cu ușurință campaniile, și-au pus în aplicare mai multe caracteristici, cum ar fi suport mai bun pentru split-testare pentru a ajuta clienții AdWords obține cele mai bune din campaniile lor. Multe dintre caracteristicile noi au fost inițial în căutarea de a elibera pur și simplu nu mai este necesar.

Există, de asemenea, multe excelente produse de management AdWords pe piață, și am simțit că nu numai că ne-am fi re-inventa roata pentru a crea propria noastră opțiune AdWords.

Pe deasupra, să interacționeze cu modulul Google AdWords necesită acces la API Google AdWords. Acesta este un API plătit, și nu e ieftin. Cu 300.000 de utilizatori Piata Samurai modelul nostru de afaceri, preț fix face oferind acest gen de funcționalitate pur și simplu imposibilă fără o schimbare majoră în modul în care se percepe pentru piața Samurai.

Dar probabil, mai important decât atât, avem, de asemenea profund simțit că în timp ce funcționa oferind AdWords este importantă, nu este de fapt ceea ce este cel mai important în a ajuta clienții noștri reuși.

Clienții noștri SEO nevoie de mai mult AdWords pentru a reuși

Ne-am regulat o mulțime de feedback eficiente, inteligent de la clienții noștri. Acest feedback a venit din diferite sondaje și de interogări trimise prin intermediul echipei noastre de asistență.

Acest feedback a arătat că # 1 lucru exploatație clienții noștri înapoi de la succesul nu este problemele cu AdWords, dar problema mult mai mare de a se clasat pe locul in motoarele de cautare.

În special, clienții noștri sunt aproape în unanimitate tipa afară pentru modalități mai bune de a construi link-uri pentru a ajuta ei pentru a obține o mai bună clasamentele în acest mediu curent, hiper-competitiv în care Google este favorizarea "băieții mari" și branduri consacrate și domeniile Înalta Autoritate.

Poate că ați observat că e aproape imposibil de asistent pentru a obține o pagină 1 Topul pentru chiar un cuvânt cheie scăzut de concurență, fără unele grave ajutor-link building?

Deci, cam un an în urmă am început să lucreze la un nou produs, axat pe-link building. Veți auzi despre asta în luna următoare. Suntem foarte mândri de ea, și credem că va rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă astăzi SEO în obținerea site-urile lor la rang în Google.

Intenția noastră a fost întotdeauna pentru a finaliza modulul AdWords în plus față de acest nou produs. Cu toate acestea, din motivele care le-am descris mai sus, acest lucru nu sa întâmplat, din păcate, și în timp ce următorul noastră va fi adus la piață, modulul AdWords nu vor.

Deci, cum vom face până la tine?

În primul rând, vrem să ia timp pentru a-mi cer scuze. Noi chiar cred în păstrarea promisiunile, chiar dacă nu e cel mai lucru comercial de făcut. Cu toate acestea, noi credem de asemenea în a fi sincer și deschis despre problemele de genul asta.

Știm că acest lucru se întâmplă pentru a supărat mulți dintre utilizatorii noștri, iar unii utilizatori pot simt înșelat de această decizie.

Dacă ești supărat, frustrat și supărat despre această decizie, atunci vom va invitam sa contactati biroul nostru de suport și vom vorbi despre modul în care putem face lucrurile mai bine.

Dacă credeți că ceea ce am livrat la tine în Piața Samurai nu este în valoare de bani ați cheltuit, atunci am fi mai mult decât fericiți să vă ofere o rambursare parțială sau chiar totală, chiar dacă ați achiziționat o copie 3 ani Acum, din nou în 2008.

La Noble Samurai, avem o regulă atunci când vine vorba de relațiile cu clienții, și că este "trata oamenii modul în care doriți să fie tratate."

În al doilea rând, dacă ai fost un client a plătit Piata Samurai (de exemplu, ați cumpărat o copie de piață Samurai Inainte de a citi acest post pe blog), vom oferi acces la noul nostru produs pentru 50% din prețul de retail.

Următoarea noastră produs va necesita un abonament lunar, și va fi disponibil doar pentru clienții Market Samurai. Vom oferi acest serviciu pentru a tine la aproape de prețul nostru de cost. Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai mult, atunci vom fi trimiterea de unele email-uri pentru toți clienții noștri existenți cu mai multe informații în câteva săptămâni.

Scuze

De la noi toți aici, la Noble Samurai vreau să spun din nou că suntem foarte rău că a trebuit să ia această decizie.

Dacă e altceva putem face pentru a face lucrurile mai bine, vă rugăm să ne contactați, sau lăsați un comentariu de mai jos.

Cu stimă,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai

Eugene a scris 18 post (uri) pentru Noble Samurai

52 de Răspunsuri la "RIP AdWords"

 1. Eugene - acesta este unul dintre posturile cele mai umilitoare Am citit pe internet. Transparență ta, onestitate și integritate este foarte mult să fie admirat. De asemenea, mă simt foarte apreciat ca un client și care este un testament pentru toate eforturile echipei tale. Eu spun tuturor mă întâlnesc, și care are un interes în astfel de lucruri, că formarea produsului este de referință pe Internet, dar la fel este ethos ta. Noroc cu noul produs. Nu se poate aștepta ..
  Carolina

  La
  Wymetto a răspuns:

  Sunt de acord cu Caroline - Mă simt vinovat nu trimite în mai multe controale de anul trecut - Îmi place Piața Samurai! Într-adevăr încântați de backlinking. Eu nu am fost fericit cu ultimul companiei si a fost costisitoare asa ca stiu voi nu va conduce ne greșeala!

  Wymetto

 2. Eugene,

  Era și timpul voi emis un produs care ofera compania dumneavoastra o formă sau venituri recurente!

  Eu spun Bravo!

  Am deținut Piața Samurai de peste 2 ani, și a ajuns atât de multe actualizări gratuite, m-am întrebat de multe ori cum echipa ta a trebuit orice moment să pună în aplicare noi caracteristici în timp ce luptă împotriva curentului de evoluție rapidă piata motoarelor de cautare si a lui Google incercarile de a închide oameni de sistemul lor de date gratuite.

  Eu unul, ca un coleg antreprenor și proprietar de afaceri, foarte laud lucrarea echipa ta a făcut în încercarea de a rămâne înainte de curba și așa mai, nu cere un singur ban în plus.

  Pentru mine, e așteptată de mult timp pe care ați creat un anumit tip de model de venituri recurente doar pentru a rămâne în afaceri.

  La naiba, eu spun tuturor că lucrează pentru mine că mi-ar plăti cu plăcere o taxă lunară pentru piata Samurai nu doar pentru că vreau să-l și actualizări continue să sprijine - dar mai mult pentru că vreau-va pentru a deveni de succes și să prospere.

  Dacă veți face, cu toții crea succes.

  Deci, eu nu sunt supărat deloc despre decizia de a declanșatorului porțiunea AdWords ofertei de produs - de fapt, am înțeles complet - și nu pot să aștept să înceapă să plătească pentru cel mai recent produs, chiar dacă noi nu-l folosesc, doar pentru a sprijini compania dvs. și produsele de mare le-ați creat, care fac viața noastră ar fi Internet marketing mai ușor.

  Oh, și egoist, pentru că eu, de asemenea, vreau ceva de upgrade-uri mi-au sugerat puse în aplicare, de asemenea!

  ;-)

  Tine-te băieții de muncă bune, și mulțumesc din nou,

  Chris

 3. Bine sa, noi iertăm tu ... .. de data asta! Țineți pasul cu mare lucru.
  Jeffrey pescareasca ultimul post pe blog ... Ce sunt acele coduri de bare pătrați?

 4. Stimati Eugene,

  Nu este nevoie de scuze amice. Sunteți fantastic! Tine-te bine, vreau să spun lucru minunat.

  În cazul în care este nevoie să fie de ce nu face ceva radical și schimba Piata Samurai la o taxă lunară de asemenea. Eu unul va rămâne cu siguranță la bord.

  Dragoste munca ta și aștept cu nerăbdare să vă următoarea produs ... desigur rezerva mine în ea pentru.

  Cu sinceritate
  Lordy
  (Brian Lord)

  Twitter: biglordy
  Site-ul Kings's Ultima blog ... Site-ul Kings lansa noi site-ul Kings Blog

 5. Echipa aveți în continuare cel mai bun și produsul software cel mai profitabil pentru clientii dvs. pe piata. Dacă suntem folosind instrumentul corect nu avem nevoie de AdWords pentru clientii nostri !! Tine-te de lucru bun și nici o justificare necesare aici.
  Craig's ultimul post pe blog ... Cum de a merge virale pe Facebook

 6. Hei baieti nu Biggie multumita de a fi cinstit. Prea greu să țină pasul cu schimbările AdWords oricum. Continuă să faci ceea ce faci - produsul este bun și este foarte util.

  Tine-te de lucru bun ;)
  Mark @ Web Designer Brisbane's ultimul post pe blog ... dori să obțină clasat pe Google Locații? Suntem sfârșit de gatit cu gaz!

 7. 7
  La unu iulie 2011 la 06:45
  Andy a spus:

  Dont vă faceți griji băieți, putem trăi fără adwords. Principalele Caracteristici sunt analiza cuvintelor cheie și rang Urmărire daca ai putea repara SEOTC, acum, că ar fi grozav !!
  Andy's ultimul post pe blog ... Versiunea de CommentLuv pe acest site este de actualitate și se va opri în curând de lucru. Vă rugăm să cereți webmaster pentru a actualiza CommentLuv lor în tabloul de bord de pe acest site! Această versiune va continua să lucreze pentru câteva săptămâni și apoi opri.

 8. It's always going to be hard to maintain control of a service when it has to be based on a third party API.
  But you do right not to re-invent the wheel. Google has a duty to offer the correct tools for it's service, especially as the financial crisis is hitting the pockets of smaller businesses in the online marketing field, so google needs to constantly update it's service to keep up with it's own customer demand.
  Google's duty, is to always offer the best organisation of content for it's viewers. Anyone can pay for adwords and manage the ad campaigns, but valuable and relevant content, and high conversion to sales on a website will always be the force behind a successful online business.
  The Noble samurai team has valuable experience and technical skills, why not pass these on in adwords training for your customers, and dazzle them with your new products. Don't feel bad for going back on your intended destination, it would be far worse to be remembered for giving bad service around an adwords module, and it would be wrong to undo all your hard work for your other great services. I look forward to your new products and updates.

 9. Thanks for your honesty and openness. Look forward to seeing the new product. Keep up the great work in a difficult dynamic environment.
  David Moloneyʼs last blog post… Evernote: Top Benefits and Reasons to Download

 10. 10
  On July 1st, 2011 at 7:12 pm
  Cheryl Adkins said:

  I love Market Samurai even without Adwords. It is an awesome value. What I like best is that it does what it says it does. Doesn't offer me any fantastic promises of getting rich in 3 days just good solid keyword analysis and SEO assistance. And you guys offer great training on how to use it. In todays internet marketing world you fellows stand out from the rest. Keep up the good work. I can't wait to see the next product.

 11. I think we are all glad we are locked into free updates… but would have been happy with 1 year of free updates with a renewal fee. Imagine the R&D resources you could have if every current user paid just xx / year! The point is, we NEED you guys to stay successful and capable of delivering updates. By the way, where did this +1 option come from connected with this comment? (I want one).
  Michael Haleyʼs last blog post… Google +1

 12. Oh… Wait a second, I see, it was the comment luv. I thought you had some cool plugin that gave the commentor the option to +1 the page at the same time. But +1 was the name of my last blog post. But there is a concept! Can a plugin be created that gives the commentor a checkbox that will simutaneously +1 the page? That's what I thought it was… and what I want! Has nothing to do with Market Samurai though.
  Michael Haleyʼs last blog post… Google +1

 13. How could you feel the need to apologise when you supply the most amazing product and service you do, but thanks anyway.

  For the small charge of MS I have reaped so much from the programme.

  The best of luck with the new product. I can't wait to buy it, whatever it is. After spending heaps recently on an adwords campaign I suspect RIP adwords might be pretty accurate.

  The MS team are truly people of integrity. Thank you for all you do.

  Irene

 14. 14

  Piata Samurai este un produs de mare, dar eu sunt încă dezamăgit. Când l-am cumparat, am fost de direcționare AdWords. Am fost obtinerea atât de confuz între multitudinea de instrumente am folosit ca nu am fost în stare să mă duc ceva. I-am cumpărat produsul din cauza includerii ea a AdWords cu restul instrumentelor și pentru că prețul a fost urcat dacă nu am înțeles.

  Am înțeles problemele cu care vă confruntați și eu nu te condamn, dar eu sunt încă dezamăgit. Este încă un produs de mare.

 15. Voi ați făcut o treabă destul de mare acestea număr de ani. Onestitatea în post este lăudabil și de înțeles și, dacă doriți să aveți un proiect de lege lunară recurentă pentru noul produs, care va fi dat bine economia menținerea unei afaceri, însă vă rugăm să nu se limiteze doar plățile către Paypal. Acest lucru se datorează faptului că Paypal nu are suport pentru țara mea și câțiva alții și a fost foarte greu pentru mine pentru a obține SM, dacă nu pentru un fel de asistență. Deci, vă rugăm pus că în considerare și să includă o opțiune de a face, de asemenea, plățile cu carduri de credit. Vă mulțumim și menține locuri de muncă mare
  Samuel's ultimul post pe blog ... Comment on membru privată de admin

 16. In a world of Internet marketing where the big ones (eg Google, Facebook, eBay etc.) treat you like dust and give a message they actually don't care about you (their own paying customer!) it's refreshing to see a company with integrity and humanitarian management.

  Keep up the good work.
  Sharon Hodʼs last blog post… ‫החלק האפל באופטימיזציה של קמפיין‬

 17. WOW! What an apology. To be honest, there's always so much change that one has to be flexible and ride it or die.

  Good move there and I have no complaint not just because I dont use adwords but looking at how much you have to go through to keep abreast of the ever changin world of google, its the right move.

  I think we need more help with free traffic methods ie natural organic traffic & rankings and you seem to be doing that fine especially with your “links samurai” coming out soon :)

  A subscription service would greatly help with your product development hence is a good idea. I'll be waiting to know more about this and thanks for the big discount in advance & the great work :)
  Susanʼs last blog post… A PLR Niche Blog & Review Site With Content

 18. Piata Samuai este cel mai bun achiziția am făcut în cei 10 ani în Internet Marketing. Este un produs incredibil si voi absolut ROCK !!!

  Eu nu pot să aștept pentru a vedea noul produs voi sunt rulant nostru de backlink-uri ca acesta este un domeniu în care am într-adevăr luptă să țină pasul. Vorbeste despre calendarul perfekt ca am fost pe cale de a investi în alte produse. Voi atârna cu siguranta pe banii mei și să le petrec cu tine in loc :)

  Dacă aveți nevoie de beta testeri am cu siguranță în :)

  Ai ROCK baieti!
  Nick @ Nick Martin Dot Com's ultimul post pe blog ... Troy & Nick clipeste noi Wetsuits

 19. Samurai roci oficial. Deciziile tale curajoase de a percepe o taxă unică, de a oferi acces nerestricționat proces, precum și la "pachet" atât de multe caracteristici în coajă unul sunt motive pentru succesul dumneavoastră comercial (aliate, desigur, la sudoarea și truda echipa ta în producerea unui grad A + produs).

  Destul cu Yesman, eu nu pot să aștept să văd ce ai lucrat pe. Pe baza stralucirea si unputdownability (de fapt, un cuvânt!) De Samurai, LinkSamurai - sau orice altceva se va numi - este asigurată de a fi un mare succes.

  Cel mai bun de noroc baieti!

  Matt

  ps AdWords? Desigur suntem toți pe facebook acum ... ;-)

 20. Piata Samurai este cel mai bun instrument pentru prețul ... total merita, nu vă faceți griji.

  Dar eu sunt încă curios, când spui "Există, de asemenea, multe produse excelente de management AdWords pe piață" ar putea, te rog, numele favorite ??
  Luis's ultimul post pe blog ... Muzica Clasica

 21. AdWords are, evident, e loc în SEM, dar SEO este în cazul în care companiile pot excela cu adevarat online, și de a construi o afacere care dureaza ....

  Încurajarea oameni să se concentreze pe SEO este o parte din ziua mea la munca de zi atât de personal, cred că ai luat decizia corectă.

  Nici nu-mi amintesc acum ceea ce a fost de gând să faci oricum, eu rareori recomanda Adwords pentru clientii mei, numai în cazul în care există un evident / avantaj ieftin pentru întreg programul lor SEM.

  Oricum, noroc si de a mentine bun activitatea Eugene!
  David @ San Francisco SEO's ultimul post pe blog ... Versiunea de CommentLuv pe acest site este de actualitate și se va opri în curând de lucru. Vă rugăm să cereți webmaster pentru a actualiza CommentLuv lor în tabloul de bord de pe acest site! Această versiune va continua să lucreze pentru câteva săptămâni și apoi opri.

 22. Dacă aș putea obține cuvinte cheie și să le analizeze eu sunt fericit! :-)

  Shannon
  Shannon's ultimul post pe blog ... ShannonCole: Fericit Ziua Canadei !!!

 23. 23
  La 02 iulie 2011 la 12:56
  Richard Schnur a spus:

  I just want to know when it won't be Beta anymore. ;->

  Like many above, even without the AdWords module the value for the price I paid in 2008 (yes, one of the original buyers) is off the charts compared to other products.

  That and the workflow aspects of the tool make it “smooth sailing” when I'm getting a project stated.

  Keep up the GREAT work and I too look forward to the new product.

 24. I clicked on the comments so that I could support your difficult decision not to include an AdWords module because I expected to see negative comments. I immediately realized that I should have had a little faith in the community you've cultured. The integrity, sincerity and hard work your team puts in is evident to all and I, along with the rest of your customers it appears, appreciate and trust the fact that you are doing everything possible. I truly can't think of any other business that would get the same response in a similar situation. Trust is good! Keep up the good work.

 25. Once again, no apology is necessary. I am just amazed that you are still selling MS for a one time fee. I recently saw a product advertised that pointed out the flaws in MS, (erroneous in my opinion), and they were charging $67 a month for a tool with far less functionality.

  Lack of an adwords module is no biggie for me. Particularly when Google seems intent on weeding out unprofitable users. A friend of a friend has just had his account suspended and he was spending $50ka month on a long established campaign.

  Adwords is something that I intend to steer well clear of.

  Rich
  Rich Russellʼs last blog post… What Does It Take To Succeed – Or The Chicken And The Egg

 26. Hi Eugene,

  I am still a fully satisfied MS customer after this announcement. Lot of value for the money I invested in MS.

  I want to use PPC as well as SEO. Maybe you can recommend us some eficient and unexpensive tool?

  Hope as well that your new linking tool will support spanish and french and that it will allow me to get links from sites in these languages. BTW, I would love to have .mo or .po files for your new product if posible.

  Keep up the excellent work.
  Mulțumiri
  Cheers.

 27. Chiar îmi place de piata Samurai și când am folosi i-au făcut atât de mult progres încât nu pot obține dezamăgit despre acest modul AdWords care nu va veni niciodată ... În fapt eu nu folosesc AdWords deci ... vă mulțumesc pentru sinceritate.
  Xavier's ultimul post pe blog ... Piata Samurai: creez votre premier projet

 28. 28

  Eu unul am nici îngrijire din întreaga lume nu au AdWords module.Keep fac ceea ce faci ta Piata Samurai pentru SEO meu te mulțumesc ;)
  jim's ultimul post pe blog ... auto hipnoza

 29. Serios Eugene nici o justificare necesar. MS supradifuzează masiv la toate nivelurile chiar și atunci când se confruntă cu descărcarea datelor din Google. Am fost folosind-o timp de trei ani și este încă mea de a merge la produs atunci când am nevoie de ceva fac.

  După cum știți am pus împreună o versiune mini a formării în spaniolă și ajungem semn up în fiecare zi care doresc sa stiti despre piață samurai în limba spaniolă. MS tocmai a început nu este atât de mult mai mult pentru a veni.

 30. Sunt un pic trist de a nu vedea modulul AdWords, dar eu sunt apreciez serviciile dvs. excelente le-ați furnizat. Make-up Oferta ta sună foarte interesant și privi într-adevăr cu nerăbdare să auzim mai mult.
  Jeffy's ultimul post pe blog ... Review SureFire 6P

 31. Mă simt trădat

  Ai luat banii și acum m-ai da afară!

  În toate corectitudine voi au oferit un serviciu excelent pentru mine si am primit valoarea mea sumele de bani de la produs.

  Dar eu simt ar fi trebuit să păstrat "noi" vărsat membrilor din sistem ca liber-granițele (încă onorarea angajamentului anterior aveti si voi cand erau mici și foame)
  De asemenea, am dat seama toată lumea are nevoi de zi cu zi și cheltuieli - această dilemă poate depăși de nepermitere un abonament lunar pentru toți "noi" valoarea adăugată serviciu adăugați.

  Vă rugăm să regândească strategia dvs. despre noi toți aruncat afară (care arată cruzimea rece a lumii reale de economie), și apoi mai târziu re-ne invita din nou în Vizitatori ca plătite.

  Acest lucru este meu de 2 cenți valoare.

  Pin

  Ps: Nu vreau o restituire pentru că simt valoarea am primit de la voi a fost mai mult decât adecvat.

  La
  Alex Green a răspuns:

  Bună pin,

  Ne pare rău, dar cred că este posibil să fi înțeles greșit ce se întâmplă aici - nu suntem aruncă nimeni afară! Piata Samurai este un întreg va continua, e doar "în curând", modulul AdWords care nu mai vor să fie produse este. Restul de software-ul va continua să fie sprijinită!

  Ne pare rău pentru neînțelegere aici!

  Noroc,

  Alex

  La
  PinePienaarInfo a răspuns:

  Vă mulțumim Alex pentru că actualizarea și pentru lumina ați strălucit din nou aici, în întuneric Africa.

  PS. Sunt din nou fericit

  La
  Erik Heyl a răspuns:

  Trimis voi un mesaj pe suport. Va modulul trebuie luate în altă curând să fie actualizat? Nu vreau asta stând acolo mă bate joc ... :) Voi tocmai au demonstrat de ce ne-am încredere în tine și ai putea arăta o mulțime de așa-numitele mari companii de lucru sau trei. Vino sa ma gandesc la ea, totul ar trebui să ruleze pentru birou. Ar trebui lucru mediu tot / economie făcut și pudrate în cel mai scurt timp!

 32. Multumesc pentru acest post. Am deja bani în valoare de multe, multe ori mi utilizând MS. Lucrurile se schimbă și trebuie să fie flexibile. Ai făcut mare treabă oferi actualizări în timp util. Apreciem efortul dumneavoastră.

  Aceasta este doar o sugestie, în viitor, cum despre extinderea capacității de cercetare de cuvinte cheie de SM în loc de extindere a modulelor? De exemplu, puteți conecta direct la Google Analytics, și trageți cuvinte-cheie chiar de la ea, (cum ar fi cele pe care oamenii de fapt, dactilografiate în a ajunge la site-ul dvs.), și prevăd că opțiunea. Sau alte modalități de a veni cu cuvinte cheie longtail. Doar un gând.

  Bo

 33. În primul rând, permiteți-mi să spun că, personal, eu nu prea pasă de AdWords. Deci, bou mea nu este împuns.

  Pot să înțeleg cum, pentru cei care au cumparat MS cu ideea de a folosi instrumentul AdWords la un moment dat, această evoluție ar putea fi agravant. Dar, în același timp, în corectitudine, nu cred că cineva poate fi "acuzat" pentru acest lucru. Sh * t se întâmplă! Nimeni nu știe ce mare G va face ani pe drum, mult mai puțin de săptămâni pe drum. Nici măcar Google în sine!

  Cel mai rău care într-adevăr se poate spune este că poate tu și echipa ta mușcat de pe mai mult decât putea mesteca, Eugene. Poate că nu ar fi trebuit să anuntat această capacitate viitor, la toate-deși eu act de faptul că ați fost foarte bun la punerea în aplicare, practic, toate caracteristicile care nu au fost acolo, la zi.

  IMHO, ca un consumator, o persoană ar trebui să nu cumpere un instrument bazat pe posibilitățile viitoare oricum. Ori face ceva pentru tine acum, sau uita despre asta. De aceea am cumpărat MS drumul înapoi atunci când. Toate lucrurile noi a fost doar sos adăugat minunat!
  ;-)

  Totuși, eu sunt foarte impresionat de acest post deoarece, așa cum alții au observat-o e foarte rar pentru firmele de orice fel de simplu ... GASP ... spune adevărul gol-goluț. Te felicit pentru acest lucru. Și eu sunt impresionat în special de angajamentul de a produsului și clienții dumneavoastră. Oferta de restituire se arată.

  În cele din urmă, la ecou ceea ce altii au spus aici. Am fost și rămân în continuare cu mult impresionat de eforturile tale de a păstra MS lucru atât de bine pentru atât de mult timp. Acesta trebuie să fie înnebunitoare pentru a încerca și a ține pasul cu Google, și au de a construi un astfel de software complex în jurul atât de multe, fluxuri de date nestatornice pretentioase.

  Știu, pentru mine, care am fost rasfatata de marele datelor MS prevede și (în general vorbind) fiabilitatea solida a programului. Există multe programe de acolo, care nu fac pe jumătate la fel de mult ca MS, dar ei au de două ori probleme!

  Tu și personalul trebuie sa fie apreciat. Nu știu cum o faci ... dar eu sunt foarte bucuros că faci.

  Vă mulțumim pentru ceea ce faci cu Piata Samurai. Este cu adevărat una dintre cele mai mari și indispensabile instrumentele care ar trebui să fie în arsenalul fiecare comerciant de Internet.

 34. Bine făcut! Mesajul și abordarea dvs. sunt extrem de lăudabil. Multe alte companii ar putea învăța de la abordarea sinceră și informativ. Dovada este în lauda ta și sprijin din comentariile precedente.

  Acest lucru nu a slăbit produsul sau redus valoarea clienților vedea în serviciu, acesta le-a sporit numai. Nici unul dintre noi așteaptă să fie toate lucrurile pentru toți oamenii, dar aveti si parcurs un drum lung în noi toți asistarea cu Piata Samurai și eu, împreună cu toți ceilalți așteaptă cu nerăbdare ta eliberare produsul urmator. Frumos făcut.

 35. Eugene - Multumesc pentru actualizarea și transparența. Piata Samurai este în valoare de fiecare penny am plătit! Așteaptă cu nerăbdare să produsului link building!

 36. 36
  La 05 iulie 2011 la 08:36
  Scott Lamon a spus:

  Trebuie de acord cu toate celelalte posturi de aici ... nu este nevoie să își ceară scuze. Am cumpărat Piata Samurai în august 2008 și pot spune sincer că a fost mai bun achiziția am făcut vreodată !! Care cumpără un timp (redus la un preț ridicol de mic, chiar în acel moment) a crescut modul de modul de atunci. Când am văzut posibil "AdWords Modulul" primul nu am putut da seama cum ai de gând să-l scoate în primul rând astfel încât să nu așteaptă într-adevăr mult ...

  Nu este mai mult decât suficientă putere în modulele care sunt deja acolo așa că nu vă faceți griji despre Adwords ... Doar a-și menține mi = care lucrează cuvinte cheie de cercetare), eu nu sunt sigur ce se întâmplă pe recent, dar eu sunt în imposibilitatea de a face kw de bază anyomore cercetare. = (

  Îra

 37. Cred că acest lucru este, probabil, decizia corecta. Recente actualizări pentru instrumentul oficial AdWords acoperă aproape toate funcționalitățile am nevoie de unul.

  O sugestie mare, care ar face viața mai ușoară: putem avea o cercetare de cuvinte cheie combinat și instrument clasamentul? (Chiar dacă aceasta trage doar datele de la instrumentele existente).

  Mi-ar plăcea să fie în măsură de a descoperi / a adăuga un set de cuvinte cheie, introduceți un domeniu și să arate atât de curent volumul de căutare si clasamentul actual. Deci, de multe ori primesc un nou client, mă arată cu mândrie cât de bine rang pentru un punct de vedere care devine o mână de căutări, dar ele sunt pagina treia pentru un volum mult mai mare. Aș putea arăta atunci acest lucru și urmăriți rezultatele SEO.

 38. 38
  La 06 iulie 2011 la 12:10
  Jake a spus:

  Te rog, nu-ți pară rău. Voi oferi cel mai bun produs l-am găsit și l-au folosit cu plăcere în ultimii ani. Personal, sunt încântat de noul produs și nu pot să aștept să-l văd.

  Voi face o treaba buna. Vă rugăm să păstrați-l în sus.

 39. 39
  La 06 iulie 2011 la 04:50
  Glen a spus:

  Eu personal am nimic, dar respect pentru echipa Noble Samurai și aplaudă pentru bunul simț de afaceri în a lăsa o idee deosebit de pe placa de desen pentru că nu e viabil să pună în aplicare.

  Rularea loc, păstrând actualizările următoare pentru piata Samurai și dezvoltarea acestui nou instrument are nevoie de timp, resurse și bani - toate în scurt de aprovizionare.

  Salut oferta de 50% reducere și apreciază că pentru a face o aplicație software durabilă care servește nevoilor de clienți este nevoie de un venit recurent.

  Sper doar că primele lunare nu sunt taxate prohibitiv, dar cred că acest lucru nu va fi cazul cu modul etic Eugene si echipa se execută compania lor.

  Mai departe și în sus și aici e speranța că noua aplicație oferă putea funcționa fund lovind!

 40. Îmi place samurai piață, și nu-mi pasă zici nu adwords stupide!

  Serios, AdWords nu a fost niciodată de gând să facă parte din strategia mea, asa ca nu-mi pasă de asta. Între timp, îmi place produsul, și mă bucur că l-am cumparat!
  Ioan

 41. Wow acest lucru trebuie să fie prima dată l-am văzut o anunț negativ veni de fapt peste un pozitiv!

  Da, este o rușine că modulul AdWords nu va veni niciodată, dar ceea ce ai aratat comunitatea ta cu sinceritate ta, grija pentru clientii dvs. și dorința de a face ceea ce este nevoie pentru a compensa ceva care în multe feluri a intrat pe mâinile tale , este mai mult decât lăudabil și vorbește pică pentru compania dumneavoastră și încrederea noi ar trebui să continue inscrie in ea.

  Iar faptul că toată lumea de aici mai mult decât recunoaște că merge doar pentru a arăta că realizarea ta cea mai mare nu poate fi instrumentul de cercetare incredibil că SM este, dar relatia ai reușit să cultive cu clientii!

  Există câteva companii de acolo care au reușit să facă o treabă bună în acest domeniu, dar eu nu știu unul care a ajuns aproape de ceea ce voi au realizat.

  Tot ce pot spune este, începând și în sus!

  Fie ca noi toți realiza succesul suntem după intr-un mod foarte sincer și deschis!

  Jayen

 42. 42
  La 12 iulie 2011 la 01:26
  Steve a spus:

  Postul în jurul problemelor modulului Adwords este corect, deschis și sincer, care este ceea ce ne așteptam de la MS echipa.

  Acum, eu pot fi neînțelegere planurile aici, dar eu sunt bolnav de posturile sicofanți de la oameni care sunt de fapt spun ei bun venit posibilitatea de a fi taxat lunar pentru ceva care le-au cumpărat deja și plătit pentru!

  Dacă planul este de a percepe o taxă lunară pentru proprietarii existente, precum și noi MS, atunci eu unul nu va aprecia nici sprijini voie orice mișcare într-o taxă lunară pentru clienții existenți.

  Amintiți-vă filozofiile Noble Samurai citate mai sus "La Noble Samurai, avem o regulă atunci când vine vorba de relațiile cu clienții, și că este" trata oamenii modul în care doriți să fie tratate. "" Și "Noi chiar cred în respectarea promisiunilor noastre, chiar dacă nu este cel mai lucru comercial de făcut. "

  Ei bine, fiind acuzat lunar pentru ceva ce am plătit deja pentru nu se potrivește cu care filosofia în cartea mea.

  Sper că am înțeles greșit planurile și care, probabil, doar noi cumparatori merge inainte va plăti lunar, în timp ce restul dintre noi va fi "achiziționate" și considerat blocat-in la prețul nostru de cumpărare.

  Va fi o zi tristă dacă Noble Samurai se duce în jos ruta bani defrișarea a altor furnizori de software (mai multe de care au avut de a inversa deciziile lor din cauza severe drop-off în afaceri).

  Mai bine să aibă reputația de mare integritate și orientarea către client decât aceea de a fi perceput ca mercenari de mică adâncime care renege pe clienții fideli

 43. Hei adesea m-am întrebat după actualizări în cazul în care modulul ar fi nu, dar ei nici o problemă mare, dar dacă aveți posibilitatea să eliminați pictograma atunci că ar fi atât de bine am dont nevoie să se uite la ea :)

  Îmi place mulți sunt uimit de sprijinul continuu și actualizările și-au plătit abonamente trimestriale în trecut pentru a LinkAssistant, precum și de a găsi IBP MS mult mai bine și merită un abonament.

  Sunt sigur nici unul dintre noi nu ar clinti la 10 dolari pe lună abonament, dacă sunt serioase despre site-uri de performanță ce este 10 dolari? și știm cu toții că ar ajuta compania dumneavoastră pentru a pune mai mult înapoi în software-ul, asa ca de ce nu te uiti la crearea unui abonament lunar, chiar dacă opțional s-ar putea obține o surpriză frumos !!

 44. Eugene, i dont da MS suficient timp, pentru că i dont au timp care este o infracțiune în sine. Cu toate acestea i-am promis să se schimbe acest lucru. Cele blogurile, posturi sunt scrise toate un mod simplu prietenos și acest post doar despre rezumă de ce oameni ca ceea ce face atât de mult. Tine-te de lucru bun,

  Salutari

  Steve

 45. 45
  La 13 iulie 2011 la 01:45
  Peter Blanchard a spus:

  Sunt uimit de sinceritatea ta și deschidere ... .rarities în această zi și de vârstă.

  Nu este nevoie de scuze pentru a face ceea ce eu consider a fi o decizie de afaceri excelent.

  Aveți un produs superior, de clasă mondială, cu sau afară Adword. Adword este, prin urmare, nici o pierdere mare.

  Un abonament lunar are sens. Cât de mult vorbim despre?

  Tine-te de marea lucrare ați făcut încă din prima zi.

  Noroc!

 46. Am plecat. Postați aici cred că nu a fost la fel de frumos ca toți ceilalți e că nu a fost publicat.?

 47. 47

  Am plătit bani buni pentru alte companii pentru a obține serviciile pe care le oferim pentru aproape o fracțiune de prics lor. Sunt fericit cu Piata Samurai și ar fi trebuit adus acest produs cu mult timp în urmă. Am foarte mult de acord cu observatiile tale despre preferințele Google, am avut prea rezerve mele si acum stiu ca am avut dreptate tot timpul. Ați primit plângeri că folosesc pagina analiza trafic de piata Samurai lui de prea multe ori poate provoca o scădere a page rank-ul in Google?
  Vreau să fiu primul care a primit o notificare de noul produs.
  Sam la Perfumeandyou.com

 48. Este posibil să doriți să eliminați acest din pagina dvs. de vânzări:
  "GRATUITE AdWords Modulul Upgrade ajutându-vă să rulați campanii PPC profitabile (valoare: 249 dolari)"