New Planner Google Instrumentul pentru cuvinte cheie & Market Samurai actualizare

Butonul Share

Săptămâna trecută a fost plină de evenimente aici, la Noble Samurai HQ, și am vrut să te pun la curent cu starea modulului cuvinte cheie de cercetare de piață în Samurai.

Google a anunțat în luna mai a acestui an că ar fi înlocuirea Instrumentul pentru cuvinte cheie cu noua sa Planner cuvinte cheie - puteți citi mai multe despre asta aici .

Cuvântul oficial a fost că ar fi retras Instrumentul pentru cuvinte cheie spre sfârșitul lunii iulie, așa că ne-am stabilit imediat ne sarcina de a face munca noastră modul cuvinte cheie de cercetare cu Planner cuvinte cheie.

După 4 săptămâni, sute de cutii de Pepsi Max, și nenumărate linii de cod de echipa noastra de dezvoltare, am avut o versiune de Market Samurai, care a fost de lucru cu Planner cuvinte cheie - dar am avut încă să-l pună prin teste adecvate.

Fast forward până vineri de săptămâna trecută, am avut o mână de rapoarte de scurgere în coadă prin intermediul nostru de suport cu privire la modul actual cuvinte cheie de cercetare nu se incarca pentru unii utilizatori.

Testarea internă nu a putut reproduce problema (așa cum este adesea cazul!), Așa că am cerut utilizatorilor să-și prezinte jurnalele de depanare. La vizualizarea jurnalele de depanare a devenit evident că Google a început forțând o grupare de utilizatori AdWords pentru a utiliza Planner cuvinte cheie.

Deci, am avut pentru a accelera programul nostru.

Ce înseamnă acest lucru pentru modulul de cercetare de cuvinte cheie?

Din punct de vedere al utilizatorilor ", modulul de cuvinte cheie de cercetare ar trebui să funcționeze în continuare foarte similar cu modul în care a făcut-o înainte. Cele mai multe dintre modificările au fost făcute în spatele scenei, și am făcut tot posibilul pentru a minimiza impactul asupra fluxului de lucru - 95% dintre utilizatori vor continua sa foloseasca versiunea veche Instrumentul pentru cuvinte cheie pentru moment, și nu va fi nici vizibile schimba modulul de cercetare de cuvinte cheie pentru acești utilizatori.

Când efectuați cuvinte cheie de cercetare, Piata Samurai va verifica pentru a vedea dacă aveți în continuare acces la Instrumentul pentru cuvinte cheie și rula versiunea curentă a aplicației. În cazul în care Google a trecut contul dvs. AdWords pentru a utiliza Planner cuvinte cheie, Piata Samurai va detecta acest lucru, și să știi că trebuie să actualizați la o versiune specială care lucrează cu Planner cuvinte cheie.

Principala modificare a modulului de cercetare de cuvinte cheie este faptul că acum implicit folosind datele de potrivire exactă, în timp ce este folosit pentru a implicit la Broad Match.

Dacă nu știți diferența dintre tipurile de meci, aici este o trecere in revista rapid de modul în care acestea diferă:

 • Căutări exacte - cu tipul de potrivire setat la "potrivire exactă", figura de trafic SEO se referă la modul în care mulți oameni sunt tastarea în termenul exact pe care îl cercetarea. De exemplu, în cazul în care cuvântul cheie este "pescuit păstrăv", apoi SEOT pentru căutarea exactă ar indica cât de mulți oameni tastat exact fraza "pescuit păstrăv" în Google și a făcut clic pe pentru a vizita site-ul clasat pe locul numărul unu în rezultatele de căutare.
 • Căutări generale - cu tipul de potrivire setat la "potrivirea amplă", figura de trafic SEO se referă la cât de mulți oameni sunt în căutare de o frază care conține cuvintele "păstrăv" și "pescuit" (în orice ordine cuvânt), împreună cu cuvinte suplimentare, și apoi clic pentru a ajunge pentru a vizita site-ul numărul unu în rezultatele de căutare.

 • Expresie Căutări - Cu tipul de potrivire setat la "meci expresie", figura de trafic SEO se referă la cât de mulți oameni sunt în căutare de o frază care conține cuvintele din cuvântul cheie în această ordine cuvânt specific, și apoi clic pentru a ajunge pentru a vizita site-ul numărul unu în rezultatele de căutare.

De ce am ales să mergem cu date Potrivire exactă

Când am lansat Market Samurai un pic sub 5 ani în urmă, a fost foarte popular în comunitatea SEO a utiliza Broad Match Tip pentru a face SEO scopuri. Logica a fost că, dacă ar fi să obțineți un clasament # 1 pentru cuvântul cheie "de formare de câine", atunci v-ar lua de multe ori un clasament # 1 pentru "câine de formare" și mai multe variante de lungă coada cuvinte cheie.

Cu toate acestea, de-a lungul anilor, cu revizuiri constante de algoritmul Google și creșterea concurenței motor de căutare, acest lucru sa dovedit a fi mai puțin și mai puțin adevărat ca regulă generală.

Am auzit nenumărate rapoarte de la clienții noștri care și-au atins # 1 Topul pentru un cuvânt cheie care au indicat faptul că exacte previziunile de trafic meci sunt mult mai în concordanță cu traficul lor reale observate, mai degrabă decât exagerat de optimiste estimări potrivire amplă.

Ca rezultat, în timp consensul în comunitatea SEO sa mutat pentru a favoriza date potrivire exactă, după cum puteți optimiza doar într-adevăr site-ul dvs. pentru fraze exacte de cuvinte cheie.

Multe dintre utilizări noastre a ajuns la noi și ne-a întrebat despre acest lucru, iar dacă aruncăm o privire la acest subiect pe forum Warrior, veți vedea că majoritatea oamenilor recomandăm să utilizați Potrivirea exactă în loc de Broad meci, deoarece face mult mai mult sens atunci când faci cercetare de cuvinte cheie pentru SEO scopuri - deci are sens pentru a face implicit de acum.

Recomandarea noastra este de a optimiza pentru exact cuvintele cheie meci, iar dacă aveți orice fel de trafic suplimentar (după cum veți fără îndoială obține încă) din cauza, de asemenea, la ridicarea unor clasamente pe coada atunci trata ca pe un bonus. Este mult mai bine să fii precaut și subestima rezultatele și a obține "surprize placute", decât să așteptăm o avalanșă de trafic de bazându obiectivele pe supra-optimiste date potrivire amplă.

Un cuvânt despre cuvinte cheie Presets de cercetare

Ca Google a lansat Planner lor de cuvinte cheie înainte de termenele lor declarate încă nu am avut prea mult timp pentru a optimiza filtrul presetări cuvinte cheie de cercetare pentru a produce rezultate optime pentru scenarii de cercetare de cuvinte cheie de bază.

Vom fi de lucru în următoarele câteva săptămâni pentru a rafina aceste filtre. Dacă aveți anumite setări recomandate, care au fost de lucru pentru tine, vă rugăm să nu ezitați să le împărtășiți în comentariile de mai jos!

Pentru moment, în cazul în care nu primiți înapoi cât mai multe rezultate, atunci când faci cercetare de cuvinte cheie cum te-ai astepta, atunci poate doriți să vă relaxați filtrele un pic pentru a filtra mai puține cuvinte cheie afară, ca un număr de potrivire exactă va tinde să fie mult mai mic decât omologii lor generale sau potrivirea expresie.

Ne-ar plăcea să aud feedback-ul dvs.!

Avem încă o serie de îmbunătățiri pe care le va fi de punere în aplicare în următoarele săptămâni, inclusiv o accelerare a întregului modul cuvinte cheie de cercetare. Vom fi, de asemenea, actualizarea materialelor noastre de training pentru a se asigura că acestea se potrivesc cea mai recentă versiune a pieței Samurai.

Deoarece această versiune nouă și îmbunătățită a modulului de cuvinte cheie de cercetare role la utilizatori, avem într-adevăr nevoie de voi să ne spuneți ce vă place (sau nu-mi place) despre noua versiune, astfel încât să putem prioritiza noile caracteristici în consecință.

Dacă doriți să încercați noua versiune Planificator de cuvinte cheie din Piata Samurai, sau au nici un feedback cu privire la noul construi, vă rugăm să trimiteți un e-mail la support@noblesamurai.com - echipa noastră de asistență este așteptat cu nerăbdare feedback-ul dumneavoastră!

Eugene

Eugene a scris 18 mesaj (e) pentru Noble Samurai

One Response to "New Planner Google Instrumentul pentru cuvinte cheie & Market Samurai Update"

 1. Când a face cercetare potrivire exactă pentru LOR cuvinte cheie cu trafic scăzut am elimina filtrele în întregime și să se concentreze asupra traficului estimat și calitatea semantică a cuvântului cheie în sine, care este de a spune cât de bine cuvântul cheie reprezintă obiectivul de afaceri am încercat să realizeze. Apoi m-am du-te uita la modulul de concurs pentru a verifica dacă alpinism pentru primele locuri este de fapt posibil.

  Când căutări sunt foarte mici, s-ar putea termina cu 3-5 rezultate, chiar dacă filtrele sunt destul de scăzute. Mai bine le elimina complet și a vedea dacă un cuvânt cheie cu mai puțin trafic ar putea fi mai bine pentru obiectivul dvs. de afaceri.

  Pentru mai multe cuvinte cheie populare, în schimb, sau atunci când se utilizează căutări generale Mă tot SEOT la aproximativ 40 și apoi se filtrează prin rezultatele cu abordarea mai semantic și pe bază de comptition descris mai sus.

  Mă bucur să vă văd din nou se lucrează din greu la software-ul pentru a ține pasul cu actualizările Google. Pot trece la noua versiune imediat sau am nevoie să așteptați pentru Google pentru a comuta contul primul meu AdWords?

  Vă mulțumim pentru eforturile tale.
  Emanuele's ultimul blog ... Ci basta davvero un'adsl mediocre?