Noi backlink "proaspete" acum disponibil in piata Samurai

Butonul Share

Buna Tuturor,

Am niște vești interesant să împărtășesc cu voi astăzi.

După cum știți, backlink sunt cel mai important factor în obținerea site-ul dvs. rang mai mare in motoarele de cautare. Eșecul de a construi backlink este # 1 motivul pentru care oamenii nu reușesc să rang.

Din moment ce am început mutarea noastră de la Yahoo Site Explorer la sursa de date backlink mai fiabile, Majestic SEO, unii utilizatori au exprimat îngrijorarea cu privire la datele Majestic nu actualizare fel de frecvent ca datele backlink Yahoo.

Cu datele Majestic lui în curs de actualizare două săptămâni, de multe ori a luat mai mult pentru a vedea noi backlink să apară în Tracker noastră Locul și SEO Modulul Concurenței.

Ceea ce mă aduce la noutăți ale zilei interesant!

Piata Samurai Acum sprijină Majestic SEO "indicele Fresh"

Indicele Fresh este un alt bază de date backlink, care trece pe lângă standardul Majestic SEO backlink de date ("Istoric Index").

Indicele Fresh Majestic foloseste o tehnologie similara cu Google "Fresh Crawl". Este o bază de date mai mic de backlink decât indicele istoric principal, dar poate fi actualizată mult mai rapid și în mod frecvent - zilnic, de fapt.

Indicele Fresh va conține numai backlink noi, cei târât în ​​ultimele 30 de zile, astfel încât totalul afișat va fi mai mică decât cea din index Historical.

Dar cu actualizări de zi cu zi, indicele Fresh devine un instrument important de evaluare comparativă - permițându-vă să urmăriți creșterea backlink pentru un site cât mai rapid și mai exact Yahoo Site Explorer făcut vreodată.

Pentru a citi mai multe despre cat de cool Index Fresh SEO Majestic este, puteți citi acest post pe blog-ul , care merge în specificul mai în detaliu.

Am prins indicele proaspete în Piața Samurai, în ambele module Concurență Rank Tracker și SEO, oferindu-vă acces la datele rapid și ușor.

Noile date pot fi accesate prin intermediul meniurilor drop-down din aceste module. În primul rând va trebui să selectați "Majestic SEO" ca sursă backlink, atunci veți vedea un alt vertical vă oferă posibilitatea de a alege între "Fresh" si backlink "istorice".

SEO Opțiuni Backlink Concurență

Rang Tracker Opțiuni Backlink

Cu acces la potential cele mai până la data de date backlink pe Internet, evaluarea concurenței și urmărirea ambele domenii si pe cele ale altora vor fi acum mai ușor și mai eficient decât oricând înainte. De fapt, noul index va permite să urmăriți creșterea backlink unui site aproape în timp real.

Această nouă funcționalitate este disponibilă doar în cea mai recentă versiune a pieței Samurai, și va trebui să actualizați copia dvs. pentru a accesa.

Pentru a actualiza, du-te la meniul File, apoi Setări (sau meniul Market Samurai, atunci Preferințe dacă utilizați un Mac), apoi la fila "Actualizări", și apăsați butonul marcat "Check for Updates".

Salutări calde,

Alex Green

PS Pentru a testa Index proaspete și să vă asigurați că stai la curent cu cele mai recente caracteristici Market Samurai, vă înscrieți pentru un proces liber .

Alex "Green Samurai" Green este un membru al echipei tale prietenos sprijin Samurai, și oferă frecvent actualizări pe cele mai recente întâmplări Samurai pe blog.

Alex a scris 22 post (s) pentru Noble Samurai

10 Răspunsuri la "Noi", "backlink acum disponibil in piata Samurai" proaspete

 1. Aceasta este o veste mare Alex, multumesc pentru actualizarea. Backlink joacă un rol imens în tot ceea ce facem.

  James
  James's ultimul post pe blog ... doresc să construiască un piept mai mari - Ai venit la locul potrivit

 2. Frumos facilitate. parteneriatul cu Majestic SEO este foarte bine meritat.

  În conformitate cu SM caracteristică nouă, Facebook a primit puțin peste 20 de milioane de backlink ieri (BTW, e cea mai proastă zi de Facebook in ultimele 30 de zile) : http://www.majesticseo.com/reports/compare-domain-backlink-history?d0=facebook.com&d1=&type=0&IndexDataSource=F

 3. Multumesc pentru actualizare, și să păstreze pasul cu mare lucru! : D

  Noroc,
  Allen
  Allen Walker's ultimul post pe blog ... Review Tabloul de bord Trafic

 4. Aceasta este o veste mare. Întotdeauna am constatat că nu au date backlink curente poate fi frustrant.

 5. 5
  Pe 11 aprilie 2011, la 21:52
  Erik Heyl spus:

  Am observat în secțiunea GA au fost câteva dintre ele, care a avut -0. Ce-i asta? Modificare minunat, deși!

 6. 6

  Vă mulțumim pentru păstrarea ne actualizate. Chiar îmi place Market Samurai.

 7. Ce o mare instrument !!. Multumesc pentru actualizarea Instant

 8. Aceasta este de fapt o caracteristică foarte frumos !! Eu folosesc de piață rangul samurai tracker fiecare zi pentru a încerca și ale tractului date exacte SEO astfel acest instrument va ajuta foarte mult.
  Ieftine Putere Wheels's ultimul post pe blog ... Peg Perego Polaris Outlaw - roz

 9. După ce a auzit despre dispariția Yahoo Site Explorer în link-uri găsirea, a fost plăcerea pură de a găsi că cei Market Samurai găsit repede o modalitate de a ne oferi o altă opțiune.
  În plus, fiind capabil să se uite la link-uri in ultimele 30 de zile vă permite să urmăriți de modul în care sunt stivuirea cu concurența pe o zi de zi.

 10. Știri minunat, sper că voi da câteva gânduri profunde și voi pot privi cu o noua viziune pe lucruri vechi.