Nou Planificator de cuvinte cheie Google - Cum se face Market Samurai mai repede!

Suntem foarte bucuroși să anunțăm că, după o lungă așteptare - Google a retras-o veche "Instrumentul pentru cuvinte cheie", și a înlocuit-o cu e nou strălucitor "Planificator de cuvinte cheie".

Pentru detalii cu privire la modificările și ce înseamnă acest lucru pentru funcționalitatea de Piata Samurai vă rugăm să citiți nostru recent post pe blog.

Puteți citi mai multe despre unele dintre modificările de date (cum ar fi eliminarea lor de date generale și fraza meci) că Google a făcut prin intermediul articol de blog-ul lor oficial de la https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Vestea bună este că am lucrat din greu pentru a face această tranziție cât mai ușoară posibil pentru clienții noștri, și o versiune de Market Samurai, care este compatibil cu Planner cuvânt cheie a fost în faza de testare pentru mai mult de o lună acum.

Astăzi am făcut această nouă versiune "Planificator de cuvinte cheie" live (pur și simplu actualiza versiunea de Piata Samurai de cea mai recentă versiune de lansarea aplicației și a spune "Da" pentru a prompt de dialog actualizare).

Si suntem foarte incantati sa va anuntam ca ...

Noul cuvintelor cheie Planner construi de Piata Samurai este mult mai rapid decât oricând înainte!

Natura vechi Instrumentul pentru cuvinte cheie se un proces foarte lent de a aduna toate datele de cuvinte cheie care aveți nevoie pentru analiza de cuvinte cheie eficiente făcut. Noul cuvintelor cheie Planner construi este mult snappier, ceea ce înseamnă că puteți efectua cercetare de cuvinte cheie în mai puțin de jumătate din timp în comparație cu vechiul Instrumentul pentru cuvinte cheie!

Ce sa schimbat in Piata Samurai cu noile date Planificator de cuvinte cheie?

Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă pentru utilizatorii Piata Samurai aceasta toate, cel mai important lucru pentru a realiza este că foarte puține s-au schimbat într-adevăr.
Fundamentele de cercetare de cuvinte cheie rămân aceleași ca ei au întotdeauna, și de cele mai multe elemente familiare de interfață și fluxul de lucru Piata Samurai sunt stau pe loc.

Există câteva modificări vizibile demn de remarcat, cu toate acestea:

 • Suntem acum în culpă la modul Potrivire Exactă de date de cercetare de cuvinte cheie, astfel cum se explică în detaliu în ultimul post pe blog și în comunicat Google de presă oficial . Aceasta va afișa numere mai mici pentru traficul de căutare decât cele pe care le pot fi folosite pentru a, dar ne simțim sunt mai mult orientative de rezultatele pe care le veți vedea pe termen lung.

 • Ne-am actualizat filtrele noastre Reguli de aur pentru a utiliza noile măsurătorile de concurență Majestic SEO, în locul valorilor din ce în ce-nesigure SEOC. Deci, încă o dată numerele în sine va fi diferit, dar intenția implicite de filtrare rămâne aceeași. SEOC a încetat să fie o metrică de încredere pentru a măsura "cantitatea" de concurență motor de căutare.

  Multe alte servicii concurente de cercetare de cuvinte cheie, inclusiv prietenii nostri de la Wordtracker s-au mutat în funcție de numărul de ori un cuvânt cheie apare atât în titlu tag-ul și, în link-uri text ancora înapoi la o pagină (ceea ce noi numim acum "TAComp"), ca o mult mai măsură de încredere de cantitatea de concurență motor de căutare.

  SEOC a fost bine în 2008-2009, dar creșterea exponențială în pagini de pe Internet face din aceasta un număr relativ lipsit de sens în 2013.

 • Secțiunea filtru "AdWords" a fost eliminat, iar numărul AWCPC este acum parte a coloanei commerciality. AWCTR, AWT și AWV nu mai sunt disponibile ca Google au scos aceste date de la instrument de Planificator de cuvinte cheie. Noi încă mai oferă AWCPC și AWI (Adwords Impresii), și SEOV însă (ca Google oferă încă aceste date).

 • Vechi Coloana "Competiție" a fost redenumit "Competiție de bază", pentru a se distinge de la "Majestic" de concurență metrici vă recomandăm acum, folosind.

 • Coloana "Organic", are acum "Impresii AdWords" (AWI) metrice, care este similar cu AWT mai vechi (Adwords trafic) - deși cercetările noastre au arătat că aceasta nu este destul de același număr, dar poate fi folosit un înlocuitor destul de bun .

 • Meniul derulant "Tipul de potrivire" afectează numai rezultatele pentru coloana AWCPC și coloana SEOV - date de trafic de căutare este acum mereu doar pentru căutări exactă meci (ca Google oferă doar datelor potrivire exactă acum).

Utilizarea expresie a Raportul Broad Match (PBR), nu mai este recomandat:

În timp ce metrica PBR va rămâne disponibil pentru a utiliza dacă doriți, noi îl scoate din implicit nostru recomandat setările de filtrare și de la formarea noastră. A fost o caracteristică inovatoare și de economisire a timpului în timp ce numerele ar putea fi invocat, dar în timp, au devenit mai puțin și mai puțin de încredere. Vedem variatie sălbatic în datele care sunt returnate de Google.

Din păcate, ne simțim o face acum mai mult rău decât bine, în cele mai multe cazuri.

Recomandarea noastra este de a face ceea ce fac Pro SEO - pur și simplu utilizați Exact concurență meci ca aceasta elimină orice prejudecăți datorate pentru cuvânt sau se alimentează strâmb, datorită mai lungi derivații de cuvinte cheie coada.

Există mai multe informații despre modificările de interfață disponibile în articolul nostru din Baza de cunoștințe aici .

Formare Dojo cuvinte cheie de cercetare Video Actualizări în curând ...

În cele din urmă, suntem în procesul de retehnologizare tuturor cuvinte cheie de cercetare tutorial video noastre, cu o prioritate pe seria de reguli de aur pentru a fi completat ASAP. Vor include actualizări de pe toate modificările minore interfață care s-au acumulat de când am produs primul videoclipurile, și câteva exemple noi, care reflectă condițiile de pe piețele online, așa cum sunt astăzi.

După ce sunt gata să premiera vom pune cuvântul pe Twitter și Facebook , așa că vă îndemn să ne urmeze, în scopul de a fi informat cu privire la știri importante și actualizări de prompt!

Ce să faci în continuare ...

Pentru a pune mâna pe acest nou mai repede "cuvinte-cheie Planificator de" acumulare de Market Samurai,, pur și simplu:

 1. Porniți copie de Piata Samurai.
 2. Când vi se solicită să actualizeze la cea mai recentă versiune, spune "Da"
 3. Așteptați pentru actualizarea pentru a descărca și Piata Samurai să relanseze și sunteți pe drumul tau!

Sperăm să vă bucurați de noul cuvânt cheie Planner construi. Dacă aveți probleme, vă rugăm să nu ezitați pentru a trage echipa noastră de suport un e-mail la support@noblesamurai.com

De asemenea, am făcut teste destul de extinsă de noile noastre presetări filtru de cuvinte cheie, cu toate acestea, dacă aveți orice sfaturi cu privire la modul în care acestea ar putea fi îmbunătățite, vă rugăm să ne trage un e-mail, de asemenea.

De sprijin a scris un mesaj (e) pentru Noble Samurai

41 Responses to "nou Planificator de cuvinte cheie Google - Cum se face Market Samurai mai repede"

 1. 1
  La data de 27 august 2013 la 02:58
  Heidi a spus:

  Vă mulțumim pentru actualizările în timp util.

  Am o întrebare care ar putea avea nevoie de un răspuns pentru că nu numai eu, dar foarte mulți utilizatori MS aici ... Știu că ai spus că vei elibera noi, clipuri video de pregătire, dar poate ne ghida înainte de atunci:

  Ce 3-5 indicatori-cheie ar trebui să ne uităm pentru de la "noua" Piata Samurai atunci când se decide un cuvânt cheie în valoare de clasament pentru? Putem depinde în continuare de SEOTCR pentru a indica o concurență redusă de cuvinte cheie?

  Eu nu sunt un newbie asa ca nu raspunde cu "depinde de piata, depinde de partea de sus 5 optimizarea site-ul web, etc" ... Vreau doar să știu ce să caute la zero pe cuvinte cheie "rankable".

  Vă mulțumim!

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Heidi,

  Numerele credem că sunt în valoare de concentrându-se pe sunt SEOT, TAComp, și SEOV - dacă te concentrezi pe acele trei măsurători utilizând implicit noastră setările de filtrare "reguli de aur" va avea cea mai bună șansă de a găsi cuvinte cheie de mare.

  În termeni de cuvinte cheie care este cel mai puțin competitiv, numărul TAComp vă va oferi o idee bună de cât de multe site-uri sunt de orientare în mod activ de cuvinte cheie - este mai mic numărul cu atât mai bine.

  Desigur, ați dori apoi să verificați matricea Concurentei SEO pentru a vedea detaliile fine ale site-urilor vei fi concurente cu, în scopul de a lucra dacă este sau nu va fi posibil să rang de bine pentru acel cuvânt cheie.

  Nu există procese secrete care ne încetinesc - totul va fi explicat în detaliu aprofundată în noile noastre clipuri video de pregătire - pe care sperăm să le avem peste următoarele două zile.

  Dacă aveți orice alte întrebări specifice despre noua versiune, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență prin intermediul http://noblesamurai.com/c/support - noi suntem mai mult decât fericit să răspundă la orice întrebări ați putea avea :)

  Noroc,
  Tom

 2. 2
  La data de 27 august 2013 la 07:32
  David Sellar a declarat:

  Aceste modificări suna destul de bine. Vei fi email-uri utilizatorilor Market Samurai odată ce noile tutoriale video sunt disponibile?
  David Sellars ultimul post pe blog ... Happy Birthday Madiba

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi David,

  Nu sunt sigur dacă vom e-mail toată lumea, dar dacă urmați-ne pe Twitter sau Facebook, vom fi cu siguranta-l anunta pe aceste canale!

  Twitter: @ MarketSamurai
  Facebook http://www.facebook.com/MarketSamurai

  Noroc,
  Tom

 3. Ca de obicei, o mare update de voi, oameni buni fine.

  Îmi place că modulul de cercetare de cuvinte cheie arata mult mai curat și mai ușor de utilizat, cu o mult mai puțin casetele de selectare pentru a verifica / debifeaza, dar fără a afecta profunzimea datelor.

  Culegere de date este mult mai rapid, de asemenea.

  Vă mulțumim din nou și păstrați-l în sus!
  Offerte pe Internet ultimul post pe blog ... Fastweb: Ancora Semestrul ONU în crescita

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Mă bucur să aud ce te-l place :)

  Viteza de sus este ceva ce noi suntem foarte fericit!

  Noroc,
  Tom

 4. 4
  La data de 27 august 2013 la 23:10
  Petru a spus:

  Când am actualizat la cea mai recentă versiune am făcut clic pe link-ul blog post pentru a ajunge la această pagină, iar cererea a dispărut. Link-ul "Add New Project", în partea de sus nu relansa software-ul. Peter

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Peter,

  Vă mulțumim pentru că ne cunosc - se pare a fi un pic capriciu în modul în care am fost, folosind caseta de alertă în Piata Samurai.

  Blog post ar trebui să deschidă acum în propria sa fereastră mică :)

  Noroc,
  Tom

 5. Pentru proiectele existente ... va datele lor să fie actualizate automat pe metrici "noi și îmbunătățite" și avem nevoie doar pentru a vedea ce schimbări au avut loc, sau nu toate proiectele trebuie să fie re-face de la zero?
  Bob | HayleStorm Interactives ultimul post pe blog ... alertă de securitate WordPress - atac de hacker în curs de desfășurare

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Bob,

  Veți avea nevoie de a re-rula toate fișierele de proiect existente pentru a aduna date noi, după care se vor aplica în mod automat noile filtre.

  Noroc,
  Tom

 6. 6
  La data de 28 august 2013 la 11:03
  Bachir a spus:

  vă mulțumește pentru actualizarea,
  este într-adevăr o mare actualizare folosind Google ultimului instrument de cuvinte cheie

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Bachir,

  Mă bucur să aud că-ți place!

  Noroc,
  Tom

 7. 7
  La data de 28 august 2013 la 01:12
  Lisa a spus:

  Am fost în căutarea unui înlocuitor, doar la info timp aici pe înlocuire Google Instrumentul pentru cuvinte cheie de căutare. Mulțumesc, bine documentate.

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Lisa,

  Ne-am pregatit pentru aceasta peste ultimele luni, asa ca e frumos pentru a vedea tranziția a mers fara probleme :)

  Noroc,
  Tom

 8. 8

  Ca voi re-gândi și re-de lucru filtrele - Avem într-adevăr nevoie de unul e atat de repede si CLAR restrânge o "Easy", "mediu" și "greu, dar extrem de profitabile" set de, să zicem 5 sau 10 cuvinte cheie pentru a merge după.

  Da, putem rula variații infinite și permutări și în cele din urmă dau seama de propriile noastre filtre personalizate, dar după toți acești ani, am într-adevăr nevoie de M.Samurai să mă salveze de la iterații fără sfârșit. Aplica tot ceea ce am învățat de-a lungul anilor, astfel încât să nu trebuie să devină Statisticienilor noi înșine.

  Modulul Cuvinte cheie M.Samurai 's trebuie să evolueze într-un motor de RECOMANDARE - nu doar un instrument de OPORTUNITATI.

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Glenn,

  Credem că noul filtru "reguli de aur" vă va lăsa cu un set bun de cuvinte cheie după analiza, dar suntem deschis la rafinarea filtru - și de a veni cu noi filtre, de asemenea!

  Vom continua monitorizarea setările de filtrare masura ce trece timpul, și în cazul în care credem că are nevoie de orice modificări, ne vom asigura că se întâmplă ;)

  Vă mulțumim pentru feedback-ul onest - e minunat să aud chestii de genul asta de la clienții noștri, și-l va ajuta să îmbunătățim filtrele merge înainte!

  Noroc,
  Tom

 9. Vești bune! Îmi place cum Marketsamurai devine mai bine zi de zi și de cât de repede voi raspunde la schimbari majore! Lucrare mare și instrumente foarte noi si interesante.

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Vă mulțumim Phillipp - bucur să aud fericit :)

  Noroc,
  Tom

 10. 10

  Programul din păcate, ați actualizat nu este de lucru pentru mine. Când ajung la partea în care
  "Încărcarea cuvinte cheie Google Planner" fereastra apare, Piata Samurai pauze nedefinit. Nu contează cât de lung am aștepta totuși, nu este în măsură de a accesa noile date Planificator de Google cuvinte cheie.

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Barbara,

  I-am trimis un e-mail cu instrucțiuni despre cum putem ajunge la partea de jos a acestei - vom ajunge la partea de jos de acest lucru pentru tine!

  Noroc,
  Tom

  La data de
  Barbara Allan a răspuns:

  Hi Tom,

  Din păcate, nu am primit nici un e-mail de la tine, cu instrucțiuni despre cum să ajungă la partea de jos a acestei. Nu cred că există o problemă cu adresa mea de e-mail pentru că am primit o notificare pe care le-a postat răspunsul pe această pagină. Vă rugăm retrimiteți aceste instrucțiuni.

 11. 11
  La data de 29 august 2013 la 07:58
  BOB a spus:

  MS nu mai funcționează pentru mine! De obicei, am intrat până la 1k cuvinte cheie, uneori, mai mult și totul a mers bine, mult timp, dar bine. Acum MS doar se oprește pe "preluarea datelor de la kw kw planer ...", și asta e ea, nu se întâmplă nimic

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Bob,

  Am, de asemenea, te-a trimis un e-mail cu instrucțiuni de depanare - vom obține acest rectifed pentru tine ASAP!

  Noroc,
  Tom

 12. Există câteva întrebări foarte bune de pe aceasta pagina, care sunt în valoare de a răspunde. Este foarte dezamăgitor pentru a vedea compania dvs. pune un post pe blog despre o schimbare majoră în produsul dvs., și apoi nu răspunde la orice întrebări despre ei, lăsându-ne tot zgarieturi capul încercând să dau asta de unii singuri. Din moment ce ai fost de testare software-ul pentru mai mult de o lună, de ce nu ne da avantajul de experiență, mai degrabă decât lăsându-ne agățat???

  Foarte dezamăgitoare. :-( (

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi acolo,

  Ne pare foarte foarte rau de timp le-a luat pentru noi să ne întoarcem la comentariile de pe acest post - în cele din urmă am ajuns să-i chiar înainte de ai postat.

  Echipa noastră a fost ocupat de lucru cu privire la noile video de instruire pentru noua versiune de Market Samurai, și am trecut cu vederea într-un fel de comentarii!

  Suntem cu ochii dornici de pe această pagină, așa că dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să post-le în sus :)

  Noroc,
  Tom

 13. 13

  Cu siguranta mult mai repede, băieți lucru frumos.

  Eu trebuie să fie singura persoană care a dispărut fraza și datele generale precum și, deși. O mulțime de clientii mei ca să văd diferențele.

  Orice șansă că poate reveni în actualizări viitoare?
  Ben Johnstons ultimul post pe blog ... În interiorul Toolkit: My Favourite Excel Add-Ins

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Ben,

  Google nu mai dă afară de datele de trafic de căutare pentru fraza și larg, care este motivul pentru care nu este disponibil în Market Samurai. În cazul în care Google face vreodată că datele disponibile din nou, eu sunt sigur că o vom pune înapoi în :)

  Noroc,
  Tom

 14. 14

  Vă mulțumim pentru actualizarea la timp. SM chiar si dupa doi ani este în continuare primul meu pas atunci când vine vorba de planificare o campanie pentru un client.

  Thnx pentru menținându-l actualizat!
  Hari Varriers ultimul post pe blog ... Atacurile WordPress merge în sus! Rămâi în siguranță cu 7 pași pentru a asigura site-ul dumneavoastră.

 15. 15
  La data de 29 august 2013 la 23:37
  Fred Smedley a spus:

  Hi,

  Tocmai am citit răspunsul dumneavoastră la întrebarea lui Heidi din 27. În al doilea paragraf al răspunsului dumneavoastră vă spune, "... numărul TA Comp vă va oferi o idee bună de cât de multe site-uri sunt de orientare în mod activ de cuvinte cheie - este mai mic numărul cu atât mai bine".

  Întrebarea mea este, "Ce gama folosește TA Comp și ceea ce este mare și ceea ce este scăzută? Evident, aceasta începe de la zero, dar cât de mare se duce? Ceea ce, de exemplu, ar figuri de 100 și 1000 indică? Sunt cifrele prezentate numărul real de site-uri concurente care conțin fraza de cuvinte cheie sau o scara de alunecare în cazul în care, de exemplu, o lectură de 100 ar însemna că există X număr de site-uri concurente? "

  Prin tastarea o expresie cheie în Google, numărul de pagini care conțin cuvântul cheie va fi returnat, dar nu numărul de site-uri, astfel cum numărul indicat în coloana TA Comp de MS indică de fapt, numărul de site-uri?

  Apreciez că ar trebui să fie, de asemenea, utilizat matricea Concurentei SEO, dar ar fi mai util să se cunoască numărul de site-uri concurente cum a fost indicat anterior, în coloana SEOC.

  Noroc,

  Fred

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Fred,

  Gama ideal pentru TAComp este destul de unul scăzut, ca metrica în sine este destul de unul concentrat. Datele provin de la index MajesticSEO lui, și numărul afișat este numărul de pagini în indexul lor, care folosesc un cuvânt cheie atât în ​​tag-uri de titlu și în textul ancora de link-uri care duc la pagina. Acest lucru înseamnă că cifra indicată este numărul real de pagini optimizate în acest fel, cel puțin în ceea ce privește indicele de Majestic merge.

  Ca atare, TAComp dă o idee mult mai solid de cât de multe pagini concurente sunt acolo, în special în comparație cu cifra SEOC, care a fost predispus la alarme false. Din acest motiv, suntem folosind un filtru mult mai mică în comparație cu filtrul SEOC - suntem gata la 30 ca un maxim de TAComp, ca și în cazul în care mai mult de 30 de pagini țintesc în mod activ un cuvânt cheie acest puternic, de nisa ar putea fi deja destul de puternic ocupat.

  Sper că acest lucru vă ajută!

  Noroc,

  Alex

 16. 16
  La data de 31 august 2013 la 03:33
  Wenliang a spus:

  Hi, am actualizat meu samurai Market, mult mai rapid!. Cred că MS a facut o treaba mare atunci când se ocupă cu Google Update cuvinte cheie instrumente ". Bine făcut.
  wenliangs ultimul post pe blog ... Despre Exposedhostingreviews.com, avantajul nostru și Scopul nostru

 17. Rece, eu sunt nerăbdători să încerce cea mai recentă versiune a Samurai mea pieței și pentru a vedea efectele modificărilor!
  Davids ultimul post pe blog ... Trust: un prețios, monedă "în lumea online

 18. Poți să publice informația ce să facă în cazul în care Samurai domeniu nu mai funcționeze cu ultima actualizare? Cred că mulți oameni sunt în căutarea pentru el.
  Sau, cel puțin trimite-mi-l prin e-mail, vă rugăm să :)
  Alfredo Griffiths ultimul post pe blog ... Termeni si conditii de utilizare

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Alfredo,

  Vă rugăm să trimiteți un e-mail la support@noblesamurai.com cu problema dvs. și vom lua înapoi la tine cât de repede putem :-)

  Noroc,
  Jeff

 19. 19
  La data de 03 septembrie 2013 la 03:08
  ben a spus:

  Am o întrebare cu privire la curent SEOV .....

  atunci când am pus mouse-ul meu de pe acel buton, se mai spune:

  SEOV = SEOT * AWCPC

  atunci când am exporta datele mele să exceleze, se prezinta SEOV și AWCPC pentru toate tipurile de meci - exact, fraza, și largi.

  Dar eu sunt confuz, deoarece SEOT rămâne constantă, indiferent de ceea ce mi-am pus un meci.

  Și chiar încă, matematica nu se adaugă atunci când fac SEOT * AWCPC pentru orice meci .... nici unul dintre rezultatele potrivesc coloana SEOV.

  Gânduri?

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Ben,

  Google nu oferă date privind volumul de căutări pentru expresie și cu potrivire amplă mai. Acesta este motivul pentru SEOT (și total Căutări) rămâne aceeași. Ele oferă însă expresie și a datelor meci larg pentru AWCPC metric.

  În ceea ce privește problema de export, vă rugăm să trimiteți un e-mail la suppor@noblesamurai.com și vom lua înapoi la tine cât de repede putem :-)

  Noroc,
  Jeff

 20. 20
  La data de 04 septembrie 2013 la 12:03
  Ryan a spus:

  Hi echipa NobleSamurai,

  Ai un blog pe care este baza de TAComp? Vă mulțumim!

 21. 21
  La data de 05 septembrie 2013 la 04:02
  Jim S a spus:

  Am vrut doar să spun că sunt într-adevăr cu nerăbdare să videoclipuri noi de instruire. Eu nu sunt preocupat de bug-uri de acum. Echipa de MS întotdeauna devine cele eliminate. Multumesc baieti!

 22. Este foarte adevărat că "noul cuvânt cheie Planner construi de Piata Samurai este mult mai rapid decât oricând înainte!" Multumesc pentru schimbul de informatii.

 23. Trebuie să fie de acord Planificatorul de cuvinte cheie este mult mai rapid decât oricând înainte. Vă mulțumim pentru noi menținerea actualizat țină pasul lucru bun ..

 24. Hei baieti,

  Primul cuplu de clipuri video actualizate sunt acum în dojo-ul nostru :)

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7500-golden-rule-1-how-to-find-relevant-keywords

  și

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7535-golden-rule-2-how-to-find-high-traffic-keywords

  Ne-ar place pentru a obține feedback-ul dvs. pe ele, și sperăm să avem câteva mai multe videoclipuri de la începutul săptămânii viitoare :)

  Noroc,
  Tom