Chiar și mai multe opțiuni Samurai de formare Pentru Tine

Hi toată lumea!

Lansarea de furaje noastre iTunes pe luni a fost un succes fantastic! Așa cum am scrie acest lucru suntem # 1 Business podcast în Australia, # 2 în Marea Britanie, și # 19 în SUA.

Cu toate acestea am avut o mulțime de întrebări despre diferite opțiuni pentru hrana animalelor și a naturii Apple-centrice de primele patru fluxuri. Noi nu am vrut să fiu Applelitists!

Noi de alimentare ...

Pentru a ajuta la a pune lucrurile care le-am lansat un alt RSS feed pentru Android.

Android RSS Feed

Puteți să vă abonați, de asemenea, la feed via Miro - http://www.getmiro.com/

Miro este un deschis player video gratuit, sursă care vă permite să vă abonați la feed-uri și viziona video ca feed-ul nostru de instruire.

În plus, vă puteți abona prin intermediul iTunes pe un PC cu Windows (de asemenea gratuit), sau vizitați Dojo-ului din browser-ul web.

Nou de instruire ...

Pentru a vă ajuta pe cineva care are probleme, Anthony și Ben au incitat acest video, care trece prin procesul de a se abona la feed-uri.

De asemenea, puteți descărca PDF a acestui videoclip de instruire direct de la Dojo.

Salvarea cel mai bun pentru ultima ...

Și că nu este cea mai bună veste pe care am trebuie să împartă cu tine.

Anthony și Ben sunt acum punerea ultimele retușuri la o actualizare dojo MAJOR - una care va fi disponibil în doar două zile. Aceasta este una dintre cele mai bune lucrări lor încă, de-a face cu modul de a obține backlink-uri folosind modulul de promovare.

Stai toată lumea tuned!

Alex

Alex "The Green Samurai" Green este un membru al echipei tale prietenos de suport Samurai, și adesea oferă actualizări pe cele mai recente întâmplări Samurai pe blog.

Alex a scris 22 post (s) pentru Noble Samurai

8 Responses to "Chiar și mai multe opțiuni de samurai de formare pentru tine"

 1. Voi sunteti minunat. N-am vrut să facă parte din rucus Android ... dar mă bucur că am fost! Voi fi prima ta abonat android ... dacă cineva mi-a luat-o.

 2. 2

  Noi androizi vă mulțumesc din adâncul inimilor noastre!
  Binecuvântări,
  Oală de noapte

 3. Voi sunteți atât de minunat pentru a găsi mai multe moduri de a ne oferi cu mare formare. Cel mai bun de investiții vreodată!

 4. Da, sunt de acord cu Brendan ...

  Trebuie să spun că Android este o bucată destul de nebun de tehnologie. Mă gândesc am putea avea de a veni la bord.

 5. 5
  La data de 29 aprilie 2010 la 08:56
  Sean a spus:

  Am nevoie pentru a obține același tip de livrare pe care o utilizați pentru produsele mele. Cum pot livra produsele mele prin intermediul iTunes?

 6. 6
  La o mai 2010 la 15:27
  Mark a spus:

  Sincer pentru echipa de la Market Samurai .... voi ROCK! ... Acest lucru ar trebui să fie cel mai bun de formare SEO de pe planeta! ... Produs de exceptie frumos explicat! ... Bine facut!

 7. Acesta este un pas mare, care intensifică efectul de mare de antrenament, chiar mai mult. Vă rugăm să păstrați a face lucrurile bine. Așteaptă cu nerăbdare să mai multe bunătăți de la voi!

 8. 8
  La data de 05 mai 2010 la 07:17
  Garrett a spus:

  Vă mulțumim tine de la un utilizator Android foarte fericit!