Și mai multe opțiuni de Formare Samurai Pentru Tine

Button Spune-le prietenilor

Max toată lumea!

Lansarea iTunes noastre se hrănesc cu luni a fost un succes fantastic! Așa cum am scrie acest suntem # 1 Business podcast în Australia, # 2 în Marea Britanie, și # 19 în SUA.

Cu toate acestea am avut o mulțime de întrebări despre diferite opțiuni de alimentare și de natura Apple a-centrice primilor noștri patru fluxuri. N-am vrut să fie Applelitists!

New alimentare ...

Pentru a ajuta la a pune lucrurile în ordine care le-am lansat un alt RSS feed pentru Android.

Android RSS Feed

Puteți să vă abonați, de asemenea, la feed prin Miro - http://www.getmiro.com/

Miro este un player video gratuit deschis, sursă care vă permite să vă abonați la feed-uri și viziona videoclipuri ca feed-ul nostru de formare.

În plus, puteți să vă abonați prin iTunes pe un PC Windows (gratis), sau vizitați Dojo din browser-ul web.

Nou de formare ...

Pentru a vă ajuta pe oricine are probleme, Anthony și Ben au incitat acest film, vă trece prin procesul de abona la feed-uri.

De asemenea, puteți descărca PDF a acestui training direct video de la Dojo.

Salvarea cel mai bun pentru ultima ...

Și asta nu e cea mai buna veste am să împărtășesc cu voi.

Anthony și Ben sunt acum punerea ultimele retușuri la o modificare dojo MAJOR - una care va fi disponibil în doar două zile. Aceasta este una dintre cele mai bune lucrari de încă, care se ocupă cu modul de a obține backlink folosind modulul de promovare.

Stai toată lumea tuned!

Alex

Alex "Green Samurai" Green este un membru al echipei tale prietenos sprijin Samurai, și oferă frecvent actualizări pe cele mai recente happening Samurai pe blog.

Alex a scris 22 post (uri) pentru Noble Samurai

8 Responses to "și mai multe opțiuni de samurai de formare pentru tine"

 1. Sunteți minunat. N-am vrut să facă parte din rucus Android ... dar mă bucur că am fost! Voi fi prima ta abonat Android ... dacă cineva mă bate la ea.

 2. Va androizi mulțumesc din partea de jos a inimii noastre!
  Binecuvântările,
  Oală de noapte

 3. Sunteți atât de minunat pentru identificarea mai multor modalități de a ne oferi cu mare formare. Cel mai bun de investiții vreodată !!

 4. Da, sunt de acord cu Brendan ...

  Trebuie să spun Android este o piesă destul de nebun de tehnologie. Mă gândesc că ar putea să vină la bord.

 5. Am nevoie pentru a obține același tip de livrare pe care o utilizați pentru propriile mele produse. Cum pot livra produsele mele prin intermediul iTunes?

 6. 6
  La unu mai 2010 la 15:27
  Mark a spus:

  Sincer să echipa de la Market Samurai .... voi ROCK !!! ... Acest lucru ar trebui să fie cea mai bună pregătire SEO de pe planeta! ... Frumos explicat produs de exceptie! ... Bine făcut !!

 7. Acesta este un pas mare care intensifică efectul de mare antrenament chiar mai mult. Vă rugăm să păstrați a face lucruri bune. Așteaptă cu nerăbdare să mai multe bunătăți din voi!

 8. Iti multumim de la un utilizator Android foarte fericit!