Folosind Piata Samurai pentru a crește Blog vizitatorilor trafic

Butonul Share

Am vrut să împartă un film care Eugene Ware (necazuri șef la NobleSamurai) și am înregistrat chiar înainte de Crăciun cu Alister Cameron.

Alister Cameron este un vechi prieten și coleg de-al nostru - un cookie inteligent real, atunci când vine vorba de social media si blogging (și, de asemenea, un designer cu adevărat genial!)

În acest film casual, Alister chat-uri cu noi despre Piata Samurai, unele descoperiri recente ne-au făcut în jurul selecție de cuvinte cheie și de optimizare, și creșterea blog vizitator trafic.

Aici este link-ul la video:

Interviuri Alister Cameron Eugene Ware și Brent Hodgson de la echipa de Market Samurai

Există câteva lucruri pe care, probabil, nu ar fi trebuit să cedat (vom încerca să nu fie atât de slăbit cu buze despre lucruri data viitoare ;) ) - Dar aceasta înseamnă că, dacă sunteți un utilizator Market Samurai, acest film face pentru vizualizare interesant.

Brent

PS - Videoclipul a fost publicat într-un post pe blog care anunță finaliștii pentru un concurs de design Twitter de pagini, care este în curs de judecată de monolit internet Guy Kawasaki .

PPS - Dacă utilizați Twitter, ne puteți găsi la @ NobleSamurai , @ EugeneWare și @ BrentHodgson

Brent Hodgson un co-fondator al Noble Samurai, și un specialist de marketing pe internet.

Brent a scris 68 mesaj (e) pentru Noble Samurai

7 Responses to "Utilizarea Market Samurai pentru a crește blog vizitatorilor Trafic"

 1. Bună, mare video, nu m-am considerat cum Market Samurai ar ajuta ridica comun blog-ul la un nivel cu totul nou ... hmmm de unde să încep? Acest nou instrument este o modalitate foarte bună de a spori șansele dumneavoastră cu privire la modul de a face bani și să îndeplinească o mulțime de oameni noi și interesante.

  Vă mulțumim pentru baieti sfaturi și ține-o tot asa.

  Wendy

 2. [...] Loc de muncă de a explica modul în care funcționează MS. E 43 minute lung, astfel încât apuca o ceașcă de dumneavoastră preferat și bucurați-vă. MS Video __________________ Mike Buffalo Graphix [...]

 3. 3

  Frumos tipi! Acest lucru este exact ceea ce am nevoie pentru a curăța panzele de paianjen si adu-mi concentrat pentru noua mea tactică blogging. Roci MS :) ... Și nu vă faceți griji cu privire la expunerea celor $$ - ca voi spune voi (în film), "nu există garanții în SEO" - cam sobru, nu-i așa!

  HEY! Oricine încă doresc pentru a obține cu programul, dar a fost prea frică să înceapă - doar MarketSamurai fraza ucigaș am inventat mai sus - "De ce nu există garanții în SEO" - și du-te face mers pe jos ;)

 4. Marea serie de instruire video!

  Aceste "buze moi" m-au ajutat să se concentreze asupra exact cum sa ridice nișă meu
  strategii ...

  Încă o dată, vă domnilor s-au dovedit că în dojo Noble Samurai,
  Piata Samurai este Supremă ninja master.

  Arrigato, Sensei!

 5. [...] Folosirea Piata Samurai pentru a crește Blog vizitatorilor traficului [...]

 6. [...] Folosirea Piata Samurai pentru a crește blog vizitatorilor trafic am vrut să împărtășesc un film care Eugene Ware (necazuri șef la NobleSamurai) și am înregistrat chiar înainte de Crăciun cu Alister Cameron. [...]

 7. [...] Folosirea Piata Samurai pentru a crește blog vizitatorilor trafic am vrut să împărtășesc un film care Eugene Ware (necazuri șef la NobleSamurai) și am înregistrat chiar înainte de Crăciun cu Alister Cameron [...]