Folosind Piata Samurai pentru Semantic Structurarea site-ului

Butonul Share

Hi Echipa

Acest lucru este ceva ce nu ți-am spus despre.

Unii oameni au lucrat deja acest lucru pentru ei înșiși ...

Și este motivul Piata Samurai funcționează așa cum o face astăzi.

De fapt, Piata Samurai a fost construit în jurul acestui ...

Înainte de Piata Samurai a fost lansat pentru public, am fost folosind aceleași instrumente noi pentru a face o analiză structura site-ului semantic pentru site-urile pe care le construiau.

Motivul a fost simplu - cu site-ul structurarea drept, care leagă și utilizarea de cuvinte cheie (toate folosind cuvinte cheie relevante semantic), am putea atinge Topul cu mai putine link-uri, mai puțin PageRank și mai puțin site-ul de vârstă.

Și care a însemnat o rentabilitate mai mare a investițiilor de orice lucrare de SEO am făcut-o.

"rezultate mai bune? Mai puțin efort? Cum pot obține acest !? "te aud spunand.

Ei bine, lasă-mă să-ți arăt ce facem - și cum poți face singur.

Cum să "Ascute" site-ul dvs. - Samurai stil!

În primul rând, primul lucru ...

Ai nevoie de a găsi un cuvânt cheie site-ul de bază - ceva care are un nivel ridicat de trafic, un nivel ridicat de valoare, și niveluri relativ scăzute de concurență.

Totul se va învârti în jurul acestui cuvânt cheie un nucleu.

Găsirea unui Core Cuvant

Cauți cuvinte cheie cu trafic mare, low-concurență, de mare valoare aici.

Îmi place să seta filtre mele Market Samurai la aceste niveluri: Peste 80 de hit-uri pe zi, în SEOT, sub 100.000 de pagini concurente în SEOC (deși de mai jos 30000 este cel mai bun), mai sus de utilizare frază de 15% în PBR și peste $ 1 în SEOV.

Cu toate acestea, îmi place personal să văd ceva care este mai bun decât nivelurile minime goale.

Analiza SEO pe dumneavoastră Main Site Cuvant

Apoi, veți dori, de asemenea, pentru a face analize Concurentei SEO pentru a vă asigura că în competiție într-o piață în care tineri, PageRank scăzut, site-uri de prost optimizat, cu cateva link-uri sunt deja clasamentul.

Ce-mi place la acest exemplu este PageRanks mici de pagini care apar în top 10, lipsa de optimizare on-page pe majoritatea site-urilor, și nivelurile scăzute de Page backlink la paginile.

Cu varste cuprinse intre unele din domeniile, faptul că cele mai multe site-uri au DMOZ sau Yahoo Directory backlink, și numărul mare de backlink-uri de domenii să mă gândesc de două ori despre acest cuvânt cheie.

S-ar putea încerca încă -, dar cu acești factori de lucru împotriva mea, șansele mele de a obtine acel loc de top iluzoriu ușor ar putea fi mai dificil - și asta înseamnă că poate dura mult mai mult de lucru pentru a ajunge acolo.

Reorienta cercetare de cuvinte cheie

Odată ce aveți acest cuvânt cheie site-ul de bază, de a crea un proiect nou în piață Samurai pentru cuvântul cheie principal site-ul acestui cuvânt cheie - pentru că ne vom reorienta analiza noastră pe acest un cuvânt cheie.

Începeți prin generarea de cuvinte cheie în jurul acestui cuvânt cheie folosind opțiunea Google Sinonim Tool cu ​​"Include suplimentare" selectat.

Găsește Categorie Cuvinte cheie

Prin atingerea în Sinonim Tool Google de a genera cuvinte cheie, Market Samurai este în măsură să-ți arăt până la 200 de "ramuri", legate în jurul cuvântul cheie de bază.

Veți dori să (din nou) a filtra concurență mare, trafic redus, cuvinte cheie de valoare mică. Cuvintele cheie suntem lăsat cu va fi bun pentru categoriile noastre de web-site-ului.

În acest exemplu, am efectuat o analiza aproape identic cu înainte, când am fost găsirea unui sit de cuvinte cheie de bază - cu toate acestea, am renuntat la filtrul meu de trafic minim la o SEOT de 10 sau mai sus.

Și apoi, e un pic de lucru manual ...

Scoateți toate cuvintele cheie pe care le vedeți ca fiind irelevante pentru dumneavoastră temă de bază, făcând clic pe "X", pe partea dreaptă dreaptă a cuvântului cheie. Și veți fi lăsat cu o listă frumos de relevant, valoros, trafic ridicat, cuvinte cheie mici de concurență - cum am mai sus.

Articolul Cuvinte cheie de cercetare

Faceți clic pe pictograma cheie de lângă oricare din categoria ea cuvinte cheie pentru a deschide într-un tab nou - și de a face unele de cercetare mai multe cuvinte cheie pentru a găsi zonele subiect de conținut în cadrul fiecărei categorii.

Pentru acest pas, este la îndemână pentru a utiliza opțiunea Google Cuvinte cheie de căutare, precum Instrumentul Google Sinonim cu "Ignore suplimentare" opțiunea selectată. Acest lucru vă va oferi un frumos "coada lunga" lista de subiecte.

Următorul pas este cercetarea și crearea de conținut web-site-ul în fiecare dintre aceste domenii subiect.

Dar cum a face tu cercetare aceste domenii de subiect?

Cauta Continut: cercetare sau ru

Modul de Piata Samurai lui "Find Content" este pentru acest scop-proiectat!

A fost construit pentru a cerceta conținutul care este deja publicat pe Web pentru a vă ajuta să scrie propriile articole, sau pentru a găsi articole pe care le puteți republica din punct de vedere (deși verifica termenii și condițiile site-ului înainte de a face acest lucru.)

Faceți clic pe pictograma cheie din dreptul cuvântului cheie, du-te la tab-ul de conținut Find, și începe cercetarea.

Putem analiza conținutului bazat pe factori autoritate aici.

Conținutul care are PageRanks mari, backlink și vârstă ar putea fi un semn de informații de bună calitate - și un articol bun la cercetare înainte de a scrie propriul articol pe același subiect.

Conținutul care are PageRank scăzut, backlink și vârstă ar putea fi conținut pe care le puteți republica pe site-ul dvs. pentru testarea nisa (pentru că scris de conținut este unul dintre cele mai piese consumatoare de timp de crearea unui web-site-ul de nișă) - și a vedea dacă pot obține Topul folosind articol altcuiva pe site-ul dvs. (un semn foarte promițător dacă faci!)

(Acest lucru este ceva unic pentru piata Samurai. Sunt încă să vină peste orice alt software care analizează autoritatea de o bucată de conținut în acest mod.)

Apoi, avem nevoie de link-uri ...

De inalta calitate backlink

Găsirea backlink-uri este ușor. Concentrându-se pe backlink de înaltă calitate, cei care vă va oferi cel mai bun rezultat pentru timp și efort, este dificil.

Modulul de promovare ajuta aici, arătând PageRanks, backlink, și utilizarea de urmărire / nofollow pe paginile unde puteti primi backlink-uri.

Începi să vezi cum toate aceste legături-in, și modul în care fiecare pas impactul asupra tuturor celor din jur.

Și de a pune totul împreună, putem obține clasamentele mai rapide în motoarele de căutare, mai mult trafic, mai devreme, un randament mai bun la timp și efortul nostru pe SEO, și rezultate mai bune pe termen lung - cu mai puțin timp și efort necesar.

Dar noi nu am făcut-o pentru tine.

Am creat "Samurai Market" inițial (bine, înainte de a lansat) pentru că am fost a face aceste lucruri noi - și am vrut pentru a obține cele mai bune rezultate, mai rapid, cu mai puțin timp și efort.

Următorul pas

Următorul pas este să o facem!

Piata Samurai vă va oferi semantice relatiile de cuvinte cheie care aveți nevoie pentru site-ul structurarea, pentru legarea internă, pentru-link building, pentru etichetarea și mai mult dacă folosiți procedura de cercetare de cuvinte cheie l-am descris mai sus.

Dacă nu aveți Market Samurai încă -. Să-l Puteți descărca o versiune de încercare gratuită de 12 zile aici .

Dacă procesul dvs. a expirat, vei fi capabil de a utiliza cuvinte cheie de cercetare are încă -. Dar veți avea nevoie pentru a obține versiunea completă a pieței Samurai de a folosi celelalte funcții , puteți achiziționa Market Samurai pentru acces pe viață la toate caracteristicile Market Samurai aici .

Așa cum am spus, aceste structuri semantice site-ul vă poate ajuta să obțineți rezultate mai bune in motoarele de cautare, cu mult mai puțin efort, și mai puține link-uri. Așa că vă provoc să încercați să utilizați-le pentru tine, folosind Market Samurai, și a vedea rezultatele pe care le obține.

Brent

Brent Hodgson un co-fondator al Noble Samurai, și un specialist de marketing pe internet.

Brent a scris 68 mesaj (e) pentru Noble Samurai

53 Responses to "Utilizarea Market Samurai pentru Semantic Structurarea site-ului"

 1. Hi Brent,

  Un alt mesaj excelent.
  Cred că aveți o linie greșeală de scriere 1 de mai sus primul Market Samurai captura de ecran. Sunt sigur că un dolar ar trebui să citească 100 dolari?

  Îmi place Market Samurai, este pur și simplu cel mai bun instrument pentru SEO și SEM trage tot ce meciului din inima de Google.

  Noroc
  Neil
  Hunters Hill, Aus

 2. [...] A se vedea postul original aici: Folosind Piata Samurai pentru Semantic Structurarea site-ului | Noble Samurai [...]

 3. Wow asta e uimitor
  Pertamax

 4. 4
  Pe 30 mai 2009, la 23:49
  Ion a spus:

  Piata Samurai pur și simplu pietre. Nici un alt comentariu necesar. Sunteti grozavi. Am petrecut o mulțime de bani pe diferite așa-numitele "instrumente de cercetare de cuvinte cheie", iar majoritatea dintre ele au fost lipsite de valoare. Piata Samurai (chiar versiunea gratuită pentru începători) este de fapt cel mai bun instrument de cercetare de cuvinte cheie acolo. Perioada.

  Ne închinăm la Market Samurai.
  Tine-i vine baieti!

  Cu stimă,
  Ion

 5. Hi Brent,

  Multumesc pentru marele mesaj! Îmi place Market Samurai, aceasta a fost, probabil, cea mai buna investitie pe care am făcut-o vreodată on-line. Nu am fost prea de succes on-line, încă! dar știu că în inima mea în acea zi va veni curând.
  Multumesc pentru un produs minunat și de mare de formare, de asemenea.

 6. 6
  Pe 30 mai 2009, la 23:58
  Dennis a spus:

  Excelent, Acest tip de mesaj este mare pentru oameni ca mine. Este într-adevăr ajută pentru a vedea cum se poate lega totul împreună pentru a face uz de software-ul mai eficient.

 7. Multumesc Brent. Va avea cu siguranta pentru a verifica aceste noi caracteristici.

  Pentru cei care nu s-au instalat / încercat încă Market Samurai, am foarte recomanda!

  Cu respect,
  Arnold

 8. 8

  Brent,

  Sincere mulțumiri pentru angajamentul dvs. pentru excelență cu Piata Samurai și conținutul generos - totul are Market Samurai una dintre cele mai bune investiții le-am făcut vreodată pentru afacerea mea.

  Cu stima,
  Dean
  http://www.deankendallonline.com

 9. Hi Brent!

  Sincronizare perfectă :-) Am cumparat recent Market Samurai, dar nu au avut o șansă de a începe în mod serios folosind-o încă.

  Sunt gata să trecem la treabă folosind-o în această săptămână, și m-am gândit eu într-adevăr nevoie de ceva "cum să-i" - și aici sunt! Vibratii cosmice (și Piața Samurai) Rock!

  Vă mulțumim și felicitări pentru tine și echipa de !!!
  Teena
  http://abfabdesigns.com

 10. 10
  Pe 31 mai 2009 la 12:19
  Jay a declarat:

  MS îmbunătățește întotdeauna și este o trebuie să aibă IMO. În timp ce eu fac toate prezentate în acest post deja, am învățat tot ceea ce într-o perioadă de 4-5 luni. Este o mare de informatii pentru cei noi la MS. Ele pot fi de până și să fie difuzate într-o zi în loc de luni. Toate înghesuiți în câteva pagini. Foarte bine!

 11. 11

  Probaly cel mai bun banii marketing pe internet mi-am petrecut vreodată ...

  John
  Personal Training Southend

 12. 12

  Hei Brent,

  I-al doilea David - fantastic produs și formare minunat. Ușurință cele mai bune investiții am făcut on-line! Vă rugăm să păstrați formarea vin :-)

 13. Brent,

  Am mai spus-o și o voi spune din nou ...

  Echipa ta continuă să se îmbunătățească pe un instrument deja minunat de afaceri on-line. O mulțime de dezvoltatori sunt fericiți să aibă software-ul lor să exceleze într-un domeniu în timp ce faci alte OK. Mă bucur că nu ești niciodată mulțumit cu asta mentalitate.

  Cel mai bun de investiții am făcut pentru nimic în cel puțin un an!

  Multumesc,

  Jeff

 14. 14
  Pe 31 mai 2009 la 12:43
  Charles a spus:

  Super. Încă o dată, MS consolidează locul său unic, de sus în instrumente de cercetare și IM. Și, mulțumesc pentru posturile de a păstra amintindu-ne de toate caracteristicile și beneficiile.

 15. Îmi place acest lucru ... este atat de detail..and atât de amazing..make mă mut.

 16. 16

  Hei Brent,

  Vă mulțumim pentru asta! Mare! Aceasta funcționează!

 17. 17
  Pe 31 mai 2009 la 01:39
  Jamie Lorenzo a spus:

  Brent:

  Acesta este un mesaj uimitor. Piata Samurai a devenit singurul meu instrument de alegere pentru SEO! Postarea dvs. pune într-adevăr totalul cum-a a uneltei în perspectivă și este exact tipul de post am fost cautati.

  Multumesc tuturor de tine pentru a crea Market Samurai!

  Jim Lorenzo

 18. Acest blog este mare! Multumesc pentru informatii cu privire la utilizarea Market Samurai în cel mai bun mod. MS și-a îmbunătățit foarte mult de când am cumpărat acest instrument uimitor.

 19. Vă mulțumim din nou pentru a ne oferi o imagine de ansamblu a cea mai bună utilizare a MS. Chiar dacă eu sunt unul dintre utilizatorul precoce a MS, de multe ori timp am lupta cu ceea ce ar fi o regulă bună de degetul mare pentru a utiliza in termeni de filtrare.

  Acesta este mare pentru a obține perspectiva ca creatorul software-ului din punct de vedere al utilizatorului.

  Orice linie de timp cu privire la eliberarea restul de module de a MS.

 20. 20
  Pe 31 mai 2009 la 02:17
  Julie Chrisler a spus:

  Hi Brent,

  Sunt de acord cu o serie de alte persoane care au postat - SM este ușor de cea mai bună investiție pe care am făcut online, în mai bine de un an.

  Acesta este un post fantastic - am fost conștient de aceste caracteristici în statele membre, dar să ai pe toate trage împreună și să dea exemple cu setările de filtrare, etc, face tot atât de mult mai ușor de urmărit.

  Sunt doar Lovin "aceste mesaje pe care le-am făcut de curând, vă rugăm să păstrați-le vine atâta timp cât poți!

  Julie

 21. 21
  Pe 31 mai 2009 la 02:31
  Andrew a spus:

  Brent,

  mulțumiri pentru această mare rezumat al modului de samurai - și, de asemenea, pentru acest mare software. Frumos de a cunoaște am fost folosind-o în mod corect!
  Piata Samurai este acum instrumentul cel mai vital în cutia mea scule și ușor de cea mai bună valoare pentru bani comercializare de produse pe internet l-am cumparat vreodata. Nu se poate aștepta pentru mai multe module de a veni on-line!

 22. Brent,
  O cerere mai mare pentru Market Samurai. Vă mulțumim pentru sfaturi.

  Roy Kuruvila

 23. Conținutul de necrezut de la voi

  U ROCK

 24. Hi,

  Mare pe care le puteți împărtăși despre modul de utilizare samurai piață. Am fost întrebați cum cel mai bine pentru a utiliza acest software pentru strategiile mele de marketing pe internet, dar acest blog post sigur curata o mulțime de îndoieli și pas cu pas modul de a face cercetare de cuvinte cheie.

  Mulțumesc încă o dată.

  Cu respect,
  Andrew

 25. Lol, poate am fost la acest lucru de mult sau ar trebui să scriu o carte. Nu mi se pare deosebit de link-uri de concurență a fi un factor decisiv, nici cât de multe site-uri sunt cu cuvintele mele cheie in a ajuta-mă să găsesc cuvinte cheie bune.

  Chiar și concurența titlu nu este deosebit de neplăcut și nici nu este DMOZ sau Yahoo. Poate pentru că am lucrat în zona adult de 13 ani și, practic, fiecare cuvânt cheie are tone de concurență.

  Cu care a spus, există nișe eu nu voi mai deranja cu. Marketing pe Internet este una dintre ele. Deci, sunt viagra, carduri de credit și un cuplu de alții. Lol, eu nu o să meargă după sex cuvinte cheie sau porno, fie. A avut un top 5 pentru "porno" o dată și se plătește bine, dar a ajuns să fie de mult de lucru.

  MS este mare pentru cercetare, pentru a găsi cuvinte cheie ușor la rang de bine pentru dar dacă ai face pe pagina de lucrurile drept, nu chiar design-ul site-ului este într-adevăr nu ia cât mai multe link-uri primite la rang de bine ca s-ar putea crede. De navigare site-ul propriu și în cazul în care aveți link-uri pe paginile dvs. este un factor de mare. Chiar și cu concurența titlu cateva site-uri l drept ca majoritatea proprietarilor de site-ul sunt amatori pure.

  Sunt un oldtimer care sa mutat la non adult și am găsi la fel de scammy și umplut cu BS ca site-urile pentru adulți sunt. Cu toate acestea eu nu-l găsiți mai greu la rang de cuvinte cheie bune, poate chiar mai ușor.

  Am dominat de ani folosind Web Poziția aur și mă aștept să domine nișe mei la fel cu Piata Samurai. Heh, ar trebui să alegeți întotdeauna fructele scăzut Haning când îl puteți găsi, dar nu-ți fie frică să meargă după mai greu pentru a obține și mult mai profitabil cuvinte cheie. Nu le pot obține în termen de o lună, mai mult ca un an sau cam asa ceva, dar este bine în valoare de gând după cuvinte cheie mai greu dacă aveți o strategie pe termen lung.

  Fructul scăzut agățat poate aduce în bani în timp ce sunt în așteptare pentru mai mult, mai multe cuvinte cheie mai profitabile, traficul a lovi cu piciorul in. Am strategii pe termen lung în loc și toată lumea ar trebui să aibă. Dacă nu faci tu lipsesc barca și banii bine.

  Cred că MS este cel mai bun instrument pentru a veni de-a lungul deoarece WPG dar tot trebuie să aibă un tern scurt și o strategie pe termen lung. Strategia pe termen lung nu vă faceți griji prea mult despre concurență sau link-uri.

 26. 26

  Cel mai bun păstrează doar obtinerea mai bine!

 27. Chiar mi-ar plăcea să știu mai multe despre articole reeditarea. Ai putea obține chiar și un clasament Google decent cu articole republicată? Nu te pedepsi Google pentru conținut duplicat? Ar fi frumos dacă ați putea explica faptul că punctul de la mine. Vă mulțumim!

 28. Hi Brent

  Sunteti grozavi.

  Ai sigur unul dintre cele mai bune apartamente de cuvinte cheie acolo.
  Ceea ce face chiar mai bine este conținutul mare pe care îl oferindu-ne.

  Ca Market Samurai devine mai bine și mai bine de atât de ușor să uităm ceea ce se poate realiza cu ea. Aceste tutoriale umple acest gol.

  Multe mulțumiri din nou și așteptăm cu nerăbdare la ceea ce echipa ta avea în mânecă în viitor

  HAmant

 29. 29
  Pe 31 mai 2009 la 08:24
  Ceci a spus:

  Hi Brent

  Acest post prezinta concentratia si puterea de Market Samurai.

  Cu toate acestea, ar fi mai clare și detaliate pentru unii dintre noi care învață mai bine prin audio-vizual pentru a vedea exact cum faci aceste lucruri pe video.

  Multumesc

  Ceci

 30. Nu am văzut nici o definiție pentru semantic analiza structura site-ului. Este ceva toată lumea știe, dar eu? Eu recunosc că sunt destul de nou la asta, dar m-am gândit Market Samurai este pentru incepatori prea.

  Am fost a face o căutare brevet de altă zi și a crezut că MS ar putea fi utile pentru aceasta. V-ați făcut nici o cercetare în acest domeniu?

  cele mai bune urări, Howard Davis

 31. Bună ziua Brent,

  Am fost folosind această strategie pentru ultimele 2 site-uri am construit. Vă voi spune că ea a lucrat ca munca ceas pentru mine.

  Eu nu aș fi reușit fără MS.

  Multumesc,
  Robin Buckley

 32. Hei Brent ...... doar tot mai bine și mai bine! Voi fac SEO si PPC nostru trăiește mult mai usor!

  Vă mulțumim!
  Hugh McMarlin

 33. Nemaipomenita Informatii despre structurarea semantică. Este într-adevăr este bun mai ales cu adsense.

 34. 34

  Aceasta este lucruri minunate. Cred că postul oferă o prezentare frumoasă a etapelor începători ar trebui să ia cu SM. Pașii ajuta concentrăm atenția asupra factorilor implicați în dezvoltarea unui site cu SEO bun, împreună cu un indiciu rapid cu privire la dificultatea de scurtă durată, care pot fi implicate in clasament pentru un anumit cuvânt cheie.

 35. Investiții mea în Piata Samurai a plătit pentru ea însăși de peste si peste, iar acest tip de informații pe blog doar adaugă la valoarea produselor. Vă mulțumim și păstrați-l aici jos sub

 36. 36

  Piata Samurai cu siguranță accelerează procesul de cercetare.
  Mare de investiții.

 37. Este investiția mea BEST EVER în software-ul SEO. Cu toate că unii oameni este griji cu privire la accesul de confidențialitate de către Samurai ...

  Nu-mi pasă și cred că etica a echipelor de SM.

  Noroc ....

 38. Ai da mereu sfaturi despre cum să utilizați Samurai Market calea cea dreaptă. Păstrați postarea, imi place folosind Market Samurai.

 39. Samurai Market pune pe drumul cel bun pentru afacerea mea on-line. Am folosit-o în fiecare zi și acum eu sunt obtinerea de tone de trafic

 40. 40
  Pe 31 mai 2009, la 07:22
  Jay a declarat:

  Construieste un spinner articol în ea și tu ești cel mai bun produs de pe piata

 41. Articol genial.

  Nu numai cel mai bun instrument de marketing l-am cumparat vreodata, dar, de asemenea, cel mai actualizat cu noi caracteristici excelente, cele mai bune explicații pentru utilizare și cu siguranță cel mai util, bar nici unul!

  Piata Samuri Rocks: 0)

 42. 42

  Multumesc, am învățat multe de la articolul dumneavoastră!

 43. Imi place articolul tau, dar nu am mai încerca, se pare atât de dificil?

 44. Baieti articol excelent. Multumesc grămezi.

 45. Mare post! Am început să citesc intrările blog-ul dvs. mai mult și mai mult jsut, deoarece acestea sunt atât de informativ. Tine-te de lucru gos.

 46. Brent,

  Multumesc pentru articol incredibil de informativ. Acesta ilustrează într-adevăr efectul de bulgăre de zăpadă de fiecare modul de MS.

  Eu am 2 intrebari. Una dintre ele este, sa schimbat ceva recent în modul SEOC este prezentat în MS? Este glitch permanent sau o temporaryt?

  Având în vedere informațiile din articolul dumneavoastră cum ați aprecia un cuvânt cheie care are următoarele statistici? SEOT 559, cauta 1332, Pbr 82%, SEOC 120.000, și SEOV de 251 dolari E mult mai sus de minute de trafic, dar concurența decent prea. Vrei sa aud opinia dumneavoastră cu privire dacă aceasta este un fel de nișă este în valoare de urmăresc.

  Vă mulțumim!

 47. 47
  Pe 03 iunie 2009 la 01:17
  Jeaneette a spus:

  Hi, Brent -
  Îmi place Market Samurai, și să publicați lucruri minunate în blog-ul dvs.. Ar fi posibil pentru tine de a oferi o versiune printabilă de mesajele dumneavoastră?
  Multumesc -

 48. Bună Brent, am încerca deja acest instrumente, și este minunat. Daca ai putea sa-mi dai mai ieftin decat 97 dolari ca 50 dolari o voi cumpăra cu nici o gândească de două ori.

 49. 49
  Pe 06 iunie 2009 la 02:18
  Hati a declarat:

  Multumesc Brent pentru o sfaturi foarte perspicace ...

  Deci, din acest și sfaturi anterioare despre structurarea site-ului, instrument care ar trebui să le folosim cel mai bine? este o unealta MS Google sinonim (care este la fel ca AdWords Instrumentul pentru cuvinte cheie), roata de google e de mirare, sau sktool Google.

  De asemenea, sunt de acord cu Ceci că un exemplu video a acestui subiect important ar face o mare diferit de noi.

  Multumesc din nou.

 50. Vă mulțumim pentru a lua timp pentru a dezvolta o serie de tutoriale pas-cu-pas. Unii oameni sunt, evident, bun la găsirea toate marile moduri de a folosi un produs de mare ca Market Samurai, după cum reiese din comentariile de mai sus. Alții dintre noi au nevoie de ea subliniat la noi. Vă mulțumim pentru ajutor "ceilalți dintre noi."

 51. 51
  Pe 10 iunie 2009 la 09:49
  Ben a spus:

  Am căutat să externalizeze sarcini pentru un utilizator Market Samurai experimentat. Poate cineva ajuta? Va rog sa ma contactati la scaune pentru 007 AT Excite. com

  Aștept cu nerăbdare să vorbesc cu tine.

 52. Îmi place foarte mult. Sincronizare pentru această versiune a fost perfect pentru mine ca eu sunt investesc o mulțime de timp în SEO. Acum am modul perfect de a urmări. Vă mulțumim din nou pentru a face un produs de mare, chiar mai bine.

 53. [...] Nu cred ca e un secret pe care eu trec prin crize de acordând o atenție pentru a-mi site-uri diferite / blog-uri, astfel că este necesar ca Market Samurai a postat recent despre ascuțirea site-ul dvs. cu Piata Samurai. [...]