Modul de cuvinte cheie de cercetare de piață Samurai lui Gets Supercharged cu Filtre New Concurență

Hi Oameni buni,

Astăzi suntem incantati de a lansa un upgrade important pentru modul nostru de cercetare de cuvinte cheie. Găsi rapid cuvintele cheie perfecte și creșterea profitului dvs. online tocmai a devenit mai ușoară.

Ca utilizator Market Samurai, care le-ați auzit despre Samurai "reguli de aur" Patru. Normele care asigură nu pierde ore (sau luni ...) cu privire la 99% din cuvintele cheie dud care se scurge timpul, SAP entuziasmul și cauza majoritatea oamenilor sa renunte.

Vezi tu, în nișă există, probabil, mii de cuvinte cheie potențiale ce ar putea-tinta, dar cu ajutorul Market Samurai lui, munca ta este să se concentreze pe mana cu:

A. trafic bun

Valoarea comercială B. de mare (de exemplu, ei aduc cumpărători)

C. Relevanța pentru afacerea dvs. (de exemplu, bine direcționate)

D. niveluri acceptabile de concurență

Cu alte cuvinte, să urmați regulile de aur ...

Și dintre acestea, cel mai important este "D" - Concurență. Dacă vizați din greșeală cuvinte cheie foarte competitive, nu numai că nu te va rang, dar te vei simti ca esti curele cu capul de un zid de caramida pe tot parcursul zilei. Fii inteligent - alege lupta puteți câștiga, face bani și să crească.

Dar repede filtrarea sute de cuvinte cheie extrem de competitiv poate fi greu ...

Deci, ceea ce este cel mai bun mod de a analiza concurenței pe piața dumneavoastră?

Abordarea # 1 - Analiza Google Top 10

Să rang pe prima pagină a Google, trebuie să înlocuiți o pagină care este prezent acolo. De aceea am creat SEO Concurenței Matrix - pentru a vă oferi viziune x-ray în toți factorii de clasament cheie care determina concurenții să rang pe prima pagina (nu uita, cu "Adauga personalizat URL-ul lui" buton, puteți vedea, de asemenea, modul în care dumneavoastră Pagina stive sus).

SEO Matrix with a Custom Link added for Comparison

SEO Matrix cu un link personalizat adăugat pentru comparare

Deci, dacă ai de gând să-și petreacă orice timp real, pe un cuvânt cheie, revizuirea Matrix SEO primul.

Dar, problema cu această abordare este că este manual, ceea ce face greu pentru a revizui rapid sute (sau, în cele mai multe cazuri), mii de cuvinte cheie potențiali în nișă. Avem nevoie de o scurtătură ...

Abordarea # 2 - Contorizarea numărului de "Concurenții valide" (OK, hai să explice că un pic ...)

Nu este surprinzator, se dovedește că cuvintele cheie cu milioane de concurenții sunt aproape întotdeauna mult mai greu de a rang pentru decat cele cu doar câteva zeci (un fel de evident). Scopul tau este de a concura pentru cuvinte cheie în cazul în care numărul de concurenți valide acolo este mic, iar evaluarea acestor concurenți "valabile", se pare, poate fi terminat.

Să ia în considerare diferitele măsurătorile disponibile pentru măsurarea numărului de concurenți valabile pe o piață:

1. Fraza oriunde într-o pagină (SEOC) - Putem lua în considerare numărul de pagini de la nivel global, care să conțină cel puțin o copie completă a keyphrase nostru țintă. Ne-am folosit de ani de zile ca indicator nostru primar, dar s-au văzut degrada sale utilitatea în ultimele luni, pe unele piețe.

2. Fraza în titluri de pagină (SEOTC) - Îmi place această măsurătoare. Având un cuvânt cheie în titlu tag-ul de o pagină este, pentru mine, un indicator mult mai puternic care un concurent este de orientare cu adevărat acel cuvânt cheie. Mulți experți SEO considera obtinerea cuvântul cheie în titlu tag-ul cel mai important factor pe pagina există!

La început, SEOT Google a fost un standard de filtru Market Samurai, dar cu ani în urmă s-au oprit SEO fac volume mari de interogări titlu. În ultimele luni am văzut, de asemenea, Bing strânge pe volume mari de interogare SEOT prea.

Spoiler Alert # 1 - SEOTC (căutare titlu) este din nou - rapid si nelimitat, mai mult pe faptul că de mai jos, dar să ne uităm la alte opțiuni pentru numărare "concurenții valid '.

3. Fraza în Link Text, nume de domeniu sau URL (SEOUC, SEOAC etc) - se poate conta, de asemenea, numărul de pagini acolo cu cuvinte cheie noastre în URL-ul sau pur și simplu numele de domeniu. Putem conta chiar acele pagini care au un cuvânt cheie într-un link ce indică spre ele din altă parte, de exemplu acele pagini cu inbound link-uri care conțin cuvinte cheie noastre în link-ul "ancora" textul.

4. Măsuri combinate - fraza într-o pagină de titlu și o Inbound link-uri - aceasta este ceea ce Eugene și am vrut să văd de ani de zile. Gândiți-vă pentru o clipă, cei de acolo a face SEO construi, practic, pagini optimizate (de exemplu, au pus cuvinte cheie în pagina de titlu tag-uri) și apoi să promoveze acele pagini de achiziționarea de inbound link-uri (inclusiv unele link-uri cu cuvinte cheie în textul ancora).

Acum, da, datorită recente actualizări Penguin, persoane inteligente au tras înapoi de la excesiv "pe optimizarea" și plasarea excesiv de cuvinte cheie în textul ancora, dar realitatea este că, dacă putem conta acele pagini în care un cuvânt cheie este găsit în ambele paginii titlu și o legătură de intrare, ar trebui să avem o mare măsură de "concurenți valabile" acolo într-adevăr încearcă să rang pentru un cuvânt cheie.

Spoiler Alert # 2 - Un nou "Title & Anchor Competition" metric a fost adăugat la Market Samurai

OK, deci exist câteva modalități de măsurare a numărului de concurenți valide. Favoritele mele sunt Page Titlu și măsurile de text Titlul paginii / ancorare combinate. Prin filtrarea cuvinte cheie cu valori mari pe aceste măsuri puteți perfecționa rapid pe cuvinte cheie care sunt cele mai susceptibile de a avea un nivel scazut sau acceptabile ale concurenței.

Apoi, cu acest mic, lista filtrată, o verificare manuală a SEO Concurenței Matrix este în valoare de bine timpul dumneavoastră.

Unde noile date provenind de la?

Ne-am încheiat un parteneriat cu Majestic SEO, fără îndoială lumi mai de încredere furnizor de date independente SEO pentru a vă aduce acces gratuit și nelimitat la cinci noi metrici de clasă mondială de concurență de cuvinte cheie.

Ca unii dintre utilizatorii noștri pro vor ști, la nivel de intrare abonament plătit Majestic lui (pentru a obține volumelor de date similare) costă 499 dolari SUA pe an, dar, datorită parteneriatului nostru, tu, ca utilizator Market Samurai poate accesa acum date de cuvinte cheie Majestic și analiza mii de repede de cuvinte cheie la nici un cost.

Care sunt măsurătorile și unde le pot găsi?

Fiecare dintre noi măsurătorile sunt disponibile în modulul de cuvinte cheie de cercetare și arată în sus după ce ați generat cuvinte cheie pentru revizuire.

Noile măsuri care le-am adăugat sunt:

1. Titlu Concurenței (MSEOTC) - numărul de pagini în indexul Majestic care conțin fraza dvs. de căutare în titlul paginii. Acest lucru este similar cu de căutare Google "allintitle".

2. URL-ul Concurenței (MSEOUC) - numarul de pagini cu fraza de căutare în URL-ul paginii (fie nume de domeniu sau nume de pagina).

3. Anchor Concurenței (MSEOAC) - Numărul de pagini din Index Majestic care conțin termenul de cuvinte cheie în textul ancora de un link extern, intrare. Acest lucru este similar cu allinanchor comanda de căutare Google, cu excepția faptului că se raportează doar numărul de link-uri externe (de exemplu, se exclude aceste link-uri din acelasi domeniu).

4. Concurență domeniu (MSEODC) - Numărul de ori fraza noastre cheie apare într-un domeniu cunoscut. Potential un bun indicator al numărului de alți jucători de nișă într-o piață.

5. Titlu & Anchor Concurenței (MSEOTAC) - Numărul de pagini din Index Majestic care conțin termenul de cuvinte cheie atât în titlul paginii și în textul ancoră al unui link extern, intrare. O mare indicator de pagini care au de fapt, indicatori cheie de SEO prezente.

Patru motive pentru a iubi noi metrici Majestic

1. , Numere de atac perspicace - utilizarea noastră a acestor statistici de până acum a fost foarte interesant, "rata de succes" în găsirea de cuvinte cheie bune și segmente accesibile în piețele de nișă este excelent.

2. Independente, de încredere și stabil - furnizorii de instrument de SEO de toate tipurile au văzut atât Google și Bing strânge pe furnizarea de date de cercetare de cuvinte cheie (de exemplu, Bing percepe acum pentru date gratuit în prealabil și de săptămâna trecută, doi dintre contemporanii noștri, Raven Instrumente și SEOmoz pierdut acces la API lor AdWords pentru estimarea de trafic).

Dar, pentru că Majestic folosi propria infrastructură, intern pentru a menține un index independent de web, și pentru că ne-am plăti pentru acest serviciu, furnizare de date este de încredere și robust. De asemenea, important pentru utilizatorii de a face volume mari de cercetare, aceste date nu este limitat sau rata de limitate (spre deosebire de unele date curent Bing).

3. Viteză - cuvinte cheie de cercetare începe trăgând în datele estimare a traficului Google și, din păcate, acest lucru are încă o medie de 3-4 minute. Am vrea să fie mai repede, dar altele date sunt pierde accesul la aceste date, e frumos că putem obține în continuare.

Cu toate acestea, odată ce vom avea datele Google, putem folosi acum metrici Majestic pentru analiza concurenței și a datelor Majestic vine la rapid. De fapt, trage înapoi valori competitive pentru 800 cuvinte cheie durează numai 5 până la 10 secunde (mult mai repede decât cele alternative datele Bing SEOC).

4. Corelația strânsă cu Google - Înainte de a face un pas hotărâtor pentru a achiziționa date Majestic (de investiții nostru este de mai multe de 10 de mii de dolari), am selectat un eșantion divers de cuvinte cheie și a analizat corelația (sau similaritatea) dintre numerele de concurență Majestic și ceea ce Google și alții furniza.

În timp ce set global de date Majestic a fost mai mică decât Google (dar încă mai mare, cu unele 4000 miliarde de pagini în indexul lor), am constatat că numerele de concurență Majestic au fost foarte bine corelate cu Google. Acest lucru a fost susținută atât de clienți umane și comparație cu alte valori competitive de renume. A fost interesant să aflăm că, în general vorbind, corelația a fost mai stricte pentru Majestic / Google decât pentru Bing / Google.

Suna un pic prea frumos să fie adevărat - dezavantaje?

Datele Majestic este mare și inginerii lor sunt strălucitoare, cu toate acestea, nu este perfect. Vedem două neajunsuri cheie în datele de:

1. Global, nu specifică țării - măsurătorile de concurență sunt la nivel mondial și nu specifice pentru o anumită țară sau regiune. Ca atare, vom arăta doar măsurătorile Majestic pentru utilizatorii stabilite pentru a face cercetare "global" de cuvinte cheie. Aceste căutări locale care fac sunt sfătuiți să continue utilizarea SEOC (provenind de la Bing).

2. Dimensiunea bazei de date curent - baza de date de cuvinte cheie curent Majestic ruleaza la aproximativ 100.000.000 cuvinte cheie (un număr mare). Cu toate acestea, chiar și cu o bază de date de cuvinte cheie de această dimensiune, există încă multe cuvinte cheie lung-coada vei genera, care nu au încă măsurătorile de concurență Majestic disponibile. În experiența mea, acest lucru poate varia de la între 5% până la 25% din cuvintele cheie extrase de pe piețele de nișă eu sunt interesat

Vestea bună este că de fiecare dată am solicita un cuvânt cheie de la Majestic, care nu este în prezent în baza lor de date, au o coadă pentru a fi incluse în următoarele 24 până la 48 de ore.

Acest lucru înseamnă că ne așteptăm să vedem baza de date de cuvinte cheie Majestic crească rapid ca utilizatorii Samurai continua să exploreze piețe de nișă și, pentru cuvintele cheie critice, aveți opțiunea de a revizui Piata Samurai și reîmprospăta după 48 de ore (făcând clic pe butonul "Analyse Cuvinte-cheie").

Cum să folosească aceste noi metrici ...

Utilizatorii experimentați Piata Samurai va fi conștient de încorporat "reguli de aur" noastre și filtre de "coada lunga", create pentru a vă ajuta să rapid găsi cuvinte cheie de mare.

Odată cu lansarea de date Majestic am adăugat două noi filtre, numit "Reguli Majestic de Aur" și "coada lunga" Majestic. Aceste filtre face uz de metrici de concurență Majestic lui (în loc de a Bing), pentru a vă ajuta să mări rapid la marile oportunități în piața dumneavoastră.

New Majestic Golden Rules & Long Tail Preset Filters

New Majestic Aur Reguli și coada Presetați lungi Filtre

Ajutati-ne Rafinare noile valori de filtrare Concurență

Cu aceste noi filtre, am fost în stare să găsească cu ușurință zeci de cuvinte cheie de mare în toate piețele de nișă-am uitat la. Cu toate acestea, ne așteptăm să fie rafinarea aceste filtre în următoarele săptămâni și ne-ar plăcea feedback-ul dvs. așa cum facem noi. Iată cum să se implice:

Pasul # 1 - Samurai de piață deschisă și introduceți un punct de plecare sau un cuvânt cheie "semințe" pentru o piață sunteți inch

Pasul # 2 - Generarea de cuvinte cheie și filtru utilizând noile "reguli de aur" (Majestic vă ajută să găsiți cele mai mari cuvinte cheie, importante in piata) sau a filtrului "coada lunga Majestic" (mare pentru publicarea de conținut scăzut concurs de idei).

Pasul # 3 - Check out ceea ce ai descoperi și să ne anunțați - fie în comentariile de mai jos sau prin e-mail la support@noblesamurai.com , ne-ar plăcea să aud de la tine!

Bucurați-vă de a descoperi oportunitati pepită de aur de cuvinte cheie, cu aceste noi metrici!

Cu respect,

Ben Stickland

PS - La fel ca aceste noi valori în aplicația? Împărtăși dragostea cu un Facebook "Like" de mai jos ....

Ben a scris 10 post (s) pentru Noble Samurai

102 Responses to "Modul de cuvinte cheie de cercetare de piață Samurai lui Gets supraalimentat cu Filtre New Concurență"

 1. Am primit un e-mail și a venit pentru a vedea cele mai noi caracteristici. Îmi place top zece x ray! Care ne va ajuta cu siguranță. Vă mulțumim pentru caracteristicile mare.

 2. 2
  La data de 04 decembrie 2012 la 02:28
  Michael a spus:

  Aceste caracteristici adăugat noi arata fantastic, așteaptă cu nerăbdare de a avea unele distractiv cu ei! :)

 3. 3
  La data de 04 decembrie 2012 la 02:29
  Laptop-uri bune , a declarat:

  O mare facilitate. Acesta este motivul (și nu numai, desigur), care Market Samurai este întotdeauna înainte și pur și simplu "arde", concurs.
  Eu pot să spun că eu sunt ce în ce mai mândru de a fi clientul dvs.

 4. 4
  La data de 04 decembrie 2012 la 02:30
  Vimal a spus:

  Dragoste Piata Samurai!

 5. Caracteristică foarte frumos, a fost de așteptare pentru ceva de genul asta. Dar, în ciuda caracteristici de mare, încât MS are, de fiecare dată, aproape în fiecare zi pe care am deschis MS mă fereastră actualizare / fix bug. Grrr.

  La data de
  Ben Stickland a răspuns:

  Hi Vremenska
  Într-adevăr rău - ai dreptate, ca un utilizator normal înțeleg actualizări în curs de desfășurare pot obține enervant.
  În timp ce unele actualizări sunt cauzate de bun vechi bug-uri de moda, cauza principala de marea majoritate a actualizărilor noastre este ca furnizorii noștri de date a schimba în mod regulat și fără notificare prealabilă. Se pare că s-au stabilit în jos un pic în ultimele șase luni, care este frumos, și aceste noi metrici Majestic (adăugate astăzi) ar trebui să fie foarte stabil, dar este greu pentru a evita, dacă sunteți angajat pentru a menține un instrument de SEO de curent și funcțional.
  Ben

  La data de
  Chris a răspuns:

  Nu mă deranjează actualizările. Mi se asigură că voi sunt păstrarea funcției actuale și utile. Dacă dețineți orice fel de dispozitiv de la Apple, atunci ar trebui să realizeze că ei fac același lucru cu propriile actualizări de software. Fixarea bug-uri și de ședere pe partea de sus a produsului dvs. este numele jocului.

  La data de
  Ryan @ TrustedSiteSeller a răspuns:

  Tocmai am auzit plâng de faptul că o companie de software este actualizarea software-ul lor prea mult? Îmi pare rău, dar, deși aceasta poate fi frustrant pentru a avea de a actualiza software-ul și să ia 15 secunde pentru a finaliza upgrade-ul, ar trebui să mulțumesc dezvoltatorii de mai multe ori pentru a ține pasul software-ul. Acest lucru este destul de rar astăzi și mai ales pentru software-ul care necesită doar o plată o singură dată.

  Baieti mari de locuri de muncă. Așteaptă cu nerăbdare să scufundări în noile caracteristici și să păstreze actualizarea ori de câte ori este necesar.

  La data de
  Kimberly a răspuns:

  Nu-ți place actualizări? Place să le vadă; Am obține GRRRS când nimic nu a fost atins de luni-

  La data de
  Pete a răspuns:

  Îmi place, de asemenea, actualizări. Inseamna ca voi sunteti mereu la balon. Păstrați-le vin.

  La data de
  Matei a răspuns:

  Total de acord cu voi. Dragoste pentru a vedea software-ul în mod constant actualizate cu o pauză în jos de remedierile individuale și îmbunătățiri!

  La data de
  AndrewM a răspuns:

  Fiecare actualizare mine devine ceva mai multe de dolari în buzunar. SEO este doar atât de extins în orice site-ul de conținut încărcat, așa că plătește pentru a menține înainte de ambalaj. Voi obține prima clasa votul meu .... Actualizare Mai multe!

 6. Noi metrici mari Ben, am folosi și recomanda samurai piață pentru toți clienții mei. Am blog despre asta și am să blog despre al tău post aici, pe site-ul meu.

 7. Minunat! Acesta este un pas uriaș înainte în valoarea de piață Samurai. Convenționale reguli de aur nu se întorceau mult, nici a fi de foarte mare ajutor în nișe mele particulare. Noile presetări Majestic sunt mai generoase în furnizarea de cuvinte cheie cu tracțiune și potențial.

  Puțini dintre noi sunt statisticieni naturale-născut. Am nevoie Piata Samurai să mă ajute STOP poticnire în marea bogat de numere de descifrare și permutări infinite pe care le oferă: Doar "Arata-mi banii!" Date Majestic pare să indice că mai clar - și foarte repede!

 8. multumesc pentru cota

 9. 9
  La data de 04 decembrie 2012 la 05:28
  Oskar a spus:

  Cred că este o foarte bună oportunitate

 10. 10
  La data de 04 decembrie 2012 la 05:52
  Joy a spus:

  Mare de upgrade. Mulțumiri.

 11. 11
  La data de 04 decembrie 2012 la 05:59
  EHPAD a spus:

  este minunat pentru nisa mea, ușor de făcut și rapid
  mare!

 12. Mare! Am abonamente la alte servicii pentru aceste caracteristici. MS ajută să-mi o multime de bani, datorită pentru a continua pentru a adăuga mai multe caracteristici, așa că am putea reduce programele mele de facturare lunar :)

 13. 13
  La data de 04 decembrie 2012 la 06:00
  Stefan a spus:

  Nu înțeleg cum funcționează. Se păstrează filtrarea cuvintele cheie? Prin care filtrează-l face acest lucru? Nu am nici filtre stabilite.

  La data de
  Ben Stickland a răspuns:

  Hi Stefan

  Poate că cel mai bine pentru a trage un screenshot pe pentru a sprijini, prin intermediul support@noblesamurai.com mai ales dacă nu puteți obține filtrele prestabilite, de exemplu noile "reguli de aur Majestic" la locul de muncă.

  Ceva de remarcat faptul că poate ajuta este, cu aceste noi puncte de date maiestuoase, dacă se vor întoarce nici o valoare (de exemplu, cuvântul cheie fiind analizată nu este int baza lor de date), atunci Piata Samurai va reveni o cratimă, de exemplu, "-".

  Cuvintele cheie cu aceste "linii" vor fi filtrate automat dacă utilizați oricare dintre filtre comune (stabilite prin "Filter" meniul vertical se află în centrul ecranului analiza cuvintelor cheie). O modalitate simplă de a vedea dacă o mulțime de cuvinte cheie au liniuțe și sunt eliminate este de a selecta opțiunea de filtrare "No Filtre", iar apoi bifați una dintre măsurătorile maiestuoase. Au un scroll în sus și în jos și ar trebui să vedeți numerele de maiestuoase și acele cuvinte cheie cu liniuțe (presupunând că unele cuvinte cheie ai generate nu au fost în baza de date Majestic).

  Din nou, în cazul în care acest lucru nu ajuta, trage un email privat pentru support@noblesamurai.com și vom arunca o privire.

  Noroc,

  Ben

 14. 14

  Salut baieti,

  lucruri minunate, multumesc pentru asta.

 15. Care este mare. Îmi place foarte mult modul în care vă păstrați în curs de dezvoltare a produsului și de a comunica despre asta. Și absolut uimit că vă păstrați de încărcare doar o singură taxă. Mulțumesc

 16. 16
  La data de 04 decembrie 2012 la 06:13
  ORVEL a spus:

  WooHoo. Un produs de mare tocmai a fost chiar mai bine.
  Cum e posibil?!
  Thaks pentru upgrade-ul minunat.

 17. 17
  La data de 04 decembrie 2012 la 06:16
  mcplgtech a spus:

  Sprijin minunat pentru un produs am cumpărat mult timp în urmă că dezvoltatorul continuă să ofere actualizări Mare.

  Multumesc baieti pentru aplicarea ROCKSTAR!

 18. 18
  La data de 04 decembrie 2012 la 06:18
  Luciano a spus:

  Din moment ce am dobândit Market Samurai, cercetare de piață, care a fost o durere în gât, înainte, sa transformat pentru mine într-o adevărată plăcere. Cu fiecare actualizare ea devine mai bine și mai bine. Sunt cu adevărat uimit de capacitățile tech și savvy de piață a tuturor echipei MS! Vă mulțumim pentru că a făcut-o din nou!

 19. 19
  La data de 04 decembrie 2012 la 06:23
  Brian a spus:

  Acest lucru este minunat și foarte necesar! Mulțumiri

 20. 20

  Wow! Va multumim pentru generozitatea ta incredibil! Am actualizat versiunea mea pentru a fi sigur că obține upgrade gratuit, înainte de toate reveni la realitate și să decidă să aplice taxe suplimentare! Este uimitor că veți continua să ofere astfel de valoare uimitoare și de sprijin a continuat pentru un produs de achiziție o singură dată. Dacă vă aflați pe gard și nu dețin Market Samurai, ai sa te grabesti, si cumpara-l acum înainte de a deveni un serviciu pe baza de abonament!

 21. Am testat această nouă funcție în urmă cu câteva minute, și eu sunt recunoscător că l-ai adaugat acum.
  Chiar și cu regulile de aur, o cercetare bun filtrat se poate termina cu 100 de cuvinte sau mai mult. Acolo, aveți nevoie pentru a decide dacă doriți să obțineți AC Rank și backlink-uri și de la fiecare dintre ele și verificați dacă acestea sunt într-adevăr încearcă să rang înalt sau în cazul în care acestea sunt doar trăgând de conținut bazate pe nisa lor.

  Lucru pe care-mi place este că Majestic SEO este dispus să gro baza sa de date cu căutările noastre, și de 24-48 de ore nu este o lungă perioadă de timp, pentru a fi sincer.

  La data de
  Servando Silva a răspuns:

  Oh, și am uitat să-i spun, dar în timp ce eram la mijlocul citirea am încercat în același timp, noile caracteristici și am observat cât de repede este acum. Am crezut că a fost doar o coincidență, până când am citit partea despre optimizarea vitezei!

 22. 22

  Acesta este un mare plus pentru MS. Punerea măsurătorile Majestic de pe pagina de cercetare de cuvinte cheie se va accelera analiza mea. Voi chiar a păstra mai bine!

 23. Deci, doar pentru a vă asigura că suntem perfect clar, suntem în căutarea de valori mici pe aceste noi valori?

 24. 24
  La data de 04 decembrie 2012 la 06:48
  Paul a spus:

  Wow baieti mari, într-adevăr se bucură de utilizarea acestui produs, iar acum ei chiar mai bine! :)

  Noroc!

 25. BTW - bucur să văd că voi continua să lucreze pentru a face acest produs mai bun și mai bine.

 26. 26

  Om ... voi sunt ca colegiul meu de cunoștințe SEO. Mi-ar fi pierdut într-adevăr fără voi și apreciez foarte mare de articole, cum ar fi acest lucru.

 27. 27
  La data de 04 decembrie 2012 la 07:40
  Jamie a declarat:

  Voi continua sa impresioneze, mare lucru și mulțumiri pentru peste livrarea.

 28. WOW WOW și din nou. Sunt foarte uimit de noile filtre și tocmai au revizuit o nișă existentă și a scos niște pepite absolute pe care mi-ar pierdut înainte erau disponibile aceste filtre.

  Literalmente bărbia mea lovit birou, când am văzut aceste cuvinte cheie și apoi le-am verificat în modulul "SEO Comp", și a văzut un cuvânt cheie extrem de valoros, cu o cantitate foarte frumos de căutări este de 100%, larg deschis.

  Mucho thankso baieti :)

 29. Am fost folosind Samurai Piata de patru ani. Am început în noiembrie 2008. Trebuie să spun că iubesc acest instrument. Cu toate acestea, știm că în acest moment SEO-au schimbat. După Panda și Penguin, trebuie să ne concentrăm mai mult pe sociale. Aș dori ca statele membre să ofere unor noi metrici cum ar fi numărul de acțiuni FB, FB place, tweet-uri, Google+. Nu aveți de gând să-l includă, de asemenea?

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Multumesc pentru cuvintele frumoase - suntem de acord că citate sociale sunt tot mai importante. Cei le-ați menționat - Aprecieri, Tweets, plusuri, etc - au tendința de a aplica mai mult la site-uri sau URL-uri (sau doar pagini de Facebook!) Decât nișe de cuvinte cheie.
  Astfel că ar fi ceva ce ar putea privi în pentru modulul SEO Concurenței. Nu știu încă, atunci când avem de gând să facă acest lucru, iar dacă am făcut nu am putut spune, dar eu cred că este o idee cu potențial!
  ^ BMS

 30. Idee foarte bună :-)

  Îmi place samourai piață!

 31. 31
  La data de 04 decembrie 2012 la 08:27
  Rezbi a spus:

  Acesta este un plus uimitor.

  Am fost cu samurai de introducere pe piață din 2009 și tot mai bine tot timpul.

 32. 32
  La data de 04 decembrie 2012 la 08:40
  Greg J a spus:

  Vă mulțumim din nou baieti, Piata Samurai a ajuns sa fie cel mai bun instrument am cumpărat vreodată ... păstra modernizate vine și dedicația pe care voi pune în acest lucru este teribil. Ține pasul cu mare lucru și Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 33. 33
  La data de 04 decembrie 2012 la 08:54
  Lolita a spus:

  Îmi place software-ul, cu toate acestea, rezultatele sunt toate bazate pe Bing și Google nu ... am cautat pentru cuvinte cheie care mi-a dat mari speranțe pentru concurs SEO doar pentru a afla că nu este exactă în Google. Când scris că kw în Google, l-au mi-au 1 + Milton milioane de pagini în rezultatele .... sper că în următoarea actualizare acest lucru poate fi schimbat :-)

  La data de
  Ben Stickland a răspuns:

  Hi Lolita

  Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs. - aceasta actualizare este proiectat pentru a ajuta cu o încredere de peste pe Bing-o anumită măsură.

  Modulul Concurență SEO (în cazul în care puteți vedea prima pagină a rezultatelor căutării), se bazează pe Google.

  Actualul numărul de concurs SEOC în modulul de cuvinte cheie de cercetare se bazează pe Bing, deoarece pur și simplu mai a devenit imposibil de a colecta date de la Google. Bing este în cele mai multe cazuri, încă o bună măsură a volumului de concurență (deși cu siguranță nu este perfect), cu toate acestea, în experiența noastră, nu este la fel de bun ca aceste noi puncte de date Majestic. Într-adevăr, pentru că aceste noi metrici permite măsurarea Anchor și titlul de frecvență de text am constatat ca acestea sa fie foarte bine (am folosit pentru a obține date de titlu din urmă Google de ani și l-am iubit).

  În pregătirea acestui post am analizat 7 piețe de nișă și, în fiecare caz, a constatat datele Majestic pentru a da înapoi o listă bună de cuvinte cheie și într-un exercițiu separat am găsit Majestic să fie strâns corelate cu Google (mai stricte decât Bing). Sper că veți găsi util în piețele dumneavoastră, de asemenea.

  Cu bonus adăugat că avem acces rapid și robust la Majestic, suntem plini de speranta ca va servi utilizatorilor noștri bine.

  Ben

 34. 34

  I just love the tool and these new features sound awesome. Can't wait to try them while doing the next keyword “gold nugget” search.
  One more thing: I really appreciate the fact that you are still developing new features for MS and not just lean back and enjoy the glory, like many other products out there.
  Tine-te de lucru bun! MS rocks…

 35. I am excited about this new upgrade. Hope it will help me pass these blind competitors on the top ten and draw out the best keywords.

 36. Hi Guys thanks for that awesome update

  Great tool even greater

  Tell me one thing – though Are you guys at the amazing team looking at adding any filters for the “new” filters that seem to be carrying some importance in terms of social media at all.
  Would be great if you can figure something out to add it into the tool

  Thanks again for keeping the tool up to date with current algos.

  Hamant

  Ps It's quite amazing how – when Google shouts with a Panda Pola and God knows what else – everyone or at least 95% of people run so scared and yet what's actually working is still those all important backlinks – it's a crazy world.

 37. Awesome :) Cant wait to get my hands on this.

 38. I'm sure this will be wonderful but as a comparative newbie I'm still coming to grips with Market Samurai.

  Thanks for the update though.
  Noroc

 39. Hi, das sind tolle Neuigkeiten, die bei der Suche einer Nische wirklich helfen werden. Hab es auch gleich ausprobiert und finde das Suchen nach neuen Content wirklich gut.

  Liebe Grüße
  Sonya

 40. 40
  La data de 04 decembrie 2012 la 10:45
  scott Rahn a spus:

  Cum face acest lucru toate aplică căutare locală?

  La data de
  Noble Samurai a răspuns:

  Hi Scott -, din păcate, noi măsurătorile nu sunt disponibile încă localizate în orice regiune sau națiune specific, acestea sunt doar la nivel mondial în acest moment. ^ BMS

 41. 41
  La data de 04 decembrie 2012 la 11:05
  Carl a spus:

  mare acum mă pot întoarce la utilizarea MS pentru cercetarea mea de cuvinte cheie ... mulțumesc de un milion de ..

 42. 42
  La data de 04 decembrie 2012 la 11:55
  Hans a spus:

  Îmbunătățire mare, deoarece tot mai mulți oameni sunt de gând să înceapă un blog sau site-ul în viitor. Este foarte bine să stați cu un pas înainte sau la curent cu evoluțiile actuale. Acesta arată că sunt profesioniști adevărați. Cu salutări de prietenie, Hans

 43. 43
  La data de 04 decembrie 2012 la 12:18
  TJ a spus:

  Sincer,

  I-am cumpărat MS printr-o sesizare prieteni. Am jucat în jurul ei. Dar nu au putut să profite din plin de ea. Avem o construi un bun site-ul http://www.goldenoverseas.lk și pot obține de trafic destul de bun de la blogging-ul meu de la site-uri externe. Aceste site-uri au un volum de cititori și de trafic.

  Nu traficul motorului de căutare, la toate.

  Ca oferim servicii de consultanta mai multe sunt destul de imposibilitatea de a decide cu privire la care cuvântul cheie principal la folosit pentru a site-ului. Serviciile de consultanta sunt foarte direcționate la mulțimea locală (Sri Lanka). Dar toate celelalte lucruri, care este disponibil pe site-ul este destinat pentru toți.

  Am încercat să treacă prin MS și dau seama ... din păcate, nu au fost capabil de a reuși până acum. Poate cineva pls ajuta-ma ... eu sunt dispuse să lucreze cu tine și de a lua această afacere KE afaceri clasificate în funcție de site-ul afară. Mi-ar aprecia de ajutorul tau.

  Așteaptă cu sinceritate.

  mulțumiri
  jacob
  info@goldenoverseas.lk

 44. 44
  La data de 04 decembrie 2012 la 12:20
  Sandra a spus:

  Cred că acest lucru o mare actualizare și eu nu pot să aștept să-l folosească, ESP cea cu cuvinte cheie în titlu și b / l. I se va re-analiza unele dintre proiectele mele pentru a vedea dacă pot merge pentru unele noi kw, care nu poate fi atât de greu, esp acum că site-ul este clasamentul. Vă mulțumim pentru a face acest lucru o piesă excelent de software!
  Sandra

 45. Am iubește caracteristici puternice nou integrate .......... Vă mulțumim Piata Samurai echipa pentru asta!

 46. 46
  La data de 04 decembrie 2012 la 12:33
  Laura a spus:

  Îmi place software-ul. however, the results are for Bing. i did a deep search for certain keywords and the results under the SEO Competition seemed great just to find out that the same KW gave 1+ million of results in google.com.
  i hope in the new update instead of having Bing's results we can get Google's. other than that, it is an exceptional product! :)

 47. Its like finding a pot of gold at the end of the rainbow, having these additional filters really allows us users to filter down to the paydirt. Good job!!

 48. I was received this email this morning.i was very upset with market samurai which was not showing AWCPC & SEOV. values for many days.. i happy to use this tool again for my keyword research & competition analysis for my websites. Thanks a lot.

 49. Great upgrade. Mulțumiri.

 50. You guys are truly the best. Market Samurai is still one of the best products out there.

 51. I have read through the whole article HERE and I am excited to go and continue my everyday usage of Market Samurai along with the new Features. What I also like to be added in your Software is some Social Signal Indicator – similar to the one in the SEO Quake showing the number of Likes, Tweets , Pins, Google Plus etc. – you get the point in SEO Competition Module.

  What do you think of it?

  Regards

 52. Thanks for the information, with this new feature will make me more happy and enjoy in doing keyword searches more accurate and nice, hopefully always kept updated and fun user…

 53. MS is still and pobably will always be my favorite KW tool.
  You are doing such an exellent job.
  Thnks a thousand times :-)
  jp

 54. 54
  On December 4th, 2012 at 4:41 pm
  Joyce Kuras said:

  So if I am researching globally, use the Majestic Filters and if I am researching country specific, use the regular filters as before?

  Thanks for this amazing product.

 55. These new competition filter values will be better to have on seo competition page. Is inconvenient to switch many times between these two pages.

 56. I love Market Samurai. Thank you guys, you make my life easy :)

 57. This tool is getting better and better. I'm really happy that you improve it constantly and I enjoy the new features. Tools come and go, but MS is always the best.

  Thanks for the improvements and keep up the great work.

 58. Thanks for informatiom

 59. The results using this new module and that of GKT seems quite different. Also I am not sure how to interpret the matrix and its implications. A video tutorial would be really helpful.

  On
  Ben Stickland replied:

  Hi Chongyim

  Just to clarify, the keyword research module should give similar numbers to the Google Keyword Tool (GKT) for search volume (providing the match type is the same). The new metrics we've added from Majestic give us a measure of the number of competing pages globally from an SEO perspective, which isn't a number available in the GKT (they do give an Adwords competition indicator but that's unrelated).

  If you're finding that the estimated traffic your seeing and those in the GKT differ significantly (there will be modest variances), please contact support@noblesamurai.com as that would be a separate, but important problem.

  In terms of video tutorials, our plan is to allow time for user feedback on the new Majestic based filters and then update our training videos and documents.

  Noroc,

  Ben

 60. Is 'local search' ever going to be on the cards with the Majestic option?

 61. Thanks guys. The way you keep improving Market Samurai and giving users access to valuable data is just fantastic. :-)

 62. Congratulations on an important new update. Please keep them coming.

  You guys are awesome.

  I just hope Google continues allowing you to access their data. Because if they pull the plug, Market Samurai may die.

  You say Google denies access to some.

 63. You guys have always blown me away with how well your product works. I'm looking forward to seeing how well these latest updates deliver the goods.

  Keep up the amazing work. Thnx.

 64. This is another great development. The existing features in the samurai is unique and has helped me loads. wished i bought this software long ago

 65. 65
  La data de 05 decembrie 2012 la 02:10
  Chris a spus:

  Va exista un videoclip ne duce printr-un exemplu (e)?

  Asta ar fi de ajutor

  thx!

  La data de
  Ben Stickland a răspuns:

  Hi Chris

  Planul actual este de a se actualiza noastră suită de formare video de pe următoarele luni, în lumina noilor metrici.

  Noroc,

  Ben

 66. Sunt mereu impresionat de calitatea de informații. Apreciez actualizările. Care face un program de mare, chiar mai mare. Am încercat noi actualizări și sunt WOW. Multumesc foarte mult

 67. Îmi place samurai. Păcat că nu te poate proteja de palmă Google.

 68. 68

  Va multumesc foarte mult pentru actualizare! Veți continua să ridicăm ștacheta! :)

 69. 69
  La data de 05 decembrie 2012 la 05:23
  Jason a declarat:

  Aceste noi filtre de concurență sunt destul de mult inutil în opinia mea. Cel mai bun mod de a analiza concurenței este prin analiza concurenței în top 10, după cum se menționează în "Abordarea # 1".

  Dacă voi sunteți în căutarea pentru o caracteristică cu adevărat util pentru a adăuga la MS (și unul care am și mulți alții s-ar plăti cu plăcere 50 de dolari pe lună pentru), se adaugă capacitatea de a încărca o listă mai mare parte a cuvintelor cheie (de la. Fișier txt) pe care MS va rula Concurență SEO pe pilot automat, unul câte unul.

  Asta ar fi adăugarea mai util unic pentru MS pe care le-ar putea face.

  Doar mi 2 centi.

 70. 70
  La data de 05 decembrie 2012 la 10:53
  Ernie a spus:

  Ce o etică companie. Sunt atât de impresionat că noi nu am fost nichel și Dimed și totuși veți continua pentru a oferi valoare. Ai pus pe webinarii de mare, precum și care ne permit să concureze în această lume post pinguin.

  Eu sunt onorat să fiu clientul tau.

 71. 71
  La data de 05 decembrie 2012 la 12:21
  Eric a spus:

  O sugestie ... includ un raport, care poate fi filtrată. Uneori, eu sunt dispus să merg după cuvinte cheie cu o concurență mai mare în cazul în care acestea au mai multe căutări. Un raport de concurență la căutări oferă un raport cost / beneficiu.

 72. 72

  Hi Ben!
  Piata Samurai este deja un instrument de mare și bine în valoare de investiția inițială, în orice caz, și acum, voi sunt ceea ce face chiar mai minunat decât oricând, cu toate aceste rafinamente adăugate și îmbunătățiri. Piata Samurai este instrumentul meu cel mai de pret din arsenalul meu de instrumente de marketing pe internet, și este doar fantastic să știți că voi sunteți mereu, mereu de lucru în spatele scenei cu ea să ne aducă în curs de desfășurare și nu se mai termină, noi update-uri la ea! Wow! În cazul în care nu este o valoare excelentă pentru bani, atunci nu știu ce este!

 73. 73
  La data de 05 decembrie 2012 la 20:13
  Solavei a spus:

  Nu am înțeles corect că această nouă caracteristică nu funcționează cu rezultate de căutare locale, numai la nivel mondial?

  Dacă așa că pur și simplu nu văd valoarea de cele mai multe IMers știu ... Sau sunt eu lipsesc ceva?

 74. Fabulous!!! I'm comparatively a new user of Market Samurai but already in love with this tool..Really appreciate the effort you guys are putting in to make this tool better in every possible way..

 75. Hey Ben

  Glad to see the new updates. This has given us a much more detailed analysis into some higher search keywords that we target for competition.

  These filter are just what we needed.

  Thanks for you support and dedication.

  Noroc

  Danny

 76. 76
  On December 6th, 2012 at 2:34 am
  Wedge Sem said:

  Does anybody have insight into the Golden Rules Filter and why they picked 10 as the value for MSEOTAC?

  That seems extremely low to me, to the point where you'd probably filter out some keywords that are relatively easy to rank for.

  Thoughts?

 77. Hi there,

  thanks a lot for these new features!

  I just tried to find a new long tail phrase and wonder how I should work with the new feature.
  The smaller the majestics number is – the better?
  I suppose so and I will give it a try:-).

  Thanks and cheers!

 78. Guys, I love your product (MS). I don't think there is anything else quite like it on the planet. Also, as far as updates are concerned, I can wait to get the next one…keep em coming.

  Thanks,
  Ray

 79. great metrics is right. Cant get enough keyword data so this is perfect for continually analyzing the top 10 – great work

 80. I love this tool. But I agree with another poster here: give us the ability to do more than one keyword at a time for analysis. There are several tools on the market that do this and show you everything, including domains. But none are as complete as Market Samurai (for instance, they miss things like proxies). If MS had this feature and was released with another module and a final 1.0 in January I think that would start the year off most excellently.

  An ardent fan and user here!

 81. Hi I have a question, you say:

  “Not surprisingly it turns out that keywords with millions of competitors are almost always a lot tougher to rank for than those with only a few dozen (kind of obvious).”

  I dont really get that, if I want to be #1, then all that matters to me is how strong the current #1 is. Why would anything else matter? If I cant BEAT #X, then i will never be >#X

  Please help me to fully understand the role of this articles contents in relation to what I just said.

  Thank you :)

 82. Hi guys,

  love to work with MS, and THANKS for everydays updates. THANKS!!
  As I use MS in Germany, I've got some special issues. Send you an email. Noroc!

 83. 83

  Great job, hope to see some training videos soon….

 84. Thats a revolutionary tools again. Thx
  Paoloʼs last blog post… How To Create A Newsletter Examples; Newsletter Formats in Email Marketing

 85. Great new features, this will add my buying keywords target.
  Thanks y'all!

 86. It's good to know that there are updates available because it only means that Market Samurai is continuously innovating it's module. Thanks for the heads up about this and very detailed information.

 87. you mention SEOAC in your article and state that we can determine which pages have our keyword in the anchor text of an inbound link. although i see MSEOAC in my MS software, i do not see SEOAC. i also dont see it in the screenshot that you attached.

  On
  Noble Samurai replied:

  Hi Ben – SEOAC or MSEOAC was not one of the metrics previously available in Market Samurai, sorry for the confusion!