Breaking News! Google Modificări!

Butonul Share

Buna tuturor!

În ultimele ore Google au actualizat modul CAPTCHA sunt afișate în noua lor instrument de cuvinte cheie.

Întrucât CAPTCHA folosite pentru a apărea într-o fereastră separată atunci când se efectuează o căutare, ele apar acum ca parte a paginii Instrumentul pentru cuvinte cheie în sine.

Consecința acestui fapt este că în acest moment, orice acțiune în modulul de cercetare de cuvinte cheie care generează un CAPTCHA va duce la mesajul de eroare "Retry Limită depășită".

Echipa de dezvoltare sunt de lucru pentru a actualiza Market Samurai pentru a accepta noul format și vom avea cuvinte cheie de cercetare din nou pe picioare cât de curând!

Vă mulțumim pentru răbdare!

=================================

UPDATE!

Ca de 14:20 AEDT (23:20 EDT în SUA), avem o versiune actualizată a pieței Samurai trece prin teste pentru a asigura stabilitatea înainte de lansare. Vom avea acest update lansat cât de curând putem!

=================================

UPDATE - NEW lansat versiunea

Există acum o nouă versiune a pieței Samurai disponibil - versiunea 0.87.4

Această actualizare se adresează pentru cele mai recente modificări care Google au făcut la Instrumentul pentru cuvinte cheie și îmbunătățește stabilitatea generală a modulului de cuvinte cheie de cercetare.

Cu toate acestea, deoarece este încă devreme de zile pentru noul instrument de cuvinte cheie, este posibil ca Google ar putea continua să actualizeze instrumentul.

Vă asigurăm că vom monitoriza situația și în cazul în care orice actualizări ulterioare au loc, care afectează Market Samurai, vom lua măsurile necesare și va ține la curent, prin intermediul Twitter (noblesamurai) și prin intermediul acestui blog.

=================================

UPDATE - Încărcarea Google Estimatorul de trafic

11:40 AEST (09:40 EDT în SUA)

Google a făcut astăzi o actualizare suplimentară - de data aceasta pentru a instrument de estimare a traficului. Schimbarea a dus la Market Samurai agățat în timpul analizei și afișarea o "incarca Google de estimare a traficului ..." mesaj.

Echipa noastra dev investigheaza in prezent problema și va avea o nouă versiune disponibilă cât mai repede posibil.

=================================

UPDATE - probleme de Google Estimatorul de trafic

Există un fix acum disponibil pentru cele mai recente probleme cu Estimatorul de trafic Google.

Puteți actualiza la această nouă versiune 0.87.5 de a merge la meniul File din Piata Samurai, apoi la Settings, apoi la Actualizări și apăsând butonul "Check for Updates".

Dacă rulați Market Samurai pe un Mac, atunci această opțiune va fi sub meniul Market Samurai, sub Preferințe.

Alex

Alex "Green Samurai" Green este un membru al echipei tale prietenos suport Samurai, și oferă frecvent actualizări pe cele mai recente întâmplări Samurai pe blog.

Alex a scris 22 mesaj (e) pentru Noble Samurai

39 Responses to "Breaking News! Google Modificări! "

 1. 1

  dacă vă înscrieți în, captha nu este necesar!

  La
  Stephen a răspuns:

  mo, clarifica acest lucru pentru mine.
  Loghează-te pentru a în cazul în care? Autentificare cum?

  La
  mo a răspuns:

  Imi pare rau ar fi fost mai clar.

  jurnalul în este de a contul AdWords în instrumentul de KW și nu MS. Nu sunt sigur acesta a fost cazul înainte, nu-mi amintesc,

  MS are în prezent adwords noastre conectați informații pentru a obține 800 de rezultate. așa că sper că este un fix simplu să-l conectați mai întâi și nu vă faceți griji cu privire la capcth.

  La
  Scott a răspuns:

  Am conectat (faceți clic pe "genera până la 800 de cuvinte cheie Ștefan, și a vă conecta la contul dvs. Google AdWords) și a obține în continuare același mesaj de eroare" Reîncercați Limită depășită "
  Scott's ultimul blog ... Marathon Training Program

 2. Se răcește, bucuros că voi căutați în acest lucru, nu știu ce m-aș face fără samurai piață. Este într-adevăr este un instrument de economisire rece timp ... când sale de lucru lol

 3. Multumesc pentru un astfel de răspuns rapid și heads-up! Eu pur și simplu nu pot să aștept pentru actualizare.

  Îmi place software-ul și acum Apreciez serviciul clienti.

  Cu stima,
  Ted Alvia
  Disponibil & Company

 4. Deci, de aceea! Primesc această eroare, (și am crezut că a fost doar eu), a avut-mi cauză într-un moment critic în cercetarea mea. Grijile mele sunt relaxat ca stiu ca esti pe o știu eu că va veni cu soluția de curând. Vă mulțumim pentru că ne cunosc atât de prompt !!

 5. Mă întrebam de ce am fost obtinerea de acest mesaj de eroare. Vă mulțumim pentru actualizarea promptă. Acum știu de ce mi-am cumpărat Market Samurai ... pentru că pietrele de sprijin!

 6. 6
  La 20 octombrie 2010, la 02:14
  Michael a spus:

  Mare să audă lucrurile devin fixe, am fost un pic îngrijorat de ceva vreme. Așteaptă cu nerăbdare să actualizarea!

 7. 7
  La 20 octombrie 2010, la 02:17
  Kater a spus:

  Alex,

  Dacă avem Adwords contul nostru în setările de SM nu avem nevoie pentru a genera o chestie CAPTCHA.

 8. Multumesc mult pentru remedierea rapidă. Pare a fi de lucru bine acum. Presupun că am ignora doar google cuvinte de anunțuri caseta care apare.

  Noroc,
  Rhonda
  Rhonda (Pukeko) este ultimul post pe blog ... Cultivarea vechi nu este pentru fraieri!

 9. 9
  La 20 octombrie 2010, la 17:16
  Petru a spus:

  Sortare mare de locuri de muncă lucruri prompt.

  De asemenea, am observat în noul instrument AdWords la "Arată numai idei care conțin termenii mei de căutare" opțiune, cred că ar fi un mare plus pentru Market Samurai pentru unele coadă lungă în căutarea ... mult mai ușor decât umbla prin 800 de cuvinte cheie.

 10. Vești bune Alex,

  Foarte Apreciez ceea ce este echipa MS fac pentru noi.

  Vitaly
  Vitaly Makarkin's ultimul post pe blog ... gândurile mele din ziua de azi

 11. Fii rapid, eu sunt cu simptome de sevraj dupa cuvantul!
  Dar acest lucru dă o mare oportunitate de a verifica noul instrument de cuvinte cheie. Mi se pare că a îmbunătățit foarte mult. în plus, aceasta nu va afecta compararea un pic.
  Noroc ,,
  Andreas

 12. M-am întrebat ce sa întâmplat. Într-o zi cu veselie punerea în cuvinte cheie pentru conținutul meu inimă și vine cu o mulțime de categoria cuvinte cheie și în ziua următoare mesajul - "Reîncercați Limită depășită" !! Mi se pare mie m-am gândit. Am apăsat pe tasta greșit? Este un bug?
  Multe mulțumiri echipei pentru a ne spune atât de repede care e problema is.It mi-a făcut seama ce un serviciu Piata Samurai ofera.
  Aștept cu sufletul la gură pentru a putea începe atingând în cuvintele din nou.
  Davina's ultimul post pe blog ... Modele pentru copii Quilt - modul în care acestea ajută copiii prematuri

 13. 13
  La 20 octombrie 2010, la 18:56
  Pere Serrano a spus:

  Salut Alex,

  Am încercat noua versiune a MS, și în comparație cu Instrumentul pentru cuvinte cheie, ele arunca ambele aceleași rezultate :)
  Dar, cred că datele sunt într-un fel nu până la data de, deoarece, înainte de noua versiune, am avut un trafic mare, concurență, etc pentru cuvintele cheie am cercetat, dar acum nici unul dintre cuvintele cheie trece filtrele pentru că ei nu primesc suficient SEOT (zilnic).
  M-am dus la Google Instrumentul pentru cuvinte cheie, și ei au aceleași rezultate.
  Când credeți că datele vor fi actualizate?
  Multumesc,
  Pere

 14. Sunteți FAST! Cel mai interesant, cu toate acestea, este utilizarea de "Google" în "Google au". Am observat prima dată Google plural în scrierile lui Dan Raine. Se pare că el a fost destul de influent. Sunt încrezător Google a fost singular cu ani în urmă, dar cred că acum "ei" sunt peste tot; asa ca poate ar fi trebuit să scrie "Google a fost singular"?
  Dr. Michael Haley @ chiropractor's ultimul post pe blog ... Fat Nutriție

 15. 15

  Deci, eu pot genera cuvinte cheie, dar se pare a fi de congelare la "Încărcarea Google Estimatorul de trafic ..."

 16. Vă mulțumim pentru actualizarea. Cred că e voi mari actualiza atât de repede, atunci când a fost făcută o schimbare. Vă mulțumim!
  Jason's ultimul blog ... Link Building Strategii de e-Commerce site-uri-Blogs- și Site-uri

 17. Gees! Voi avea munca ta tăiat pentru tine în ultimele zile! Ei bine făcut pe pompare actualizările deși

  Noroc

  James
  James Richardson's ultimul post pe blog ... Alegeți cu grijă backlink tale!

 18. Multumesc pentru actualizare, am obține valori acum, dar am par să aibă aceeași problemă ca Pere Serrano de mai sus. De asemenea, cred că datele nu sunt corecte sau până la data de. Înainte de ultimele două actualizări am creat o listă cu trafic mare / cuvinte cheie scăzute de concurență - când intru toate aceste cuvinte cheie acum ele nu trec chiar filtrul regula de aur mai de căutări și SEOT lor sunt foarte mici (SEOT: toate de mai jos 20) .

  Așa că am încercat pentru un cuvânt cheie mare trafic ca "Lady Gaga" și I a lua aceste valori: Căutări 18, SEOT 7, PBR 100% și SEOC 77,900,00 - Cred că numerele de Căutări și astfel de SEOT nu mai poate fi corect, aceste valori fiind neînsemnate.

  O altă problemă o am este atunci când actualizarea Market Samurai pe meu MacBook Pro. Procesul de actualizare în sine funcționează bine. Dar când încearcă să reporniți aplicația de crahes app și când am încerca să reporniți manual aplicația se blochează din nou. După ștergerea appp complet și reinstalarea noua versiune totul pare a fi în regulă, cu excepția pentru "low" (probabil necorespunzatoare), valori care ieșirile instrument de cercetare de cuvinte cheie.

  Cu respect,
  Daniel - CEO-ul Mammut Medien

 19. Salut baieti
  Mare de locuri de muncă stau pe partea de sus a acestei probleme, dar eu am cea mai recentă actualizare și sunt încă probleme cu estimatorul de trafic google. Multumesc.
  Reginal Murphy's ultimul post pe blog ... Hamilton Ceasuri de buzunar -Contravaloarea Escapement

 20. Hi Deoarece upgrade-am obține codul de eroare "Imposibil de conectat la Google Instrumentul pentru cuvinte cheie Verificați conexiunea la Internet și de sistem proxy" Eu sunt pe Internet și pe Setări proxy sunt setate la valorile implicite este aceasta ceea ce voi lucrați la cum am blocat și în imposibilitatea de a efectua orice activitate de cercetare, la toate.

  Raportați de mai jos, care nu se poate obține un feed pentru site-urile mele încă le pot accesa fără probleme?

 21. 21
  La 23 octombrie 2010 la 02:52
  Martyn a spus:

  Vă rugăm să sorteze "SEO comp" populația date afară.

 22. hi am primit un eror cu mesaj nu se poate conecta la google cuvinte cheie

  este un eror in samurai piață

 23. 23
  La 23 octombrie 2010, la 14:21
  Jason a spus:

  "Dificultăți în restabilirea 1 celulă: date de trafic organic"

  Am păstra achiziție că în domeniu Samurai.

 24. Am fost atât de impresionat de baieti cat de repede acest lucru a fost fixe, bine făcut și vă mulțumesc. Piata Sam este un instrument foarte important pentru mine și e minunat să știi voi sunt acolo susținerea funcției și clienții săi ;-)

  Multumesc,

  Michael
  Michael @ Bad Credit Bank Accounts's ultimul post pe blog ... moduri de a deschide un cont bancar din Marea Britanie Online cu Bad Credit

 25. Voi faceți bine mersi și apreciem tot ceea ce dumneavoastră faceți pentru clienții dumneavoastră.

 26. 26
  La 24 octombrie 2010 la 09:41
  Racel a spus:

  Salut, eu nu pot obține samurai piață pentru a lucra pentru mine .. analiză dă numai SEOC pe cuvinte cheie și am nevoie de ea urgent pentru clientul meu și raport trebuie să fie prezentat de către Sunday..Please help..asap

 27. 27
  La 24 octombrie 2010, la 19:00
  Trevor H a spus:

  Salut Baieti,

  Sunteti orice în cazul în care în apropiere de stabilire acest lucru și sau ar putea fi aceasta la sfârșitul samurai piață așa cum o știm cum trebuie să fie aproape de două săptămâni acum ... Sper ca nu ca ma simt pierdut fără instrument mea. Ce este actualizarea realist cu privire la situația ca am mai multe site-uri și mesaje doresc să creeze, dar trebuie să știe ce cuvinte să folosească ...

 28. 28
  La 25 octombrie 2010 la 04:36
  Charli a spus:

  Eu nu pot genera cuvinte cheie pe piata Samurai, eu doar nu primesc nimic, la toate. Mi-am pus în presa mea de cuvinte cheie genera cuvinte cheie și mesajul pop-up spunând "Configurarea procesul de generare ..." apare pentru o fracțiune de secundă, apoi a dispărut și nimic întâmpla.

  Mai are cineva aceasta problema sau știu cum să se stabilească acest lucru?

  Mulțumesc, Charli.

 29. 29
  La 26 octombrie 2010 la 06:01
  Nanette a spus:

  Oricine are încă probleme cu actualizat modulul de cercetare versiune de cuvinte cheie până în prezent?

  Eu sunt și nu pot par pentru a obține ajutor direct de la suport! În cele din urmă doar a cerut să fie trimis o nouă licență.

  Orice alte sugestii? Modul meu KW doar se blochează după ce am intra
  (2) capchas-mesaj este preiau ....

  Sunt pe un Mac, în cazul în care face nici o diferență, de asemenea.

 30. 30
  La 27 octombrie 2010 la 05:06
  Iunie a spus:

  Pentru mai multe zile, inclusiv acum în week-end am fost primiți acest mesaj de eroare

  Încărcarea Google Estimatorul de trafic

  Sistemul AdWords spune că este temporar oprit pentru întreținere.
  Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

  Mi-e dor cu Piata Samurai de lucru așa cum ar trebui. :(

  Cum pot rezolva acest lucru?

  Iunie

 31. Vă mulțumim pentru baieti răspuns rapid. A avea privință, care este de lucru mare acum.
  Wes's ultimul post pe blog ... eBook gratuit: Un ghid practic pentru SEO

 32. Mi se pare Instrumentul pentru cuvinte cheie foarte lent recent. Este nevoie de atât de mult timp să se încarce rezultatele.
  Ultimul HRM's post pe blog ... Polar Heart Rate Monitor

 33. Doar observat schimbarea de ieri, astfel că a fost de lucru rapid reale. Este un instrument de mare și acest lucru arată ceea ce o echipa mare este susținută de.

 34. Nemaipomenita Informatii Alex,

  Bun merge echipa MS ține pe ...

  Noroc,
  Vinson

 35. 35
  La 29 octombrie 2010 la 10:31
  Tina a spus:

  Sunt încă probleme cu SM. Când m-am faceți clic pe genera cuvinte cheie încă nu lucrează .. "instrument de încărcare de cuvinte cheie" asta e tot ce primesc ..

  La
  Josh a răspuns:

  Mine, de asemenea, a fost spus că, cu toate acestea am cumpărat MS recent și doar instalat? De asemenea, nu am posibilitatea de a vedea oricare dintre CAPTCHA, noroc cu a ta de până acum?