Breaking News! Google Modificări!

Hi toată lumea!

În ultimele câteva ore Google au actualizat modul CAPTCHA sunt afișate în noua lor instrument de cuvinte cheie.

În timp ce CAPTCHA folosit pentru a apărea într-o fereastră separată atunci când se efectuează o căutare, ele apar acum ca parte a paginii Instrumentul pentru cuvinte cheie în sine.

Consecința acestui fapt este că în acest moment, orice acțiune în modulul de cuvinte cheie de cercetare care generează un CAPTCHA va duce la mesajul de eroare "Retry Limită depășită".

Echipa de dezvoltare sunt de lucru pentru a actualiza Piata Samurai pentru a accepta noul format și vom avea cuvinte cheie de cercetare din nou pe picioare cât de curând!

Vă mulțumim pentru răbdare!

=================================

UPDATE!

Ca de 14:20 AEDT (23:20 EDT în SUA), avem o versiune actualizată de Piata Samurai trece prin teste pentru a asigura stabilitate înainte de eliberare. Vom avea această actualizare lansat cât de curând putem!

=================================

UPDATE - NEW lansat versiunea

Există acum o noua versiune a Market Samurai disponibilă - versiunea 0.87.4

Această actualizare se adresează de cele mai recente modificări care Google au făcut pentru a Instrumentul pentru cuvinte cheie și îmbunătățește stabilitatea generală a modulului de cuvinte cheie de cercetare.

Cu toate acestea, deoarece este încă la început pentru noul instrument de cuvinte cheie, este posibil ca Google poate continua să actualizeze instrumentul.

Vă asigurăm că vom monitoriza situația și în cazul în care orice actualizări ulterioare au loc, care afectează Market Samurai, vom lua măsurile adecvate și va tine la curent informat prin intermediul Twitter (@ noblesamurai) și prin intermediul acestui blog.

=================================

UPDATE - Încărcarea Google Estimatorul de Trafic

11:40 AEST (09:40 EDT în SUA)

Google a făcut astăzi o actualizare suplimentar - de data aceasta pentru a instrument de estimare a traficului. Schimbarea a dus la Market Samurai agățat în timpul analizei și afișează un "Încărcarea Google de estimare a traficului ..." mesaj.

Echipa noastră dev este în prezent investighează problema și va avea o nouă versiune disponibilă cât mai repede posibil.

=================================

Probleme de Google Estimatorul de trafic - UPDATE

Există o fix acum disponibil pentru cele mai recente probleme cu Estimatorul de trafic Google.

Puteți actualiza la această nouă versiune 0.87.5 de a merge la meniul File de Market Samurai, apoi la Setări, apoi la actualizări și apăsând butonul "Check for Updates".

Dacă se execută Market Samurai pe un Mac, atunci această opțiune va fi sub meniul Market Samurai, sub Preferințe.

Alex

Alex "The Green Samurai" Green este un membru al echipei tale prietenos de suport Samurai, și adesea oferă actualizări pe cele mai recente întâmplări Samurai pe blog.

Alex a scris 22 post (s) pentru Noble Samurai

39 Responses to "Breaking News! Google Modificări! "

 1. 1
  La data de 20 octombrie 2010 la 11:00
  mo a spus:

  dacă vă înscrieți în, captha nu este necesar!

  Pe
  Stephen a răspuns:

  MO, clarifica acest lucru pentru mine.
  Loghează-te pentru cazul în care? Conectați-vă cum?

  Pe
  mo a răspuns:

  Imi pare rau ar fi fost mai clar.

  jurnalul de la este la contul AdWords în instrumentul de KW și nu statelor membre. Nu este sigur că acesta a fost cazul înainte, nu-mi amintesc,

  MS în prezent a adwords noastre conectați în informații pentru a obține 800 de rezultate. așa că eu sunt în speranța că este o repara ușor să-l conectați la primul și nu vă faceți griji cu privire la capcth.

  Pe
  Scott a răspuns:

  Am conectat (faceți clic pe "genera până la 800 de cuvinte cheie Ștefan, și a vă conecta la contul AdWords Google) și încă obține același mesaj de eroare" Reîncercați Limită depășită "
  Scotts ultimul post pe blog ... Marathon Training Program

 2. Rece, bucuros că voi sunt căutați în acest lucru, nu știu ce m-aș face fără samurai piață. Este într-adevăr este un instrument de economisire a timpului rece ... când sale de lucru lol

 3. 3
  La data de 20 octombrie 2010 la 11:14
  Ted a spus:

  Multumesc pentru un astfel de răspuns rapid și Capul sus! Eu pur și simplu nu pot să aștept pentru actualizare.

  Îmi place software-ul și acum Apreciez serviciul clienti.

  Toate cele bune,
  Ted Alvia
  Disponibil & Company

 4. 4
  La data de 20 octombrie 2010 la 11:25
  Scott a spus:

  Deci, de aceea! sunt obtinerea această eroare, (și am crezut că a fost doar eu), a avut-mi cauză într-un moment critic în cercetarea mea. Grijile mele sunt facilitat ca stiu ca esti pe el ca eu stiu ca va veni cu soluția curând. Vă mulțumim pentru că ne cunosc atât de prompt!!

 5. 5
  La data de 20 octombrie 2010 la 11:53
  Tom H a spus:

  Mă întrebam de ce am fost obtinerea de acest mesaj de eroare. Vă mulțumim pentru actualizarea promptă. Acum știu de ce mi-am cumpărat Market Samurai ... pentru că pietrele de sprijin!

 6. 6
  La data de 20 octombrie 2010 la 02:14
  Michael a spus:

  Mare pentru a auzi lucruri devin fixe, am fost un pic în cauză pentru o vreme. Așteaptă cu nerăbdare să actualizare!

 7. 7
  La data de 20 octombrie 2010 la 02:17
  Kater a spus:

  Alex,

  Dacă avem AdWords contul nostru în setările de SM nu avem nevoie pentru a genera o chestie CAPTCHA.

 8. Multumesc mult pentru remedierea rapidă. Pare a fi de lucru bine acum. Presupun că am ignora doar google cuvinte de anunțuri caseta care apare.

  Noroc,
  Rhonda
  Rhonda (Pukeko) e ultimul post pe blog ... Cultivarea vechi nu este pentru fraieri!

 9. 9
  La data de 20 octombrie 2010 la 17:16
  Petru a spus:

  Sortare mare de locuri de muncă lucruri prompt.

  De asemenea, am observat în noul instrument AdWords "Arată-mi doar ideile care conțin termenii mei de căutare" opțiune, cred că ar fi un mare plus pentru Piata Samurai pentru căutarea unele coada lunga ... mult mai ușor decât umbla prin 800 de cuvinte cheie.

 10. Mare de știri Alex,

  Foarte aprecia ceea ce este echipa MS fac pentru noi.

  Vitaly
  Vitaly Makarkins ultimul post pe blog ... Gândurile mele de azi

 11. 11
  La data de 20 octombrie 2010 la 17:35
  andreas a spus:

  Fii rapid, eu sunt cu simptome de sevraj dupa cuvantul!
  Dar acest lucru dă o mare oportunitate de a verifica noul instrument de cuvinte cheie. Mi se pare că a îmbunătățit foarte mult. în plus, acesta nu va durea compararea un pic.
  Noroc,,
  Andreas

 12. 12
  La data de 20 octombrie 2010 la 17:58
  Davina a spus:

  M-am întrebat ce sa întâmplat. Într-o zi cu veselie a pune în cuvinte cheie la conținutul meu inimă și vine cu o mulțime de cuvinte cheie și categoria a doua zi mesajul - "Reîncercați Limită depășită"! Sunt eu m-am gândit. Am apăsat butonul greșit? Este un bug?
  Multe mulțumiri echipă pentru a ne spune atât de repede ceea ce problema is.It a făcut-mi dau seama ce un serviciu Piata Samurai oferă.
  Aștept cu sufletul la gură pentru a putea începe atingând în cuvintele din nou.
  Davinas ultimul post pe blog ... Modele Pat Quilt - modul în care acestea sunt ajuta copiii prematuri

 13. 13
  La data de 20 octombrie 2010 la 18:56
  Pere Serrano a spus:

  Hi Alex,

  Am încercat noua versiune a MS, și în comparație cu Instrumentul pentru cuvinte cheie, ei arunca ambele aceleași rezultate :)
  Dar, cred că datele nu este de oarecum de până la data, deoarece înainte de noua versiune, am avut un trafic mare, concurență, etc pentru cuvintele cheie mă cercetarea, dar acum nici unul dintre cuvintele cheie trece filtrele, deoarece acestea nu se suficient SEOT (zilnic).
  M-am dus la Google Instrumentul pentru cuvinte cheie, și ei au aceleași rezultate.
  Când credeți că datele vor fi actualizate?
  Mulțumiri,
  Pere

 14. Voi sunteti FAST! Cele mai interesant, cu toate acestea, este utilizarea de "Google" în "Google au". Am observat prima dată Google plural în scrierile lui Dan Raine. Se pare că el a fost destul de influent. Sunt încrezător Google a fost cu ani în urmă singulare, dar cred că acum "ei" sunt peste tot; așa că poate ar trebui să-am scris "Google a fost singular"?
  Dr. Michael Haley @ chiropracticieni ultimul post pe blog ... Fat Nutriție

 15. 15
  La data de 21 octombrie 2010 la 10:33
  Tim a spus:

  Deci, eu pot genera cuvinte cheie, dar se pare a fi înghețarea la "Încărcarea Google de estimare a traficului ..."

 16. 16
  La data de 21 octombrie 2010 la 12:44
  Jason a declarat:

  Multumesc pentru actualizare. Cred că e minunat voi actualiza atât de repede, atunci când a fost făcută o schimbare. Vă mulțumim!
  Jasons ultimul post pe blog ... Link Building Strategii pentru e-Commerce Site-uri, Blog-și Site-uri

 17. Gees! Voi ați tăiat munca ta pentru tine în ultimele zile! Ei bine făcut pe pompare actualizările, deși

  Noroc

  James
  James Richardsons ultimul post pe blog ... Alege backlink cu atenție!

 18. Multumesc pentru actualizare, I a lua valori de acum, dar am par să aibă aceeași problemă ca și Pere Serrano de mai sus. De asemenea, cred că datele nu sunt corecte sau până la data de. Înainte de ultimele două actualizări am creat o listă cu trafic / cuvinte cheie mare concurență scăzută - când intru toate aceste cuvinte cheie acum ele nu trec chiar filtrul regula de aur mai de la căutările și SEOT lor sunt foarte mici (SEOT: toate de mai jos 20) .

  Așa că am încercat pentru un cuvânt cheie mare trafic ca "Lady Gaga" și I a lua aceste valori: Căutări 18, SEOT 7, PBR 100% și SEOC 77,900,00 - Cred că numerele de Căutări și astfel pentru SEOT nu mai poate fi corect, aceste valori sunt mod de scăzute.

  O altă problemă ce am este atunci când actualizarea Market Samurai pe meu MacBook Pro. Procesul de actualizare în sine funcționează bine. Dar atunci când încearcă să reporniți aplicația de crahes app și atunci când încerc să reporniți aplicația manual se avariază din nou. După ștergerea appp complet și reinstalarea noua versiune totul pare a fi bine, cu excepția pentru "low" (probabil uncorrect), valori care de cercetare de cuvinte cheie ieșirile de scule.

  Cu respect,
  Daniel - CEO Mammut Medien

 19. Salut baieti
  Mare de locuri de muncă stau pe partea de sus a acestei probleme, dar am cea mai recentă actualizare și sunt încă probleme cu estimatorul de trafic Google. Mulțumiri.
  Reginal Murphys ultimul post pe blog ... Hamilton Ceasuri de buzunar-evadare

 20. Hi De la upgrade-am obține codul de eroare "Imposibil de conectat la Google Instrumentul pentru cuvinte cheie Verificați conexiunea la Internet și de sistem Setări proxy" Eu sunt pe Internet și Setări proxy sunt setate la valorile implicite este aceasta ceea ce voi sunt de lucru pe ca am blocat și în imposibilitatea de a efectua orice activitate de cercetare, la toate.

  Raportați de mai jos, care nu se poate obține un feed pentru site-urile mele dar eu le pot accesa fără probleme?

 21. 21
  La data de 23 octombrie 2010 la 02:52
  Martyn a spus:

  Vă rugăm să sortați "SEO comp" populației date afară.

 22. 22
  La data de 23 octombrie 2010 la 03:13
  Ronald a spus:

  hi am primit un eror cu mesaj nu se poate conecta la Google cuvinte cheie

  este un eror in samurai piață

 23. 23
  La data de 23 octombrie 2010 la 14:21
  Jason a declarat:

  "Dificultăți în restabilirea 1 celulă: date de trafic organic"

  Am păstra achiziție că în domeniu Samurai.

 24. Am fost atât de impresionat de cât de repede acest lucru a fost stabilit baieti, bine făcut și vă mulțumesc. Piață Sam este un instrument foarte important pentru mine și e minunat să știi că voi sunt acolo susținerea funcției și clienții săi ;-)

  Mulțumiri,

  Michael
  Michael @ Bad Credit Bank Accountss ultimul post pe blog ... moduri de a deschide un cont bancar din Marea Britanie online cu Bad Credit

 25. 25
  La data de 24 octombrie 2010 la 07:53
  Sandra a spus:

  Voi sunt bine mersi și apreciem tot ceea ce dumneavoastră faceți pentru clienții dumneavoastră.

 26. 26
  La data de 24 octombrie 2010 la 09:41
  Racel a spus:

  Hi, eu nu pot obține samurai piață să lucreze pentru mine .. analiza dă numai SEOC pe cuvinte cheie și am nevoie de ea cat mai repede posibil pentru client și raportul trebuie să fie prezentat de duminică .. Vă rugăm să ajute .. ASAP

 27. 27
  La data de 24 octombrie 2010 la 19:00
  Trevor H a spus:

  Salut baieti,

  Sunteti orice în cazul în care în apropierea fixare acest lucru și sau ar putea fi aceasta la sfârșitul samurai piață așa cum o știm cum trebuie să fie aproape de două săptămâni acum ... Sper că nu așa cum mă simt pierdută fără instrument mea. Ce este actualizarea realist cu privire la situația așa cum am mai multe site-uri și posturi doresc să creeze, dar au nevoie să știe ce cuvinte să folosească ...

 28. 28
  La data de 25 octombrie 2010 la 04:36
  Charli a spus:

  Eu nu pot genera cuvinte cheie pe Piata Samurai, eu pur și simplu nu primesc nimic, la toate. Mi-am pus în presa mea de cuvinte cheie genera cuvinte cheie și pop-up mesaj care spune "Configurarea procesului de generare ..." apare pentru o fracțiune de secundă, apoi a dispărut și nimic nu se întâmplă.

  Mai are cineva această problemă sau știu cum să se stabilească acest lucru?

  Mulțumiri, Charli.

 29. 29
  La data de 26 octombrie 2010 la 06:01
  Nanette a spus:

  Oricine are încă probleme cu versiunea actualizată de cuvinte cheie modulul de cercetare până în prezent?

  Eu sunt și nu pot par pentru a obține ajutor direct de la suport! În cele din urmă doar a cerut să fie trimis o nouă licență.

  Orice alte sugestii? Modul meu KW doar se blochează după ce am intra
  (2) capchas-un mesaj se preiau ....

  Sunt pe un Mac, în cazul în care face nici o diferență la fel de bine.

 30. 30
  La data de 27 octombrie 2010 la 5:06 am
  Iunie a spus:

  Timp de mai multe zile, inclusiv acum week-end am fost obtinerea acestui mesaj de eroare

  Încărcarea Google Estimatorul de trafic

  Sistemul AdWords spune că este temporar în jos pentru întreținere.
  Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

  Mi-e dor cu Piata Samurai de lucru așa cum ar trebui. : (

  Cum pot rezolva aceasta?

  Iunie

 31. 31
  La data de 27 octombrie 2010 la 01:10
  Wes a spus:

  Vă mulțumim pentru baieti de raspuns rapid. Acesta a fost cu problema, dar este mare lucru acum.
  Wess ultimul post pe blog ... eBook gratuit: Un ghid practic pentru SEO

 32. 32
  La data de 27 octombrie 2010 la 05:10
  MRU a spus:

  Mi se pare Instrumentul pentru cuvinte cheie foarte lent recent. Este nevoie de atât de mult timp pentru a încărca rezultatele.
  HRMS ultimul post pe blog ... Polar Heart Rate Monitor

 33. Doar observat schimbarea de ieri, astfel că a fost de lucru rapid adevărat. Este un instrument de mare și acest lucru arată ceea ce o echipă mare este susținută de.

 34. 34
  La data de 28 octombrie 2010 la 04:50
  Vinson a declarat:

  Informații mare Alex,

  Bun va echipa MS continua ...

  Noroc,
  Vinson

 35. 35
  La data de 29 octombrie 2010 la 10:31
  Tina a spus:

  Sunt încă probleme cu SM. Când m-am faceți clic pe genera cuvinte cheie acesta încă nu de lucru .. "instrument de cuvinte cheie de încărcare", asta e tot mă ..

  La
  Josh a răspuns:

  A mea, de asemenea, a fost spunând că, cu toate acestea am cumpărat doar MS recent și doar instalat? De asemenea, nu am posibilitatea de a vedea oricare dintre CAPTCHA, orice noroc cu a ta de până acum?