Folosind Piata Samurai pentru structurarea semantic site-ului

Hi Echipa

Acest lucru este ceva ce nu ți-am spus despre.

Unii oameni au lucrat deja acest lucru pentru ei înșiși ...

Și e motivul Piata Samurai funcționează așa cum o face astăzi.

De fapt, Piata Samurai a fost construit în jurul Acest ...

Înainte de Piata Samurai a fost lansat pentru public, am fost folosind aceleași instrumente noi pentru a face o analiză semantică structura site-ul de site-uri care ne-au fost de constructii.

Motivul a fost simplu - cu site-ul structurarea dreapta, care leagă și de a folosi cuvinte cheie (toate folosind cuvinte cheie relevante semantic), am putea obține Topul cu mai putine link-uri, mai puțin PageRank și mai puțin site-ul de vârstă.

Și care a însemnat o rentabilitate mai mare a investițiilor din orice lucrare SEO am făcut.

"rezultate mai bune? Mai puțin efort? Cum pot obține acest!? "Te aud spunand.

Ei bine, lasă-mă să-ți arăt ce facem - si cum o poti face singur.

Cum să "Claritate" site-ul dvs. - Samurai stil!

În primul rând, primul lucru ...

Aveți nevoie pentru a găsi un cuvânt cheie site-ul de bază - ceva care are un nivel ridicat de trafic, un nivel ridicat de valoare, și un nivel relativ scăzut de concurență.

Totul se va învârti în jurul acestui nucleu un cuvânt cheie.

Găsirea o bază de cuvinte cheie

Sunteți în căutarea pentru trafic de mare, low-concurență, cuvinte cheie de mare valoare aici.

Îmi place pentru a seta filtre mele Piata Samurai la aceste niveluri: Mai presus de 80 de hit-uri pe zi, în SEOT, sub 100.000 de pagini concurente în SEOC (deși mai jos de 30.000 este cel mai bun), mai sus de utilizare frază de 15%, în PBR și peste $ 1 în SEOV.

Cu toate acestea, îmi place personal să văd ceva care este mai bun decât nivelurile minime goale.

Analiza SEO pe site-ul dvs. Principal de cuvinte cheie

Apoi, veți dori, de asemenea, pentru a face analize Concurență SEO pentru a vă asigura că sunteți în competiție într-o piață în care tinerii PageRank scăzut, site-uri, prost optimizat cu cateva link-uri sunt deja clasamentul.

Ce-mi place despre acest exemplu este PageRank scăzut de pagini care apar în top 10, lipsa de optimizare on-page pe majoritatea site-urilor, precum și nivelul scăzut de Page backlink la paginile.

Cu varste cuprinse intre unele dintre domeniile, faptul că cele mai multe site-uri au DMOZ sau Yahoo Directory backlink, precum și numărul mare de backlink-uri de domenii face să mă gândesc de două ori despre acest cuvânt cheie.

I s-ar putea încerca încă -, dar cu acești factori de lucru împotriva mea, șansele mele de a obține că la fața locului de top iluzoriu ușor ar putea fi mai dificil - și asta înseamnă că poate dura mult mai mult de lucru pentru a ajunge acolo.

Reorienta cercetare de cuvinte cheie

Odată ce aveți acest site bază de cuvinte cheie, a crea un nou proiect in Piata Samurai pentru site-ul dvs. de cuvinte cheie principal această cheie - pentru că ne vom reorienta analiza noastra pe aceasta un cuvânt cheie.

Începeți prin generarea de cuvinte cheie în jurul valorii de acest cuvânt cheie folosind opțiunea Google Sinonim Tool cu ​​"Include suplimentare" selectat.

Categorie găsi cuvinte cheie

Prin atingerea în Sinonim Instrumentul Google de a genera cuvinte cheie, Piata Samurai este în măsură să-ți arăt până la 200 de "ramuri", legate în jurul valorii de cuvântul cheie de bază.

Veți dori să (din nou) a filtra concurență mare, trafic redus, cuvinte cheie de mică valoare. Cuvintele cheie suntem stânga cu va fi bine pentru categoriile noastre web-site-ului.

În acest exemplu, am efectuat o analiza aproape identic cu înainte, când am fost găsirea unui cuvânt cheie site-ul de bază - cu toate acestea, am renuntat la filtrul meu de trafic minim la o SEOT de 10 sau de mai sus.

Și apoi, există un pic de lucru manual ...

Eliminați orice cuvinte cheie pe care le vedeți ca fiind irelevante pentru tema de bază, făcând clic pe "X", pe partea dreaptă dreaptă a cuvântului cheie. Și veți fi lăsat cu o listă frumos de relevant, valoros, trafic ridicat, cuvinte cheie scăzut de concurență - așa cum am mai sus.

Articolul cuvinte cheie de cercetare

Faceți clic pe pictograma cheie de lângă oricare din categoria de cuvinte cheie pe ea pentru ao deschide într-un tab nou - și de a face unele de cercetare mai multe cuvinte cheie pentru a găsi zonele subiect de conținut în cadrul fiecărei categorii.

Pentru acest pas, e la îndemână pentru a utiliza opțiunea de căutare Google Cuvinte cheie, precum Instrumentul Google Sinonim cu opțiunea "Ignore suplimentare" selectat. Acest lucru vă va oferi un frumos "coada lunga" lista de subiecte.

Următorul pas este cercetarea și crearea de conținut web-site-ul în fiecare dintre aceste zone subiect.

Dar cum a face tu cercetare aceste zone subiect?

Găsi Conținut: cercetare sau Republicați

Piata Samurai lui "Find Conținut" modul este de scop-proiectat pentru asta!

A fost construit pentru a cerceta conținutul care este deja publicat pe web pentru a vă ajuta să scrie propriile articole, sau pentru a găsi articole pe care le poate republica legal (deși verifica termenii și condițiile site-ului înainte de a face acest lucru.)

Faceți clic pe pictograma cheie din dreptul cuvântului cheie, du-te la tab-ul Conținut Find, și începe de cercetare.

Putem analiza conținutul bazat pe factori de autoritate aici.

Conținut care are PageRank mare, backlink și vârstă ar putea fi un semn de informații de bună calitate - și un articol bun de cercetare înainte de a scrie propriul dvs. articol pe același subiect.

Conținut care are PageRank scăzut, backlink și vârstă ar putea fi conținut pe care le puteți republica pe site-ul dvs. pentru testarea nisa (pentru că scris de conținut este una dintre zonele cele mai consumatoare de timp de crearea unui web-site-ul de nișă) - și vezi dacă te pot obține Topul folosind articol altcuiva pe site-ul dvs. (un semn foarte promițător, dacă faci!)

(Acest lucru este ceva unic la Piata Samurai. Sunt încă să vină peste orice alt software care analizează autoritatea de o bucată de conținut în acest mod.)

Apoi, avem nevoie de link-uri ...

Ia de înaltă calitate backlink

Găsirea backlink-uri este ușor. Concentrându-se pe backlink de înaltă calitate, cei care vă va oferi cel mai bun rezultat de timp și efort, este dificil.

Modulul de promovare ajută aici, arătând PageRank, backlink, precum și utilizarea de urmărire / nofollow pe paginile unde puteti primi backlink-uri.

Începi să vezi cum toate aceste legături-in, și modul în care fiecare pas impact asupra tuturor celorlalți.

Și de a pune totul împreună, putem obține clasamentele mai repede în motoarele de căutare, mai mult trafic, mai devreme, un randament mai bun pe timpul și efortul nostru pe SEO, și rezultate mai bune pe termen lung - cu mai puțin timp și efort necesar.

Dar noi nu am făcut-o pentru tine.

Am creat "Samurai Market" inițial (bine inainte de a le lansat) pentru că am fost a face aceste lucruri noi înșine - și am vrut pentru a obține cele mai bune rezultate, mai rapid, cu mai puțin timp și efort.

Următorul pas

Următorul pas este să o facem!

Piata Samurai vă va oferi semantice relatiile de cuvinte cheie care aveți nevoie pentru site-ul de structurare, de legătură internă, pentru construirea link-ul, pentru etichetarea și mai mult dacă folosiți procedura de cercetare de cuvinte cheie le-am descris mai sus.

Dacă nu aveți încă Market Samurai - l. Puteți descărca o versiune de încercare gratuită de 12 de zile aici .

Dacă procesul dvs. a expirat, vei fi capabil de a utiliza cuvinte cheie de cercetare are încă -. Dar veți avea nevoie pentru a obține versiunea completă a pieței Samurai de a utiliza alte caracteristici , puteți achiziționa Piata Samurai de acces pe viață la toate caracteristicile Market Samurai aici .

Așa cum am spus, aceste structuri site-ului semantic poate ajuta să obțineți rezultate mai bune in motoarele de cautare, cu mult mai puțin efort, și mai puține link-uri. Deci, vă provoc să încercați să utilizați-le pentru tine, folosind Market Samurai, și a vedea rezultatele pe care le obține.

Brent