Adobe AIR 2 Lansat

Adobe a lansat un update major pentru Adobe AIR - platforma care Market Samurai și de domeniu Samurai rula pe.

Actualizarea a inclus o întreagă serie de îmbunătățiri tehnice și completări.

Acest lucru a cauzat o mulțime de bîzîit aici, la Samurai HQ!

E greu să nu fi infectate de emoție contagios, atunci când auzi echipa noastră tehnologie emoționat clănțăne cu privire la modul în care au de gând să folosească aceste pentru a face Market Samurai și de domeniu Samurai chiar mai bine!

Venim în vremuri interesante!

Dar vântul schimbării aduce atât averi bune și rele.

Ca toate software-ul nou de a fi puse la dispoziția publicului de la beta, lansarea Adobe AIR 2 va avea unele efecte pozitive și negative în timpul fazei de tranziție mai devreme și în viitor.

În ciuda tuturor interesant "Vestea Bună", în viitorul nostru, există, de asemenea, unele "Bad News" - cel puțin pe termen scurt, la timpul fazei de tranziție devreme pentru aceasta noua tehnologie.

Vestea Bună ...

Mai multă eficiență:

Aplicații, cum ar fi Piata Samurai rulează pe Adobe AIR 2 va fi mai rapid și cer mai puține resurse de sistem pentru a rula.

Acest lucru înseamnă că utilizatorii ar trebui să vedeți o îmbunătățire imediată a performanței, în special la mașinile mai puțin puternice.

Mai mult de viteză:

Adobe AIR 2 are un motor JavaScript îmbunătățit care funcționează până la de două ori la fel de rapid ca cel vechi. Acest lucru înseamnă că ar trebui să fim în stare să mă Piata Samurai Samurai și de domeniu de lucru mai rapid și mai eficient.

Integrarea mai puternic sistem:

Cea mai recentă actualizare a Adobe AIR îmbunătățește, de asemenea, integrarea platformelor cu sistemul dumneavoastră.

Aceasta oferă dezvoltatorilor o serie de noi instrumente interesante pe care le pot folosi pentru a face îmbunătățiri majore la Piata Samurai.

Aceste instrumente vor face o serie de caracteristici care au fost anterior dificil sau imposibil să se pună în aplicare mult mai fezabil.

DAR ... Nu e Bad News Prea ...

O schimbare majoră ca acest lucru va avea întotdeauna unele probleme de dentitie - și oameni care au upgrade la Adobe AIR 2.0 au raportat deja mai multe bug-uri (inclusiv o problemă cu modulul Content Publicare.)

Dacă la fața locului un Bug ...

Suntem în prezent lucrează din greu pentru a identifica și rezolva toate aceste probleme în care acestea apar.

Cu toate acestea, dacă observați orice bug-uri, vă rugăm să prezinte un bilet de sprijin pentru a ne anunța!

(Suntem de lucru peste program chiar acum pentru a identifica și Stomp orice problemă care ar fi putut apărea din această actualizare - dar, ca de obicei, apreciem ajutorul dumneavoastră spotting probleme cu care ne-ar fi pierdut.)

O soluție temporară ...

În același timp - în cazul în care orice Adobe AIR 2 bug-uri legate sunt întrerupe activitatea dumneavoastră, puteți downgrade la versiunea anterioară a Adobe AIR prin aceste link-uri:

Dacă aveți orice alte întrebări sau nelămuriri cu privire la upgrade-ul la Adobe AIR 2, sau dacă doriți să vă împărtășesc câteva feedback-ul cu noi, vă rugăm să ne anunțați . :)

Miriam Parkinson
Noble Samurai