Programul de Afiliere Samurai Market a lansat!

Programul de Afiliere Samurai Market a lansat acum!

Acest lucru înseamnă că toți proprietarii de versiunea completă Market Samurai poate începe să câștigați comisioane - doar pentru a spune oamenilor despre Piata Samurai.

Plus - pentru următoarele două săptămâni - veți câștiga premii pentru referindu-se duce la Market Samurai.

Deci, asigurați-vă că sunteți conectat la ...

Programul de Afiliere Piata Samurai Detalii

Dacă ați ratat nostru Piata Samurai anunț program de afiliere pe blog-ul de vineri, aici sunt beneficiile cheie ale programului de afiliere Piata Samurai:

 • Pentru fiecare persoană care te referi care cumpără, veți câștiga comisioane de 48%;
 • Rata de conversie de mare - filialele noastre atinge rata medie de conversie de 20-25%, descărca de vânzare;
 • Este, practic, se promovează - un download gratuit de unele software-ul mare - oameni iubesc această ofertă;!
 • Conduce dumneavoastră sunt blocate la codul dvs. de afiliat cu durată de viață greu cu coduri de urmărire a afiliat - ceea ce înseamnă că nu contează dacă avantajul dvs. cumpără Market Samurai astăzi, sau un an, începând de astăzi, veți obține încă comisiei;
 • Ca un afiliat, ai acces la toate bannerele noastre, dovedit de e-mail copie de promovare pentru a promova, și mai mult;
 • D emand pentru Piata Samurai în continuă creștere, care nu prezintă semne de incetinire. (Statisticile noastre arată păstra lună de creștere după lună - pentru noi, și pentru filialele noastre Deci, nu e prea târziu pentru a începe - lucrurile sunt doar obtinerea fierbinte.!);
 • Exista o multime de piețele internaționale neexploatat, în cazul în care cunoașterea Piata Samurai este scăzut, și filialele inteligente pot Clean Up! (Acestea includ pe piețele cu creștere rapidă din Europa Centrală, Asia și America Latină);
 • Autorespondere și software-ul nostru face munca grea pentru tine, ca agent de vânzări dumneavoastră personal. Acest lucru înseamnă, o dată pe plumb-a descărcat, nu trebuie să pas la toate, dacă vânzarea de "pur și simplu nu este pe placul dvs.";
 • Și este nevoie de foarte puțin efort de a promova. Cu câteva clicuri, puteți avea un banner pe blog-ul.

Vă spun oameni, ei descărca software-ul gratuit, autorespondere noștri lucrează pentru a te de vânzări, și veți câștiga un comision de 48% pe toate vânzările Market Samurai care le-ați menționat.

Simplu!

Este ușor de a face vânzări Adauga Up

Așa cum am menționat în ultimul post pe blog, acesta nu ia mult efort pentru a începe să vedeți rezultate.

Dacă tot ce ai facut a fost sa spun un prieten pe lună cu privire la Market Samurai, și se bazează pe recomandarea dvs. personal au cumpărat, care este între 550 dolari - 860 dolari in plus pe an în buzunar.

Dacă puneți un banner pe blog-ul dvs., și se referă de 1 mai vanzare pe lună, care este în prezent 1.100 dolari - 1.720 dolari în buzunar.

Face o câteva posturi pe blog (o data pe luna -, probabil, vorbesc despre diferite instrumente în interiorul Piata Samurai și cum le folosesc), se referă la doar 10 de vânzări de la fiecare post pe blog, și tu castiga acum 6.680 dolari - 10.300 dolari.

Promovarea Piata Samurai la o listă de e-mail, face unele de publicitate PPC, eliberarea unor clipuri video de pe cercetare de cuvinte cheie, folosind Piata Samurai și ...

... Ei bine, vă puteți multiplica numerele de aici ...

De acum te vezi cum acesta nu ia mult pentru a crea un flux de venituri regulat prin promovarea Piata Samurai.

Doar două săptămâni: dublu Recompense

PLUS - Dacă promova în următoarele două săptămâni (între 14 iunie și 27 iunie AEST), toate înscrieri te referi vor fi luate în considerare unele cadouri premiul cel mare - inclusiv noul iPad 3G, încă-a-fi-a lansat iPhone 4G (fi primul de a avea unul!), și mai mult!

Acestea sunt doar câteva dintre premiile ...

Exista o multime de alte gadget-uri cool, gizmos scumpe și mai mult - dar pentru a obține lista completă de bonusuri puteți debloca, veți avea nevoie pentru a fi un afiliat Piata Samurai. (Nu putem dezvălui toate secretele noastre de program de afiliere pe blog ;-) )

Deja Membru Programul de Afiliere Piata Samurai?

Dacă v-ați alăturat deja programul de afiliere Market Samurai, e timpul pentru a promova acum!

Fiecare înscriere care va referiti, în următoarele două săptămâni - între acum și 27 iunie, la 23:59 moment Melbourne - contează față de premiul bonus.

Cele mai multe conduce vă referiți, mai mare și mai scump premiu va fi!

Ar trebui să fi primit un e-mail cu detaliile de care aveți nevoie pentru a accesa zona de resurse afiliat. (În cazul în care acest e-mail nu a sosit, vă rugăm să ne contactați în suport .)

Odată ce aveți acces, asigurați-vă că vă verificați secțiunea "Resurse" în interiorul zonei de Afiliere. Acesta conține:

 • Link-uri afiliate;
 • Campanii de pre-testate de e-mail pe care le poate "Trecere", și de a folosi după cum doriți;
 • Bannere și grafică de promovare pentru blog-ul sau site-ul;
 • Campanie Estimatori de Profitabilitate;
 • Și mai mult!

(Vom fi adăugarea de mai multe resurse pentru acest domeniu mai târziu - deci verificați din nou în mod regulat.)

Veți avea, de asemenea, acces aici pentru a Statistici complete de raportare în interiorul zonei de afiliere Piata Samurai.

(Aceste statistici, grafice și instrumente de raportare sunt aceleași ca și cele pe care le folosim pentru a gestiona și monitoriza propriile noastre promotii.)

Nu Cu toate acestea, o piață Samurai afiliat?

Ca un proprietar de versiune completă a pieței Samurai - dacă nu s-au alăturat deja programul de afiliere Market Samurai - vă puteți alătura acum, aici:

Dacă nu dețineți versiunea completă a pieței Samurai încă - și v-ar dori să adere la programul de afiliere Market Samurai - acest link discount vă va permite să cumpere Piata Samurai pentru 97 dolari (aproximativ ceea ce va face din nou în comisii pe primele două vânzări vă referiți.)

(DAR ... Acest link discount va expira în câteva ore (de la 23:59 de luni) și este disponibil doar pentru noi afiliati Market Samurai - deci asigurați-vă că-l folosesc acum înainte de a dispare.)

Odată ce aveți cheia de înregistrare versiunea completă, îl puteți folosi pentru a avea acces la programul de afiliere Piata Samurai aici .

AVERTISMENT: Programul de Afiliere Market Samurai nu este pentru oricine ...

Chiar dacă ar fi frumos să fie în măsură să plătească fiecare proprietar Piata Samurai un cec mare in fiecare luna pentru a spune pur si simplu prietenii și urmașii lor cu privire la modul în care utilizează software-ul nostru - este important ca eu subliniez:

Programul de afiliere Market Samurai nu este pentru toata lumea.

Așa cum am menționat în ultimul meu post pe blog - dacă aveți de gând să facă oricare dintre următoarele ...

... Promovarea Piata Samurai prin negativ "Este Samurai Piata este o înșelătorie?" Publicitate stil, SPAM, minciună, să înșele, să fure, sau în mod deliberat eronat caracteristicile Market Samurai sau la oricare dintre ofertele noastre pentru a obține vânzări, folositi tehnici de pălărie neagră (cum ar fi cookie-umplutura ), folosiți trucuri murdare, publicitate promisiuni pe care nu le ține, sau deteriora numele nostru bun altfel ...

... Apoi Programul de Afiliere Market Samurai nu este pentru tine.

Vom refuza, respinge sau filialele de boot-out, care "joacă murdar". Integritatea și reputația noastră sunt în valoare de mult mai mult pentru noi decât o vânzare câteva în plus - și ne referim la ea.

Acesta este motivul pentru care am ales numele "Noble Samurai" - nu "Evil Ninjas". (Pentru că integritatea noastră este importantă pentru noi.)

DAR ... Daca esti unul dintre "băieții buni" - cineva care are integritate prea ...

... Apoi Programul de Afiliere Samurai piață este pentru tine.

Dacă sunteți unul dintre cei buni, vrem să fie un afiliat Piata Samurai, astfel încât să vă putem recompensa cu comisioane pentru pur și simplu de partajare Piata Samurai cu alții. Deci, dacă nu ați făcut deja, ...

Amintiți-vă: Ai doar două săptămâni pentru a câștiga bonusuri

Dacă veți face planul de a promova Market Samurai - amintiți-vă, trebuie să promoveze în următoarele două săptămâni, dacă doriți să pretindă unul dintre cele mai multe bonusuri de piață Programul de Afiliere Samurai.

(Noul iPad 3G, [doar a anuntat] iPhone 4G, MacBook Pro pachet premiu, și mai mult.)

Fiecare înscriere vă referiți de luni 14 iunie și 27 iunie duminica (la 11:59 ora Melbourne), vor conta pentru premiul bonus.

Consultați mai multe înscrieri, și de a debloca, premii chiar mai rece și mai scumpe și mai mari! :)

Deci, începe acum pentru a maximiza premiul!

Brent

PS - Aici e butonul de înscriere Programul de Afiliere Piata Samurai din nou (doar în cazul în care ai pierdut) ;-)