Dr Anthony Fernando å lage Market Samurai Training

Share-knapp

Dr Anthony Fernando Smiling Politely Det var alltid vårt mål å gi deg en strøm av morderen trening, og til å bruke denne bloggen til å levere de siste nyhetene, innsikt og ressurser for å takle en verden av online markedsføring ...

... Og for å være rettferdig - vi har vært bak kulissene bedre Market Samurai, skalere opp de systemene som våre verktøy kjører på, og forbereder seg på store ting rundt hjørnet.

Men i prosessen, vår vanlig strøm av innhold og trening stoppet.

Det er derfor jeg ønsker å introdusere deg til Dr Anthony Fernando - en av våre nyeste teammedlemmer - som vil presentere en full løpet av markedsføring opplæring for alle Market Samurai brukere.

Vi presenterer Dr. Anthony:

Mange av dere som begynte årets Thirty Day Challenge i august vil allerede vet (og kjærlighet) Dr. Anthony.

Hans opplæringsvideoer har allerede ansporet utallige kommentarer som disse:

Anthony,

Takk, jeg har vært å se MS videoer i flere måneder nå, og denne videoen har gjort mer fornuftig for meg enn noen av de andre. Forklarer de forskjellige verdier og riktig progresjon har ryddet opp mye misforståelse.

Søket er de flinkeste til å lære håndverket du synes å vite så godt ..

Det har blitt sagt, "Merket av sanne visdom det tar komplekset og gjør det enkelt, mens merket av dårskap er å gjøre det enkle kompleks". Takk for visdom måte enkelhet!

- ReederLyons

Takk Anthony for svært konsis detalj på hvordan å først begynne å finne en mikro nisje. Virkelig setter tempoet i videoer i år, og du er et flott tillegg til det. Vennlig hilsen, takk.

-TheTanyaChadwick

WOW! Veldig kule ting her inne. Takk for detaljert forklaring. Ga meg mye innsikt. Verdifullt stuff :)

- Alexurotaru

Fantastisk video, veldig forklarende og programleder er en utmerket lærer gitt at han forklarer alle disse begrepene i en svært tydelig og lett å forstå måte.

- Edapina

Anthony du er en god lærer! Det var en glede å se på dette!

- Stephydan

(En seer selv opprettet en "We Love Dr Anthony Fernando" Facebook-gruppe! )

Hva gjør Dr Anthony spesiell så? ...

Hva gjør Dr Anthony så unik er at han er en naturlig lærer med en sterk internett markedsføring stamtavle.

På den ene siden, Dr Anthony eier en portefølje av inntektsbringende nettsteder som sammen motta over 700.000 besøk per dag (gjøre matematikk - det er mer enn 255 millioner besøk per år!)

På den andre, har Dr Anthony en doktorgrad i pedagogikk, en levetid på erfaring undervisning og coaching (kondisjonstrening, teknologi, corporate rådgivning, musikk, dans og mer) og tok sin lidenskap for utdanning på nettet gjennom hans nisje nettsteder - undervisning, opplæring, og inspirerende mennesker til å oppnå resultater som de ønsker i livet.

Sammen med Ed Dale og Eugene Ware, Dr. Anthony var co-skaperen av Internett Eagles program som gikk på å bli den Underachiever programmet.

Og han er også kjent for:

 • Opprette en populær barnemusikkprogram som brukes i 48 stater i USA og 38 land rundt om i verden.
 • Utvikling www.TheDontQuitPoem.com som har inspirert over 1 million mennesker over hele verden
 • Å være den bestselgende forfatter av den inspirerende fabelen "The Oracles Secret '
 • Opprette en vellykket personlig utvikling nyhetsbrev som har over 20.000 abonnenter

Dette betyr, samt å ha den pedagogiske bakgrunnen for å utvikle høy kvalitet trening, er han også en aktiv Internett-bedrift eier som forstår hva det tar å bygge og vokse en vellykket online virksomhet.

I ukene fremover vil Dr. Anthony være å innføre en ny serie med trening som vil starte på begynnelsen og forklare både de sentrale begreper og "hvordan" informasjon som har vært savnet fra Samurai verden.

Så, holde et øye for en e-post fra Dr. Anthony i de neste dagene med første avdrag på din "Samurai Training! '

Brent

PS - Hvis du ikke har registrert deg for å motta oppdateringer fra bloggen allerede, må du skrive inn dine detaljer i boksen på høyre side av denne siden for å få en oppdatering hver gang ny informasjon blir lagt ut på bloggen. Dette vil sikre at du aldri går glipp av ny informasjon.

Brent Hodgson en co-grunnlegger av Noble Samurai, og en internett-markedsføring ekspert.

Brent har skrevet 68 innlegg (er) for Noble Samurai

104 Responses to "Dr Anthony Fernando å lage Market Samurai Training"

 1. Dette er en fantastiske nyheter! En stor takk på forhånd. The Samurai er så rik og omfattende nå at noen av oss trenger et kurs.

 2. Godt å se dere er alltid ute etter å forbedre. Jeg må si jeg thinkyour hardt på dere Jeg tror dagens video trening er virkelig verdifull. Jeg ser frem til å se hva Dr bringer til bordet.

 3. Fantastiske nyheter. Jeg trenger virkelig denne opplæringen, slik at jeg forstår bedre hvorfor jeg gjør det jeg gjør. Da kan jeg gå til neste nivå. Jeg tror også Dr. Anthony er en kul lærer !!

 4. 4
  den 4 november 2009 kl 20:15
  David Torrisi sa:

  Høres ut som en stor beslutning folkens, jeg ser foward til fremtidige oppdateringer fra Dr Anthony slik at jeg vil være i stand til å få mest mulig ut av denne store programvarepakken.

  Takk folkens

 5. Ser frem til å få oppdateringen fra Anthony. Flott å se deg legge hauger av verdi å holde oss alle begeistret

 6. dvs stor ... Anthony har allerede blitt introdusert thro noen av 30DC MS opplærings vids og han har alltid levert innhold klart og metodisk ...

  ser frem til mer Doc trening for å komme ...

  cheers

 7. Jeg er virkelig spent på å høre dette! Jeg, for en, trenger mer Market Samurai trening og Dr. Anthony gjorde en bang-up jobb i årets 30DC videoer. Jeg likte hans undervisning stil.

  Market Samurai er blitt et uvurderlig verktøy for meg og jeg kan ikke avbilde arbeidet mitt liv uten det lenger. Jo mer jeg kan lære om programvaren de bedre jeg skal være!

  På et personlig notat, vil jeg gjerne se noen opplæring i bedre organisering i Rank Tracker. Jeg føler at alt jeg har der er et rot.

  Ser frem til å høre fra Dr. Anthony i nær fremtid og glad MS-teamet har bestemt seg for å bruke sine talenter til fordel for MS brukere.

  Takk for alt du gjør!

  Leigha


  Brent Hodgson svarte:

  Godt poeng om Rank Tracker trening. Jeg skal sørge for at dette er på vår liste.

  Måten vi vanligvis satt opp Rank Tracker prosjekter selv vanligvis treff Anlegg strukturer. dvs. Det er en viktigste søkeord, og under dette søkeordet er det under søkeord (målrettet mot bestemte sider).

  Dette skaper en fin trestruktur i Rank Tracker.

 8. Etter å ha funnet deg på slutten av årets 30DC har jeg vært litt tapt så jeg er mest takknemlig for denne nyheten. Jeg er enig med Joe H. at du er litt hardt på dere selv. Det er bra innhold i din nåværende videoer. Mitt problem er å vite hva du skal gjøre først, andre eller tredje og hvorfor.

  Hvis Dr. Anthony vellykket lærer musikk til barn så jeg vet han kan lære MS til meg!

  Tusen takk for et flott produkt, og for omsorg nok til å forbedre det!

  Pam


  Brent Hodgson svarte:

  Jeg tror du tar opp et godt poeng - den "grunnen" er så viktig for forståelse.

 9. Det er gode nyheter, jeg likte Anthony i løpet av 30 dagers utfordring.

  Som en lang tid Airline Pilot og instruktør på Boeing 747-400, 757, 767 fly og FAA Examiner, jeg virkelig setter pris på hans levering og hans metodiske tilnærming til å formidle kunnskap som han kjenner til oss.

  Gratulerer Anthony!


  Brent Hodgson svarte:

  Takk Alex!

  Jeg skulle ønske jeg hadde dine kommentarer når jeg skrev innlegget. Jeg ville ha brukt dem blant attester over ;)

  Brent

 10. Det er gode nyheter. noen additonal opplæring fra en trener er bra. Fortsett med det gode arbeidet. min side er på vei opp i gradene sterkt.

 11. 11
  den 5 november 2009 kl 02:47
  Den NevadaGal sa:

  Jeg er så glad for å høre at du har fått mer trening kommer. Jeg var tidlig ute med MS, men for å være ærlig tror jeg ikke bruke den så mye som noen av mine andre KW verktøy rett og slett fordi det er så mye analyse jeg går inn lammelse. Jeg er henrykt over å høre at du er up-ing undervisningen fordi jeg faktisk tror MS er et bedre produkt, men hvis du ikke forstår det så du ikke vil bruke det.

 12. Takk til alle MS-teamet og mentorer for verdifull informasjon og opplæring. Alltid fremover til neste nivå!

 13. Awsome, jeg skulle be om flere treningsvideoer fra Dr Fernando, trenger ikke å nå :)

 14. En stor velkommen til Dr. Anthony.

  Ser frem til dine synspunkter.

 15. Gode ​​nyheter, jeg kan ikke vente på trening for å komme ut

 16. Jeg har både Market Samuri og Keyword Elite 2.0. Jeg bruker KE 2.0 mer enn MS på grunn av den trening som følger med disse to programmer. Jeg bruker høreapparat og video trening er til tider vanskelig for meg å følge spesielt når taleren ikke bruker hva jeg kommer til å anse som fluant engelsk. De andre faktorene for å høre svekket er tonen i stemmen og hastigheten som taleren snakker.
  KE 2.0 gir skriftlig dokumentasjon med sitt program som etter min vurdering er bedre på to måter. Jeg kan lese bedre enn jeg hører (Takk Herren) !! Den viktigste grunnen skjønt at jeg liker skriftlig dokumentasjon over en video er fordi du kan se tilbake på skriftlig dokumentasjon for et spørsmål om et bestemt emne veldig enkelt. Dette er ikke så enkelt gjøres med video.
  Jeg ville virkelig like å se alle programmer kommer ut med et utvalg av øvelser i skriftlig og video.


  Brent Hodgson svarte:

  Hei Jim,

  Jeg ville være interessert i din tilbakemelding om den nye opplæringen format som Dr Anthony produserer når den er opphevet. La meg vite dine tanker, fordi jeg vil gjerne vite om det nye formatet er nyttig for deg.

  Brent


  Jim Morecraft svarte:

  Brent,
  Jeg sjekket ut den nye opplæringen format. Fikk ett ord for det.
  Awsome.
  Endelig en videopresentasjon at de fleste foretrekker, og en skriftlig presentasjon som dessverre noen nød.
  Takk for det store arbeidet !!!
  Det er verdsatt.
  Kan ikke vente på neste leksjon.


  Joe svarte:

  Jeg er enig med Jim siden jeg er døv meg selv. Skriftlig dokumentasjon vil være nyttig.

  Du kan vurdere å legge engelske undertekster til videoen.

 17. 17

  Market Samuri er så stor og kraftig nå som det er behov for en alle dekker kurs i én pakke for å forstå det.

 18. Absolutt ser frem til nye flotte innspill

 19. Gode ​​nyheter!

  Jeg har bare ett ord for Anthony >>>>> EXCELLENCE.
  En av de beste lærerne jeg kom over i 30DC og på internett.

  Ser frem til å starte sin trening!

  Ha en fantastisk dag, folkens!

  Jean Paul AZZURRO

 20. Gode ​​nyheter !! Jeg er veldig ny på dette og trenger all den treningen jeg kan få! Takk for alt du gjør!
  Tess

 21. Jeg er klar for trening fra en så aktet instruktør som er lik høy grad av utvikling MS representerer.
  Takk for å ta opp dette slutten av produktet så godt.
  I ordene til de store musikalske filosofer, The Four Tops, skal jeg være der!

 22. 22
  den 5 november 2009 kl 04:34
  Terrance sa:

  Cool, og tusen takk. Jeg fikk en e-post her om dagen fra skaperen av KRA søkeordverktøyet; han er også gjør en tutorial på produktet.


  Brent Hodgson svarte:

  Ja! Dr Andy Williams (en annen lege!) Er en veldig smart fyr når det gjelder SEO.

  Hvis noen er interessert i hans tutorials, de blir lagt til:
  http://www.ezseonews.com

  Jeg likte spesielt hans siste, hvor han går gjennom søkeord strukturering av nettsteder

 23. Jeg ser frem til denne opplæringen - ganske bidrar til å finjustere ferdighetene på å bruke min fav MS

 24. Jeg har nettopp kjøpt inn, og jeg er imponert over det jeg har sett så langt. Hvis det kommer til å bli enda bedre, så Market Samurai kommer til å være seriøst god valuta for pengene.

 25. 25
  den 5 november 2009 kl 04:47
  Terry Breedlove sa:

  Cool Beans Gutta - det er alltid godt å få gode råd og undervisning en ekspert. Ser frem til å ta MS til neste nivå.

 26. 26

  Alltid elske det du gjør. Er noe annet enn imponert over MS fra dag én (kort tid etter den ble lansert). Er alltid overrasket over hvordan du stadig gi støtte og lederskap. Jeg har ingen tvil om at dette er den beste investeringen jeg har gjort for elektronisk markedsføring (og jeg er ganske imponert over meg selv for å faktisk finne det / kjøpe det !! :) Som andre har nevnt, jeg er i stort behov av noen hånd-holding slik at jeg kan bli en av de Samurai Masters. Så vil være engstelig for dette nye trenings serien. Takk mye.

 27. All info satt ut av Market Samuri har vært utmerket så langt - ser virkelig frem til nye tips

 28. Dette er den beste nyheten jeg har hørt fra dere. Flott program! Ville ikke ønsker å være uten det.

  Ville være et stort pluss for å gjøre all trening tilgjengelig i skriftlig form også. Mye lettere å referere til og gjennomgang. Håper du lytter ...

  Takk for ditt bidrag til IM. Fortsett med det gode arbeidet.

 29. Jeg savnet den siste 30DC, får siste nytt om M.Samurai fra noen av kaliber til å være lærer på som er verdt å se frem også!

  Jeg prøver ikke å glipp av samurai leksjoner! Takk Sean.

 30. 30
  den 5 november 2009 kl 05:00
  Sasikumar R sa:

  Han fremstår som en mann med stor klokskap, visdom og sist men ikke minst kunnskap :-) Hans beskjeden, ekstremt ydmyk og vennlig natur og smilende ansikt er alle klare eiendeler når det gjelder å lære IM på nettet! Som noen sa en gang: «En mann av kultur kan bli anerkjent på en gang".

 31. 31
  den 5 november 2009 kl 05:00
  tomartomartini sa:

  Jeg er veldig interessert i din innsikt.

 32. Wow, jeg er virkelig imponert over produktet, og den støtte som du tilbyr. Det er ikke så vanlig du finne at mange produkter der ute som gir alle gratis oppdateringer, og nå litt trening å gå med på det.
  Dette er flott, og jeg vet de treningene vil være top-notch.

 33. Awesome, kan ikke vente.
  Jeg har vært usig Market Samuarai helt fra begynnelsen, og jeg er sikker på at jeg ikke bruker det til fulle.
  Dette er fantastiske nyheter
  Takk folkens

 34. Gode ​​nyheter folkens!

  Uansett hvor bra verktøyet er, med mindre du vet hvordan du skal bruke det og få det beste ut av det, i feil hender kan det være neste ubrukelig!

  Market Samurai er en kjempeflott pakke, men det kan være litt skremmende for de som er nye til søkeordet og markedsundersøkelser.

  Selv for de som har litt mer forståelse av prinsippene, er jeg sikker på vil være enig i, vil en "trinnvis 'guide være et nyttig tillegg til å hjelpe utnytte det fulle potensialet i dette verktøyet.

  Mange takk.

 35. Hei, wow det er gode nyheter ....

  Ser frem til treningen ...

  Hold opp kjempeflott arbeid ....

  Ron

 36. Glad for å høre dette.

  Selv imponert med MS, må jeg tilstå jeg floundering med å få i gang, egentlig så velkommen en sjanse til å starte på nytt.

 37. Wow, .. dette er fantastisk og svært oppmuntrende nyheter.
  Jeg elsker denne programvaren og få mer ut av det hver gang jeg bruker det (everday).

  Gratulerer med utnevnelsen Anthony, jeg ser frem til å motta den pågående opplæring support.

 38. Awesome idé! Dette vil være et godt virkemiddel for et oppfrisknings / forbedring selvfølgelig sentralt. Jeg for en vil virkelig ha nytte av å være i stand til å utnytte MS til sitt fulle potensial heller enn bare grunnleggende. Dette er spennende nyheter!

 39. 39
  den 5 november 2009 kl 05:57
  Victor Krumm sa:

  Veldig bra! Jeg ble introdusert til hans undervisning via 30 Day Challenge. Han er usedvanlig klar og kunnskapsrik om Market Samurai!

 40. Velkommen ombord Anthony !! Jeg ser frem til å lære masse fra deg.

 41. 41

  Loving dette verktøyet, takk så mye, jeg er fortsatt ny i dette, men jeg gjorde gratis prøveversjoner på et annet par SEO verktøy som jeg ga opp på. Dette er så mye enklere og mer kraftfull og jeg er ikke engang å bruke halvparten av funksjonene ennå så ser frem til å lære mer ....
  takk,
  Kerry

 42. Utmerket! Jeg gleder meg til trening. Anthony gjorde stor i th e 30DC.

 43. Fantastiske nyheter!
  Virkelig ser frem til flere av de "klar som en bjelle" leksjoner fra Doctor gitt i hans "lett på ørene" dulcet tone stemme.
  Så hold til den gamle regelen om å holde det enkelt for de av oss som innrømmer vi er:-p

 44. Noble Samurai er de beste!
  Jeg ser frem til Dr. Fernando nye opplæringsmateriale.
  Takk for at du gav oss beskjed!

  Med vennlig hilsen,

  Joe

 45. Dette er gode nyheter. Jeg liker måten Anthony lærer i videoene hans, og med en stamtavle som hans Jeg vet hvorfor han er så god på det

 46. Denne lyden fin, men vi kommer til å få mer detaljert opplæring som ville gi oss en total gjennomgang av hele systemet ?? Det ville være kraftig, ville Dr. Anthony jeg tar det resept anyday hvis du anbefaler det - det er den beste og raskeste måten å lære og mestre noe i disse dager ...


  Brent Hodgson svarte:

  "Skal vi få mer detaljert opplæring som ville gi oss en total gjennomgang av hele systemet?"

  Ja, selv om det vil ta tid å sette det sammen.

 47. Utmerket !!! Jeg håpet at opplæringen ville bli oppdatert fordi noen av det eksisterende materialet er datert i forhold til skjermbilder på videoer og slikt.

  Takk for at du fortsetter å forbedre MS. Det er allerede en verdensklasse verktøyet og med det videre arbeidet for å forbedre det jeg er overbevist om at det vil bli best i klassen.

  Cheers!
  Neal

 48. Flott konversere, bra innhold, enkle forklaringer og Anthony hands-on tilnærming gir en grundig engasjerende presentasjon. Glad han er på Samurai team.

 49. Jeg kom om bord etter 30DC. Finn MS et flott verktøy, men kamp om å analysere til tider. Ser virkelig frem til den ekstra trening til et flott produkt. Takk folkens.

  Mike

 50. Takk folkens, du alltid levere det beste, programmet er enestående, så jeg ser frem til mer trening.

  Takk og ta vare,
  Sue

 51. 51

  Takk, dette er akkurat hva vi trenger!

 52. Takk for alles gode tilbakemeldinger. Jeg har kopiert og limt inn alt og gitt det til Anthony.

  Han håper du liker og få mye ut av treningen han produserer akkurat nå. Jeg så noen av det i dag, og gleder meg til den første utgivelsen.

 53. Market Samurai kom til meg etter at jeg sluttet Stompernet999. Jeg absolutt elsker verktøyet og ser fram til dette. Takk.

 54. Fantastiske nyheter. Venter på å komme i gang.

 55. Ja vi trenger virkelig et kurs som dette for noen av oss, takk for forhåndsvarsel og ser frem til utgivelsen.

  Ali

 56. Jeg gleder meg til trening av Anthony. Anthony gjorde en utmerket jobb på 30DC sammen med resten av teamet. Hold opp det gode arbeidet folkens, jeg m se resultater jeg gjorde, t tror var mulig alt på grunn av treningen.

 57. Awesome. Jeg var en 30DC medlem i år og Anthony videoene var langt de beste tutorials. Jeg følte meg som om Anthony virkelig brydde seg om seerne lykkes gjennom sin undervisning. Du Rock Anthony.
  Takk Jeff

 58. Jeg vil la deg vite at jeg håper treningen vil være tilgjengelig som video med teksting eller transkripsjoner siden jeg er døv meg selv. Jeg er sikker på at andre vil ha nytte av dette også.

  Vennligst ta dette i betraktning.

  Takk,
  Joe

 59. 59
  den 5 november 2009 kl 15:37
  Lawrence Edward sa:

  Hei det er Lawrence her ... Jeg tror Anthony video opplæring fra 30 dagers utfordringen var bare helt utrolig ... han er så flink til å forklare alt på en enkel måte som alle kan forstå helt utrolig ... Jeg så ser frem til hans nye treningsøkter på markedet samurai
  Jeg er sikker på at alle vil dra nytte av hans leksjoner.

  Tusen takk
  Vennlig hilsen
  Lawrence.

 60. Jeg ville elske å se og lære mer om markedet samurai.
  takk

 61. Jeg har vært så fornøyd med Market Samurai, men med alle de nye oppdateringene jeg begynte å glemme hvordan du gjør noen av de grunnleggende tingene. Jeg ser frem til den nye trening for å bringe meg tilbake på sporet. Takk team for alt du gjør, og jeg ser frem til Anthony undervisning.

 62. Hei, jeg er en Market Samurai bruker ... mer en misuser. Har dere noen tutorials på målretting nisjer (effektive søkeord, SEO etc) for bestemte land?

  Jeg er interessert nå australiere og Kiwis spesielt? Jeg har prøvd, men det er vanskeligere å måle gitt mest råd er basert på å nå amerikanske markedet.

  Takk

  Justin


  Brent Hodgson svarte:

  Sorry Justin - Jeg satte mitt svar til dette nedenfor ... Bla ned litt lenger for denne.

 63. Gode ​​nyheter om trening, jeg er enig med Justin.But jeg prøver å få britiske detaljer. Vanskelig når alt er så USA-basert.


  Brent Hodgson svarte:

  Stort sett alt står det samme når du optimalisere for en bestemt region område (vs "Alle land og territorier"). Du ønsker fortsatt høy trafikk, høy verdi, lav konkurranse.

  Fordi de fleste av våre brukere er fornøyd med å selge internasjonalt, har vi fokusert vår trening på å optimalisere nettstedet ditt internasjonalt og tiltrekke trafikk fra hele verden. Noen tips om regional optimalisering vil være nyttig skjønt.


  Justin Smidmore svarte:

  Takk Brent, ja bare noen konkrete tips ville være nyttig.

  Ser frem til trening.

  Justin

 64. Gode ​​nyheter og gode ting fra en fyr jeg må innrømme jeg har aldri hørt om, men sikkert har gjort mye med sin tid!

  Vil virkelig ser frem til hva han har i vente: 0)

 65. Jeg kjøpte Noble Samurai etter å lære om det gjennom Thirty Day Challenge. Det er et utmerket verktøy, og jeg ser frem til markedsføring kurs fra Dr. Anthony. Takk, takk, takk!

 66. 66

  Så jeg så opp gutta navnet "Dr Anthony Fernando" på google, og gjett hva vises på tredje notering. DENNE SIDEN !!!

  Jeg finner det veldig rart, som jeg trodde han var mer berømt enn dette ...

  trekke i 700k besøk en dag skjønt, med alle sine områder kombinert .. Nå det er imponerende!


  Brent Hodgson svarte:

  Det er fordi vi er så godt SEO'd ;)

  (Også ble PhD bare fullført tidligere i år - http://cemm.educ.monash.edu.au/moodle/mod/forum/discuss.php?d=257 )

 67. Brent,

  Dette er gode nyheter!

  Jeg har alltid hatt stor respekt for Market Samurai produkt og team, men har i det siste følt dere falt flat i treningsområdet. Spesielt, som du var å innføre kave av nye og kule funksjoner.

  Jeg vet at mange brukere vil bli lettet over å høre dette.

  Jeff

 68. 68

  Dette er fantastiske nyheter. Anthony undervisning stil er så lett å følge - akkurat riktig hastighet og ikke bare er "hvordan" forklart, men også "hvorfor".
  Market Samurai er en så kompleks og robust program, trenger vi noen som Anthony lærer alle aspekter av det. Å gi eksempler på bruken virkelig hjelpe meg å forstå programvarens fordeler.
  Hva kan være nyttig sammen med de ulike leksjonene vil være for Anthony å bygge et nettsted fra grunnen av, ved hjelp av Market Samurai ulike moduler med explanationa underveis. Denne type av trinnvis tilnærming ville gi oss en bane å følge i ved hjelp av de forskjellige moduler i riktig rekkefølge.
  Jeg vil også gjerne se en skriftlig reference manual med bilder som viser steg for steg tilnærming gjennom bygging av prøven nettstedet.
  Jeg vet dette er en stor ønskeliste, men Market Samurai er en så flott program, jeg virkelig ønsker å vite og forstå alt den kan gjøre.


  Brent Hodgson svarte:

  Jeg vil også gjerne se en skriftlig reference manual med bilder som viser steg for steg tilnærming gjennom bygging av prøven nettstedet.

  Ferdig. :)

  Sjekk ut dojo - lansert i dag:
  http://www.noblesamurai.com/dojo

  Hva kan være nyttig sammen med de ulike leksjonene vil være for Anthony å bygge et nettsted fra grunnen av, ved hjelp av Market Samurai ulike moduler med explanationa underveis.

  God idé.

  Vi pratet om å skape utfallet-basert trening i dag (hvordan du velger et marked, hvordan å plukke en nisje, hvordan du velger en viktigste søkeord, hvordan du velger et sett av kategori søkeord, hvordan du velger et domenenavn, hvordan du kan optimalisere din nettstedet er on-side SEO faktorer, etc)

  Dette ville være en flott måte å bringe alt dette sammen!

  Brent

 69. Hei det er gode nyheter.
  Ser virkelig frem til dette.

  Market Samurai er et phantasic produkt og fortjener phantastic trening.

  Anthony, dine 30DC videoer var (er) stor !!

 70. For å være ærlig, jeg kjøpte Market Samurai under 30 Day Challenge 2008 Jeg har aldri brukt det mye. Jeg kjøpte Commission Blueprint 2.0 og ble positivt overrasket over de nye Market Samurai videoer. De virkelig forklare "hvorfor" av internett markedsføring. Jeg har blitt en MS stoffmisbruker. Verktøyene er fantastisk, og jeg gleder meg til den nye opplæringen.

 71. A full course of marketing training?
  and when combine with Market Samurai..That's AWESOME!!
  Been using Market Samurai for a month now, and its a great tools,
  still so much to learn, tips and tricks to Master from The Noble,
  Can't wait Dr.Anthony in action.

 72. Anthony is a wonderful inspiration and teacher.
  It will be a pleasure to learn from him in the future.
  Victoria

 73. good communicator

 74. Good News!

 75. Really clear & logical presentation of the concepts. What a fantastic addition to the team!

 76. One question,how to get the market language? From group, forum or any places can get such information?

  On
  Brent Hodgson replied:

  Hi Vincent,

  In the first screen that comes up when you create a new Market Samurai project, you can select the language and region that you want to target.

  This will alter the language used in the keyword research module.

  I hope this helps.

  Brent

 77. I am using Market Samurai to help me find great keywords for setting up my sites. I have watched all the available videos several times and learn something new each time. I appreciate the ready availability of the training as a newbie and look forward to the additional training from Dr. Fernando. I was laid off my job last week so Internet Marketing is now my full time career heading into the holidays. I am hopeful of learning it well and making a go of it.

  Thank you for your assistance in my new career!

 78. Hey guys, I'm loving MS – not only is it a cool piece of software that is cutting thru the hours I coudl be spending analysing potential markets, BUT…. it's an Aussie product. Woo hoo. I love that you live and work and play just down the road from me :-)

  Keep up the good worok, i look forward to Dr A's training…

  Mark

  Hemmeligheten for å vinne Aussie Lotto Premier (nesten) hver uke

  Isbrytere & Gruppe spill som kan brukes av Mark Collard

  Den mest vellykkede Lotto system i verden

 79. Den beste læreren noensinne. Han kommer i klar og presis, og vil være en velkommen tillegg til teamet.

  Tusen takk for alle leksjonene i 30DC det var inspirerende.

  JR Durruthy

 80. Takk for at du forteller mer om Dr Anthony. Jeg har meldt opp til hans Facebook fanpage. Hva en fantastisk fyr!

 81. Nettopp sett noen av videoene hans. Flotte greier.

 82. 83
  den 12 november 2009 kl 07:37
  Robertino sa:

  Jeg bør få et patent for det, fordi jeg alltid velge den rette tid til å dra på ferie. Nettopp tilbake og MS-verden har endret seg.
  Uansett, en sen velkommen til Dr. Anthony fra meg.
  Jeg håper å lære mye fra deg.

  Off topic PS
  2 år siden var ganske dum. I flere måneder allerede, hadde jeg konsertbilletter til Marcus Miller i Paradiso, Amsterdam, den 17. oktober 2007.
  Vi bestilte en siste øyeblikk ferie for akkurat den uken. Det var vår verste ferie noensinne.
  Når vi kom hjem, fant jeg de konsertbilletter mens setter sokker tilbake i skuffen. Hodet mitt fortsatt vondt fra stanger den mot veggen. ;)

 83. OK Jeg er på dag 12, (startet i august). Jeg er en lat non geek selv besatt musiker med et nano sekund oppmerksomhet span og aner ikke hva jeg gjør.

  Bare sjekket rang tracker fikk PR 21 for eksakt match i google !!

  “The Doctor will see you now”

  MS Rocks

 84. Hi Anthony,

  There are so many features I did not think they come with MS.

  Thank you: Jozsef

 85. The videos look good, keep it up

 86. These video series with Dr. Anthony have been great. Keep up the good work!

 87. Jeg tror at PDF-filer er en god idé. Video er ikke everybodys foretrukne læringsstil, og det kan være tidkrevende å gå tilbake til en video og finne den informasjonen du trenger.

  PDF-filer tilbyr en full forklaring av begrepene, link til videoene hvis du trenger dem, og du kan skrive dem ut og lage dine egne notater.

  Samlet skjønt, er Market Samurai den beste internett markedsføringsverktøy rundt og har nå den beste treningen for noe programvare.

  PS

  Jeg møtte Eugene Ware i Manchester denne helgen, og så ham ved hjelp av Market Samurai. Fin balanse og tastatur demon. Jeg er nå den stolte eier av en Noble Samurai tee skjorte.

 88. 89

  Første gang jeg så at du kunne gjøre en analyse for markedsundersøkelser nisje, ble jeg inspirert. Jeg var ikke lenger kommer til å betale for udokumenterte "meninger" hvor du skal starte min neste område. Fortsett med det gode arbeidet.

 89. Jeg er en Anthony Fernandos afficionado!
  Takket være ham og 30DC & Samurai Team, i dag 20 januar 2010, er Mitt nettsted mindre enn fire måneder gammel og jeg er nummer én for min viktigste nøkkelen setning på Google!
  Mange takk igjen folkens, bare fortsette den gode jobben!