Market Samurai Tilbake Online - Hva skjedde?

Hva skjedde med Market Samurai?
På 05:42 (EST) den 13. januar Market Samurai hovedtjener opplevd tekniske problemer.
Årsaken til problemet har blitt sporet tilbake til uventede MySQL binære loggfiler som fylte loggkatalogen og tok serveren off line.
I påvente av denne type spørsmål, har vi kontrollsystemer på plass som sender ut e-post og SMS-meldinger hvis serveren stadig går ned.
Som spørsmålet skjedde ved 09:42 australsk tid, var vi ikke på nettet for å motta e-postvarsler og dessverre ser det ut til å ha vært et problem med SMS-varsling system.
Problemet derfor bare kom til vår oppmerksomhet på 08:30 da vi kom på jobb.
Hva har blitt gjort for å løse problemet?
Serveren er tilbakestilt og de problematiske loggfiler eliminert.
Vi har også rekonfigureres serveren og lagt automatisk utløpet av loggfiler, slik at dette spesifikke problemet ikke skje igjen
Hva gjør vi for å sikre at lignende problemer ikke skjer igjen?
For å sikre at tilsvarende problemer ikke oppstår vi i fremtiden vil være:
Forbedre vår SMS-varsling system
Implementere en forbedret overvåking
Implementering av redundans løsninger for viktige tjenester
Vi vil gjerne benytte anledningen til å be om unnskyldning til alle Market Samurai brukere eventuelle ulemper forårsaket, og vi vil gjøre alt mulig for å minimere nedetid i fremtiden.
Vennlig hilsen
The Noble Samurai-teamet

På 05:42 (EST) den 13. januar Market Samurai hovedtjener opplevd tekniske problemer.

Årsaken til problemet har blitt sporet tilbake til uventede MySQL binære loggfiler som fylte loggkatalogen og tok serveren offline.

Som spørsmålet skjedde ved 09:42 australsk tid, var vi ikke på nettet for å motta e-postvarsler og dessverre ser det ut til å ha vært et problem med vår SMS-varsling system.

Problemet derfor bare kom til vår oppmerksomhet på 08:30 da vi kom på jobb.

Hva har blitt gjort for å løse problemet?

(1) Serveren er tilbakestilt og de problematiske loggfiler eliminert.

(2) Vi har også rekonfigureres serveren og ordnet automatisk utløpet av den fornærmende loggfiler slik at dette spesifikke problemet ikke skje igjen

Hva gjør vi for å sikre at lignende problemer ikke skjer igjen?

For å sikre at tilsvarende problemer ikke oppstår vi i fremtiden vil være:

(1) Forbedre vår SMS-varsling system

(2) Å implementere en forbedret overvåking

(3) Implementering av redundans løsninger for viktige tjenester

Vi vil gjerne benytte anledningen til å be om unnskyldning til alle Market Samurai brukere eventuelle ulemper forårsaket, og vi vil gjøre alt mulig for å minimere nedetid i fremtiden.

Hilsen

Brent

Brent Hodgson en co-grunnlegger av Noble Samurai, og en internett-markedsføring ekspert.

Brent har skrevet 68 innlegg (er) for Noble Samurai

45 Responses to "Market Samurai Tilbake Online - Hva skjedde?"

 1. Brent, er det godt å vite at Noble Samurai er et selskap som lar oss (kunder) vet at hvis systemet går ned at det vil bli håndtert effektivt og la oss få vite hva du har gjort for å stoppe det fra å skje igjen.

  Hugh

 2. Brent,

  Ut av ca. to årene jeg har vært med deg, dette er første gang for meg at jeg har vært praksisen!

  Jeg tror jeg vil gå med prosenter og være takknemlig i dine vanskeligheter. Jeg ber deg ikke stress for mye!

  Alls god på vestfronten ...

  Takk for alt dere gjør!

  Blessing gode mennesker!

  Rick

 3. Takk Brent, som var en kjapp tur rundt. Panic var å sette inn så det føles som om jeg hadde mistet min høyre arm for et minutt. lol Kanskje jeg bør få ut mer!

 4. Brent,

  Jeg tror nesten alle som har vært på nett i lengre tid har opplevd problemer som dette. Jeg håper alle MS-brukere vil forstå at noen ganger ting som dette vil skje, og alle alle kan gjøre er å fikse problemet og gå videre.

  Du har et flott produkt i MS at jeg nesten ikke kjøpte da jeg ble introdusert til MS. Jeg er glad jeg tok sjansen og kjøpte utrolig programvare.

  Takk,

  Ernie Hodge

 5. Glad for å ha dere tilbake fordi jeg bare delte Market Samurai med min Mastermind gruppe i går. Glad alt er ok, dere er awesome.

 6. Det er hyggelig å vite at noen bryr seg om oss ... (du ikke liker Google ...)

 7. Dette er hva jeg liker å se-et selskap som innrømmer at noe gikk galt. Da jeg leste dette innlegget, tenkte jeg på hvordan jeg ønsker mitt selskap til å operere: innrømme at noe gikk galt, og om hva som skal gjøres for å hindre at problemet skjer igjen. Så mange kan lære av dette eksemplet.

 8. En av mine bekymringer er det faktum at du åpenbart er krever programmet å koble seg til serverne for noen form for verifisering. Jeg har et par spørsmål angående dette:

  1. Hva skjer hvis (gud forby) du går ut av virksomheten og legge ned butikken, ikke mer marked samurai?

  2. Hvilke data gjør du innhenter fra våre søkeordet forskning, om noen?


  Miriam svarte:

  Dette var faktisk en bug.

  Market Samurai er ment å tillate brukere å få tilgang til programvaren selv om den ikke kan åpne registrerings server, forutsatt at de tidligere har registrert på den aktuelle datamaskinen. Reparasjonen er ventet å bli lansert neste uke, så hvis vi får problemer med våre registrerings servere i fremtiden ikke vil miste tilgangen til Market Samurai.

  Vi drar ingen steder når som helst snart, men hvis vi går ut av business Market Samurai ville fortsette å arbeide :-)

  Angå innsamlede data, hvis du bruker våre fullmakter vi cache søkeord data i minnet for maksimalt 24 timer (vanligvis mindre) for å øke hastigheten på innhenting av data.


  Loren svarte:

  Awesome - takk for oppdateringene !! :) Jeg elsker denne programvaren, i går var en stor påminnelse om hvor viktig det er!

 9. Takk for å være transparent og gir oss alle detaljer om saken og din handling for å forhindre det i fremtiden.

 10. Takk for snarlig oppdatering av informasjon. Ingen system er helt perfekt, så vil ting skje at årsaken oss sorg. Takk for deling om problemet, rette og slokking du har satt på plass.

  Vi krysser fingrene.

  Hold de gode tingene som kommer. "Elsker du jobber!"

  Tim

 11. Hay, høres ut som livet for meg! Jeg har opplevd lignende ting på jobben og vet litt om hva det tar å holde et system oppe og går problemfritt. Takk for å holde ting opp. Jeg vet virkelig ikke hva jeg ville gjøre uten Market Samurai.

 12. Gjennomsiktigheten er velkommen. Litt av en kontrast til når Traffic Bug var ned hele denne tiden.

 13. Du vet aldri hva du har før det er borte. Gudskjelov er det tilbake!

 14. Hallelujah Market Samurai er tilbake! Takk folkens.

 15. Som alle andre har sagt, er dette en brudd i de to årene er en track record noe annet selskap ville være glad for å ha. Og å åpent dele årsaken og korrigerende tiltak er akkurat hva jeg har kommet til å forvente fra MS. Dere virkelig, virkelig rocke.

 16. 16

  Jeg forstår behovet for verifisering for å forhindre piratkopiering, men programmet (og alle mine data) blir murt fordi serveren gikk ned var veldig irriterende.

  Internett-baserte applikasjoner bør ikke være avhengig av 100% oppetid å utføre grunnleggende funksjoner. Vi bør være i stand til å laste inn programvare og tilgang til arkiverte data mens serverne er nede.

  Takk.


  Miriam svarte:

  Du har rett.

  Dette var faktisk en feil som vil bli fikset i neste ukene oppdatering (etter testing). I fremtiden vil du ikke miste tilgang til Market Samurai om våre registrerings serverne går ned.

 17. Egentlig er det en god ting å innse at vi har tilvenningen.

 18. 18

  Jeg er også veldig opptatt av det faktum at programvaren trenger en tilkobling server for å fungere skikkelig.

  Søkeord validering er en ting, men datainnsamlingen er en alvorlig bekymring.

  Som jeg søkte på internett i går for å finne ut hvorfor min programvaren ikke vil starte, jeg kjøre inn det faktum at piratkopier var fungerer fint. Nå var dette en veldig overraskende ting å finne ut.


  Miriam svarte:

  Det er en rettferdig bekymring.

  Som jeg forklarte ovenfor, dette var en feil som jobbet seg inn i programvaren, og det vil bli løst i neste uke.

  Du vil alltid trenge å få tilgang til våre servere for å bruke våre fullmakter (for åpenbare grunner) men hvis du velger å ikke bruke våre fullmakter da all data går direkte inn og ut av din internettforbindelse uten å passere gjennom våre servere.

  Vi cache søkeorddata (hvis du bruker våre fullmakter) i minnet på våre servere for maksimalt 24 timer for å øke hastigheten på data retreival for vanlige spørsmål, men disse dataene lagres ikke langsiktig.

 19. Glad for å ha deg tilbake ... å gå på pub i stedet for å forske var vondt ... Men jeg klarte!

 20. Hei Brent, rock you guys. Vi opplever ikke problemet, men din åpenhet like produktet bergarter.

  Saludos desde Barcelona,
  Esteve.

 21. Enda en gang dere bevise din integritet og fokus på detaljer og kundeservice. Takk for ikke å plassere skylden hvor som helst og bare forklare det som det er.

  Jeg tror brudd beviste én ting (fra diskusjonene jeg har sett på Twitter) - noen av oss elsker vår Market Samurai litt for mye. Jeg tror vi heller vil miste vår venstre armene enn å miste MS (kanskje vi må sette opp en selvhjelpsgruppe å forholde seg til avhengighet?)

  Takk for din fortsatte god service,

  Lisa

 22. Godt å ha deg tilbake! Føltes som jeg hadde mistet min høyre arm, mens den var nede !!

 23. 23
  den 14 januar 2010 kl 09:19
  Kaloyan sa:

  Tekniske problemer er en del av virksomheten, vi alle vet det. Takk for at du tar deg tid til å forklare oss hva som skjedde. Det gjør deg enda bedre selskap. Jeg har opplevd problemer med andre selskap som nektet å ta ansvar for tekniske problemer.
  Det skjer med oss ​​alle. Lykke til dere alle.

  Market Samurai er den beste :)

 24. Brent,

  Takk for å holde oss oppdatert. Dere er alltid på toppen av spillet ditt.

  Leigha

 25. 25

  Brent,

  Som IT-fyren jeg vet hvor mye vondt de uforutsette ting kan være. Jeg bryr meg ikke hvem du er, ingen er perfekt, og fra tid til annen problemer vil dukke opp som du ikke kunne muligens forutse dem alle. Så alle som klager, har du noen gyldige bekymringer, men verdien du får i MS for prisen betalt du burde ha gjort det tilbake så mange ganger mer det du tar handling. Så kudos til MS-teamet for å være åpne om det og iverksette tiltak for å løse det. Som viser integritet og ærlighet.

  Takk for alt dere gjør.

  Stolt av å være en MS bruker.

  Rick

 26. 26
  den 14 januar 2010 kl 11:28
  Steve Maziarz sa:

  I ordene til Gomer Pyle, "Takk! Takk! Takk! "

  Takk! for å anerkjenne at du er menneske og kan gjøre feil. Det er også bra at du tydelig kommunisert fakta og ikke gi noen corporate sang og dans. Det er kjempebra!

  Takk! for en helt utrolig produkt som sparer timer og timer og timer av gangen, er enkel å bruke og er støttet av et team av mennesker som gjør stort arbeid og omsorg for sine kunder.

  Takk! for ikke å gå poof! og forsvinner inn i natten uten varsel. Jeg begynte å tenke på hvordan jeg ville engang begynne å klare å gjøre alt som Market Samurai kan gjøre hvis jeg måtte gå tilbake og gjøre alt om igjen "på den harde måten."

  Phew! Det er en lykkelig dag i min verden.

 27. Phew! Var følelsen litt som en heroinmisbruker uten min dose søkeord data : D God jobb folkens, cheers! : D

 28. Glad det var noe relativt trivielle ... BTW - Takk for å fortelle oss hva planen fremover er også!

 29. «Du vil alltid trenge å få tilgang til våre servere for å bruke våre fullmakter"

  Kan du forklare dette? Du sier at programvaren skal fungere selv om den ikke får tilgang serveren eller annen grunn. I et annet innlegg er det du sier at "Du vil alltid trenge å få tilgang til våre servere for å bruke våre fullmakter". Dette betyr at Market Samurai ikke vil fungere i et slikt tilfelle?


  Miriam svarte:

  Jeg beklager, jeg visste ikke kommunisere det veldig bra.

  Du kan slå av fullmakter i Market Samurai (via fil-> Innstillinger-fullmektig) og Market Samurai vil fortsette å jobbe. Så, mens du ikke kan bruke våre fullmakter uten tilgang til våre servere, kan du bruke Market Samurai uten å bruke våre servere.

  Jeg håper dette klargjør ting.

 30. Det er ikke problemer ... det er hvordan vi håndterer dem som definerer oss.
  I stedet for håper bare noen få brukere lagt merke til, er du gjennomsiktig og løsningsorienterte. Bra for deg. Fortsett med det gode arbeidet, Ken; ^)

 31. Jeg har også eid MS siden nær begynnelsen og har aldri opplevd noen problemer. Fint å se du tar din redundans til neste nivå.

  Jeg er i et forum som har en rekke nybegynnere som nettopp hadde tatt skrittet fullt ut å kjøpe MS så de var alle en twitter at du var nede. Jeg selv kvitret Ed Dale for å se om han visste hva som foregikk (tenker at alt du Aussies drikke i samme pub rett? LOL), og deretter innså at det var som etter midnatt i Aussie land (jeg er i USA).

  Jeg forsikret våre newbsters at det aldri hadde skjedd før i mitt år + av eierskap slik at de ikke skulle bekymre seg. De får så redd - de har blitt dratt av så ofte du vet ...

  Jeg er takknemlig for at du postet dette blogginnlegget, slik at jeg bare postet det i forumet for dem å lese og føle deg trygg.

  Du kan ikke første tilbudet trøst i et tørt land og ta melk og honning bort ... kjøpe mer overflødig servers..we er nå avhengige av dine tjenester ... Lol

  Rebecca i Montana

 32. Jeg er så glad det er tilbake. Jeg vet ikke hva jeg ville gjøre uten Market Samurai.

 33. Jeg fikk ikke tilgang til MS i løpet av de tekniske problemer og etter noen timer mailet tech dept. Kort tid etterpå fikk jeg en epost beklaget det inntrufne det førte meg og problemet ble forklart. MS gitt meg med min unike brukerpålogging og problemet ble løst! Takk MS for god kundeservice og awesome tutorials av Dr. Anthony!

 34. 34

  Det er hyggelig å vite at du kan stole på et selskap for ærlighet ... stedet for å si vi ser ingen problemer på vår ende business as usual, vennligst sjekk din ende.

  Ulykker skjer dette verktøyet bergarter takk for å holde brukerne informert og fortelle dem hvilke alternativer du vil ta, så det er mindre sannsynlighet for å skje igjen. Det bygger tillit i dine kunder.

  Best fricken 'verktøy for IM.

 35. 35

  Hei MS og alle våre brukere (tjenesten er fantastisk). Jeg har et spørsmål angående bruk av MS på min laptop. Jeg kjøpte den og dens nedlastet på skrivebordet mitt. Jeg er på min laptop mer og ønsker å vite om jeg kan laste den ned til det, og i så fall hvordan går jeg om å gjøre det? Thanks.

  Mike


  Noble Samurai svarte:

  Hei Mike,

  Du kan bruke dine originale registreringsdetaljer for å laste ned og installere Market Samurai på en annen datamaskin. Hvis du ikke har din registrering kan du kontakte support og vi kan levere dem til deg igjen. support@noblesamurai.com

  Cheers,

  Alex

 36. Takk for oppdatering. Håper samme problemet vil ikke skje det fremtiden.

 37. Er og hvordan er versjonen fra 30DC og Trial of Market Samurai annerledes?


  Erik svarte:

  Hei Christa, 30DC og prøveversjon er de samme i funksjonalitet, unntaket er at 30DC versjonen er en du kan bruke i 40 dager. Jeg anbefaler det. Også med ved å registrere deg for og bruke "30DC versjon" vil du få en rabatt av den fullstendige versjonen prisen ... og ikke en liten rabatt heller. Da jeg fikk min, jeg betalte $ 87 i motsetning til hele $ 150 (men det ville ha vært verdt full pris).

 38. Hei folkens,

  Jeg har nettopp lest den nyeste innlegg på bloggen din (Re: Lion historie) som var som vanlig utmerket - bare da måtte jeg lære om problemet du hadde.

  Vel la meg fortelle deg, jeg er enig vidd alle andre kommentatorer i å gi Market Samurai 10 av da. Ikke bare er programvaren uvirkelig, din støtte er også bare uvirkelig.

  Å være en bruker nå for bare mer enn et år, jeg vil bare gratulere deg med en godt utført jobb. En svikt (tatt godt vare på) er INGENTING!

  Du gjør en fantastisk jobb!