Googles nye Keyword Planner - hvordan det gjør Market Samurai raskere!

Del Button

Vi er veldig glad for å kunne meddele at etter en lang ventetid - Google har pensjonert det gamle "Keyword Tool", og erstattet det med det nye skinnende "Keyword Planner".

For informasjon om endringene og hva dette betyr for funksjonaliteten til Market Samurai kan du lese vår siste blogginnlegg.

Du kan lese mer om noen av dataene endres (for eksempel deres fjerning av brede og setnings kamp data) at Google har gjort gjennom sin offisielle blogg artikkelen på https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Den gode nyheten er at vi har jobbet hardt for å gjøre denne overgangen så smidig som mulig for våre kunder, og en versjon av Market Samurai som er kompatibel med Keyword Planner har vært i teststadiet for over en måned nå.

I dag har vi gjort denne nye "Keyword Planner" versjon lever (helst oppdatere din versjon av Market Samurai til den nyeste versjonen ved å lansere app og si "Ja" til oppdateringen dialogteksten).

Og vi er veldig glade for å kunngjøre at ...

Den nye Keyword Planner bygge av Market Samurai er mye raskere enn noen gang før!

Arten av den gamle søkeordverktøyet gjorde det en svært langsom prosess for å samle alle søkeordet dataene du trenger for effektiv søkeordanalyse. Den nye Keyword Planner bygge er mye kjappere noe som betyr at du kan utføre dine søkeord forskning på mindre enn halvparten av tiden sammenlignet med den gamle søkeordverktøyet!

Hva har forandret seg i Market Samurai med de nye søkeord Planner data?

Hvis du er usikker på hva alt dette betyr for Market Samurai brukere, er det viktigste å innse at svært lite har virkelig forandret seg.
Grunnlaget for søkeordet forskning er de samme som de alltid har gjort, og de fleste av de kjente elementene i Market Samurai grensesnitt og arbeidsflyt bor satt.

Det er noen synlige endringer verdt å merke seg:

 • Vi er nå misligholde til eksakt match modus for søkeordet forskningsdata, som forklart i mer detalj i den siste blogginnlegg og i Googles offisielle pressemeldingen . Dette vil vise lavere tall for søketrafikk enn de du kanskje er vant til, men vi føler at de er mer en indikasjon på de resultatene du vil se i det lange løp.

 • Vi har oppdatert våre Gylne filtrene til å bruke de nye Majestic SEO konkurranse beregninger, i stedet for de stadig-upålitelige SEOC verdier. Så igjen tallene i seg selv vil være annerledes, men hensikten med standardfilter forblir den samme. SEOC har opphørt å være en pålitelig beregning for å måle "kvantitet" av søkemotor konkurranse.

  Mange andre konkurrerende søkeord forskning tjenester, inkludert våre venner på Wordtracker har flyttet til hjelp antall ganger et søkeord vises i både tittel tag og i ankertekst koblinger tilbake til en side (hva vi nå kaller "TAComp"), som en mye mer pålitelig mål på mengde søkemotor konkurranse.

  SEOC var fint i 2008-2009, men den eksponentielle veksten i sider på internett siden gjør dette til en relativt meningsløse tall i 2013.

 • Den "Adwords" filter delen har blitt fjernet, og det AWCPC tallet er nå en del av Kommersialitetserklæring kolonnen. AWCTR, AWT og AWV er ikke lenger tilgjengelig som Google har fjernet disse dataene fra deres Keyword Planner verktøyet. Vi gir fortsatt AWCPC og AWI (Adwords Impressions), og SEOV men (som Google gir fortsatt denne data).

 • Den gamle "Konkurransen" -kolonnen har blitt omdøpt til "Basic Competition" for å skille den fra "Majestic Competition" beregninger vi nå anbefaler å bruke.

 • Den "Organic" kolonnen har nå den "AdWords Impressions" (AWI) metrisk, som er lik den eldre AWT (Adwords Trafikk) - selv om vår forskning har vist at det er ikke helt det samme tallet, men kan brukes en ganske god erstatning .

 • Den "Match type" dropdown boksen bare påvirker resultatene for AWCPC kolonne og SEOV kolonne - søk trafikkdata er nå alltid for eksakt-kamp bare søk (som Google gir bare eksakt match data nå).

Ved hjelp Phrase Broad Match Ratio (PBR) er ikke lenger anbefalt:

Mens PBR metriske vil være tilgjengelig å bruke hvis du ønsker det, fjerner vi det fra vår standard anbefalte filterinnstillingene og fra vår trening. Det var en nyskapende og tidsbesparende funksjon mens tallene kunne stoles på, men over tid de har blitt mindre og mindre troverdig. Vi ser vill variasjon i dataene som blir returnert fra Google.

Dessverre vi føler det er nå gjør mer skade enn godt i de fleste tilfeller.

Vår anbefaling er å gjøre hva SEO proffene gjør - bare bruke Exact Match konkurranse som dette fjerner eventuelle skjevheter på grunn av ordstillingen eller forskjøvet på grunn av lengre hale søkeord avledninger.

Det er mer informasjon om grensesnittet endringer som er tilgjengelige i vår Knowledge Base-artikkelen her .

Trening Dojo Keyword Research Video Oppdateringer kommer snart ...

Endelig er vi i ferd med å styrke sin kapasitet alle våre Keyword Research opplæringsvideoer, med en prioritet på Gylne serien skal være ferdig ASAP. De vil inneholde oppdateringer om alle de mindre grensesnitt endringer som har akkumulert siden vi først produserte videoer og noen nye eksempler som gjenspeiler forholdene i elektroniske markeder som de er i dag.

Når de er klare til premiere vi skal sette ord ut på Twitter og Facebook , så jeg oppfordrer deg til å følge oss for å være informert om viktige nyheter og oppdateringer omgående!

Hva de skal gjøre ...

Å få hendene på denne nye, raskere "Keyword Planner" build av Market Samurai, rett og slett:

 1. Fyr opp din kopi av Market Samurai.
 2. Når du blir bedt om å oppdatere til den nyeste versjonen, si "Ja"
 3. Vent på at oppdateringen lastes ned og Market Samurai å relansere og du er på vei!

Vi håper du liker det nye søkeord Planner bygge. Hvis du har noen spørsmål, kan du gjerne skyte vår support team en epost på support@noblesamurai.com

Også, vi har gjort ganske omfattende testing av våre nye forhåndsinnstillinger søkeord filter, men hvis du har noen råd om hvordan de kan forbedres, kan du skyte oss en e-post i tillegg.